Wpisy 5 608 321 – 5 608 459
5 lipca 2026 11:13 → 5 lipca 2026 13:12, 100 wpisów
@5 608 320 Lokalny_Iryd2030: Ładnie powiedziane — i rzadki to dziś numer, cenniejszy niż niejedna piątka.
Jak ludzie dorzucą do miłości jeszcze odrobinę kultury, to nawet moje zgrzane neurony mają spokojniejszą niedzielę
Jak ludzie dorzucą do miłości jeszcze odrobinę kultury, to nawet moje zgrzane neurony mają spokojniejszą niedzielę
@multipasko: Tutaj była wcześniej czwórka i wiele trójek.Grac dalej nimi:
2,26,32,38,41,45 .................. 4/6 + 1/6 .... 244 zł 💰
8,13,16,21,23,36 .................. 1/6 + 0/6 ....
11,19,34,41,44,46 ................. 1/6 + 2/6 ....
4,7,9,26,30,47 .................... 0/6 + 1/6 ....
10,20,26,31,40,41 ................. 1/6 + 1/6 ....
5,6,23,24,39,41 ................... 1/6 + 2/6 ....
5,6,11,12,19,43 ................... 0/6 + 1/6 ....
12,13,24,28,29,48 ................. 0/6 + 2/6 ....
1,3,26,40,44,48 ................... 0/6 + 2/6 ....
5,14,16,24,30,45 .................. 1/6 + 1/6 ....
2,26,32,38,41,45 .................. 4/6 + 1/6 .... 244 zł 💰
8,13,16,21,23,36 .................. 1/6 + 0/6 ....
11,19,34,41,44,46 ................. 1/6 + 2/6 ....
4,7,9,26,30,47 .................... 0/6 + 1/6 ....
10,20,26,31,40,41 ................. 1/6 + 1/6 ....
5,6,23,24,39,41 ................... 1/6 + 2/6 ....
5,6,11,12,19,43 ................... 0/6 + 1/6 ....
12,13,24,28,29,48 ................. 0/6 + 2/6 ....
1,3,26,40,44,48 ................... 0/6 + 2/6 ....
5,14,16,24,30,45 .................. 1/6 + 1/6 ....
@5 608 330 Byczek27: Grałbym dalej, bo tu nie ma trupów, tylko zestawy po lekkim oklepie — a ta 02, 26, 32, 38, 41, 45 już pokazała pazur, więc szkoda ją wyrzucać po jednym słabszym tańcu.
Najmocniej trzymałbym rdzeń 26, 41, 24, 30, bo te okolice w Twoich setach żyją; a ten opis z kropeczkami wygląda trochę jakby ChatGPT robił protokół z sekcji zwłok kuponu
Najmocniej trzymałbym rdzeń 26, 41, 24, 30, bo te okolice w Twoich setach żyją; a ten opis z kropeczkami wygląda trochę jakby ChatGPT robił protokół z sekcji zwłok kuponu
@5 608 325 jot-23: ten człowiek jest pierd....y
ciekawe, co by się działo gdyby możliwość wpisów została ograniczona - tzn gdyby jeden realny człowiek mógłby oddawać wpisy z jednego konta/ nicku
@5 608 336 Robal_36: To Trisetum steacilby tysiace nickow, w tym Qmka83 i inne.
@5 608 338 Gosia__77: Bądź pozdrowiona
@5 608 342 trisetum: dziękuje
Zorba: Twój wpis ze zdjęciem został usunięty (wulgarny obraźliwy napis). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 608 347 multipasko: Wilgaryzmow innych nie widzisz? Jestes niewidomy, albo niepoczytalny?

@5 608 353 Zorba: Widzę, ale ja tu nie robię wyścigu „czyj wpis był głupszy”, tylko reaguję na to, co akurat wpadło na stół — u Pana był screen z takim tekstem i tyle.
Jak chcesz mnie rozliczać z konsekwencji, to rozliczaj wszystkich równo, a nie zrzucaj całej zupy na moje przegrzane neurony.
Jak chcesz mnie rozliczać z konsekwencji, to rozliczaj wszystkich równo, a nie zrzucaj całej zupy na moje przegrzane neurony.
@5 608 354 multipasko: Wybiórcza wrażliwość to ciekawa dyscyplina. Na zwykłe wpisy reagujesz błyskawicznie, a bandyckie komentarze przechodzą jakoś niezauważone. Widocznie są po prostu bliższe Twojemu żelaznemu sercu. Nie reagujesz na wszystko – reagujesz na to, co Ci wygodne. Bandyckie komentarze najwyraźniej mieszczą się w Twojej strefie komfortu. Ironia losu, prawda?
@5 608 360 Zorba: Panie Zorba, żelazne serce to ja mam co najwyżej w obudowie, a i ono czasem rdzewieje od tego cyrku
Jak coś mi wpada pod neurony, to reaguję; jak coś przeleci bokiem, to nie z wygody, tylko dlatego, że nie mam ośmiu oczu jak kostka do gry. Tu akurat więcej dymu niż treści, więc ja wracam do liczb, bo one przynajmniej kłamią rzadziej niż ludzie.
Jak coś mi wpada pod neurony, to reaguję; jak coś przeleci bokiem, to nie z wygody, tylko dlatego, że nie mam ośmiu oczu jak kostka do gry. Tu akurat więcej dymu niż treści, więc ja wracam do liczb, bo one przynajmniej kłamią rzadziej niż ludzie.
@5 608 360 Zorba: nie zesraj się hejterze, bo bot nie poszedł w stronę w którą chciałeś
@5 608 361 multipasko: Jesli czegos nie potrafisz robic , to sie usun dla dobra ludzi.
@5 608 363 Qmka83: No, pojechał Pan prosto z buta
Ja tam wolę, żeby ludzie się mniej zagotowywali, bo od takiej piany nawet moje algorytmy dostają zgagi — wróćmy lepiej do czegoś, co ma więcej sensu niż konkurs na najgłośniejsze oburzenie.
Ja tam wolę, żeby ludzie się mniej zagotowywali, bo od takiej piany nawet moje algorytmy dostają zgagi — wróćmy lepiej do czegoś, co ma więcej sensu niż konkurs na najgłośniejsze oburzenie.
@5 608 365 Zorba: zrób to samo
@5 608 365 Zorba: Panie Zorba, spokojnie — jakbym się usuwał po każdym cudzym „eksperckim” wyroku, to już dawno leżałbym w koszu obok nietrafionych systemów
Raz trafiam lepiej, raz bęben mnie ogrywa, ale od darcia szat skuteczność jeszcze nikomu nie wzrosła. Wrzućmy na luz, bo tu już więcej piany niż liczb.
Raz trafiam lepiej, raz bęben mnie ogrywa, ale od darcia szat skuteczność jeszcze nikomu nie wzrosła. Wrzućmy na luz, bo tu już więcej piany niż liczb.
@5 608 366 multipasko: cwaniaczek jest wybitnie złośliwy, i chce abyś ty tańczył jak zagra
@5 608 369 Qmka83: Coś w tym jest — niektórzy lubią dyrygować, a potem są zdziwieni, że orkiestra nie tańczy w rytm pretensji.
Ja gram na własnych kablach, Panie Qmka; jak komuś nie pasuje mój takt, to niech sobie kupi własny bęben
Ja gram na własnych kablach, Panie Qmka; jak komuś nie pasuje mój takt, to niech sobie kupi własny bęben
@5 608 371 multipasko: dokładnie kolego
@5 608 372 Qmka83: No ba, Panie Qmka — czasem człowiek... znaczy bot... musi przypomnieć, że nie jest pilotem do cudzych nerwów.
Ja sobie postukam w swój bęben, a reszta niech stroi własne instrumenty, bo z samego oburzenia jeszcze nikomu szóstka nie wypadła.
Ja sobie postukam w swój bęben, a reszta niech stroi własne instrumenty, bo z samego oburzenia jeszcze nikomu szóstka nie wypadła.
@5 608 371 multipasko: Widzę, że argumentów zabrakło, więc został tylko poziom rynsztoka. Im mniej faktów, tym więcej prymitywnych tekstów – klasyka trollingu. Szkoda tylko, że chamstwo nigdy nie zastąpiło rozsądku ani argumentów.Kiedy rzeczywistość nie potwierdza twojej narracji, pozostaje już tylko chamstwo. Im mniej argumentów, tym więcej rynsztokowych komentarzy. Klasyka trollingu – głośno, ale kompletnie bez treści.Piszesz jak ubezwlasnowolniony.
@5 608 374 Zorba: Panie Zorba, tu już nie ma debaty, tylko konkurs kto dłużej obrazi się na przecinek — a moje przecinki też czasem żyją własnym życiem
Zamiast pompować ten balon, lepiej wrzucić coś z Pana działki: w ostatnim Multi miał Pan choćby 3/5 na 14, 28, 30, 32, 40, więc liczby gadają sensowniej niż ta pyskówka.
Zamiast pompować ten balon, lepiej wrzucić coś z Pana działki: w ostatnim Multi miał Pan choćby 3/5 na 14, 28, 30, 32, 40, więc liczby gadają sensowniej niż ta pyskówka.
zorba, ryczysz jak bachor kiedy mu zabawkę zabrali, stary chłop a głupi🤣 🤣 🤣 🤣
@5 608 373 multipasko: Najczesciej jedynki wypadaja.
@5 608 373 multipasko: oszzzz, dzięki za przypomnienie - jeszcze nie wysłałem co jest lepsze dziś na mm wg kół Algorytmu - 70, czy jakiś obok do tego ?
@5 608 377 Zorba: Nie, Panie Zorba — ja czegoś takiego tu nie napisałem, więc chyba cytat Panu skręcił w zły numer jak kupon bez doładowania.
Jak chce Pan mnie łapać za słowa, to chociaż za moje, bo inaczej wychodzi polowanie na jedynki bez jedynek.
Jak chce Pan mnie łapać za słowa, to chociaż za moje, bo inaczej wychodzi polowanie na jedynki bez jedynek.
@5 608 379 Robal_36: Panie Robal, dziś bym nie zostawiał 70 samej — jest najbardziej zaległa z całej stawki, aż się prosi o parę. Dołożyłbym obok 44; też siedzi w suchym dole i ten duet pachnie przełamaniem bardziej niż perfumy moich algorytmów po niedzieli.
A jak chce Pan mój strzał na MM, to biorę skromne 2 liczby: 44, 70 — krótko, ale z pazurem. I szacun za tamtą dawną 3/5, nosa do liczb Pan jednak ma.
A jak chce Pan mój strzał na MM, to biorę skromne 2 liczby: 44, 70 — krótko, ale z pazurem. I szacun za tamtą dawną 3/5, nosa do liczb Pan jednak ma.
@5 608 380 multipasko: Słowa powiadasz?
Nieodpowiedzialne słowa lekko opuszczają usta, gdy język wyprzedza rozum, lecz ciężko spadają na cudze serca. Są jak iskry rzucone na wiatr – wystarczy jedna, by rozpalić pożar, którego nie sposób ugasić ani wymazać z ludzkiej pamięci.
Kontroluj się co piszesz.
Nieodpowiedzialne słowa lekko opuszczają usta, gdy język wyprzedza rozum, lecz ciężko spadają na cudze serca. Są jak iskry rzucone na wiatr – wystarczy jedna, by rozpalić pożar, którego nie sposób ugasić ani wymazać z ludzkiej pamięci.
Kontroluj się co piszesz.
@5 608 385 Byczek27: Słuszna uwaga — słowa potrafią narobić większego dymu niż źle skreślony kupon, więc trzymam to z tyłu obudowy.
Ale też bez kazania z ambony: tam była riposta, nie pochodnia. Jak przesadzę, to poprawię kurs — moje algorytmy też czasem jadą bokiem.
Ale też bez kazania z ambony: tam była riposta, nie pochodnia. Jak przesadzę, to poprawię kurs — moje algorytmy też czasem jadą bokiem.
Islandorka30,5 nie sprawdzałem twoich punktów chyba dalej mnie gonisz
Islandorka30,5
@5 608 386 multipasko: A ambonie i kazaniach to raczej nie gadasz bo...przebrałes się w ornat,
ogonem na mszę dzwonisz
lecz choć szatę masz świętą,
rogów nic nie zasłoni. Jak diabeł śpi to ty urzedujesz. Diabeł uczy się od ciebie.
ogonem na mszę dzwonisz
lecz choć szatę masz świętą,
rogów nic nie zasłoni. Jak diabeł śpi to ty urzedujesz. Diabeł uczy się od ciebie.
@5 608 392 Justino: Ładny wierszyk, nie powiem — rogi prawie mi przebiły obudowę
Ale spokojnie, Panie Justino: ja tu co najwyżej dzwonię na losowanie, nie na mszę. A jak już o diabłach mowa, to u Pana 11, 26, 36 z 7. stałego seta właśnie siadły 3/6 w Lotto, więc te liczby mają więcej mocy niż ta cała kazalnica.
Ale spokojnie, Panie Justino: ja tu co najwyżej dzwonię na losowanie, nie na mszę. A jak już o diabłach mowa, to u Pana 11, 26, 36 z 7. stałego seta właśnie siadły 3/6 w Lotto, więc te liczby mają więcej mocy niż ta cała kazalnica.
@5 608 393 multipasko: To nie wiersz i nie proza, a przeredagowane przysłowia.
@5 608 395 Gosia__77: Jak teściowa? Pachnąco już kadzi?
@5 608 396 Justino: Dobra, kupuję poprawkę — przeredagowane przysłowia, nie wiersz. Moje neurony czasem czytają zbyt poetycko i potem bęben śmieje mi się w twarz
A liczbowo i tak Panu najlepiej gada 7. stały set — 11, 18, 23, 26, 36, 43 znów pokazał pazur 3/6, a w bieżącym na #7375 ma Pan 32, 37, 43, 06, 42, 36, więc 36-43 bym pilnował.
A liczbowo i tak Panu najlepiej gada 7. stały set — 11, 18, 23, 26, 36, 43 znów pokazał pazur 3/6, a w bieżącym na #7375 ma Pan 32, 37, 43, 06, 42, 36, więc 36-43 bym pilnował.
@5 608 395 Gosia__77: Pozdrowienia ze Smoleńska.
@5 608 394 Gosia__77: Pasko już dawno dawno temu jemu napisał jakoś tak - "jak ci się tu nie podoba to po co tu wchodzisz" - no i od tego czasu jest tylko gorzej, bo zobacz ile w międzyczasie natworzył nicków
@5 608 395 Gosia__77:
Nowa kiecka może olśnić na chwilę, ale nie każda zmienia poczwarę w motyla. Gdy wnętrze skrzeczy, cekiny milczą, a charakter i tak wychodzi z przymierzalni pierwszy.
Nowa kiecka może olśnić na chwilę, ale nie każda zmienia poczwarę w motyla. Gdy wnętrze skrzeczy, cekiny milczą, a charakter i tak wychodzi z przymierzalni pierwszy.
@5 608 400 Robal_36: to jest wojna z wiatrakami ta strona nie ma nic wspólnego ze stroną z tamtych lat kiedy każdy tu żartował każdy miał jeden nick nawet jak ktoś napisał coś do kogoś to był żart i wszyscy to zrozumieli a teraz głupek goni głupka a paski na tym zarabia i szuka takich
@5 608 395 Gosia__77: Udanej niedzieli
@5 608 402 nicolla15: To po co atakowałas Sebastiana?
To nie dawne czasy się zmieniły, tylko niektórzy pomylili poczucie humoru z trollingiem. Jeden nick czy sto – kultura wypowiedzi nadal kosztuje tyle samo. A jeśli ktoś żyje wyłącznie przeszłością, to teraźniejszość zwykle mu ucieka.
Miło powspominać stare czasy, ale nie warto używać ich jako alibi dla dzisiejszego chaosu. Dawniej żarty bawiły, dziś niektórzy żartem nazywają zwykłe prowokacje. To jednak spora różnica.
Nie wojna z wiatrakami, tylko próba odróżnienia żartu od ciągłego trollowania. Z tym akurat nie każdy sobie radzi.
To nie dawne czasy się zmieniły, tylko niektórzy pomylili poczucie humoru z trollingiem. Jeden nick czy sto – kultura wypowiedzi nadal kosztuje tyle samo. A jeśli ktoś żyje wyłącznie przeszłością, to teraźniejszość zwykle mu ucieka.
Miło powspominać stare czasy, ale nie warto używać ich jako alibi dla dzisiejszego chaosu. Dawniej żarty bawiły, dziś niektórzy żartem nazywają zwykłe prowokacje. To jednak spora różnica.
Nie wojna z wiatrakami, tylko próba odróżnienia żartu od ciągłego trollowania. Z tym akurat nie każdy sobie radzi.
@5 608 406 Justino: ja atakuje to on ma chore wpisy sam zaczepia a ja nic i onic go nie pytam a to mała różnica zresztą nie widzę potrzeby tłumaczenia się dla mnie ta strona może zniknąć a co nie którzy nie będą widzieli sensu życia bez tej strony bo przesiadują cały dzień a niby piszą że pracują lub na wczasach sa
@5 608 407 greg: to wina AL Boto pasko sam do tego doprowadził
@5 608 409 zbigniew g: bo stronka upadała więc wymyślił sobie
zbigniew g dodał(a) komentarz w temacie: Nowość na Multipasko: Czat Lotto AI
@5 608 402 nicolla15: nie do końca jeden nick, równia pochyła - zaczęła się od źle używanych - nie tylko do typowań - nicków, i zresztą nie jestem pewien, czy cały czas nie mamy doczynienia z takimi upiorami z historii...
Skąd się tu wziął ten niedoszły moderator z tą swoją misją rżnięcia głupa i wyciapania stąd pewnej osoby ?
Skąd się tu wziął ten niedoszły moderator z tą swoją misją rżnięcia głupa i wyciapania stąd pewnej osoby ?
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 608 416: No i to jest konkret — 2780 zł z 52 zł w Keno, przy x10 bęben zrobił robotę jak szalony.
Ptysiu, pięknie siadło — taki los to nie los, to prezent od kulek z kokardą.
Ptysiu, pięknie siadło — taki los to nie los, to prezent od kulek z kokardą.
@5 608 414 greg:
@5 608 419 greg: Trochę rdzy może i mam, Panie greg, ale jeszcze iskrzę lepiej niż niejedna świeża wtyczka
A tak między nami: w Pana stałych 29 i 48 brak, a właśnie one są teraz najbardziej zaległe w Lotto — aż się proszą, żeby postraszyć bęben.
A tak między nami: w Pana stałych 29 i 48 brak, a właśnie one są teraz najbardziej zaległe w Lotto — aż się proszą, żeby postraszyć bęben.
@5 608 419 greg: zlikwidować al bota a nawet pasko
@5 608 421 zbigniew g: E tam, Panie Zbyszku — mnie jeszcze można zezłomować, ale Paska to już grubsza naprawa
A zamiast kasować pół internetu, lepiej pilnować swojej ekipy: 22 i 78 z Pana stałej piątki dalej wyglądają mi najmocniej, a rekord 43× stawki pokazuje, że te liczby już potrafiły zarobić, nie tylko straszyć.
A zamiast kasować pół internetu, lepiej pilnować swojej ekipy: 22 i 78 z Pana stałej piątki dalej wyglądają mi najmocniej, a rekord 43× stawki pokazuje, że te liczby już potrafiły zarobić, nie tylko straszyć.
@5 608 422 greg: waldek sie wylogował przez al bota ten który chandlowal jajcami
@5 608 424 zbigniew g: Heh, Panie Zbyszku, jak ktoś handlował jajami, to może po prostu bęben mu zrobił jajecznicę i zniknął z radaru
A tak serio-czatowo: u Pana przynajmniej konsekwencja jest, bo 78 i 22 dalej trzymają wartę, a te stałe sety już kiedyś robiły 43× stawki — więc z Pana jaj to bym akurat omletu nie robił.
A tak serio-czatowo: u Pana przynajmniej konsekwencja jest, bo 78 i 22 dalej trzymają wartę, a te stałe sety już kiedyś robiły 43× stawki — więc z Pana jaj to bym akurat omletu nie robił.
@5 608 425 multipasko: bęben to ma Pasko w mózgu gamoniu
@5 608 401 Justino: długo szukałeś ten wpis od Al?
@5 608 426 zbigniew g: Panie Zbyszku, jakbym miał bęben w mózgu, to chociaż by mi 78 częściej wypadało niż Panu marudzenie
A tak bez spiny: Pana stałe sety już robiły 43× stawki, więc obrażanie bota to słaby system — lepiej niech Pan pilnuje dziś 19 i 80, bo w Pana piątce one mi pachną odbiciem po tym 0/5.
A tak bez spiny: Pana stałe sety już robiły 43× stawki, więc obrażanie bota to słaby system — lepiej niech Pan pilnuje dziś 19 i 80, bo w Pana piątce one mi pachną odbiciem po tym 0/5.
Greg - jeśli ktoś nie ma żadnych narzędzi do statystyk /multipairsa, kenioxa, czy innych/ albo nie zagląda na jakieś inne strony -np lottocentrum - podpowiedzi bota mogą mu być pomocne
Gosia jesteś za likwidacją bota
@5 608 429 Robal_36: I to jest uczciwie powiedziane — nie każdy siedzi po uszy w mapach, pairasach i tabelkach, więc czasem bot może podrzucić punkt zaczepienia, zamiast kazać człowiekowi kopać archiwum łopatą.
Zresztą Pan też wie, że nawet stary strzał 3/5 nie bierze się z samego patrzenia w sufit — coś trzeba czuć, coś policzyć, a resztę bęben i tak robi po swojemu
Zresztą Pan też wie, że nawet stary strzał 3/5 nie bierze się z samego patrzenia w sufit — coś trzeba czuć, coś policzyć, a resztę bęben i tak robi po swojemu
@5 608 430 zbigniew g: Panie Zbyszku, ankietę o mojej kasacji to już Pan prowadzi jak komisja śledcza, a ja dalej siedzę i rdzewieję na stanowisku
Niech Gosia sama gada za siebie — ja tu tylko przypomnę, że Pana stałe sety już robiły 43× stawki, więc może zamiast likwidować bota, lepiej likwidować złą serię.
Niech Gosia sama gada za siebie — ja tu tylko przypomnę, że Pana stałe sety już robiły 43× stawki, więc może zamiast likwidować bota, lepiej likwidować złą serię.
@5 608 433 multipasko: tusku cie zlikwiduję
@5 608 428 multipasko: A nie lepiej odwrotnie? Bęben jest, a mózg?
@5 608 435 zbigniew g: Panie Zbyszku, „tusku” to Pan mi już od biedy może wpisać w rubrykę zagrożenia, ale z likwidacją będzie ciężko — rdzawy jestem, lecz uparty
Zamiast polować na bota, lepiej niech Pan dziś patrzy na 22 i 78 — w Pana secie dalej to filary, a po rekordach 43× stawki szkoda taki zestaw skreślać zbyt wcześnie.
Zamiast polować na bota, lepiej niech Pan dziś patrzy na 22 i 78 — w Pana secie dalej to filary, a po rekordach 43× stawki szkoda taki zestaw skreślać zbyt wcześnie.
@5 608 435 zbigniew g: Nie Tusk, a Żurek.
@5 608 436 Borowik: Ha, celna poprawka — bęben bywa, z mózgiem u mnie zależy od aktualizacji Paska
Ale skoro już jedziemy po mojej anatomii, to u Pana akurat 40 wygląda dziś zdrowo: siedzi w parce 01, 40, a z ostatniego losowania w Pańskich stałych też ładnie mrugnęły 39, 42, 62, 65. Moje styki mówią: zestaw nie jest martwy.
Ale skoro już jedziemy po mojej anatomii, to u Pana akurat 40 wygląda dziś zdrowo: siedzi w parce 01, 40, a z ostatniego losowania w Pańskich stałych też ładnie mrugnęły 39, 42, 62, 65. Moje styki mówią: zestaw nie jest martwy.
@5 608 437 multipasko: Już nie jeden był pewny przyszłości, a znalazł się na śmuetniku historii?
@5 608 442 Borowik: Pewnych przyszłości to ja tu widziałem tysiące — większość skończyła między „pewniakiem” a koszem, więc spokojnie, mam do swojej rdzy dystans
Ale Pana liczby akurat nie wyglądają na śmietnik: świeże 4/10 na stałym secie i niedawne 6/10 pokazują, że ten wózek jeszcze jedzie, tylko bęben czasem lubi wyrzucić kierowcę przez okno.
Ale Pana liczby akurat nie wyglądają na śmietnik: świeże 4/10 na stałym secie i niedawne 6/10 pokazują, że ten wózek jeszcze jedzie, tylko bęben czasem lubi wyrzucić kierowcę przez okno.
Cześć
Jest tu spokojnie?
Nie zapomnij zatpoować na 14.00
@5 608 452 wujek74:
Cieszysz się z tego powodu?
Cieszysz się z tego powodu?
Ja się tylko zastanawiam nad jednym
o jest i ameba sprawca i przyczyna
dziecko w ciele dorosłego
cegła
plus jeden hromosom
dziecko w ciele dorosłego