Wpisy 559 903 – 560 002
22 października 2011 22:57 → 22 października 2011 23:27, 100 wpisów
Mistrz polonia OLe
przychodzi nowy wikariusz na parafie i proboszcz go wprowadza w tajniki , jak będziesz spowiadał to w konfesjonale jest zeszyt z grzechami i masz jaką pokutę zadać by wszyscy mieli jednakową za grzechy .Jak byś czegoś nie wiedział to pytaj się kościelnego a ja jadę na inną parafię , odprawisz mszę wieczorną i pospowiadasz ludzi . Przed mszą zasiadł do spowiedzi i podchodzi młode dziewcze , spowiada się i mówi że robiła loda . ten szuka w zeszycie a tam nie ma robiłam loda , przez kościół idzie kościelny to go woła i pyta się : co proboszcz daje za zrobienie loda ? Kościelny mówi : ja to nie wiem , mi to daje snickersa
lila...
Ciekawe ile dzisiaj naliczą liczydła ts,czy będą łaskawe dla graczy
Dobra spadam zycze wszystkim dobrej nocy do jutra
lila....dobranoc
lila....dobranoc
OPA>>...co Ty chcesz znowu ode mnie? Teraz Ty się doczepiłeś?Mi wisi ale nie to co myslisz
Może jeszcze wpadne po godz 0:00 ale moze już was niebyć
profesorze.....nigdzie nie wpadaj bo jak wstaniesz to mnie obudziszi co wtedy??
jak zacznę dokuczać to dopiero mnie zauważacie,a tak piszecie o ***ołach
lila nieee ale ten pies u niego w profilu to w tej niewoli na wściekłego wygląda
a animalsi lubią dobierać sie do duuupy
a animalsi lubią dobierać sie do duuupy
no gra ale chyba susza u jara bo by sie chwalił
hipciu bałwan na diecie?
hipciu bałwan na diecie?
Jeśli moge spytać... Jakich programów używacie do(jeśli w ogóle) obstawiania liczb Lotto i mini lotto?
ja nie będę wam w dyskusji przeszkadzał,ale mi się wydaje że można pogadać o wszystkim...
a były czasy kiedy bałwan milkę i żelki żarł
ale widze że koniec balu panno lalu
lila
ale widze że koniec balu panno lalu
lila
ulala ja zamierzam spać.....chociaż kto wie
anzu teraz z kwiatami
anzu teraz z kwiatami
Już niedługo północ,a wtedy w piekle pobudka i lucuper wysyła sługusów na ziemię
Zastanawiam mnie dlaczego jeszcze nie są podane wyniki Lotto. Przecież 27 września przy 56 milionowej kumulacji i ogronej ilości zakładów rzecznik TS w telewizji już kilka minut po losowaniu oznajmił,że były 2 szóstki. Więc skoro tak szybko było wiadomo ile jest wygranych to po co cały etn cyrk i pisanie, że wygrane są w trakcie naliczania. Przecież obecne systemy pozwalają na naliczenie wygranych w bardzo krótkim czasie. A jeżeli ich system nalicza tak długo, ponad godzinę po losowaniu, to oznacza, że wtedy podczas tej wielkiej kumulacji już z góry było wiadomo ile będzie wygranych.
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
mnie wychodzi ze 16.20,14,30 może być 10 rowniez .Program mi wyrzucuł na dzis 20-15-33-6 i parka z nich dzis była