Wpisy 563 283 – 563 383
25 października 2011 09:24 → 25 października 2011 10:48, 100 wpisów
Miłego dnia i wysokich wygranych.
Krzysio744.Dobrze że nie pijesz codziennie,bo wtedy nie
starczyłoby pieniążków na MM.
Krzysio744.Dobrze że nie pijesz codziennie,bo wtedy nie
starczyłoby pieniążków na MM.
okulary lcd do samolotu , kto pierwszy wymyśli tylko japoni
OPA
o jakim nachapaniu mowa ?
50, czy 51% na wygrane w lotto, mini, Jokerze - wiadomo, ale - nie wiem, może nie dowidzę - takich zapisów dla kaskady, keno i z.w.ł.a.s.z.c.z.a - MM nie widzę
w kaskadzie - ilość r.ó.ż.n.y.c.h losów działa na ich korzyść
w keno - silnik generujący liczby
A w mm ? dla wysokich 10/10, 9/9 czy 8/8 - prawdopodobieństwo - wiadomo, a co - dla wygranych niższych stopni ?
Nie wiem, może to faktycznie jest jedyna rozsądna odpowiedź - grać na niższe - 3, 5, 6 czy max 7 skreśleń ?
I jedynie dla relaxu - nie kupienia marzeń
o jakim nachapaniu mowa ?
50, czy 51% na wygrane w lotto, mini, Jokerze - wiadomo, ale - nie wiem, może nie dowidzę - takich zapisów dla kaskady, keno i z.w.ł.a.s.z.c.z.a - MM nie widzę
w kaskadzie - ilość r.ó.ż.n.y.c.h losów działa na ich korzyść
w keno - silnik generujący liczby
A w mm ? dla wysokich 10/10, 9/9 czy 8/8 - prawdopodobieństwo - wiadomo, a co - dla wygranych niższych stopni ?
Nie wiem, może to faktycznie jest jedyna rozsądna odpowiedź - grać na niższe - 3, 5, 6 czy max 7 skreśleń ?
I jedynie dla relaxu - nie kupienia marzeń
spook
nie italiano , dlaczego dawno kto pierwszy wymyślił i stworzy duze TV LCD plazma itp na cały świecie tylko Japan
nie italiano , dlaczego dawno kto pierwszy wymyślił i stworzy duze TV LCD plazma itp na cały świecie tylko Japan
Robal.Od rana?
Też dla relaksu??
spook
AHA,jaki silnik nie ważne,masz szczęście to wygrasz...
DZIŚ GRAJCIE W KASKADĘ...tylko dziś
DZIŚ GRAJCIE W KASKADĘ...tylko dziś
wiedziałbyś wiedział
wylobbowałbyś wyłączność, zakaz itd ,mało to możliwości ?
OPA
tak mówi - tak ? - "grajcie" ? bo co - jakąś wiedzę masz ?
A dlaczego - dziś ? Fluidy, wykresy, a może - wyliczenia ?
"nieważne, masz szczęście to wygrasz..."
wylobbowałbyś wyłączność, zakaz itd ,mało to możliwości ?
OPA
tak mówi - tak ? - "grajcie" ? bo co - jakąś wiedzę masz ?
A dlaczego - dziś ? Fluidy, wykresy, a może - wyliczenia ?
"nieważne, masz szczęście to wygrasz..."
Takie pytanie
Ile osób "pojedzie" dziś z.n.o.w.u 16-ką ? Bo "wypadałoby", żeby "weszła" - a który, to będzie raz "najdłużej oczekiwanej" grania ? Pewnie wejdzie - kiedyś - musi... I się cośtam wygra...
Ale, czy zwróci się c.a.ł.y wsad ?
farta życzę
Ile osób "pojedzie" dziś z.n.o.w.u 16-ką ? Bo "wypadałoby", żeby "weszła" - a który, to będzie raz "najdłużej oczekiwanej" grania ? Pewnie wejdzie - kiedyś - musi... I się cośtam wygra...
Ale, czy zwróci się c.a.ł.y wsad ?
farta życzę
wczoraj spróbowałem i nic nie chce spadnie 16
super hobby na stare lata
http://www.youtube.com/watch?v=ar2lUhrFkLM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ar2lUhrFkLM&feature=related
dobra zapytam tutaj :
andromeda skąd/od kogo miałaś dostęp do ip użytkowników,że wiedziałaś,że złotowłosy ma identyczne ip jak Pawełek ?????
andromeda skąd/od kogo miałaś dostęp do ip użytkowników,że wiedziałaś,że złotowłosy ma identyczne ip jak Pawełek ?????
witam andromeda
Robal>>>
Silnik jak silnik ale ,żeby algorytm do niego "akuratny" znać..
Dlatego żadna gra ,loteria,losowanka itd,itp. przygotowana przez człowieka jest tylko zabawą pseudolosową.
Silnik jak silnik ale ,żeby algorytm do niego "akuratny" znać..
Dlatego żadna gra ,loteria,losowanka itd,itp. przygotowana przez człowieka jest tylko zabawą pseudolosową.
dobra sam uciekam.....
oby kobit nie wiadomo jak dobre na złe
oby kobit nie wiadomo jak dobre na złe
androoo
... bo to chyba trochę nie halo jak użytkownik ma dostęp do takich informacji .... jakim jest czyjeś ip
wiesz to czego jest IP
To takie uproszczenie, widzę uważasz, że niefortunne ? ok silnik, algotytm, jak tam zwał
Pasko podaje wyniki typowań u siebie niemal w chwili zakończenia losowania - wiem - ilość jest nmniejsza od ilości zawieranych zakładów, ale - ONI mają też trochę lepsze kompy i ile czasu w keno - minutę ?
Monet
- wiesz, bo pisałem, a Oni jak mi się wydaje - usunęli już tą ciekawą zabawkę ze swojej strony - czy wirtualnie w keno nie trafiało się aby jakoś ciut jakby lepiej ? Prawie notorycznie
andromeda
- gratuluję intuicji
Pasko podaje wyniki typowań u siebie niemal w chwili zakończenia losowania - wiem - ilość jest nmniejsza od ilości zawieranych zakładów, ale - ONI mają też trochę lepsze kompy i ile czasu w keno - minutę ?
Monet
- wiesz, bo pisałem, a Oni jak mi się wydaje - usunęli już tą ciekawą zabawkę ze swojej strony - czy wirtualnie w keno nie trafiało się aby jakoś ciut jakby lepiej ? Prawie notorycznie
andromeda
- gratuluję intuicji
no to jak Andromeda skąd miałaś takie informacje co????
Kto Ci podawał ip użytkowników .... moje też sprawdzałaś
czepialska jestem ...
Kto Ci podawał ip użytkowników .... moje też sprawdzałaś
czepialska jestem ...
która wersja keno , mogę spróbować
nie musisz wiedzieć wszystko IP
ja znam co to IP i powooo
ja znam co to IP i powooo
W ekspkekcie w kasynie w każdą grę jak grasz demo to do przodu jesteś,ale jak za kaskę to już inaczej to funkcjonuje nieco.
jak o tym napisałem NIE zajrzałeś ?
TAK
to było "sprawdź, jak łatwo wygrywać",
Być może taka "padgatowka" pod wejście w net, bo prędzej czy później - przecież już spółeczka zoo jest
adnrusia
zrobiłem sobie wolne, taki urlop
TAK
to było "sprawdź, jak łatwo wygrywać",
Być może taka "padgatowka" pod wejście w net, bo prędzej czy później - przecież już spółeczka zoo jest
adnrusia
zrobiłem sobie wolne, taki urlop
idę
chyba, że Pasko kamy wprowadzi
koniec na teraz
kropka
PS
MOnet
za - "trukał"
lila
chyba, że Pasko kamy wprowadzi
koniec na teraz
kropka
PS
MOnet
za - "trukał"
lila
ja boli głowa eetam 16
lila...
andruśka...nie mów nic,zabawa trwa,świat się kręci a my w nim,zdarta płyta gra
ja 47
niz wypluje 16
niz wypluje 16
Witam wszystkich
Lila
andromeda
dziewczyny co tu się wczoraj działo po 23-ciej, Pasko bloknął jaro55, madzia77 pyskowała
ale później go odblokował i dostał
kurde za to chamstwo tutaj powinien ban być
kurde za to chamstwo tutaj powinien ban być
lila - Pasko bloknął początkowo jaro55 bo zgłosiłam, że obraża i wkierwia, ale później dostał
lila wczoraj 2/3 a chialem zagrac na 4 liczby to bym miał 3/4 odrzuciłem liczbę 38
na 14: 10-45-52-71 narazie mam jedna 4
majoreczka
eee kiedyś zostałem jeden raz bany taka dla mnie
eee kiedyś zostałem jeden raz bany taka dla mnie
Pasuje mi jeszcze 14 i 60 ale peniaczek to 52
Ja czasami gram na 4/4 a przewaznie to 3/3 i 6/6
tka jak ja tylko raz w tym roku trafilem 4/4 a 3/3 nie małem wcale albo 1/3 lub 2/3 zawsza zabraknie tej jednej