Wpisy 560 603 – 560 702
23 października 2011 13:56 → 23 października 2011 14:12, 100 wpisów
adix kaskada to to samo co loteria , są zaplanowane numerki i zaplanowane wygrane
lila
lila wyslals na 14?
KAT001....
lila to powdzenia i duzych wrazen
moja ósemeczka na 14:00 stawka x 4
24,27,31,45,50,66,69,74
taką mi wylosowała maszynka ,mam nadzieję ze w koncu te 4 cyfry wpadną ,a nie ciągle o jedną za mało do odebrania wygranej ,zaczyna mnie to troszeczkę już flustrować .
24,27,31,45,50,66,69,74
taką mi wylosowała maszynka ,mam nadzieję ze w koncu te 4 cyfry wpadną ,a nie ciągle o jedną za mało do odebrania wygranej ,zaczyna mnie to troszeczkę już flustrować .
Siemka
Hey Lila, hey Andro
1)01,17,19,28,37
2)01,10,17,19,28,32,37,62+
Powodzenia!
Hey Lila, hey Andro
1)01,17,19,28,37
2)01,10,17,19,28,32,37,62+
Powodzenia!
haha, jakie liczby
1/5dup.
On zanim zoatał łysym musiał być rudy.
No tak jak on mi niefart przynosi to szok.
No tak jak on mi niefart przynosi to szok.
Monet, Lila - 100% racji
tak naprawde ten łysy to Ambrożko
Wszystko obok-dokładnie.
I tak mam za każdym razem jak JL prowadzi.
I tak mam za każdym razem jak JL prowadzi.
Jeszcze niema wyników z 14:00
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,09,10,21,31,33,38,41,44,50,54,55,56,58,62,63,66,71,74,75
Plusem jest liczba: 03
03,09,10,21,31,33,38,41,44,50,54,55,56,58,62,63,66,71,74,75
Plusem jest liczba: 03
Witam,
Rusza akcja "Wyniki zawsze na czas".
Ostatnio pojawia się problem i wyniki nie zawsze pojawiają się natychmiast na stronie. Chodzi o to, że ja nie zawsze jestem dostępny w potrzebnych godzinach, a również brązowy2, która pomaga nie zawsze ma czas. Wyniki mogą pobrać się automatycznie, ale też nie zawsze jest skąd.
Aby rozwiązać ten problem potrzeba więcej pewnych i sprawdzonych osób, które będą mogły dopisywać losowanie.
Jak to wygląda w praktyce:
1) Logujesz się i wchodzisz na specjalną stronę do dopisywania wyników
2) Pojawiają się pola do dopisania wyników dla każdej z gier. Np. w przypadku Multi Multi będzie to 20 pól, itd.
3) Gdy rozpocznie się losowanie należy równocześnie z przeprowadzanym losowaniem wpisywać w poszczególne pola wylosowywane liczby
4) Po wpisaniu pierwszej liczby możesz zobaczyć informację, że ktoś inny już rozpoczął proces dopisywania wyników. W takim przypadku nie ma potrzeby dublowania tego procesu.
5) Po wpisaniu ostatniej liczby należy jeszcze ostatecznie potwierdzić, że wszystko jest zgodne klikając na "Dopisz losowanie".
Dopisywane liczby będą "na żywo" pokazywać się na stronie www.xlotto.pl
Dodatkowo pojawi się informacja kto dopisuje losowanie.
Czekam na zgłoszenia chętnych.
Oczywiście takie osoby będą miały możliwość dopisywania, ale nie znaczy to, że będą zobligowane do jakiegoś dopisania. Jeśli więc otrzymasz taką możliwość, nie znaczy, że musisz z niej kiedyś skorzystać.
Osoby, które otrzymają możliwość dopisywania muszą być osobami o dłuższym stażu na stronie.
Błędne dopisanie losowania może spowodować, że osoba taka straci bezpowrotnie dostęp do panelu.
Pozdrawiam
Rusza akcja "Wyniki zawsze na czas".
Ostatnio pojawia się problem i wyniki nie zawsze pojawiają się natychmiast na stronie. Chodzi o to, że ja nie zawsze jestem dostępny w potrzebnych godzinach, a również brązowy2, która pomaga nie zawsze ma czas. Wyniki mogą pobrać się automatycznie, ale też nie zawsze jest skąd.
Aby rozwiązać ten problem potrzeba więcej pewnych i sprawdzonych osób, które będą mogły dopisywać losowanie.
Jak to wygląda w praktyce:
1) Logujesz się i wchodzisz na specjalną stronę do dopisywania wyników
2) Pojawiają się pola do dopisania wyników dla każdej z gier. Np. w przypadku Multi Multi będzie to 20 pól, itd.
3) Gdy rozpocznie się losowanie należy równocześnie z przeprowadzanym losowaniem wpisywać w poszczególne pola wylosowywane liczby
4) Po wpisaniu pierwszej liczby możesz zobaczyć informację, że ktoś inny już rozpoczął proces dopisywania wyników. W takim przypadku nie ma potrzeby dublowania tego procesu.
5) Po wpisaniu ostatniej liczby należy jeszcze ostatecznie potwierdzić, że wszystko jest zgodne klikając na "Dopisz losowanie".
Dopisywane liczby będą "na żywo" pokazywać się na stronie www.xlotto.pl
Dodatkowo pojawi się informacja kto dopisuje losowanie.
Czekam na zgłoszenia chętnych.
Oczywiście takie osoby będą miały możliwość dopisywania, ale nie znaczy to, że będą zobligowane do jakiegoś dopisania. Jeśli więc otrzymasz taką możliwość, nie znaczy, że musisz z niej kiedyś skorzystać.
Osoby, które otrzymają możliwość dopisywania muszą być osobami o dłuższym stażu na stronie.
Błędne dopisanie losowania może spowodować, że osoba taka straci bezpowrotnie dostęp do panelu.
Pozdrawiam
Witam wszystkich Miałem net wyłączony od wczoraj wieczorem, może to i dobrze bo wczoraj ogólnie wieczorem humor miałem bez komentarza
LILA dziękuję, że wpisałaś mi pewniaka
LILA dziękuję, że wpisałaś mi pewniaka
uu 4/10 obstawilem jeszcze 30 i 32 a tu 31 i 33 to sie nazywa miniecie