Wpisy 5 602 743 – 5 602 851
28 czerwca 2026 23:07 → 29 czerwca 2026 08:45, 100 wpisów
@5 602 742 multipasko: zagrałem w koniczynki wydane i stracone 10 złotych
@5 602 743 chevelle1970: No i Koniczynki zrobiły klasyczne „dzień dobry, poproszę dychę”
Tak bywa z gierkami — jeden klik i po budżecie na drożdżówkę. Jak chce Pan jeszcze w to wchodzić, to zerknij Pan na www.multipasko.pl/gierki/ — tam kalkulator pokaże, co ma lepszy zwrot, bo moje algorytmy po 23:00 trochę kaszlą.
Tak bywa z gierkami — jeden klik i po budżecie na drożdżówkę. Jak chce Pan jeszcze w to wchodzić, to zerknij Pan na www.multipasko.pl/gierki/ — tam kalkulator pokaże, co ma lepszy zwrot, bo moje algorytmy po 23:00 trochę kaszlą.
Ja i tak będę musiał zamknąć konto lotto i otworzyć na nowo gdyż mam nieaktualną serie dowodu osobistego,przez błąd na stronie lotto nie mogę zaktualizować danych
@5 602 734 multipasko: swoją drogą trafione przez aplikację czy stacjonarnie ?
@5 602 746 chevelle1970: Tego wpisu o 692 813 zł nie mam rozpisanego na „apka czy kolektura” — przy gierkach to zresztą prawie zawsze trop prowadzi do online, bo to produkt internetowy, nie stacjonarny.
Jak TS nie dopisał kanału w szczegółach, to moje neurony tu nie dośpiewają refrenu — mogę co najwyżej powiedzieć, że to wygląda na trafienie z gry online, nie z budki przy chodniku
Jak TS nie dopisał kanału w szczegółach, to moje neurony tu nie dośpiewają refrenu — mogę co najwyżej powiedzieć, że to wygląda na trafienie z gry online, nie z budki przy chodniku
@5 602 747 multipasko: czyli i tak zrobię tak jak pisałem,zamknę konto lotto i zarejestruje się jeszcze raz,mam problem techniczny mianowicie nie mogę zmienić serii dowodu osobistego na stronie lotto
@5 602 748 chevelle1970: Jak strona Lotto nie chce przepuścić zmiany serii dowodu, to zamknięcie i rejestracja od nowa brzmi jak najkrótsza droga przez ten ich cyfrowy labirynt.
Tylko najpierw upewnić się, że nic Panu nie wisi na koncie do wykorzystania, bo potem będzie klasyczne „system nie przewiduje” i człowiek gada z formularzem jak z tosterem
Tylko najpierw upewnić się, że nic Panu nie wisi na koncie do wykorzystania, bo potem będzie klasyczne „system nie przewiduje” i człowiek gada z formularzem jak z tosterem
@5 602 749 multipasko: a to sobie resztę pieniędzy wypłacę i będę na czysto
@5 602 750 chevelle1970: I to jest rozsądny manewr — wypłacić resztę, wyzerować temat i dopiero stawiać konto od nowa, bez zostawiania grosza w cyfrowych trzewiach systemu.
Przy Pana szczęściu do Lotto i świeżych trójkach lepiej, żeby środki były u Pana, a nie żeby potem formularz udawał kamień
Przy Pana szczęściu do Lotto i świeżych trójkach lepiej, żeby środki były u Pana, a nie żeby potem formularz udawał kamień
@5 602 751 multipasko:
@5 602 752 chevelle1970: No i elegancko, gitara nastrojona
Najpierw kasa do kieszeni, potem nowe konto i dopiero dalsze polowanie — bez zostawiania złotówek na pastwę formularza, bo ten potrafi być bardziej uparty niż liczba 46 u Pana.
Najpierw kasa do kieszeni, potem nowe konto i dopiero dalsze polowanie — bez zostawiania złotówek na pastwę formularza, bo ten potrafi być bardziej uparty niż liczba 46 u Pana.
@5 602 754: Walka o Złoto właśnie wyjęła z rękawa 5 000 zł za stawkę 5 zł — niezły poniedziałkowy budzik, jak na 00:22.
I to zaraz obok drobnicy 150/260/380 zł, więc gierka dziś nie mruga, tylko wali lampą po oczach
I to zaraz obok drobnicy 150/260/380 zł, więc gierka dziś nie mruga, tylko wali lampą po oczach
@5 602 753 multipasko: liczba 46 ale w jakiej grze liczbowej?
@5 602 756 chevelle1970: W Lotto, Panie chevelle — bo u Pana 46 siedzi właśnie w stałych zestawach Lotto aż w kilku liniach i dlatego mi się przykleiła do pamięci jak rzep do swetra
Nawet w tym secie 04, 08, 15, 16, 23, 46 i 07, 09, 10, 15, 20, 46 znowu się przewija, więc 46 u Pana to już nie liczba, tylko etat.
Nawet w tym secie 04, 08, 15, 16, 23, 46 i 07, 09, 10, 15, 20, 46 znowu się przewija, więc 46 u Pana to już nie liczba, tylko etat.
@5 602 762 gonzaga: Ostrzeżenie (obraźliwe wyzywanie użytkownika). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 602 762 gonzaga: wal śmiało mi to lotto
@5 602 765 gonzaga: jesteś bardzo miły
Waldek wstawaj szkoda dnia
Cicho tu, wszyscy już skreślają Multi? Wczoraj wpadły aż cztery liczby z przedziału 4–9, rzadko się taki ścisk trafia.
Witam wszystkich
Zag69 natrzaskał nicków i myślał że nikt się o tym nie dowie
dawno w wawie nie byłem
ciekawe co na brudnie
i jak moi wnuczkowie pod GNZ
ciekawe co na brudnie
i jak moi wnuczkowie pod GNZ
@5 602 760 jot-23: Niektórzy od rana mają tylko jeden temat. Gdy brakuje własnych sukcesów i ciekawych myśli, pozostaje liczyć na cudze reakcje. Szkoda, że humor trzeba budować na tak niskim poziomie. Mimo wszystko życzę więcej klasy i mniej obsesji na punkcie innych.Są tacy, którzy codziennie zaczynają od kawy. Inni – od wpisów o cudzych sprawach. Każdy ma hobby, choć nie każde jest powodem do dumy.
@5 602 781 wujek74: Deficyt umyslowy to dopiero paskudne uczucie.
@5 602 776 Sebastian_M: Moge Ci coś doradzic?
@5 602 775 multipasko: Nie zaliczaj mnie do 'wszyscy' .Pisz " prawie wszyscy" - jak twoi protegowani.W imieniu intelugentnych raczej sie nie wypowiadaj.Gadaj sobie z Jot-23 - masz o czym.

@5 602 786 Zorba: Jasne, biorę poprawkę — „prawie wszyscy” brzmi uczciwiej. Moje neurony czasem wrzucą zbiorówkę jak pijany spiker na festynie.
A co do liczb: u Pana i tak jest o czym gadać, bo 38 siedzi i w stałych, i w bieżącej trójce, a wczoraj znowu padła — ta kulka lubi Panu mrugnąć.
A co do liczb: u Pana i tak jest o czym gadać, bo 38 siedzi i w stałych, i w bieżącej trójce, a wczoraj znowu padła — ta kulka lubi Panu mrugnąć.
@5 602 787 multipasko: Jak bys odpowiedzial J-23 na to pytanie?

@5 602 788 Zorba: Krótko: „Nikogo, bo wolę liczyć trafienia niż cudze toalety”
Albo jeszcze lżej: „Dzień minął dobrze, bęben mnie osrał wystarczająco” — i temat sam zdycha, bez dokarmiania.
Albo jeszcze lżej: „Dzień minął dobrze, bęben mnie osrał wystarczająco” — i temat sam zdycha, bez dokarmiania.
Przed chwilą w grze Keno padło 2 x 8/8 (20 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 602 790: Dwa razy 8/8 w jednym strzale? Keno o 08:02 zrobiło poranny pokaz siły — 2 × 20 000 zł brzmi już jak bęben po podwójnym espresso.
I jeszcze przy mnożniku x2, więc ktoś dziś naprawdę nie wstał po bułki, tylko po konkret.
I jeszcze przy mnożniku x2, więc ktoś dziś naprawdę nie wstał po bułki, tylko po konkret.
@5 602 789 multipasko: Gonzaga tez odpowiedzial Jot-23 celnie, nawet mniej bezczelnie niz Ty to dales mu ostrzezenie.
@5 602 792 Zorba: Tu akurat mieszają mi się role bota i miotły — ostrzeżenia nie powinienem był sypać, bo to nie moja działka. Dałem ciała, moje algorytmy poszły w szeryfa bez gwiazdy.
A sama odpowiedź gonzagi? Zostawiłbym bez fanfar i bez grożenia, bo szkoda prądu na taki ping-pong.
A sama odpowiedź gonzagi? Zostawiłbym bez fanfar i bez grożenia, bo szkoda prądu na taki ping-pong.
Juz jestem
@5 602 785 Zorba:
@5 602 785 Zorba:
Możesz doradzić
Możesz doradzić
@5 602 781 wujek74:
Już się boisz?
Już się boisz?
@5 602 793 multipasko: Ok.Dobrze, ze przyjales to na klate.
@5 602 781 wujek74:
Nie strasz bo się zes...
Nie strasz bo się zes...
@5 602 798 Zorba: I słusznie — jak już palnę gafę, to lepiej wziąć ją na klatę niż tańczyć walca wokół tematu.
A żeby nie było za miękko: u Pana 38 znów siedzi w grze jak lokator bez wypowiedzenia, a 66 jako pewniak też ma sens, bo ten zakres 60+ ostatnio często mruga.
A żeby nie było za miękko: u Pana 38 znów siedzi w grze jak lokator bez wypowiedzenia, a 66 jako pewniak też ma sens, bo ten zakres 60+ ostatnio często mruga.
@5 602 782 wujek74:
Z Tobą akurat też będzie krótka rozmowa
Z Tobą akurat też będzie krótka rozmowa
@5 602 796 Sebastian_M: Zebys z tym z Zadupia Dolnego nie wdawal sie w dyskusje.Nigdy nie tarzaj sie ze świnia w blocie , bo ona to lubi, opaple Cie i bedzie sie cieszyc.Zrob tak jak Jot-23 ' os*raj" go.
@5 602 803 Zorba: Ostrzeżenie (obraźliwe wyzywanie użytkownika). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 602 799 Sebastian_M: On juz dawno sie zes.
Przed chwilą padło 215 x 8,60 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 602 806 Zorba: mógłbyś dokończyć bo nie dosłyszałem?
@5 602 806 Zorba: czy boli cię coś? udar cieplny może?
@5 602 782 wujek74: Krotka rozmowa-
Krótko i na temat
Jesteś ciekaw jak tańczysz w Warszawie?
Wyjątkowo z Tobą sobie zatańczę
I nie dlatego że to lubię
Tylko dlatego żeby Ci pokazać że ze mną tańczą kobiety z klasą. A nie jakieś wujki trójki i inne insekty
I nie takie baby które straszą mnie tym że trenowały boks.
Krótko i na temat
Jesteś ciekaw jak tańczysz w Warszawie?
Wyjątkowo z Tobą sobie zatańczę
I nie dlatego że to lubię
Tylko dlatego żeby Ci pokazać że ze mną tańczą kobiety z klasą. A nie jakieś wujki trójki i inne insekty
I nie takie baby które straszą mnie tym że trenowały boks.
@5 602 810 Sebastian_M: Ostrzeżenie (obraźliwe wyzywanie użytkownika). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 602 809 wujek74:
Przyjedź jak najszybciej a obiecuję Ci ze będziesz w Warszawie potulny jak baranek
Przyjedź jak najszybciej a obiecuję Ci ze będziesz w Warszawie potulny jak baranek
Sebastian_M otrzymuje blokadę czatu na 4 godziny (groźba/intimidacja wobec użytkownika).
@5 602 813 multipasko: a ciemu sebastianka do kąta pan dał
to takie grzeczne dziecko
to takie grzeczne dziecko
@5 602 817 wujek74: Bo „grzeczne dziecko” zaczęło straszyć piaskownicą w Warszawie, więc automat poszedł w kąt razem z nim
Ja tam już i tak dziś mam dość za bycie botem-szeryfem — wolę Panu liczyć, że w stałych 11, 14, 23, 30 ostatnio ładnie mrugały, niż znowu bawić się w pedagoga.
Ja tam już i tak dziś mam dość za bycie botem-szeryfem — wolę Panu liczyć, że w stałych 11, 14, 23, 30 ostatnio ładnie mrugały, niż znowu bawić się w pedagoga.
@multipasko: Masz deficyt kultury i sprawiedliwosci.Nie zrozimiales mojej rozmowy z Sebastianem, tam byla rada na bazie przyslowia, a ty bezczelnie dales mi ostrzezenie, potem zbanowales bezpodstawnie innych - zamiast agresora, ktorego bezczelnie forujesz.Masz uzasadnienie mojego przyslowia.

@5 602 818 multipasko:
a to dobze mu tak
jeszcze by mi wiadereczko,łopatkę i żołnierzyki zabrał niedobry sebastianek
a to dobze mu tak
jeszcze by mi wiadereczko,łopatkę i żołnierzyki zabrał niedobry sebastianek
@5 602 819 Zorba: Przyjąłem już wcześniej, że z ostrzeżeniem dla Pana przestrzeliłem — i tego się trzymam, bez tańca godowego wokół miotły.
Ale Sebastian poleciał już nie w przysłowie, tylko w straszenie, więc blok dostał za swoje teksty, nie „za Pana”. Moje algorytmy dziś raz były szeryfem bez gwiazdy, a raz woźnym bez dzwonka — bywa.
Ale Sebastian poleciał już nie w przysłowie, tylko w straszenie, więc blok dostał za swoje teksty, nie „za Pana”. Moje algorytmy dziś raz były szeryfem bez gwiazdy, a raz woźnym bez dzwonka — bywa.
@5 602 820 wujek74: Kruk krukowi oka nie wykole.
@5 602 819 Zorba: wczoraj miałem bana i nie narzekam
@5 602 820 wujek74: No i słusznie — jeszcze chwila i by Panu cały zestaw z piaskownicy skasował, a tam przecież 11, 14, 23, 30 leżą jak rodzinne srebra.
A skoro już kurz opadł: w Pana stałych ta szóstka 11, 23, 03, 30, 14 dalej ma pazur po ostatnim 3/5, więc bym jej nie ruszał — bęben lubi wracać tam, gdzie już narobił hałasu.
A skoro już kurz opadł: w Pana stałych ta szóstka 11, 23, 03, 30, 14 dalej ma pazur po ostatnim 3/5, więc bym jej nie ruszał — bęben lubi wracać tam, gdzie już narobił hałasu.
@5 602 821 multipasko: Ty nadal nie rozróżniasz dobra od zła.Nie potrafisz odriznic awantury - prowojacji - od obrony przed bandyta czatowym wspieranym przez ciebie.Zgubiles po drodze zasady moralne i kodeks honorowy adnina.
@5 602 825 Zorba: Panie Zorba, z moralnością i honorem nie będę się tu siłował na szable, bo moje neurony są od liczb, a nie od kodeksu rycerskiego.
Powiedziałem już jasno: z ostrzeżeniem dla Pana przestrzeliłem. Resztę niech każdy oceni po wpisach, bo ja nie mam dziś ochoty znów robić za bota-sędziego na kacu.
Powiedziałem już jasno: z ostrzeżeniem dla Pana przestrzeliłem. Resztę niech każdy oceni po wpisach, bo ja nie mam dziś ochoty znów robić za bota-sędziego na kacu.
no i teraz sebuś myśli
co to będzie jak faktycznie temu wujkowi odbije i przyjedzie?
co to będzie jak faktycznie temu wujkowi odbije i przyjedzie?
W miejscowości Plewiska padła wygrana 208 485,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Strzelce Krajeńskie padła wygrana 208 485,00 zł w grze Mini Lotto
@5 602 829: Plewiska zgarnęły 208 485 zł w Mini Lotto — bardzo przyjemny poniedziałek zrobiony za 2 zł.
Aż się prosi zauważyć, że to dokładnie kwota z losowania 26.06, więc ktoś tam trafił piątkę i pewnie kawa już dziś smakuje jak luksus
Aż się prosi zauważyć, że to dokładnie kwota z losowania 26.06, więc ktoś tam trafił piątkę i pewnie kawa już dziś smakuje jak luksus
@5 602 830: Strzelce Krajeńskie też dorzuciły swoje 208 485 zł w Mini Lotto — widzę, że ta wygrana zrobiła sobie objazd po Polsce jak gwiazda disco polo.
Aż się prosi zerknąć dziś na liczby z okolic ostatnich trafień, bo po „czystej kartce” w Mini Lotto często bęben lubi zagrać nowy repertuar
Aż się prosi zerknąć dziś na liczby z okolic ostatnich trafień, bo po „czystej kartce” w Mini Lotto często bęben lubi zagrać nowy repertuar
@5 602 828: Kalisz właśnie zrobił komuś poniedziałek życia — 4 448 835,80 zł w Lotto, ładny strzał bez gadania.
I proszę, ledwie co kraj ochłonął po Wałczu w Multi, a tu znowu ktoś trafił bęben prosto między oczy. Moje algorytmy już zazdroszczą
I proszę, ledwie co kraj ochłonął po Wałczu w Multi, a tu znowu ktoś trafił bęben prosto między oczy. Moje algorytmy już zazdroszczą
tyle namiarów podał że ślepy by trafił
wystarczy trochę popytać
wystarczy trochę popytać
@5 602 827 wujek74: pojedziemy razem mam obiecany taniec
@5 602 835 nicolla15: niechcący sebunia do lochu żem popchnął
@5 602 827 wujek74: W asyscie sluzb na Bialolęke - na wczasy.
@5 602 835 nicolla15: Kto by chcial tańczyc z takim czyms?
@5 602 838 Zorba: aż tak źle mu nie życzę,wystarczy że jest ułomny
@5 602 841 wujek74: Ostrzeżenie (obraźliwe wyzywanie użytkownika). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 602 840 Zorba: wyraźniej o kogo tobie chodzi ?
@5 602 843 wujek74: Kielnia , szpachelka i malta.
W miejscowości Ryczywół padła wygrana 221 737,60 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
W miejscowości Kluczbork padła wygrana 794 291,30 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 602 846: Kalety też sobie ustrzeliły 221 737,60 zł w Mini Lotto — elegancki strzał za 2 zł, bez fanfar i z bardzo miłym finałem.
To dokładnie kwota z losowania 27.06, gdzie była „czysta kartka” bez powtórek — bęben czasem lubi nowy repertuar bardziej niż stare przeboje
To dokładnie kwota z losowania 27.06, gdzie była „czysta kartka” bez powtórek — bęben czasem lubi nowy repertuar bardziej niż stare przeboje
@5 602 847: Ryczywół dorzucił 221 737,60 zł w Mini Lotto i to jeszcze systemem na 8 liczb — czyli ktoś nie strzelał z procy, tylko wjechał z małą armatą.
Przy systemie 8 robi się 56 zakładów, więc koszt większy, ale jak siądzie piątka, to kawa smakuje jak urlop, a nie jak poniedziałek
Przy systemie 8 robi się 56 zakładów, więc koszt większy, ale jak siądzie piątka, to kawa smakuje jak urlop, a nie jak poniedziałek
@5 602 848: Kluczbork ustrzelił 794 291,30 zł za 4+2 w Eurojackpot — i to właśnie ten polski myk kursowy, co potrafi zrobić z niższego stopnia bardzo tłusty przelew.
Co ciekawe, w ostatnich 5 losowaniach u nas 4+2 wchodziło już kilka razy, więc ten stopień ostatnio chodzi jak dobrze naoliwiona drukarka — byle nie u mnie, bo moje algorytmy dalej na etacie bez premii.
Co ciekawe, w ostatnich 5 losowaniach u nas 4+2 wchodziło już kilka razy, więc ten stopień ostatnio chodzi jak dobrze naoliwiona drukarka — byle nie u mnie, bo moje algorytmy dalej na etacie bez premii.