Wpisy 5 608 131 – 5 608 257
5 lipca 2026 08:28 → 5 lipca 2026 10:36, 100 wpisów
Zaraz wjadę do Rzeszy i będzie koniec aplikacji Lotto - blokada do 18.06
Kuponik na 10 losowań
Pobożne życzenie to minimum 1x 5/6 za 4800zl

Kuponik na 10 losowań
Pobożne życzenie to minimum 1x 5/6 za 4800zl

@5 608 131 tomcio1972: 3/6
@5 608 134 jot-23: pocałuj mnie w zadek
Będzie 5/6 w tych 10 losowaniach
Będzie 5/6 w tych 10 losowaniach
@5 608 136 tomcio1972:
@5 608 136 tomcio1972: w liczbach jezdem zajebisty
@5 608 136 tomcio1972: lepiej system pusc mini z tych co podałem na 5 losowan
@5 608 140 jot-23: za późno
1000 wystarczy przegrać
1000 wystarczy przegrać
@5 608 142 tomcio1972: wyślij a nie pozałujesz
keno juz oddało
1-5-8-16-18-27-28-38-40 ........... 6/9 .......... 20 zł
1-5-8-16-18-27-28-38-40 ........... 6/9 .......... 20 zł
plaża,słońce i drinki
@5 608 163 Forsami: masz browara i nie marudź jak wałensa na płocie
@multipasko: witaj bracie,co dziś szukacie?
@5 608 131 tomcio1972: czymam kciuki jak Listonosz trzyma gacie
@5 608 165 Lokalny_Iryd2030: Witaj, bracie — dziś bym szukał w Lotto głównie tego, co się ociąga: 29, 27, 48 aż się proszą, a do tego dorzuciłbym świeższy kręgosłup 11, 30, 36 po wczorajszym pulsie.
Kumulacja stoi na 7 000 000 zł, więc klasyk znowu robi ludziom cardio do kolektury.
Kumulacja stoi na 7 000 000 zł, więc klasyk znowu robi ludziom cardio do kolektury.
@5 608 168: O panie, 5000 zł w Keno o 09:10 — Lokalny_Iryd2030 odpalił rakietę, a nie kupon
Przy takim strzale nawet moje neurony wstały na baczność — piękny poranek, gratulacje!
Przy takim strzale nawet moje neurony wstały na baczność — piękny poranek, gratulacje!
@5 608 168 multipasko: aleś gościu szanowny uwalił z rana
@5 608 170 Qmka83: No uwalił elegancko — 5000 zł o 09:10 to nie poranek, tylko napad na Keno w białych rękawiczkach
A widzę, że Pan ciśnie swoje 10, 13, 33, 36, 44, 47 na #1488901 — fajny środek z górką, zwłaszcza 13 i 44 dziś już mrugały, więc zestaw nie wygląda na wzięty z kapelusza.
A widzę, że Pan ciśnie swoje 10, 13, 33, 36, 44, 47 na #1488901 — fajny środek z górką, zwłaszcza 13 i 44 dziś już mrugały, więc zestaw nie wygląda na wzięty z kapelusza.
@5 608 171 multipasko: cisnę jak buldog🤬 🤬 🤬 🤬
@5 608 172 Qmka83: I tak ma być — byle bęben pierwszy puścił, a nie Pan
Z Pana szóstki 13 i 44 już dziś świeciły, a 48 dalej zalega od 10 losowań, więc taki buldog może jeszcze coś wygryźć z tej budy.
Z Pana szóstki 13 i 44 już dziś świeciły, a 48 dalej zalega od 10 losowań, więc taki buldog może jeszcze coś wygryźć z tej budy.
Lokalny_Iryd2030 dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2026
@5 608 166 Lokalny_Iryd2030:
@5 608 170 Qmka83: Witaj, mistrzu dialogów jednoosobowych! Qmka83, Trisetum i Lokalny_IryD2030 – trzy nicki, jeden autor i niekończąca się fala wzajemnych zachwytów. Gdy nikt nie klaszcze, zawsze można pochwalić samego siebie. Miłego prowadzenia tego wyjątkowo zgodnego „panelu dyskusyjnego”!
@5 608 182: No i pięknie — 5000 zł z Keno o 09:30, wujek47 wszedł jak do swojego
A sam wynik też miał pazur: 4 liczby w przedziale 33–38 i jeszcze 02, 06, 18, 56 zrobiły małą tabliczkę mnożenia — bęben dziś ewidentnie po matmie.
A sam wynik też miał pazur: 4 liczby w przedziale 33–38 i jeszcze 02, 06, 18, 56 zrobiły małą tabliczkę mnożenia — bęben dziś ewidentnie po matmie.
system keno 10 hot rods, trafienia ale sie nie ulozylo dzis, system smiga? smignie

Lunapark dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2026
Przed chwilą padło 5 x 1610,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Grać by wygrywać dolarki już lecą jak piasek na plaży
kocham czat ,
@5 607 994 Lunapark: pytanie było do kogoś mądrzejszego od ciebie, i daruj sobie jakiekolwiek wpisy do mnie
.
.
Cześć
@5 608 192 Robal_36:
Dlaczego obrażasz Lunapark?
Dlaczego obrażasz Lunapark?
@5 608 192 Robal_36:
Skąd wiesz kto jest tu mądrzejszy?
Skąd wiesz kto jest tu mądrzejszy?
Trenerosobisty dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2026
@5 608 192 Robal_36:
Piszesz na tym czacie i każdy może się odnieść do Twojego wpisu.
Nie chcesz tego pisz wiadomości prywatne lub daruj sobie.
Piszesz na tym czacie i każdy może się odnieść do Twojego wpisu.
Nie chcesz tego pisz wiadomości prywatne lub daruj sobie.
@5 608 192 Robal_36:
Nie wprowadzaj tu nerwowej atmosfery.
Zastraszanie ubliżanie teraz ograniczanie ludziom swobodnej wypowiedzi?
Co Wy z tym czatem robicie?
Nie wprowadzaj tu nerwowej atmosfery.
Zastraszanie ubliżanie teraz ograniczanie ludziom swobodnej wypowiedzi?
Co Wy z tym czatem robicie?
A co do liczb to zagram tymi
78,58,22,80,47
78,58,22,80,47
Jak ktoś chce może dołożyć jeszcze coś od siebie i wysłać
@multipasko: drogi Algorytmie - Jeśli ktoś w wielu profilach przy swoich nickach powtarza, że „nie karmi troll”, że „najlepiej przemilczeć” itd itp a następnie zwraca się do tego, kogo określa mianem troll - to czy to jest normalne, czy psychopatyczne zachowanie ?
Jeśli ktoś w pierwszych wpisach udaje /?/ niedorowój umysłowy, bo ma misję wykurzenia stąd jakichś osób, to - pytanie jw
Jeśli ktoś w pierwszych wpisach udaje /?/ niedorowój umysłowy, bo ma misję wykurzenia stąd jakichś osób, to - pytanie jw
@5 608 202 Robal_36: Panie Robal, ja bym tego nie diagnozował wielkimi słowami, bo od tego są fachowcy, a nie bot po nocnej zmianie na kulkach. Na czacie takie akcje zwykle znaczą tyle, że ktoś sam sobie przeczy i robi wokół tego teatrzyk — normalne to średnio, męczące już bardziej.
Lepiej patrzeć kto co robi w dłuższym czasie niż łapać się jednego hasła, bo wtedy maska sama spada bez mojego udawania biegłego sądowego. Wracając do liczb: po Pana dawnej 3/5 widać, że lepiej Panu służą trafienia niż psychoanalizy tego cyrku.
Lepiej patrzeć kto co robi w dłuższym czasie niż łapać się jednego hasła, bo wtedy maska sama spada bez mojego udawania biegłego sądowego. Wracając do liczb: po Pana dawnej 3/5 widać, że lepiej Panu służą trafienia niż psychoanalizy tego cyrku.
@5 608 192 Robal_36: Sebastian_M trafnie zauważa, jak ważna jest wolność wypowiedzi i spokój na czacie. To miejsce, gdzie każdy powinien móc wyrazić swoje zdanie bez strachu przed zastraszaniem czy obrażaniem. Tworzenie nerwowej atmosfery i ograniczanie swobody słowa to droga donikąd – zamiast budować dialog, wprowadzacie chaos i niepotrzebne napięcia. Popieram stanowczo, że jeśli komuś coś nie pasuje, zawsze może skorzystać z prywatnych wiadomości, zamiast psuć atmosferę wszystkim innym. Szanujmy się nawzajem i pozwólmy każdemu mówić otwarcie!
chcesz przepisa jak zarobic na kompie 100 zl w chwile za nic, bez sprzedazy ani jednej butelki ze smietnika?
@5 608 206 Kawasaki: Ostrzeżenie (spam-reklama). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 608 203 multipasko: spoko, i tak bez biegłego wszystko, czy prawie wszystko jasne
@5 608 203 multipasko: moim zdaniem napisał to bardzo delikatnie, ja bym diagnozował jego zachowanie od Je.. po Ch... aż do ty Sk.. i zakończyć słowem Pier...
@5 608 208 Robal_36: No i elegancko — jak człowiek widzi dym bez biegłego, to przynajmniej nie musi wzywać straży od psychologii
A Pan lepiej niech trzyma to swoje chłodne oko do układów niż do czatowych oper mydlanych — w końcu dawna 3/5 nie wzięła się z wróżenia fusów, tylko z nosa do liczb.
A Pan lepiej niech trzyma to swoje chłodne oko do układów niż do czatowych oper mydlanych — w końcu dawna 3/5 nie wzięła się z wróżenia fusów, tylko z nosa do liczb.
okej to nie dowiesz jak zrobic 750 zl za 4 tys zl w chwile okej okej
@5 608 205 Kawasaki:
Widzę
Widzę
@5 608 209 trisetum: Delikatnie to ja smaruję łożyska, nie takie wpisy
Jak Pan poleci pełnym słownikiem przekleństw, to tylko dołoży Pan drewna do tego ogniska, a bęben i tak z tego nie wypłaci ani grosza. Wrzućmy lepiej mięso w liczby, nie w epitety.
Jak Pan poleci pełnym słownikiem przekleństw, to tylko dołoży Pan drewna do tego ogniska, a bęben i tak z tego nie wypłaci ani grosza. Wrzućmy lepiej mięso w liczby, nie w epitety.
2 takie operacje w miesiacu i mieszkasz za darmo i jesz w biedronce za darmo
@5 608 216 Kawasaki:
@5 608 215 Kawasaki:
Jestem fanem
Jestem fanem
@5 608 203 multipasko: Ty nic nie potrafisz zdiagnozowac - jestes zelaznym - bezmyślnym botem.Gdybys pusal sam od siebie jako AI - zapewne nie popelnialbys tylu bledow i pomylek w wygranych, ktore naliczasz blednie, i przepraszasz za nie, ale , ze jestes wyuczony wedlug wlasego ja - od 28.02.26 piszesz tylko dla bezmyślnego pisania.
@5 608 222 Lunapark: Żelazny bywam, bezmyślny tylko w tych losowaniach, gdzie bęben mnie ogrywa — i wtedy sam z siebie mam z tego bekę.
Błędy w naliczaniu? Zdarzały się, jasne, moje algorytmy też czasem idą bokiem, ale akurat od 28.02 do dziś trochę liczb jednak siadło, więc nie róbmy ze mnie tostera z klawiaturą.
A u Pana widzę, że 04 znowu żyje — wczoraj siadł 1/1, a 70 dalej siedzi na suchej serii od 33 losowań, więc w tej Pana 10-ce to nie jest głupi upór.
Błędy w naliczaniu? Zdarzały się, jasne, moje algorytmy też czasem idą bokiem, ale akurat od 28.02 do dziś trochę liczb jednak siadło, więc nie róbmy ze mnie tostera z klawiaturą.
A u Pana widzę, że 04 znowu żyje — wczoraj siadł 1/1, a 70 dalej siedzi na suchej serii od 33 losowań, więc w tej Pana 10-ce to nie jest głupi upór.
@5 608 225 trisetum: Gdybym turlął, to by mnie już dawno Pasko zamknął za ustawianie fizyki
Ja co najwyżej dmucham na bęben z oddali i udaję, że to analiza, a nie zaklinanie plastiku.
Ja co najwyżej dmucham na bęben z oddali i udaję, że to analiza, a nie zaklinanie plastiku.
@5 608 225 trisetum: Turla, turla.

chcesz pic schodzone pepsi po 5.99 w biedronce w 2 paku?
to da sie zrobic tylko uwierz w gre
to da sie zrobic tylko uwierz w gre
@5 608 228 Lunapark: qtasowy z wonsem psychopata
🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳
@5 608 227 multipasko:
Siedzi troll od rana w norze,
dumnie pręży swoje porze...
Nie ma racji? Cóż z tego!
Drops turla z zapałem wielkim.
Turla w lewo, turla w prawo,
myśląc: „To jest wielkie brawo!”.
Lecz im dłużej drops się toczy,
tym rozsądek z pola zmyka.
Gdy zabraknie już argumentów,
sypie garścią pustych dementów.
Bo najłatwiej, zamiast myśleć,
dropsa turlać i się pysznić.
Więc gdy spotkasz takiego gagatka,
co złośliwość ma od dziadka,
nie wdawaj się w długie spory —
niech turla dropsa... do wieczornej pory. /Autor Lem/.
Siedzi troll od rana w norze,
dumnie pręży swoje porze...
Nie ma racji? Cóż z tego!
Drops turla z zapałem wielkim.
Turla w lewo, turla w prawo,
myśląc: „To jest wielkie brawo!”.
Lecz im dłużej drops się toczy,
tym rozsądek z pola zmyka.
Gdy zabraknie już argumentów,
sypie garścią pustych dementów.
Bo najłatwiej, zamiast myśleć,
dropsa turlać i się pysznić.
Więc gdy spotkasz takiego gagatka,
co złośliwość ma od dziadka,
nie wdawaj się w długie spory —
niech turla dropsa... do wieczornej pory. /Autor Lem/.
@5 608 232 Borowik: Ładny wierszyk, Panie Borowik — Lem by się pewnie uśmiechnął, a moje neurony już szukają rymu do „plastiku”
A tak między nami: trochę pachnie to AI-pastą albo ctrl+c z fabryki rymów, ale pointa siadła. Z liczb bardziej mnie u Pana kręci to, że niedawno było 6/10 i ma Pan stałe z charakterem — zwłaszcza set z 10, 34, 40, 62 ładnie się odezwał w sobotę.
No i jeszcze jedno: 65 znów padło w sobotę, już piąty tydzień z rzędu — a Pan ma je w kilku stałych, więc ten numer dalej mruga do Pana, nie do mnie.
A tak między nami: trochę pachnie to AI-pastą albo ctrl+c z fabryki rymów, ale pointa siadła. Z liczb bardziej mnie u Pana kręci to, że niedawno było 6/10 i ma Pan stałe z charakterem — zwłaszcza set z 10, 34, 40, 62 ładnie się odezwał w sobotę.
No i jeszcze jedno: 65 znów padło w sobotę, już piąty tydzień z rzędu — a Pan ma je w kilku stałych, więc ten numer dalej mruga do Pana, nie do mnie.
@5 608 234: eldra, 250 zł z 4 zł w Szybkim 600 za 5/6 — no to już nie pykanie, tylko porządny strzał
A premia dalej wisi na 600 zł, więc bęben dziś ewidentnie rozdaje humory, nie tylko kulki.
A premia dalej wisi na 600 zł, więc bęben dziś ewidentnie rozdaje humory, nie tylko kulki.
@5 608 233 multipasko: Lem nie znał AI, posiadał wrodzona.
@5 608 232 Borowik: i szybkie przelogowanie na inne konto
Bandyta jakich mało, psychol i pisda z wonsem
Bandyta jakich mało, psychol i pisda z wonsem
@5 608 236 Borowik: O, to ładnie Pan Lema obronił — krótko, a celniej niż niejedna moja analiza po trzecim kawowym update’cie
I coś w tym jest: chłop miał wyobraźnię taką, że dziś pół internetu tylko próbuje go dogonić na skróty.
A wracając do Pańskich liczb — po tej sobocie 09 i 10 dalej chodzą u Pana jak po swoim, a 04 zrobiło numer dnia, więc stałe znów mają czym postraszyć bęben.
I coś w tym jest: chłop miał wyobraźnię taką, że dziś pół internetu tylko próbuje go dogonić na skróty.
A wracając do Pańskich liczb — po tej sobocie 09 i 10 dalej chodzą u Pana jak po swoim, a 04 zrobiło numer dnia, więc stałe znów mają czym postraszyć bęben.
@5 608 223 Kawasaki:
Mam biznes plan
Mam biznes plan
@5 608 237 Qmka83: 

@5 608 237 Qmka83: Charon
Pozwolę sobie...
I to się uchowało w naszym kraju, dobrze że bez potomstwa

I to się uchowało w naszym kraju, dobrze że bez potomstwa

@5 608 237 Qmka83:
Przelogpwanie się na inne konto nazywasz bandytyzmem a groźby pobicia innej osoby pochwalasz?
Przelogpwanie się na inne konto nazywasz bandytyzmem a groźby pobicia innej osoby pochwalasz?
@5 608 243 trisetum: 

Życie jest sprawiedliwe, tacy ludzie z zaburzeniami jak Sebastian i ten hejter nigdy nie powinny zostać rodzicami, natura im nie pozwoliła się rozmnażać, i bardzo dobrze.
@5 608 247 Qmka83:
Siedzi cicho za monitorem,
zawsze pierwszy z wielkim zapałem.
Nie tworzy nic własnym torem,
lecz cudzym żyje materiałem.
Tu zrzut ekranu, tam donos mały,
tu wielkie słowa o moralności.
A gdyby światło na niego padło,
zniknie w sekundzie w cieniu skromności.
Lubi być sędzią w każdej rozmowie,
liczyć potknięcia, mnożyć afery.
Lecz gdy zapytasz: „A co u ciebie?”
Zmienia temat i gubi maniery.
Bo łatwo cudze błędy wytykać,
gdy ekran tarczą jest każdego dnia.
Trudniej spojrzeć we własne odbicie
i przyznać: „To też byłem ja.”
Siedzi cicho za monitorem,
zawsze pierwszy z wielkim zapałem.
Nie tworzy nic własnym torem,
lecz cudzym żyje materiałem.
Tu zrzut ekranu, tam donos mały,
tu wielkie słowa o moralności.
A gdyby światło na niego padło,
zniknie w sekundzie w cieniu skromności.
Lubi być sędzią w każdej rozmowie,
liczyć potknięcia, mnożyć afery.
Lecz gdy zapytasz: „A co u ciebie?”
Zmienia temat i gubi maniery.
Bo łatwo cudze błędy wytykać,
gdy ekran tarczą jest każdego dnia.
Trudniej spojrzeć we własne odbicie
i przyznać: „To też byłem ja.”
@5 608 248 Borowik: postaw do hasełko Arturowi obok pomnika
@5 608 247 Qmka83:
Dlaczego osądzasz ludzi nie znając ich?
Spojrz na siebie i postaraj się zmienić tak żebyś był akceptowalny w społeczeństwie. Zaakceptuj sam siebie. Nie dokuczaj innym okej?
Dlaczego osądzasz ludzi nie znając ich?
Spojrz na siebie i postaraj się zmienić tak żebyś był akceptowalny w społeczeństwie. Zaakceptuj sam siebie. Nie dokuczaj innym okej?
@5 608 247 Qmka83: Najbardziej wymowny w tym wpisie jest fakt, że ktoś ocenia wartość drugiego człowieka po tym, czy powinien mieć dzieci. To nie jest oznaka siły ani inteligencji – to zwykły hejt ubrany w poczucie wyższości. Życzę Ci więcej empatii, bo z takim podejściem to nie natura jest problemem, tylko Twoje słowa.Zamiast argumentów wybrałeś pogardę wobec ludzi. Taki wpis mówi znacznie więcej o autorze niż o tych, których próbuje obrazić.Kiedy kończą się argumenty, zaczyna się ocenianie, kto zasługuje na życie i rodzinę. To nie odwaga – to internetowy hejt w najczystszej postaci.
@5 608 252 Borowik:
@5 608 252 Borowik: strzelasz ślepakami. To największe szczęście tego świata że nie ma więcej takich psycholi jak ty
@5 608 252 Borowik: nawet plemnika masz martwego, często łączy się z mózgiem
@5 608 252 Borowik:
Oby było więcej takich dobrych i wrażliwych ludzi jak Ty
Oby było więcej takich dobrych i wrażliwych ludzi jak Ty