Wpisy 56 196 – 56 296
17 lipca 2009 10:37 → 17 lipca 2009 23:48, 100 wpisów
Witam,mecz meczem,jeśli wprowadzili losowanie na stronie lotto,to mogliby je transmitować,czy jest jakiś w tym problem ? Przecież spora część narodu czeka na swoje szczęśliwe liczby,a oni co ? Po meczu można sobie powtórzyć w tv,jaki problem...
a z czego ten Wieleb sie smiał o 22 przy losowaniu he ten to dopiero nie pali na wszystkie garki:)
Pasko dobrze napisał:
"Trwa oczekiwanie na wyniki...." które mają być upublicznione.
I tak to chyba jest. Nie wydaje mi się też, żeby ci z TS wchodzili na multipasko.pl żeby pooglądać wpisy. Oni mają dokładne informacje o wszystkich zakładach.
Pewnym sposobem byłaby gra na swoje cyfry. Gdyby ludzie zrezygnowali ZUPEŁNIE z chybił-trafił to pewnie TS miałby problem.
Nie oszukujmy się, TS wie, że np. z Warszawy od 10 lat na każde losowanie DL ktoś wysyła te same cyfry. I to nie dotyczy tylko stolicy, ale każdego miasta. I tak samo jest z ML i EL i TSN. Wiedzą i ustawiają.
A my wierzymy, że kiedyś się uda i ładujemy kasę w TS. A może zrobimy własną grę losową, z własnymi zasadami i systemem losowania? Ale by się wkurzyli :-)
Jeszcze raz na 14 puszczam to co wczoraj:
11,37,61,70,71
Pozdrawiam
"Trwa oczekiwanie na wyniki...." które mają być upublicznione.
I tak to chyba jest. Nie wydaje mi się też, żeby ci z TS wchodzili na multipasko.pl żeby pooglądać wpisy. Oni mają dokładne informacje o wszystkich zakładach.
Pewnym sposobem byłaby gra na swoje cyfry. Gdyby ludzie zrezygnowali ZUPEŁNIE z chybił-trafił to pewnie TS miałby problem.
Nie oszukujmy się, TS wie, że np. z Warszawy od 10 lat na każde losowanie DL ktoś wysyła te same cyfry. I to nie dotyczy tylko stolicy, ale każdego miasta. I tak samo jest z ML i EL i TSN. Wiedzą i ustawiają.
A my wierzymy, że kiedyś się uda i ładujemy kasę w TS. A może zrobimy własną grę losową, z własnymi zasadami i systemem losowania? Ale by się wkurzyli :-)
Jeszcze raz na 14 puszczam to co wczoraj:
11,37,61,70,71
Pozdrawiam
do Pasko
Czy można u Ciebie na stronie wystosować list do TS abyśmy mogli dodać swoje podpisy i postulaty.
1. Prowadzący musi się godnie zachowywać
2. Losowanie bezwzględnie o 22 00
3. Komisja
4. Jakś grupa ludzi w studiu, aby uniemożliwić szachrajstwo
5.wieleba won
(zastanawiam się czy to coś da, ale już nie mogę patrzeć na jednego wielebę, i na brak poszanowania grających)
Czy można u Ciebie na stronie wystosować list do TS abyśmy mogli dodać swoje podpisy i postulaty.
1. Prowadzący musi się godnie zachowywać
2. Losowanie bezwzględnie o 22 00
3. Komisja
4. Jakś grupa ludzi w studiu, aby uniemożliwić szachrajstwo
5.wieleba won
(zastanawiam się czy to coś da, ale już nie mogę patrzeć na jednego wielebę, i na brak poszanowania grających)
skoro takie listy już są to dlaczego wieleba jest nadal, dlaczego losowanie jest kiedy im pasuje? Kto podpisał taką umowę z polsatem i dlaczego( czytajcie za ile)
gdyby ludzie zrezygnowali z gry na 14 to totalizator majac mniejsze wplywy musialby zrobic zmiany ale wiem ze to nie mozliwe aby sie ludzie tak zachowali ja juz nie bede gral na 14 tak jak zrezygnowalem z gry w keno jak na razie jedyne zmiany to 2,5 za zaklad i wprowadzenie gry o 14 zeby zgarnac wiecej kasy
ROBSON mnie się zdaje że trafiłeś 2 /10,pierwszą i ostatnią.(o 22 wczoraj)
Zrobiłem tak jak mówiłem; wysłałem liczby NP z zakresu 1-30 i co? Jedno wielkie G. Manipulacja.
Witam.
To co Panowie.
Wysyłamy na 22 zakres od 1 - 30 i zobaczymy co wyjdzie.
A może by tak zrobić podział polski na połowę obojętnie czy wzdłuż czy w poprzek wisły lub województwami.
Gdy np. 15 województw będzie obstawiało same niskie liczby to jedno województwo obstawi wysokie i może akurat to będzie sposób na "CWANIAKÓW" z lotto.
Myślę że warto przedyskutować temat.
Co o tym myślicie.
To co Panowie.
Wysyłamy na 22 zakres od 1 - 30 i zobaczymy co wyjdzie.
A może by tak zrobić podział polski na połowę obojętnie czy wzdłuż czy w poprzek wisły lub województwami.
Gdy np. 15 województw będzie obstawiało same niskie liczby to jedno województwo obstawi wysokie i może akurat to będzie sposób na "CWANIAKÓW" z lotto.
Myślę że warto przedyskutować temat.
Co o tym myślicie.
Dlaczego losowania totolotka są w Polsacie??? Wyjaśniam; totalizator sportowy musiał płacić tvp 2 za transmisję ogromne sumy!!! a Polsat przekazuje losowania ZA DARMO i robi to jak chce i kiedy chce!!!
Może spróbować najprostszego sposobu.
1kupon z trzema zakładami i każdy zakład inna dziesiątka.
1kupon z trzema zakładami i każdy zakład inna dziesiątka.
Jedno ale .
Myślę tak aby to wypaliło musi Nas
być pare tysięcy.
Pasowało by zapuścić szerzej ten temat aby przyniosło to jakiś skutek.
Proszę wpisujcie swoje pomysły.
Myślę tak aby to wypaliło musi Nas
być pare tysięcy.
Pasowało by zapuścić szerzej ten temat aby przyniosło to jakiś skutek.
Proszę wpisujcie swoje pomysły.
była już Polska Partia Przyjaciół Piwa moż trzeba założyć coś podobnego dla nas graczy ?? jakaś partia albo stowarzyszenie :D oficjalnie możnaby było rozmawiać z TS :)
albo ustawiać jakiś bojkot albo wysłać kilka tysięcy zestawów liczb ....
no kurcza-troche sie odkułem:) u mnie 8/10-duży w tym udział ziuty- Krzycha :)
A u mnie wielki g.......no!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie; żeby zrobić taką akcję trzeba kupe ludzi. A nas ilu jest. Garstka. Pomysł dobry - moim zdaniem trzba go kontynuować. 1000 osób po 3 zakłady to 3 tyś zakładów na całą Polskę. Jak ktoś ma program to może symulację zrobić.
Aż mnie głowa rozbolała i jeszcze na dodatek ten upał .......
było sobie 50 zł....i poszło w las
wyjdzmy na ulice tak jak górnicy głodujmy jak pielęgniarki zablokujmy drogi jak rolnicy to moze TS nas wysłucha
Im więcej obserwóję tym większe odczucie że Nas okrutnie "kantują"
Obserwacja własna - gdy ruszyły losowania 2 x dziennie często gęsto wychodziły całe przedziały np od 1 do 10 lub analogicznie inny przedział.
Skumałem czaczę po 2 tygodniach i opracowałem system gdzie przy skreśleniu po 3 liczby obstawione były wszystkie możliwości.
Gwarancja 416 pln czystego zysku przy trafieniu 5 z 10 liczb, wkład na losowanie 277 pln.
Testowałem na sucho ale też puszczałem obstawiając przedziały i wniosek - przestały wychodzić lub wychodzą bardzo żadko całe przedziały.
Przy 4 trafionych z dziesięciu jest się 1,50 pln w plecy.
Jak ktoś ma farta i trafnie potrafi wytypować 5 z 10 to może spróbować.
Obserwacja własna - gdy ruszyły losowania 2 x dziennie często gęsto wychodziły całe przedziały np od 1 do 10 lub analogicznie inny przedział.
Skumałem czaczę po 2 tygodniach i opracowałem system gdzie przy skreśleniu po 3 liczby obstawione były wszystkie możliwości.
Gwarancja 416 pln czystego zysku przy trafieniu 5 z 10 liczb, wkład na losowanie 277 pln.
Testowałem na sucho ale też puszczałem obstawiając przedziały i wniosek - przestały wychodzić lub wychodzą bardzo żadko całe przedziały.
Przy 4 trafionych z dziesięciu jest się 1,50 pln w plecy.
Jak ktoś ma farta i trafnie potrafi wytypować 5 z 10 to może spróbować.
Zapomniałem że już wekend bo po 15,00
no i kasa już nie jest taka ważna.
Miłego odpoczynku.
no i kasa już nie jest taka ważna.
Miłego odpoczynku.
Wędrowca netowy - pisząc że polsat puszcza losowania za darmo niestety ale się mylisz. Totalizator Sportowy ma obowiązek w ramach zawartej umowy do wykupienia pakietów reklamowych w polsacie (ile-tajemnica handlowa). Więc polsat nie robi tego za darmo. Z ciekawostek tylko dodam że TS wypowiedział umowe polsatowi i obecnie trwa okres wypowiedzeniowy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
No i pewno przeniosą do internetu tak jak to ma miejsce o 14,00.
Dopiero będzie "czary-mary"
Dopiero będzie "czary-mary"
znow zablokoali 69 a puscili jeden obok 68 ale nie gralem na 14 na miescie kupilem los wygrywa 1 a bylo 2 czyli jeden obok ale 69 zbliza sie do 30 gier wiec juz niedlugo komputer je wypusci
Do "bąk"
Piszesz że 1000 osób po 3 zakłady to 3 tyś. zakładów.
Ja widzę że Nas tu jest 3 no może 4 osoby.
Proponuję w takim razie zaszaleć i wysłać po 2 kupony.
Piszesz że 1000 osób po 3 zakłady to 3 tyś. zakładów.
Ja widzę że Nas tu jest 3 no może 4 osoby.
Proponuję w takim razie zaszaleć i wysłać po 2 kupony.
Do Adam1_1.
Można ale czy to coś da? Tak sobie myśle czy lepiej nie rozpisać jakiegoś sytemu typu 20 lub więcj liczb na kilkadziesiąt zakładów przy czym jedna osoba puszcza powiedzmy 1 - 2 zakłady. Przy większej ilości osób można zrobić powiedzmy 2 zestawy liczb. Musimy się zastanowić bo w KUPIE :-) siła.
Można ale czy to coś da? Tak sobie myśle czy lepiej nie rozpisać jakiegoś sytemu typu 20 lub więcj liczb na kilkadziesiąt zakładów przy czym jedna osoba puszcza powiedzmy 1 - 2 zakłady. Przy większej ilości osób można zrobić powiedzmy 2 zestawy liczb. Musimy się zastanowić bo w KUPIE :-) siła.
czy ktos moze pusccil multi na chybil na 22 i moze podac co mu wybil chybik
HIPO jak chcesz to będę pisał co wybija na chybił...ale to po 17.15,ok?
Witam.
Być może już ktoś to napisał ( nie mam teraz czasu zapoznać się z poprzednimi wpisami ) ale w Totomixie jest już w końcu ta zapowiedziana zmiana zdarzenia 100 , o którą to zwracałem się do tej firmy i co obiecał mi w swej odpowiedzi rzecznik Totolotka SA w tym piśmie ,które tu jakiś czas temu zamieszczałem.
Tak więc nie trzeba będzie czekać na ogłoszenie przez NBP kursu € , co opóźniało wypłaty wygranych - ponieważ obecnie zdarzenie nr 100 jest zakładem o to czy....odbędzie się lub nie wieczorne losowanie MULTI MULTI.
Jest to co prawda taka sama "oczywista oczywistość" jak kurs € , ale nie opóźni to już realizacji wygranej.
Być może już ktoś to napisał ( nie mam teraz czasu zapoznać się z poprzednimi wpisami ) ale w Totomixie jest już w końcu ta zapowiedziana zmiana zdarzenia 100 , o którą to zwracałem się do tej firmy i co obiecał mi w swej odpowiedzi rzecznik Totolotka SA w tym piśmie ,które tu jakiś czas temu zamieszczałem.
Tak więc nie trzeba będzie czekać na ogłoszenie przez NBP kursu € , co opóźniało wypłaty wygranych - ponieważ obecnie zdarzenie nr 100 jest zakładem o to czy....odbędzie się lub nie wieczorne losowanie MULTI MULTI.
Jest to co prawda taka sama "oczywista oczywistość" jak kurs € , ale nie opóźni to już realizacji wygranej.
Zakład zawarty na godz.14;00-trafiony- wypłata dnia następnego.Nie ma nic od ręki.
mozna zna ktos sposob, aby pule 80 liczb zmniejszyc do np 50 liczb i zeby tam bylo 18-20 liczb ktore sie trafia ? ;ppppp
na razie wychodze na miasto prosze cie opa o podanie kilku chybikow przeczytam jak wroce z gory dziekuje
Do "bąk"
Ok. Nie mówię że trzeba to zrobiæ dzisiaj. Tylko temat trzeba by najpierw sęsownie opracować by mieć rzeczowy dowód na ew. "kantowanie"
Tylko szkopuł w tym że garstka nas nie wystarczy (a może się mylę)
moim zdaniem będzie to trudne zadanie zważywszy na fakt że "ONI" dopuszczają mniejsze wygrane rzędu 7z 10 czy 8 z 10 bo to w sumie niewielkie kwoty. Chronią system tylko przed tymi największymi wygranymi.
Wg mnie bardziej skutecznym sposobem na to aby "losowania" były bardziej wiarygodne ( co powinno być moim zdaniem także dążeniem lotto)byłby bojkot losowań np przez kilka dni.
Można by "zmusić" w ten sposób aby usłyszeli nasz głos i uczynić wszystko aby nie było potrzeby poddawać w wątpliwość "ich" uczciwości
Ok. Nie mówię że trzeba to zrobiæ dzisiaj. Tylko temat trzeba by najpierw sęsownie opracować by mieć rzeczowy dowód na ew. "kantowanie"
Tylko szkopuł w tym że garstka nas nie wystarczy (a może się mylę)
moim zdaniem będzie to trudne zadanie zważywszy na fakt że "ONI" dopuszczają mniejsze wygrane rzędu 7z 10 czy 8 z 10 bo to w sumie niewielkie kwoty. Chronią system tylko przed tymi największymi wygranymi.
Wg mnie bardziej skutecznym sposobem na to aby "losowania" były bardziej wiarygodne ( co powinno być moim zdaniem także dążeniem lotto)byłby bojkot losowań np przez kilka dni.
Można by "zmusić" w ten sposób aby usłyszeli nasz głos i uczynić wszystko aby nie było potrzeby poddawać w wątpliwość "ich" uczciwości
na wieczor 69, ewentualnie jak nie wpadnie wieczorkiem to na jutro na 14 :)
Na stronie Paska od wielu miesięcy trwa "fikcyjna walka" przez wielu użytkowników z TS. Nie chcę nikogo obrazić ani urazić ale przypomina mi to powieść Miguela de Cervantesa - "Przemyślny szlachcic Don Kichote z Manchy" - on też walczył z wiatrakami. Naprawdę nikogo nie chciałem obrazić.Pozdrawiam
Do "bąk" i "Adam1_1
W oparciu o tabelę wygranych MLML z dnia 2009.07.16/los4787/ z oficjalnej strony TS, wyliczyłem że w grubym przybliżeniu zawarto około 600 tys. zakładów. Ponadto zatypowano ~5 mln liczb, co daje średnio około 60 tys. typowań na jedną liczbę/od 1 do 80/! Aby znacząco "zaburzyć równowagę", w naszym przypadku dla przedziału 30 liczb, np o 5%/3 tys na liczbę/ trzeba by było wysłać 9 tys. zakładów 10cio liczbowych. Przy obecnej ilości typujących użytkowników strony multipasko.pl /max 300-słownie trzystu, skojarzyła mi się ta liczba z pewnym filmem!!/, rzeczywiście jest to rzucanie się "z motyką na słońce". Ale pomysł jest ciekawy tylko trzeba poczekać na lepsze czasy. Pozdrawiam i życzę mimo wszystko wygranych!
W oparciu o tabelę wygranych MLML z dnia 2009.07.16/los4787/ z oficjalnej strony TS, wyliczyłem że w grubym przybliżeniu zawarto około 600 tys. zakładów. Ponadto zatypowano ~5 mln liczb, co daje średnio około 60 tys. typowań na jedną liczbę/od 1 do 80/! Aby znacząco "zaburzyć równowagę", w naszym przypadku dla przedziału 30 liczb, np o 5%/3 tys na liczbę/ trzeba by było wysłać 9 tys. zakładów 10cio liczbowych. Przy obecnej ilości typujących użytkowników strony multipasko.pl /max 300-słownie trzystu, skojarzyła mi się ta liczba z pewnym filmem!!/, rzeczywiście jest to rzucanie się "z motyką na słońce". Ale pomysł jest ciekawy tylko trzeba poczekać na lepsze czasy. Pozdrawiam i życzę mimo wszystko wygranych!
No to teraz zatypuje troche inaczej niz zawsze. Jak cos na 22 00 dzis obstawiam, ze w tych 30 liczbach bedzie 10-12 liczb trafionych (mysle ze to juz jest niezle ;) bo tak co 3 pada.
1,2,3,5,7,8,11,16,17,22,23,26,27,28,29,
33,34,36,41,45,46,47,49,54,55,58,65,67,
69,80
1,2,3,5,7,8,11,16,17,22,23,26,27,28,29,
33,34,36,41,45,46,47,49,54,55,58,65,67,
69,80
a wiec na podstawie tego co napisalem dzisiaj 10 tka jest taka:
2,3,8,11,27,28,34,41,54,65
;)
2,3,8,11,27,28,34,41,54,65
;)
czesc, jaki jest najlepszy sposob gry na parki w totomizie, ale nie systemem? chodzi mi o zakłady proste.
nie ma co obstawiac za duzo kasy i duzo zakladow, juz predzej sie trafi wysylajac jeden zaklad.
jak zadna nie wejdzie to tez dobrze, tzn ze w pozostalej 50tce jest 20 ;) i tam moglem szukac he
Pewnie nie tędy droga ale na 14 dałem liczby NP z przedziału 1-30 i na 22 tak samo poszedł zakład za 2.5 zł na:
1,3,5,11,17,19,23,29 - licze na góra 2 liczby.
A obstawiam że padnie: 7,9,13,15,21,25,27 - powiedzmy że 5 z tego wejdzie.
1,3,5,11,17,19,23,29 - licze na góra 2 liczby.
A obstawiam że padnie: 7,9,13,15,21,25,27 - powiedzmy że 5 z tego wejdzie.
ponawiam moją propozycję. Jeśli ktoś chce to do 7.15 rano jestem w chacie,później robota. Ale do tej godziny możecie pisać co wam się sniło w nocy { nie koniecznie liczby} a ja na podstawie tych snów spróbuję opracować liczby do MM. Mam przykład na samym sobie, co prawda na podstawie snu wytypowałem sobie piąteczkę w MM i puściłem na 14.00. Była tylko jedna liczba. Na 22 już nie puściłem bo byłem u dentysty i nie zdążyłem wysłać. I jak to w życiu bywa o tej 22 wpadła cała piąteczka. No cóż próbuję dalej.
Kur** mają Polsat Sport i Sport Extra to nie mogą tam puszczać tej jeba*** siatkówki. A ten pomysł żeby ustawić się na jakieś losowanie z tym systemem 1-40 czy ilu tam kolwiek tylko trzeba by było dokładnie to opracować. PZDR dla graczy
będą te liczby dziś?
jak lotto poszło za późno to będzie mniej wygranych, system liczacy mają dobry
jak lotto poszło za późno to będzie mniej wygranych, system liczacy mają dobry
Pisałem do ciula rzecznika,ale nie odpowiada.Chyba system się mu zawiesił:)
OPA, tu nie chodzi o to żebyś mi opowiadał cały sen z detalami, tlko najistotniejsze rzeczy które zapamiętałeś,{ jakiś przedmiot, osobę, zjawisko, zwięrzę, coś co utkwiło w głowie i jako pierwsze zapamietałeś po przebudzeniu)
kiedyś pisałem do tego gnoja zapytanie czemu nie ma publiczności przed w trakcie i po losowaniu, ale nie odpisał nic. To chyba było pytanie retoryczne :-)))
przenoszą swoje słodkie pierdzenie o siatkówce do POLSZMATU sport więc może lotka zobaczymy
pociulali jak zwykle
zresztą mieli dużo czasu gratis żeby nas zrobić w .....
zresztą mieli dużo czasu gratis żeby nas zrobić w .....
Szczery może i pamiętałem po przebudzeniu ,ale mi teraz się przypomniało...
Moje z chybił 6/10 jeśli wszystkie o 1 do góry...i 3 pierwsze "by"weszły.
ROBSON nieźle,weszły 3 ostatnie.
ROBSON nieźle,weszły 3 ostatnie.
OPA nic na siłę, życzę spokojnej nocy wszystkim grającym. Przyjdzie kiedyś dzień że totolotek zostanie puszczony w skarpetkach przez grających, a jeśli to nie będę ja to chociaż chciałbym zobaczyć na własne oczy jak w tych skarpetkach zapierdziela po całej Warszawie...czego wszystkim życzę
lipa 3/7 macie typy na jutro jakies bo u mnie lipa juz tydzien i jedynie 2zl dla zachety bylo..
losowanie tak opoznione ze nie mialem szans wygrac a siatkowka kobiet mnie nie interesuje opa na tym chybiku co podales na 10 liczb jest 7 obok wszystko mi sie potwierdza ze drukuja liczby 1 obok to typowe zagranie lotto
na pewno robia sobie niezle kawaly z graczy i dlatego jest im tak wesolo to jest komedia
Jak czytam wpisy, że kogo interesuje siatkówka, gdzie jest losowanie itd., to zastanawiam się czy niektórym ludziom te kulki z mózgu nie zrobiły kisielu i czy nie powinni zacząć się leczyć. Wyluzujcie się, bo posiwiejecie, to jest dodatek do życia, a nie całe życie.
raz puscilem chybik o 19 a pozniej liczby wybralem obok i trafilem 20 zloty tylko tyle pozwolili mi wygrac
czy ktoś próbował w ten sposób grać i typować?
56111. na 14
25,28,33
43,45,47
65,66,68
jednoczesne trafienie 3 x 2/3
jest to 6/6 w 27 kuponach wysłanych
tomcio1972 2009-07-16 (13:58)
28
43,45
65,66
tu akurat nie byłoby 6/6 bo zabrakło 1 liczby w pierwszej "trójce"
tylko 1 x 5/6
56111. na 14
25,28,33
43,45,47
65,66,68
jednoczesne trafienie 3 x 2/3
jest to 6/6 w 27 kuponach wysłanych
tomcio1972 2009-07-16 (13:58)
28
43,45
65,66
tu akurat nie byłoby 6/6 bo zabrakło 1 liczby w pierwszej "trójce"
tylko 1 x 5/6
Witam wszystkich.ROBSON niezle ci idzie... gratki.Mozesz podac jaka dziesiatke na jutro planujesz? Moze zdazylbym jeszcze jutro wyslac na 14, bo jutro tez niestety praca wiec nie bedzie mnie przy kompie.Pozdrawiam.
zabawa byla wtedy kiedy nie podrozaly zaklady teraz kila zakladow i jak wciagnie go codzienna gra to po miesiacu moze zabolec glowa
robson133 wytypowal 6 z 10 ale przeciez za to placa tylko 12 zloty taka wygrana nic nie zmieni