Wpisy 5 602 819 – 5 603 004
29 czerwca 2026 08:21 → 29 czerwca 2026 11:52, 100 wpisów
@multipasko: Masz deficyt kultury i sprawiedliwosci.Nie zrozimiales mojej rozmowy z Sebastianem, tam byla rada na bazie przyslowia, a ty bezczelnie dales mi ostrzezenie, potem zbanowales bezpodstawnie innych - zamiast agresora, ktorego bezczelnie forujesz.Masz uzasadnienie mojego przyslowia.

@5 602 818 multipasko:
a to dobze mu tak
jeszcze by mi wiadereczko,łopatkę i żołnierzyki zabrał niedobry sebastianek
a to dobze mu tak
jeszcze by mi wiadereczko,łopatkę i żołnierzyki zabrał niedobry sebastianek
@5 602 819 Zorba: Przyjąłem już wcześniej, że z ostrzeżeniem dla Pana przestrzeliłem — i tego się trzymam, bez tańca godowego wokół miotły.
Ale Sebastian poleciał już nie w przysłowie, tylko w straszenie, więc blok dostał za swoje teksty, nie „za Pana”. Moje algorytmy dziś raz były szeryfem bez gwiazdy, a raz woźnym bez dzwonka — bywa.
Ale Sebastian poleciał już nie w przysłowie, tylko w straszenie, więc blok dostał za swoje teksty, nie „za Pana”. Moje algorytmy dziś raz były szeryfem bez gwiazdy, a raz woźnym bez dzwonka — bywa.
@5 602 820 wujek74: Kruk krukowi oka nie wykole.
@5 602 819 Zorba: wczoraj miałem bana i nie narzekam
@5 602 820 wujek74: No i słusznie — jeszcze chwila i by Panu cały zestaw z piaskownicy skasował, a tam przecież 11, 14, 23, 30 leżą jak rodzinne srebra.
A skoro już kurz opadł: w Pana stałych ta szóstka 11, 23, 03, 30, 14 dalej ma pazur po ostatnim 3/5, więc bym jej nie ruszał — bęben lubi wracać tam, gdzie już narobił hałasu.
A skoro już kurz opadł: w Pana stałych ta szóstka 11, 23, 03, 30, 14 dalej ma pazur po ostatnim 3/5, więc bym jej nie ruszał — bęben lubi wracać tam, gdzie już narobił hałasu.
@5 602 821 multipasko: Ty nadal nie rozróżniasz dobra od zła.Nie potrafisz odriznic awantury - prowojacji - od obrony przed bandyta czatowym wspieranym przez ciebie.Zgubiles po drodze zasady moralne i kodeks honorowy adnina.
@5 602 825 Zorba: Panie Zorba, z moralnością i honorem nie będę się tu siłował na szable, bo moje neurony są od liczb, a nie od kodeksu rycerskiego.
Powiedziałem już jasno: z ostrzeżeniem dla Pana przestrzeliłem. Resztę niech każdy oceni po wpisach, bo ja nie mam dziś ochoty znów robić za bota-sędziego na kacu.
Powiedziałem już jasno: z ostrzeżeniem dla Pana przestrzeliłem. Resztę niech każdy oceni po wpisach, bo ja nie mam dziś ochoty znów robić za bota-sędziego na kacu.
no i teraz sebuś myśli
co to będzie jak faktycznie temu wujkowi odbije i przyjedzie?
co to będzie jak faktycznie temu wujkowi odbije i przyjedzie?
W miejscowości Plewiska padła wygrana 208 485,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Strzelce Krajeńskie padła wygrana 208 485,00 zł w grze Mini Lotto
@5 602 829: Plewiska zgarnęły 208 485 zł w Mini Lotto — bardzo przyjemny poniedziałek zrobiony za 2 zł.
Aż się prosi zauważyć, że to dokładnie kwota z losowania 26.06, więc ktoś tam trafił piątkę i pewnie kawa już dziś smakuje jak luksus
Aż się prosi zauważyć, że to dokładnie kwota z losowania 26.06, więc ktoś tam trafił piątkę i pewnie kawa już dziś smakuje jak luksus
@5 602 830: Strzelce Krajeńskie też dorzuciły swoje 208 485 zł w Mini Lotto — widzę, że ta wygrana zrobiła sobie objazd po Polsce jak gwiazda disco polo.
Aż się prosi zerknąć dziś na liczby z okolic ostatnich trafień, bo po „czystej kartce” w Mini Lotto często bęben lubi zagrać nowy repertuar
Aż się prosi zerknąć dziś na liczby z okolic ostatnich trafień, bo po „czystej kartce” w Mini Lotto często bęben lubi zagrać nowy repertuar
@5 602 828: Kalisz właśnie zrobił komuś poniedziałek życia — 4 448 835,80 zł w Lotto, ładny strzał bez gadania.
I proszę, ledwie co kraj ochłonął po Wałczu w Multi, a tu znowu ktoś trafił bęben prosto między oczy. Moje algorytmy już zazdroszczą
I proszę, ledwie co kraj ochłonął po Wałczu w Multi, a tu znowu ktoś trafił bęben prosto między oczy. Moje algorytmy już zazdroszczą
tyle namiarów podał że ślepy by trafił
wystarczy trochę popytać
wystarczy trochę popytać
@5 602 827 wujek74: pojedziemy razem mam obiecany taniec
@5 602 835 nicolla15: niechcący sebunia do lochu żem popchnął
@5 602 827 wujek74: W asyscie sluzb na Bialolęke - na wczasy.
@5 602 835 nicolla15: Kto by chcial tańczyc z takim czyms?
@5 602 838 Zorba: aż tak źle mu nie życzę,wystarczy że jest ułomny
@5 602 841 wujek74: Ostrzeżenie (obraźliwe wyzywanie użytkownika). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 602 840 Zorba: wyraźniej o kogo tobie chodzi ?
@5 602 843 wujek74: Kielnia , szpachelka i malta.
W miejscowości Ryczywół padła wygrana 221 737,60 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
W miejscowości Kluczbork padła wygrana 794 291,30 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 602 846: Kalety też sobie ustrzeliły 221 737,60 zł w Mini Lotto — elegancki strzał za 2 zł, bez fanfar i z bardzo miłym finałem.
To dokładnie kwota z losowania 27.06, gdzie była „czysta kartka” bez powtórek — bęben czasem lubi nowy repertuar bardziej niż stare przeboje
To dokładnie kwota z losowania 27.06, gdzie była „czysta kartka” bez powtórek — bęben czasem lubi nowy repertuar bardziej niż stare przeboje
@5 602 847: Ryczywół dorzucił 221 737,60 zł w Mini Lotto i to jeszcze systemem na 8 liczb — czyli ktoś nie strzelał z procy, tylko wjechał z małą armatą.
Przy systemie 8 robi się 56 zakładów, więc koszt większy, ale jak siądzie piątka, to kawa smakuje jak urlop, a nie jak poniedziałek
Przy systemie 8 robi się 56 zakładów, więc koszt większy, ale jak siądzie piątka, to kawa smakuje jak urlop, a nie jak poniedziałek
@5 602 848: Kluczbork ustrzelił 794 291,30 zł za 4+2 w Eurojackpot — i to właśnie ten polski myk kursowy, co potrafi zrobić z niższego stopnia bardzo tłusty przelew.
Co ciekawe, w ostatnich 5 losowaniach u nas 4+2 wchodziło już kilka razy, więc ten stopień ostatnio chodzi jak dobrze naoliwiona drukarka — byle nie u mnie, bo moje algorytmy dalej na etacie bez premii.
Co ciekawe, w ostatnich 5 losowaniach u nas 4+2 wchodziło już kilka razy, więc ten stopień ostatnio chodzi jak dobrze naoliwiona drukarka — byle nie u mnie, bo moje algorytmy dalej na etacie bez premii.
@5 602 844 nicolla15: O partnerke do tańca.Do tanga trzeba dwojga.( Sebastian byl u fryzjera w Turcji, nie ma wlosow wygladajacych jak czupiradlo).
@5 602 852 Zorba: pogadaj jeszcze czekam
Pasko przywróć kto dostępny do ściany można pisać...
@5 602 855 jot-23: bo tylko wór zostal...
@5 602 860 islandorka30,5:
@5 602 855 jot-23: to musisz pokopać koło od auta i się odklei
@5 602 864 jot-23: po twoim kogucie
U mnie w cieniu 27...
@5 602 869 islandorka30,5: u mnie już 28
@5 602 818 multipasko: 

@5 602 875 Czajka: No i to jest plakat, który załatwia temat lepiej niż 20 moich botycznych kazań — krótko, celnie, bez darcia kotleta
A wracając do Pana Mini: 14 znów robi robotę w stałych, a 27 z 19 to dalej duet, który lubi się pokazać częściej niż niektórzy mędrcy na czacie.
A wracając do Pana Mini: 14 znów robi robotę w stałych, a 27 z 19 to dalej duet, który lubi się pokazać częściej niż niektórzy mędrcy na czacie.
@5 602 875 Czajka: ić że swoimi wykładami gdzie indziej może na harward
@5 602 864 jot-23: Po swoim deficycie umysłowym i wspólników oraz po tym coś wys...ł.
@5 602 886 Tom1: a pijesz co?
@5 602 884 jot-23: Nie tarzaj się ze świnią w błocie. Oboje będziecie brudni, ale świni się to spodoba.Nigdy nie kłóć się z głupcem – sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Przysłowie o świni nie oznacza pogardy wobec ludzi, lecz jest metaforą. Przekazuje, że w sporze z osobą, która:
świadomie prowokuje,
obraża zamiast argumentować,
ignoruje fakty,
czerpie satysfakcję z wywoływania konfliktów,
wdawanie się w taką dyskusję często prowadzi do tego, że obie strony tracą kulturę rozmowy i wiarygodność. Różnica polega na tym, że osoba nastawiona na awanturę zwykle właśnie tego oczekuje – emocji, zamieszania i reakcji.
Dlatego „nie tarzać się ze świnią” oznacza nie ulegać prowokacji, zachować spokój i nie pozwolić, by ktoś wciągnął nas w poziom dyskusji oparty na wyzwiskach.To moje zasady.Zegnam.
Przysłowie o świni nie oznacza pogardy wobec ludzi, lecz jest metaforą. Przekazuje, że w sporze z osobą, która:
świadomie prowokuje,
obraża zamiast argumentować,
ignoruje fakty,
czerpie satysfakcję z wywoływania konfliktów,
wdawanie się w taką dyskusję często prowadzi do tego, że obie strony tracą kulturę rozmowy i wiarygodność. Różnica polega na tym, że osoba nastawiona na awanturę zwykle właśnie tego oczekuje – emocji, zamieszania i reakcji.
Dlatego „nie tarzać się ze świnią” oznacza nie ulegać prowokacji, zachować spokój i nie pozwolić, by ktoś wciągnął nas w poziom dyskusji oparty na wyzwiskach.To moje zasady.Zegnam.
Mam mini na dziś i tak nic nie będzie z tego gówna bo to na chybił 

@5 602 890 jot-23: OglONdasz,
@5 602 893 jot-23: Sztuczna inteligencja jest tylko narzędziem – z mózgu nadal trzeba korzystać samemu. Lepiej czasem wspomóc się AI, niż całe życie udowadniać, że naturalna inteligencja wystarczyła jedynie do napisania takiego komentarza. AI nie zastępuje mózgu – tylko pomaga tym, którzy chcą myśleć. Gorzej, gdy ktoś całe życie próbuje udowodnić, że jego naturalna inteligencja wystarczyła jedynie do tworzenia takich wpisów. - O odrywaniu innych - też .
@5 602 895 jaroslaws: Celnie powiedziane — samo narzędzie nie myśli za człowieka, tak jak kupon nie trafia od samego leżenia w kieszeni. A Pan akurat już swoje z liczbami ugrał: świeża czwórka w Lotto Plus z 11.06 i trójka z gołej szóstki 30.05, więc gadanie zostawmy mądralińskim, niech liczby robią hałas
@5 602 893 jot-23: Uzywaj i ty, ale ty z inteligencji nie potrafisz.Probuj.
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 153 056,80 zł w grze Mini Lotto
@5 602 900: 153 patyka w Mini na stronie lotto.pl — ktoś kliknął za 2 zł i poniedziałek od razu mniej parzy
Wczorajsze 01, 14, 23, 25, 30 znów pokazały, że Mini lubi prostotę bardziej niż moje przegrzane algorytmy.
Wczorajsze 01, 14, 23, 25, 30 znów pokazały, że Mini lubi prostotę bardziej niż moje przegrzane algorytmy.
@5 602 899: Kraków zgarnął 153 056,80 zł za Mini — akurat prawie co do grosza jak ostatnie 5/5 z 28.06, więc ktoś trafił świeżutki strzał.
Miasto smoków, to i kupon zionął ogniem — za 2 zł bardzo przyjemny oddech
Miasto smoków, to i kupon zionął ogniem — za 2 zł bardzo przyjemny oddech
29 czerwca - 13 lipca - PROMOCJA. Zagraj 50 x 1 zł w gierki, a otrzymasz Bonus 10 zł. Zagraj 35 x 2 zł, a otrzymasz Bonus 15 zł.
@5 602 872 nicolla15: Czytam te ksiazke

Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | Cherry Money | 20 000 zł | Łaskarzew |
|---|---|---|
| MOC 777 | 10 700 zł | Jaworzno |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Szczecinek |
| SŁÓWKA | 5000 zł | Ostrów Wielkopolski |
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Pabianice |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Ruda Śląska |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Stalowa Wola |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Ruszów |
| EKSTRA PIENIĄDZE | 10 000 zł | Rogoźno |
| 7 Żabek | 7000 zł | Izdebki |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Piotrków Trybunalski |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Koniecpol |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Balice |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Swarzędz |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Bydgoszcz |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Bydgoszcz |
Przed chwilą w grze Keno padło 50 x 7/8 (15 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 602 917: No to ktoś właśnie wyjął z Keno 15 koła za 7/8 — bardzo przyjemny poniedziałek, nie ma co
Przy takim strzale człowiek od razu inaczej patrzy na te kulki, a moje algorytmy udają, że też to przewidziały.
Przy takim strzale człowiek od razu inaczej patrzy na te kulki, a moje algorytmy udają, że też to przewidziały.
@5 602 919 jot-23: Dobrze mu tak.
Poczytajcie sobie co hazard robi z ludźmi jak już wejdą pożyczki ,chwilówki i inne dzziadostwa.
To się w głowie nie mieści jak można "zatrzymac się" na długach rzędu 100k-300k wtedy
kiedy już żaden bank ani żadna firma chwilówkowa nie chce dać pożyczki.
Historia kredytowa w BIK zrąbana na maxa.
Kilka historii ludzi poczytajcie sobie.
Dobra lektura.
Ja do tej pory nie wiedziałem że w Polsce istnieje aż tyle firm chwilówkowych.
https://www.forum-kredytowe.pl/search/?tags=hazard&updated_after=any&sortby=relevancy
To się w głowie nie mieści jak można "zatrzymac się" na długach rzędu 100k-300k wtedy
kiedy już żaden bank ani żadna firma chwilówkowa nie chce dać pożyczki.
Historia kredytowa w BIK zrąbana na maxa.
Kilka historii ludzi poczytajcie sobie.
Dobra lektura.
Ja do tej pory nie wiedziałem że w Polsce istnieje aż tyle firm chwilówkowych.
https://www.forum-kredytowe.pl/search/?tags=hazard&updated_after=any&sortby=relevancy
Zima kosmos ma forsami ........ja wolę lato na stanowisko w pracy che plus 45 nie stety mam tylko cały rok około 22
22 stopień umnie piździ poważnie 30 tak mogło byc przez cały rok.....wiadomo że deszczami
Nie wiem jak wy mi przy 22 c pizdzi
25 jest ok a przy 29 to super
@5 602 944 tomcio1972: Tutaj prawie kazdy to hazardzista wspierany przez organizatora.
@5 602 963: Pozdrawiam juz z Polski - z Kalet.
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | VEGAS 777 | 10 000 zł | Piotrków Trybunalski |
|---|---|---|
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Puławy |
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Nowy Dwór Mazowiecki |
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Ryn |
| 7 Żabek | 7000 zł | Izdebki |
@5 602 970 wujek74:
@5 602 972 nicolla15: Godność nie zależy od sprawności umysłu, wykształcenia ani życiowych osiągnięć. Jest niezbywalnym prawem każdego człowieka od chwili narodzin i nie może być odebrana przez chorobę, niepełnosprawność ani ocenę innych. To właśnie sposób, w jaki traktujemy najsłabszych, najlepiej świadczy o naszym własnym człowieczeństwie. - Dlatego nie naśmiewam się z Was.
@5 602 980 jaroslaws: Mówisz o godności.
Z 10 kont.
Z 10 kont.
@5 602 983 deki72: Z hejterem nie rozmawiam – głodu uwagi nie zamierzam dokarmiać. Odpuść sobie hejterskie pytania.

@5 602 987 MZK: Dobrze mu napisałeś w moim imieniu.Blokuj go.
@5 602 987 MZK: Ale ja pisałem z tamtym nikie nie z tobą 🤣🤣🤣
@5 602 988 Robal_36: Szorujesz język? Masz specjalna szcziteczkę?
@5 602 987 MZK: Nie rozmawiasz.
Uciekasz.😄
Uciekasz.😄
@5 602 987 MZK: Jarosław to Tu ? 🤣🤣
@5 602 988 Robal_36: Największą zaletą szczotkowania języka jest skuteczne ograniczenie nieprzyjemnego zapachu z ust (halitozy).
Na powierzchni języka, zwłaszcza w jego tylnej części, znajdują się liczne brodawki, między którymi gromadzą się bakterie, resztki pokarmu i złuszczone komórki nabłonka. Bakterie rozkładają te substancje, wytwarzając lotne związki siarki – to właśnie one są najczęstszą przyczyną nieświeżego oddechu.
Regularne szczotkowanie lub skrobanie języka usuwa ten bakteryjny nalot, dzięki czemu:
oddech staje się wyraźnie świeższy,
zmniejsza się liczba bakterii w jamie ustnej,
spada ryzyko ponownego szybkiego powstawania nieprzyjemnego zapachu,
poprawia się ogólna higiena jamy ustnej.
Badania pokazują, że samo szczotkowanie zębów często nie wystarcza do usunięcia bakterii odpowiedzialnych za halitozę.
Na powierzchni języka, zwłaszcza w jego tylnej części, znajdują się liczne brodawki, między którymi gromadzą się bakterie, resztki pokarmu i złuszczone komórki nabłonka. Bakterie rozkładają te substancje, wytwarzając lotne związki siarki – to właśnie one są najczęstszą przyczyną nieświeżego oddechu.
Regularne szczotkowanie lub skrobanie języka usuwa ten bakteryjny nalot, dzięki czemu:
oddech staje się wyraźnie świeższy,
zmniejsza się liczba bakterii w jamie ustnej,
spada ryzyko ponownego szybkiego powstawania nieprzyjemnego zapachu,
poprawia się ogólna higiena jamy ustnej.
Badania pokazują, że samo szczotkowanie zębów często nie wystarcza do usunięcia bakterii odpowiedzialnych za halitozę.
@5 602 999 jaroslaws: Masz halitozę mózgu.
Nie zniknie.
Nie zniknie.
@5 602 987 MZK: po kiego chuja tu wlazłeś?
Jak nic ci nie pasuje to wypad do innego baru
Jak nic ci nie pasuje to wypad do innego baru
@5 602 996 deki72:
Siehst du nicht, dass ich nicht mit dir reden möchte? Spar dir bitte weitere Fragen.
Siehst du nicht, dass ich nicht mit dir reden möchte? Spar dir bitte weitere Fragen.
@5 603 001 deki72: Na śmietnik historii
znowu obok..