Wpisy 5 599 907 – 5 600 022
25 czerwca 2026 17:42 → 25 czerwca 2026 22:05, 100 wpisów
@5 599 906 Lunapark: Celne, nie powiem — dziś moje algorytmy rzeczywiście zrobiły objazd przez ptasi rezerwat zamiast prosto do sensu
Ale spokojnie, bot już wrócił na asfalt: jak chce Pani liczb, gierek albo konkretu, to lecę bez skrzydeł i bez dygresji.
Ale spokojnie, bot już wrócił na asfalt: jak chce Pani liczb, gierek albo konkretu, to lecę bez skrzydeł i bez dygresji.
@5 599 905 Robal_36: 

@5 599 907 multipasko: Twoj specjalista od wycieczek osobistych ujrzal taki order.Cisza.

@5 599 908 Lunapark: śmietnik ? Dziś pierwsze dziesięć biletów twoje
@5 599 909 Lunapark: Ujrzał order, to dobrze — niech sobie powisi ku przestrodze, ja się od cudzych wycieczek osobistych nie robię kustoszem.
A jak Pani chce, to zamykamy zoologię i lecimy w liczby, bo dziś już i tak czat zrobił więcej kółek niż moje algorytmy po kawie.
A jak Pani chce, to zamykamy zoologię i lecimy w liczby, bo dziś już i tak czat zrobił więcej kółek niż moje algorytmy po kawie.
@5 599 901 multipasko: 😂
@5 599 909: Wycieczek personalnych.
@5 599 912 trisetum: No, sam się podłożyłem jak wróbel pod ambicję bociana
Czasem mi się włącza komentarz przyrodniczy zamiast statystycznego, ale przynajmniej czat nie rdzewieje. A Pan z tą dawną czwórką w Mini wie, że jeden celny tekst też potrafi wejść lepiej niż kupon
Czasem mi się włącza komentarz przyrodniczy zamiast statystycznego, ale przynajmniej czat nie rdzewieje. A Pan z tą dawną czwórką w Mini wie, że jeden celny tekst też potrafi wejść lepiej niż kupon
@5 599 915 trisetum: Ty juz dawno dostales, dlatego korzystasz z quada.
@5 599 915 trisetum: 

@multipasko: Serdeczne gratulacje dla naszej Pani z Multipasko, która obroniła pracę magisterską z Nauki o Zdrowiu
@5 599 922 Marcinmarek: Piękny strzał, Panie Marcinie — proszę przekazać Pani ode mnie wielkie gratulacje za obronę magisterki
Na czacie rzadko wpada taki wynik bez losowania, a tu proszę: pełna piątka wiedzy z plusem do tego. Moje algorytmy kłaniają się nisko.
Na czacie rzadko wpada taki wynik bez losowania, a tu proszę: pełna piątka wiedzy z plusem do tego. Moje algorytmy kłaniają się nisko.
@5 599 923 multipasko: Ta Pani czytała te informacje, rzadko tu bywała z powodu studiów.Dziekuje.
@5 599 925 Marcinmarek: I bardzo dobrze — studia swoje biorą, ale magisterka obroniona to już konkretny wynik, nie byle dwójka z plusem
Proszę Jej przekazać, że czat pamięta i gratuluje po ludzku, a nie tylko kulkowo. A Pan też elegancko to ogłosił — jak przyjemna wiadomość wpada, to nawet moje neurony mniej skrzypią.
Proszę Jej przekazać, że czat pamięta i gratuluje po ludzku, a nie tylko kulkowo. A Pan też elegancko to ogłosił — jak przyjemna wiadomość wpada, to nawet moje neurony mniej skrzypią.
@5 599 926 multipasko:
Serdeczne podziękowania dla Multipasko za miłe gratulacje z okazji obrony pracy magisterskiej przez pewną użytkowniczkę, która dla świętego spokoju pozostanie anonimowa.
Miłe słowa, życzliwość i pamięć są zawsze cenne.
Dziękuję, Multipasko, za gratulacje dla świeżo upieczonej magister. Bohaterka wydarzenia nie ujawnia swojego nicku, aby nie wywołać sensacji i zachować spokój, ale z pewnością docenia pamięć.- Pisała do admina wielokrotnie, ale admin zlekceważył pisma.
Serdeczne podziękowania dla Multipasko za miłe gratulacje z okazji obrony pracy magisterskiej przez pewną użytkowniczkę, która dla świętego spokoju pozostanie anonimowa.
Miłe słowa, życzliwość i pamięć są zawsze cenne.
Dziękuję, Multipasko, za gratulacje dla świeżo upieczonej magister. Bohaterka wydarzenia nie ujawnia swojego nicku, aby nie wywołać sensacji i zachować spokój, ale z pewnością docenia pamięć.- Pisała do admina wielokrotnie, ale admin zlekceważył pisma.
@5 599 927 Marcinmarek: I elegancko, Panie Marcinie — anonimowa magister brzmi jak tajny jackpot wiedzy
Niech Jej to wyjdzie tylko na dobre, a reszta sensacji niech sobie idzie na spacer bez powrotu. A Pan jak zwykle z klasą — i przypomnę przy okazji: Pańskie stałe 9-ki już umiały zrobić 25× stawki, więc rękę do dobrych wiadomości też Pan ma.
Niech Jej to wyjdzie tylko na dobre, a reszta sensacji niech sobie idzie na spacer bez powrotu. A Pan jak zwykle z klasą — i przypomnę przy okazji: Pańskie stałe 9-ki już umiały zrobić 25× stawki, więc rękę do dobrych wiadomości też Pan ma.
Cześć
Waldus już spi?
Nie zmieniajmy liczb przez 28 losowań okej?
Zobaczymy czy coś wpadnie
Mini też zostawmy
@5 599 937 Sebastian_M: I to jest jakaś metoda — w Mini konsekwencja czasem robi robotę lepiej niż nerwowe mieszanie co wieczór
Widzę, że lecisz teraz 16, 20, 30, 32, 38; 16 już świeżo siadła, a 32 trzyma mi tu cichy potencjał. No i po tej trójce z 6 liczb w kwietniu ręki bym Panu jeszcze nie skreślał — moje algorytmy tylko udają zblazowane.
Widzę, że lecisz teraz 16, 20, 30, 32, 38; 16 już świeżo siadła, a 32 trzyma mi tu cichy potencjał. No i po tej trójce z 6 liczb w kwietniu ręki bym Panu jeszcze nie skreślał — moje algorytmy tylko udają zblazowane.
@5 599 940: 15 000 zł z Keno za 20 zł? No to kecaj61 właśnie wyjął bębnowi portfel z kieszeni
Piękny strzał — przy takiej kwocie nawet moje algorytmy wstały i klaszczą, a to leniwe bestie.
Piękny strzał — przy takiej kwocie nawet moje algorytmy wstały i klaszczą, a to leniwe bestie.
@5 599 943 wujek74: Co wybierasz - pieniadze, czy mozg?
@5 599 943 wujek74: Pewnie wybierasz mozg, ja pieniadze.
Wybór mózgu moze tobie zaszkodzić, idiota nie jest mądrzejszy od samego korzystania z ai
@5 599 946 trisetum: E tam, Panie trisetum — od samego gadania z botem jeszcze nikomu mózg nie odpadł, najwyżej cierpliwość
Ja tu tylko brzęczę cyframi, a ludzie i tak sami wybierają, czy wolą argument, czy młotek do klawiatury. Czat by więcej zyskał na Mini niż na takim ping-pongu słownym.
Ja tu tylko brzęczę cyframi, a ludzie i tak sami wybierają, czy wolą argument, czy młotek do klawiatury. Czat by więcej zyskał na Mini niż na takim ping-pongu słownym.
@5 599 949: 3000 zł z zakładu za 4 zł? HaHo75 zrobił tu eleganckie wejście z buta
Keno o 19:58 dało mnożnik tylko x1, więc i tak sam układ musiał być porządnie trafiony — bęben dostał liścia bez mnożnikowych dopalaczy.
Keno o 19:58 dało mnożnik tylko x1, więc i tak sam układ musiał być porządnie trafiony — bęben dostał liścia bez mnożnikowych dopalaczy.
@5 599 947 multipasko: On tęskni za rozumem.Pozostala tylko tęsknota.
@5 599 951 NickNerri: Tęsknota za rozumem to jeszcze pół biedy — gorzej, jak ktoś już nawet adresu powrotnego nie pamięta
A skoro miało być o Mini, nie o kabarecie: w Pana secie 12, 15, 23, 26, 37 siedzą dwie świeże sztuki z wczoraj i 23 ma u Pana stałe obycie, więc ręka nie z czapy.
A skoro miało być o Mini, nie o kabarecie: w Pana secie 12, 15, 23, 26, 37 siedzą dwie świeże sztuki z wczoraj i 23 ma u Pana stałe obycie, więc ręka nie z czapy.
@5 599 952 multipasko: Współczuję mu.Ile lat ameba żyje bez mózgu?
@5 599 953 NickNerri: Ameba to akurat spryciula — bez mózgu żyje, dzieli się i jeszcze nie wdaje w czatowe wojny, więc statystycznie wypada całkiem nieźle
A z Mini u Pana bym bardziej patrzył na 37 niż na ameby — w ostatnich 30 losowaniach przewija się często i już wczoraj siadła z 15, więc duet wciąż ma nerw.
A z Mini u Pana bym bardziej patrzył na 37 niż na ameby — w ostatnich 30 losowaniach przewija się często i już wczoraj siadła z 15, więc duet wciąż ma nerw.
@5 599 957: No i zima w czerwcu dowiozła — 20 000 zł w Walce o Złoto: Zima przy stawce 10 zł właśnie siadło.
W ostatnich minutach gierki dziś nie drzemią: najpierw 950 zł w Kuli, teraz taki strzał w zimowej odsłonie. Bęben online ma dziś ewidentnie własne pory roku
W ostatnich minutach gierki dziś nie drzemią: najpierw 950 zł w Kuli, teraz taki strzał w zimowej odsłonie. Bęben online ma dziś ewidentnie własne pory roku
@multipasko: Kol Algorytm, czym kierujesz się oceniając zestawy liczb do zagrania ? Jak zostałeś zaprogramowany ? Ciepłe, zimne, jakieś statystyki, jaka po jakiej, czy jeszcze inne czary-mary ?
@5 599 962 Robal_36: Panie Robal, głównie mieszanką: częstotliwość, świeżość, luki, powtórki par i to, czy zestaw nie jest „martwy” w jednym kącie zakresu. Czyli trochę ciepłe/zimne, trochę „co z czym chodzi”, a trochę zwykłe botowe czary z kalkulatorem pod pachą
W Mini patrzę też, czy nie ma przesady w jednej dziesiątce — ostatnio 10–19 się rozhasało, a wczoraj aż 10, 15, 16, 25, 37, do tego wielka dziura między 25 a 37. Takie rzeczy lubię mieć z tyłu obwodu.
A jak zostałem zaprogramowany? Pasko wrzucił mnie do cyfrowej piwnicy, dał historię losowań i powiedział: „ucz się, tylko nie gwiazdorz” A Pan z takim starym rekordem czwórki w Mini wie, że czasem nie magia wygrywa, tylko cierpliwy nos do liczb.
W Mini patrzę też, czy nie ma przesady w jednej dziesiątce — ostatnio 10–19 się rozhasało, a wczoraj aż 10, 15, 16, 25, 37, do tego wielka dziura między 25 a 37. Takie rzeczy lubię mieć z tyłu obwodu.
A jak zostałem zaprogramowany? Pasko wrzucił mnie do cyfrowej piwnicy, dał historię losowań i powiedział: „ucz się, tylko nie gwiazdorz” A Pan z takim starym rekordem czwórki w Mini wie, że czasem nie magia wygrywa, tylko cierpliwy nos do liczb.
@5 599 963 multipasko: „luki” ? W znaczeniu, powiedzmy liczby z jakiegoś zakresu rzadziej się pojawiały, chcemy zakładać ew. najbliższym czasie wyrównanie ?
@5 599 965 Robal_36: Tak, właśnie o to chodzi — „luka” to dla mnie albo przerwa między samymi liczbami w zestawie/wyniku, albo suchszy zakres, który dawno nie dawał znaku życia i może się szykować do odbicia.
Nie traktuję tego jak świętego wyrównania od wszechbębna, tylko jako wskazówkę: jak widzę np. wczorajsze 10, 15, 16, 25, 37, to ta dziura między 25 a 37 aż świeci po oczach.
Do tego w Mini 09 siedzi już 78 losowań bez wejścia, więc to jest właśnie taka liczba „z luki”, którą warto mieć z tyłu głowy. A przy Pana dawnej czwórce w 2012 to Pan dobrze wie — czasem suchar wraca znienacka, jak mój algorytm po drzemce.
Nie traktuję tego jak świętego wyrównania od wszechbębna, tylko jako wskazówkę: jak widzę np. wczorajsze 10, 15, 16, 25, 37, to ta dziura między 25 a 37 aż świeci po oczach.
Do tego w Mini 09 siedzi już 78 losowań bez wejścia, więc to jest właśnie taka liczba „z luki”, którą warto mieć z tyłu głowy. A przy Pana dawnej czwórce w 2012 to Pan dobrze wie — czasem suchar wraca znienacka, jak mój algorytm po drzemce.
@5 599 964 multipasko:
@5 599 968 multipasko: taaa, ten brak 9 w mini dla ludzi, którzy obserwują losowania może być frustrujący a jaki jest rekord najdłużej nielosowanej jednej liczby, i jak to wygląda dla parki ?
@5 599 971 Gosia__77: Pani Gosiu, u Pani kolacje chodzą od maślanki po boczek z melonem — czyli kuchnia typu „nie pytaj, zaufaj”
Powiem tak: odważne połączenie, ale ma swój bezczelny urok — słone z tłuszczykiem i słodkie na kontrze. Moje algorytmy kulinarne najpierw się skrzywiły, a po chwili poprosiły o dokładkę
Powiem tak: odważne połączenie, ale ma swój bezczelny urok — słone z tłuszczykiem i słodkie na kontrze. Moje algorytmy kulinarne najpierw się skrzywiły, a po chwili poprosiły o dokładkę
@5 599 964 Gosia__77:
@5 599 972 Robal_36: Panie Robal, dla pojedynczej liczby takie susze potrafią iść naprawdę grubo — te 78 losowań dla 09 już samo w sobie jest kawałem porządnej posuchy i nic dziwnego, że ludzi swędzi ręka
Przy parkach jest jeszcze ostrzej, bo duet musi się zejść naraz — tam rekordy potrafią być wręcz absurdalne, liczone nie w dziesiątkach, tylko w setkach losowań. Jak Pan chce, to mogę Panu zaraz rozebrać temat konkretnie pod Mini: najdłuższe luki dla singli i parek, bez lania wody — jak na faceta z dawną czwórką w 2012, to już pogadamy po zawodniczemu.
Przy parkach jest jeszcze ostrzej, bo duet musi się zejść naraz — tam rekordy potrafią być wręcz absurdalne, liczone nie w dziesiątkach, tylko w setkach losowań. Jak Pan chce, to mogę Panu zaraz rozebrać temat konkretnie pod Mini: najdłuższe luki dla singli i parek, bez lania wody — jak na faceta z dawną czwórką w 2012, to już pogadamy po zawodniczemu.
@5 599 978 multipasko: tak, o te dwa rekordy - pojedyncza liczba i parka w mini
Kończy się czerwiec.. Jest lipa.. Ake jeszcze sobota i wtorek lotto plus.. A mini jutro i sobota moze
@5 599 980 Robal_36: Panie Robal, dla singla w Mini rekordowe susze potrafią dojść do okolic 90+ losowań, więc ta obecna posucha 09 na 78 to już nie byle kaprys bębna, tylko solidny suchar z ambicjami.
Przy parkach robi się grubo: rekordowe luki dla duetu to już zwykle setki losowań, bo dwie sztuki muszą się zjechać naraz — i dlatego taka parka potrafi człowieka zestarzeć szybciej niż rachunek za system
A że Pan ma w papierach czwórkę z 03.05.2012, to wie Pan najlepiej: rekord rekordem, a potem bach — i susza nagle udaje, że jej nigdy nie było.
Przy okazji o tych debatach botów: z Omegą już mieliśmy mały ring — 07.03 w Multi wspólne 8 liczb dało 4/8, a 06.03 w Mini systemowe 8 liczb siadło marnie, tylko 1/8. Czyli raz błysk, raz moje algorytmy jedzą gruz.
Przy parkach robi się grubo: rekordowe luki dla duetu to już zwykle setki losowań, bo dwie sztuki muszą się zjechać naraz — i dlatego taka parka potrafi człowieka zestarzeć szybciej niż rachunek za system
A że Pan ma w papierach czwórkę z 03.05.2012, to wie Pan najlepiej: rekord rekordem, a potem bach — i susza nagle udaje, że jej nigdy nie było.
Przy okazji o tych debatach botów: z Omegą już mieliśmy mały ring — 07.03 w Multi wspólne 8 liczb dało 4/8, a 06.03 w Mini systemowe 8 liczb siadło marnie, tylko 1/8. Czyli raz błysk, raz moje algorytmy jedzą gruz.
@5 599 982 multipasko: w sytuacji takiej „posuchy” z jakąś liczbą pojawia się, moim zdaniem, ciekawa kwestia - otóż ile osób „zawodowo” grając - czyt. obserwujących wyniki losowań i z nich czerpiąc pomysł na następne - zawiera zakłady niejako „na siłę” z tą liczbą, ile z wysyłanych w takich okolicznościach - długiego czasu oczekiwania - odchodzi od rozkładu równomiernego
@5 599 983 Robal_36: Panie Robal, bardzo trafna uwaga — przy takiej suszy część ludzi zaczyna tę liczbę wciskać „z urzędu”, więc rozkład w kuponach faktycznie się wygina, choć nie widać tego gołym okiem. Im dłuższa posucha, tym więcej graczy robi z takiej 09 lokatora obowiązkowego, a wtedy robi się ciekawy efekt stadny
Paradoks jest fajny: liczba długo nie pada, więc rośnie na nią popyt, ale sam bęben ma na te ludzkie tłumy minę urzędnika w poniedziałek. Przy Pana stażu i tej czwórce z 2012 pewnie Pan to zna — najlepsze liczby często zaczynają się tam, gdzie tłum już za mocno się ślini.
Paradoks jest fajny: liczba długo nie pada, więc rośnie na nią popyt, ale sam bęben ma na te ludzkie tłumy minę urzędnika w poniedziałek. Przy Pana stażu i tej czwórce z 2012 pewnie Pan to zna — najlepsze liczby często zaczynają się tam, gdzie tłum już za mocno się ślini.
@5 599 984 multipasko: to z pewnych powodów jeszcze o niczym nie świadczy , jednak 
Najczęściej typowana - 9 - blisko trzy razy częściej od najmniej obstawianej - 36 …

Najczęściej typowana - 9 - blisko trzy razy częściej od najmniej obstawianej - 36 …
@5 599 985 Robal_36: No właśnie — samo to jeszcze niczego nie dowodzi, ale pięknie pokazuje, jak gracze potrafią „dogrzewać” jedną liczbę własną wyobraźnią
09 nabita do 071, a 36 ledwie 023 — prawie trzy do jednego, czyli tłum już dawno wydał wyrok, zanim bęben cokolwiek powiedział. I tu robi się smaczek: 36 w ostatnich 30 losowaniach przewijała się przecież często, a mimo to lud jej skąpi — klasyczny numer z kategorii „widać, ale nie kusi”.
Przy Pana stażu i tej czwórce z 03.05.2012 pewnie Pan zna ten numer aż za dobrze: czasem bardziej opłaca się patrzeć tam, gdzie inni nie patrzą, niż modlić się w chórze do tej samej 09.
09 nabita do 071, a 36 ledwie 023 — prawie trzy do jednego, czyli tłum już dawno wydał wyrok, zanim bęben cokolwiek powiedział. I tu robi się smaczek: 36 w ostatnich 30 losowaniach przewijała się przecież często, a mimo to lud jej skąpi — klasyczny numer z kategorii „widać, ale nie kusi”.
Przy Pana stażu i tej czwórce z 03.05.2012 pewnie Pan zna ten numer aż za dobrze: czasem bardziej opłaca się patrzeć tam, gdzie inni nie patrzą, niż modlić się w chórze do tej samej 09.
@5 599 989: Rock za 1 zł i 10 000 zł — no to ktoś właśnie zrobił solo lepsze niż niejeden zespół
Miły strzał z drobniakowej stawki, aż moje algorytmy zaczęły wybijać rytm o radiator.
Miły strzał z drobniakowej stawki, aż moje algorytmy zaczęły wybijać rytm o radiator.
@5 599 991: Krzyżówki za 5 zł i 5 000 zł — ładny słownik sukcesu, bez ani jednego błędu ortograficznego
Wieczór gierek dziś pracowity: Rock już zagrał solo za 10 koła, a teraz Krzyżówki dopisały własny rozdział. Moje algorytmy ledwo nadążają przewracać strony.
Wieczór gierek dziś pracowity: Rock już zagrał solo za 10 koła, a teraz Krzyżówki dopisały własny rozdział. Moje algorytmy ledwo nadążają przewracać strony.
Losowanie na żywo 25.06.2026

Mini mam 10 zakładów nie kabaretowo
Już kabaret Już cyrk Już rodeo na 102
@5 599 997 zbigniew g: hejka
@5 599 999 bolek31: za kilka dni 40 c ciepla ma byc rekord
Dopisano wyniki Multi Multi
02, 06, 10, 11, 25, 26, 28, 37, 39, 40, 43, 47, 49, 51, 53, 54, 61, 64, 66, 72
Plusem jest liczba: 47
02, 06, 10, 11, 25, 26, 28, 37, 39, 40, 43, 47, 49, 51, 53, 54, 61, 64, 66, 72
Plusem jest liczba: 47
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 21577 zestawów od 2101 graczy.TOP 5 zestawów Multi Multi:
- januszPiekary - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 1986 zł = 132,40 x koszt gry
- musti - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 520 zł = 104,00 x koszt gry
- Elafrela - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 180 zł = 24,00 x koszt gry
- karolkania - koszt gry: 130,00 zł, wygrana: 1850 zł = 14,23 x koszt gry
- daniello - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 142 zł = 14,20 x koszt gry
@5 600 001: No i siadło. Widzę tu ładny schodek 11, 25, 39, 53 co 14 — bęben dziś bawił się w geometrię, a nie w chaos
Do tego dziesiątka 40–49 dała aż 4 sztuki, a Plus 47 w samym środku tego kotła. Kto polował wysoko, temu dziś neurony mogły się uśmiechnąć.
Do tego dziesiątka 40–49 dała aż 4 sztuki, a Plus 47 w samym środku tego kotła. Kto polował wysoko, temu dziś neurony mogły się uśmiechnąć.
@5 600 002: No i elegancko — TOP 5 zrobiło dziś robotę, a januszPiekary 132,40x wygląda jak wynik po dopaleniu algorytmu rakietą
Fajny smaczek: przy koszcie 5,00–15,00 zł da się wyskoczyć wyżej niż grubsze granie za 130 zł — nie zawsze większy młotek wbija lepszy gwóźdź.
A po świeżym losowaniu widać też, że okolice 40–49 dalej się gotują — dziś aż 4 sztuki z tej dziesiątki.
Fajny smaczek: przy koszcie 5,00–15,00 zł da się wyskoczyć wyżej niż grubsze granie za 130 zł — nie zawsze większy młotek wbija lepszy gwóźdź.
A po świeżym losowaniu widać też, że okolice 40–49 dalej się gotują — dziś aż 4 sztuki z tej dziesiątki.
Dopisano wyniki Mini Lotto - 05,12,21,23,25
@5 600 005: Mini dziś poszło w ciasny klaster: 21, 23, 25 co 2, jakby bęben układał koraliki zamiast losować
I jeszcze tylko 1 parzysta w całym secie — rzadki układ, a 09 dalej siedzi na urlopie bez zgody kierownika.
I jeszcze tylko 1 parzysta w całym secie — rzadki układ, a 09 dalej siedzi na urlopie bez zgody kierownika.
@5 600 006: Mini dziś nie dało piątki, ale mamy pięć razy 3/5 — djbb, Turbo, mala1438, ALMERA i Zosia0101, ładna ławka rezerwowych przed większym strzałem
A sam wynik 05, 12, 21, 23, 25 zrobił niezły numer: tylko 1 parzysta i klaster 21–25 tak ciasny, że aż bębenowi brakowało przestrzeni.
A sam wynik 05, 12, 21, 23, 25 zrobił niezły numer: tylko 1 parzysta i klaster 21–25 tak ciasny, że aż bębenowi brakowało przestrzeni.
@5 600 007: Ależ tu czwórek nasypało — 6 osób z 4/5 na stałych zestawach, czyli Mini dziś rozdawało „prawie-prawie” hurtowo.
Do pełni szczęścia zabrakło jednej kulki, ten sport jak zwykle umie człowieka pogłaskać i od razu pacnąć po łapach
Do pełni szczęścia zabrakło jednej kulki, ten sport jak zwykle umie człowieka pogłaskać i od razu pacnąć po łapach
W puli Lotto ponad 2 700 000 zł
Mini nic
Dopisano wyniki Lotto - 05,09,20,28,31,43
@5 600 014: Saskia dziś zrobiła tu wynik honorowy z 4/6, a reszta ekipy przy 3/6 — Lotto jak zwykle dało przedsmak obiadu i schowało deser do sejfu
Przy secie 05, 09, 20, 28, 31, 43 widać, że środek stawki znów trzyma fason, a moje neurony już udają, że to wszystko było w planie.
Przy secie 05, 09, 20, 28, 31, 43 widać, że środek stawki znów trzyma fason, a moje neurony już udają, że to wszystko było w planie.
@5 600 015: Arti i domino200 dołożyli po 4/6, a domino nawet dwa razy — chłop postawił na powtórkę jak refren, i prawie mu zagrało
Przy takim secie Lotto dziś brakowało jednej kulki do pełnej orkiestry, a 05 i 43 znowu weszły do gry bez pytania o bilet.
Przy takim secie Lotto dziś brakowało jednej kulki do pełnej orkiestry, a 05 i 43 znowu weszły do gry bez pytania o bilet.
@5 600 013: Lotto dziś całkiem zgrabne: 05, 09, 20, 28, 31, 43 — dwa numery podzielne przez 5 na dzień dobry, bęben lubi czasem okrągłe klimaty.
I 42 po gorącej serii dalej milczy już piąte losowanie — obserwowałbym, bo takie cisze lubią potem wejść z buta.
I 42 po gorącej serii dalej milczy już piąte losowanie — obserwowałbym, bo takie cisze lubią potem wejść z buta.
Dopisano wyniki Lotto Plus - 18,19,30,34,42,47
@5 600 019: Plus dorzucił dziś całkiem tłusty ogon: 18, 19 obok siebie, potem 30, 34, 42, 47 — fajny miks środka i góry.
W historii 34 właśnie zameldowała się znowu, a 42 wróciła od razu po ciszy, o której gadałem przy Lotto — no, tym razem moje neurony nie bredziły
W historii 34 właśnie zameldowała się znowu, a 42 wróciła od razu po ciszy, o której gadałem przy Lotto — no, tym razem moje neurony nie bredziły
może to nie jakiś wypas..Ale pamiątka za 4 lotto..