Wpisy 563 068 – 563 168
24 października 2011 23:27 → 24 października 2011 23:54, 100 wpisów
***a gdzie jestes jak jebia miesem a przy***alasz sie do gowna jakiegos
madziuradziłam.. widzisz jak dobrze "gumkę" zluzował i zobacz jaki milusi
majoreczka >>> no Ty teraz za to jej nie prowokujesz ... zaczepiasz o mojego nicka,a potem każesz zejść z siebie ... żałosne i dziecinne....
Milan Powiem ci jedno twój iloraz inteligencji jest tak mały że muszę ci coś powiedzieć Pasko robi dobrze ponieważ musi robić to żeby utrzymać porządek i żeby nowi userzy zaglądali a co jak niektórych słowo 2 to Kur Pier Ale Zjeb.... to widać Milan uspokój swoje emocje ponieważ sam się prosisz o to żeby później ktoś miał na ciebie złe zdanie oraz nie czepiaj się do Pasko bo on ma więcej roboty niż myślisz.
milan1980: jestem gdzie jestem. Widocznie czasami ktoś ma szczęście, że mnie akurat nie ma, bo fakt, że np. ostatnio wyjechałem na 3 dni i mnie praktycznie nie było, a 6000 wpisów z 3 dni nie przeczytam, bo nie mam na to czasu...
Milan To nie Administracja Zawiniła znów to niektórzy co nie mogą emocji powstrzymać administracja musi robić to co jest słuszne i co musi robić co 4 dni bez jaro nie wytrzymasz ?? musi się uspokoić....
Pasko
jaro, to tylko zgrywa takiego - tak sądzę / - to było widać u korna/ i On Ci tu jeszcze wejdzie - zobaczysz
mag.. ja Ci powtórzę - co w "poważne..." napisałem / przepisałem/
- krzesło to jest krzesło, a stół to stół
pa
jaro, to tylko zgrywa takiego - tak sądzę / - to było widać u korna/ i On Ci tu jeszcze wejdzie - zobaczysz
mag.. ja Ci powtórzę - co w "poważne..." napisałem / przepisałem/
- krzesło to jest krzesło, a stół to stół
pa
Pasko
mentos s***alaj koniu ja tu z paru jestem co typoje i wygrywam i ineligencja jest wyzsza niz twoja
Robal_36 racja, wejść może pod innym nickiem
Mi nie chodzi o to że wygrywasz cieszę się z twojej wygranej ale pokazujesz swoim pismem co prezentujesz tak jak teraz ja jakoś chcę was uspokoić.
mentos
No ok. Żeby była sprawiedliwość, to jaro55 dostaje tylko Generalnie nie chcę tu widzieć wpisów o tak niskim poziomie jak wskazany poprzednio...
pasko rozumiem cie ale dla zasady i za glupote jakas nie wyzucaj
wszystko fajnie, nie trzeba tutaj specjalnie darzyć się sympatią, ale szacunek to powinien być, a nie, że jedzie ktoś po mnie od świń i innych... z resztą nie pierwszy jego wybryk!
może jaro55 chce zaistnieć w internecie, ale to chyba nieodpowiedni sposób
milan jestem może krótko ale jestem jaki jestem zawsze uspokajałem graczy na forum itd jak przeklinali po prostu lubie trzymać porządek
panie mentos
pięciowpisowcu - zdanie ma się "o kimś", a nie "na kogoś"
pozdrawiam
z tego miejsca gdzie pan wiesz
pięciowpisowcu - zdanie ma się "o kimś", a nie "na kogoś"
pozdrawiam
z tego miejsca gdzie pan wiesz
bo ja jestem tu zeby grac i wygrywac imam pare tu osob co gramy
"Stół i krzesło - zgrana para"nie szperam robal-36 w archiwach zapisów.. nie wiem czy to autor miał na myśli?
Milan... ja wogóle nie gram w Lotto.Ponieważ nie lubię hazardu ale lubię pisać z ludzmi.
Zamiast tego Totka mogę iść do kina zaprosić, swoją kobietę do restauracji.
milan1980 I widzisz powiem ci jedno sam pokazujesz, swój poziom po za tym nie laską tylko kobietą.
Pasko...zanim zmienisz swoją decyzję POLECAM księgę gości Jaro55,
ostatnie wpisy...
ostatnie wpisy...
Ja tutaj przyszedłem sobię z wami popisać a ty od tak mnie wyganiasz.
w***ia ludzi jakis palant co nie gra to po co tu jest blokada odrazu powinna byc
PASKO NIE ZBLOKOWAŁ TERZ ODBLOKOWAŁ JEST MI GŁÓPIO BO MU POJECHAŁEM PASKO ZŁÓTA KARTKA TYKLO
milan1980 Ja Przynajmiej umiem czytać regulamin i trzymam się tego a nie tak jak ty milan....
mentos ty chyba nie rozumiesz chyba czegos my piszemy o liczbach a z toma nie ma o czym
jaro55: nie będę komentował Twoich wpisów z księgi gości. Pewnie jesteś bardzo młody. Mam nadzieję, że jeszcze będą z Ciebie ludzie. Możesz wejść w edycję swojego profilu i wykasować wpisy samodzielnie z księgi gości.
Burzycie się co niektórzy do mnie bo nie gram i piszę tutaj... może jestem zainteresowany...
nie mag..
chodzi o to, że nie będę wchodził w konszachty, bo to teraz a danym momencie, akurat komuś na rękę... zobacz KG Darka - "celownik" , KG lili - "może być nieprzyjmny i zastuka do drzwi" o kim - domyślasz się, co to za konfabulacje ? Trochę mnie to , z pewnego powodu - przeraziło...
Ale - na nieuczciwość nie będę mówił - super...
Zobacz - do Darka "przypinałem" się dopóki nie napisał,że tak naprawdę - nie gra tego wszystkiego, co podaje - że to tylko zabawa itd - a tu siedzą też dzieciaki - i mogą łyknąć wszystko -rozumiesz ?
chodzi o to, że nie będę wchodził w konszachty, bo to teraz a danym momencie, akurat komuś na rękę... zobacz KG Darka - "celownik" , KG lili - "może być nieprzyjmny i zastuka do drzwi" o kim - domyślasz się, co to za konfabulacje ? Trochę mnie to , z pewnego powodu - przeraziło...
Ale - na nieuczciwość nie będę mówił - super...
Zobacz - do Darka "przypinałem" się dopóki nie napisał,że tak naprawdę - nie gra tego wszystkiego, co podaje - że to tylko zabawa itd - a tu siedzą też dzieciaki - i mogą łyknąć wszystko -rozumiesz ?
pasko jek ci bóg wybaczy ja ci wybaczyłem,,,,młody jestem nie umniem kasowac biegu zdażen,,pasko masz jednak jajatekila dla ciebie
Ja pitole co się tu dzieje
No kuąwa nie moge spać
mentos: jesteś w porządku i niech tak zostanie. Proszę nie wklejać tutaj takich cytatów!
takich ludzi już się nie zmieni...
Robal_36 >>> coś Ci człowieku napiszę ... nie moim kosztem załatwiaj sobie swoje sprawy - akurat Ty nie jesteś tematem w naszych kontaktach .. zrozumiano - a najwięcej to ostatnio mieszasz Ty .. do spóły ze swoimi POwaznymi przyjaciółmi ... więc radzę odbij raz na zawsze jak pisałeś: olać ...
anzu...no własnie zobaczyłem
majoreczka....co się tu wyprawia to głowa mała
jaro55: kliknij w "ZARZĄDZAJ SWOIM PROFILEM". W tym samym miejscu gdzie np. dodałeś swoje zdjęcie do profilu, pod spodem, zobaczysz wszystkie wpisy i możesz je zaznaczyć, a potem na samym dole użyć przycisku do skasowania.
racja profesor, ale trzeba czasem założyć na oczy klapki
Na 14:00
40,69
40,69
nil teoretycznie tak