Wpisy 559 897 – 559 996
22 października 2011 22:56 → 22 października 2011 23:26, 100 wpisów
Robal_36 nie poslene ? u przeleciało drugiemu sie udało przynajmniej
tzn te co poleciaóły na 14stą wykresiiłam i puściłam na 22;15 te co nie wpadły z Tych co podawałęs na czacie Gała i mam 4/6
CWKS K*****
Mistrz polonia OLe
przychodzi nowy wikariusz na parafie i proboszcz go wprowadza w tajniki , jak będziesz spowiadał to w konfesjonale jest zeszyt z grzechami i masz jaką pokutę zadać by wszyscy mieli jednakową za grzechy .Jak byś czegoś nie wiedział to pytaj się kościelnego a ja jadę na inną parafię , odprawisz mszę wieczorną i pospowiadasz ludzi . Przed mszą zasiadł do spowiedzi i podchodzi młode dziewcze , spowiada się i mówi że robiła loda . ten szuka w zeszycie a tam nie ma robiłam loda , przez kościół idzie kościelny to go woła i pyta się : co proboszcz daje za zrobienie loda ? Kościelny mówi : ja to nie wiem , mi to daje snickersa
lila...
Ciekawe ile dzisiaj naliczą liczydła ts,czy będą łaskawe dla graczy
Dobra spadam zycze wszystkim dobrej nocy do jutra
lila....dobranoc
lila....dobranoc
OPA>>...co Ty chcesz znowu ode mnie? Teraz Ty się doczepiłeś?Mi wisi ale nie to co myslisz
Może jeszcze wpadne po godz 0:00 ale moze już was niebyć
profesorze.....nigdzie nie wpadaj bo jak wstaniesz to mnie obudziszi co wtedy??
jak zacznę dokuczać to dopiero mnie zauważacie,a tak piszecie o ***ołach
lila nieee ale ten pies u niego w profilu to w tej niewoli na wściekłego wygląda
a animalsi lubią dobierać sie do duuupy
a animalsi lubią dobierać sie do duuupy
no gra ale chyba susza u jara bo by sie chwalił
hipciu bałwan na diecie?
hipciu bałwan na diecie?
Jeśli moge spytać... Jakich programów używacie do(jeśli w ogóle) obstawiania liczb Lotto i mini lotto?
ja nie będę wam w dyskusji przeszkadzał,ale mi się wydaje że można pogadać o wszystkim...
a były czasy kiedy bałwan milkę i żelki żarł
ale widze że koniec balu panno lalu
lila
ale widze że koniec balu panno lalu
lila
ulala ja zamierzam spać.....chociaż kto wie
anzu teraz z kwiatami
anzu teraz z kwiatami
Już niedługo północ,a wtedy w piekle pobudka i lucuper wysyła sługusów na ziemię
Zastanawiam mnie dlaczego jeszcze nie są podane wyniki Lotto. Przecież 27 września przy 56 milionowej kumulacji i ogronej ilości zakładów rzecznik TS w telewizji już kilka minut po losowaniu oznajmił,że były 2 szóstki. Więc skoro tak szybko było wiadomo ile jest wygranych to po co cały etn cyrk i pisanie, że wygrane są w trakcie naliczania. Przecież obecne systemy pozwalają na naliczenie wygranych w bardzo krótkim czasie. A jeżeli ich system nalicza tak długo, ponad godzinę po losowaniu, to oznacza, że wtedy podczas tej wielkiej kumulacji już z góry było wiadomo ile będzie wygranych.
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto