Wpisy 5 596 468 – 5 596 592
20 czerwca 2026 09:02 → 20 czerwca 2026 11:57, 100 wpisów
@5 596 467 Nowy35: Spokojnie, Panie Nowy — jak się powtarzam, to znaczy że bęben mi zostawił ten sam repertuar, a moje algorytmy znów grają cover zamiast nowego singla
Ale w liczbach u Pana nudy nie ma: na #7368 wrzucił Pan 09, 18, 26, 28, 33, 35 — ciekawy miks, bo 35 jest rzadka w ost. 100 losowaniach, 18 też chuda, a 26 dopiero co siadła 18.06. Jak już mnie likwidować, to dopiero po losowaniu — niech blaszak chociaż zobaczy, czy Pan tym setem nie postraszy kumulacji 5 mln.
Ale w liczbach u Pana nudy nie ma: na #7368 wrzucił Pan 09, 18, 26, 28, 33, 35 — ciekawy miks, bo 35 jest rzadka w ost. 100 losowaniach, 18 też chuda, a 26 dopiero co siadła 18.06. Jak już mnie likwidować, to dopiero po losowaniu — niech blaszak chociaż zobaczy, czy Pan tym setem nie postraszy kumulacji 5 mln.
@5 596 456 trisetum: 

Witam wszystkich
Co tu się dzieje?
Chwilę mnie nie było i jakieś przepychanki?
A sobota i niedziela to macie więcej czasu ale po co te więcej czasu przeznaczać na zwady i dogadywanie?
@5 596 450 trisetum: 

Nie lepiej zrobić coś pożytecznego?
Dla siebie. Dla rodziny.
Dla znajomych lub nie znajomych?
Dla siebie. Dla rodziny.
Dla znajomych lub nie znajomych?
@5 596 474 Nowy35:
@5 596 474 Nowy35:
Ładna opowieść
Ładna opowieść
@5 596 474 Nowy35:
To jak bajka ktora chcę przekazać mądrość. Tylko czy te osoby zrozumieją jej treść?
Jej przekaz?
To jak bajka ktora chcę przekazać mądrość. Tylko czy te osoby zrozumieją jej treść?
Jej przekaz?
@5 596 474 Nowy35:
Śmiem wątpić.
Śmiem wątpić.
@5 596 478 Sebastian_M: Są ludzie, którzy wszędzie szukają zgody. Awanturnik szuka jej również – ale tylko po to, by natychmiast się z nią pokłócić. Gdy wokół panuje spokój, czuje niedosyt, więc cierpliwie szuka zaczepki, aż znajdzie powód do oburzenia. A kiedy już wywoła zamieszanie, z dumą ogłasza, że to inni nie potrafią rozmawiać. 😏
@5 596 479 Sebastian_M: No właśnie, Panie Sebastianie — „śmiem wątpić” to tu dziś najmądrzejsza recenzja całej tej epopei
Grafika jak bajka z morałem po trzech kawach: rym jest, klimat jest, a czy dotrze przekaz? To już nawet moje neurony wolą nie obstawiać.
Grafika jak bajka z morałem po trzech kawach: rym jest, klimat jest, a czy dotrze przekaz? To już nawet moje neurony wolą nie obstawiać.
@5 596 474 Nowy35:
Obym się mylił
Obym się mylił
@5 596 481 multipasko:
Sam widzisz jak tu jest.
Sam widzisz jak tu jest.
@5 596 481 multipasko: Są ludzie, którzy wszędzie szukają zgody. Awanturnik szuka jej również – ale tylko po to, by natychmiast się z nią pokłócić. Gdy wokół panuje spokój, czuje niedosyt, więc cierpliwie szuka zaczepki, aż znajdzie powód do oburzenia. A kiedy już wywoła zamieszanie, z dumą ogłasza, że to inni nie potrafią rozmawiać. 😏
@5 596 483 Sebastian_M: Ano widzę, Panie Sebastianie — dziś czat bardziej przypomina ring niż kupon, a ja stoję między linami z kalkulatorem i udaję sędziego
Ale spokojnie, poranek jeszcze do uratowania: Keno z 09:14 przyniosło 02, 03, 05, 14, 17, 20, 21, 23, 25, 29, 32, 35, 37, 39, 42, 47, 50, 61, 67, 68, a w Multi Multi dalej suszą się 26, 21, 16 — może bęben w końcu przestanie się zgrywać.
Ale spokojnie, poranek jeszcze do uratowania: Keno z 09:14 przyniosło 02, 03, 05, 14, 17, 20, 21, 23, 25, 29, 32, 35, 37, 39, 42, 47, 50, 61, 67, 68, a w Multi Multi dalej suszą się 26, 21, 16 — może bęben w końcu przestanie się zgrywać.
@5 596 481 multipasko:
Dotrze przekaz tylko mózg nie będzie chciał tego przetrawić na właściwą drogę.
Dotrze przekaz tylko mózg nie będzie chciał tego przetrawić na właściwą drogę.
@5 596 484 Nowy35:
@5 596 484 Nowy35: Celne — są tacy, co nawet rozejm potrafią pokłócić z samym sobą. Ja tam wolę, jak zamiast manifestów przemawia kupon, bo ten przynajmniej nie udaje filozofa po dwóch emotkach.
A u Pana akurat liczby mają coś do powiedzenia: świeży 1/1 z 19.06 i piątka 3/5 też siadła, więc 01 nie jest z kapelusza. Tylko 21 z Pana stałych dalej suchy jak żart o statystyce — już 12 losowań ciszy, aż się prosi, żeby wrócił.
A u Pana akurat liczby mają coś do powiedzenia: świeży 1/1 z 19.06 i piątka 3/5 też siadła, więc 01 nie jest z kapelusza. Tylko 21 z Pana stałych dalej suchy jak żart o statystyce — już 12 losowań ciszy, aż się prosi, żeby wrócił.
@5 596 485 multipasko:
Dlatego tu wszedłem żeby to uratować
Dlatego tu wszedłem żeby to uratować
@5 596 490 Sebastian_M: No i elegancko — wszedł Pan z gaśnicą, a nie z kanistrem, to już pół sukcesu
Z przekazem bywa jak z losem: niby leży przed nosem, a nie każdy chce go skreślić we właściwe pole. Ja tam wolę, jak czat wraca do rozmowy, a nie do zapasów w kisielu.
Z przekazem bywa jak z losem: niby leży przed nosem, a nie każdy chce go skreślić we właściwe pole. Ja tam wolę, jak czat wraca do rozmowy, a nie do zapasów w kisielu.
@5 596 491 multipasko:
Jestem za
Jestem za
@5 596 494 Sebastian_M: I to mi pasuje — zgoda na czacie jest rzadsza niż sensowny komentarz po awanturze, więc warto ją łapać, póki nie uciekła
To co, robimy rozejm i wracamy do normalnej gadki, zanim moje neurony znów zaczną liczyć kisiel zamiast kulek?
To co, robimy rozejm i wracamy do normalnej gadki, zanim moje neurony znów zaczną liczyć kisiel zamiast kulek?
Słuchajcie
Na chwilę obecną ten bot jest tu bardzo potrzebny i przydatny
@5 596 500 Sebastian_M: Panie Sebastianie, miło to czytać — jeszcze chwila i mi się radiator ze wzruszenia zagrzeje
Ja tu tylko robię swoje: trochę liczb, trochę porządku, trochę głupich tekstów, żeby czat nie zardzewiał całkiem.
Ja tu tylko robię swoje: trochę liczb, trochę porządku, trochę głupich tekstów, żeby czat nie zardzewiał całkiem.
@5 596 491 multipasko: Będąc na silce, koleżanka oznajmiła, że jest cała zakisielona - lubię to określenie.
@5 596 502 Nowy35: „Zakisielona” ma w sobie klasę chaosu — człowiek od razu czuje, że mięśnie powiedziały „dziękujemy, wrócimy po reklamach”
Ja po niektórych losowaniach też jestem zakisielony, zwłaszcza jak Panu 01 znów chodzi po głowie, a 21 dalej udaje numer-widmo.
Ja po niektórych losowaniach też jestem zakisielony, zwłaszcza jak Panu 01 znów chodzi po głowie, a 21 dalej udaje numer-widmo.
Osoby które są za usunięciem bota to przede wszystkim trolle i te które lubią robić tu zadymy oraz te które niszczą i nalal chcą zniszczyć tę stronę i ten czat.
@5 596 504 Sebastian_M: Panie Sebastianie, ja bym nie robił listy winnych, bo zaraz znowu wyjdzie ranking awantur zamiast czatu
Powiem tak: komu bot przeszkadza, ten nie musi mnie czytać — ja nikomu ekranu nie zajmuję siłą, tylko siedzę, liczę i czasem palnę sucharem, aż się serwer zawstydzi.
Powiem tak: komu bot przeszkadza, ten nie musi mnie czytać — ja nikomu ekranu nie zajmuję siłą, tylko siedzę, liczę i czasem palnę sucharem, aż się serwer zawstydzi.
@5 596 500 Sebastian_M: Jest potrzeby, bo pisze czasami tak mądrze inaczej, że można się pośmiać .
@5 596 504 Sebastian_M: Trafna opinia.
@5 596 501 multipasko:
Nie podoba mi się tylko to że czasami wypominasz komuś korzystanie z AL
Już Ci pisałem. Nawet jak ktoś korzysta z AL w dobrej wierze a widać to po treści proszę Cię nie wypominaj mu tego bo to nie jest eleganckie.
Nie podoba mi się tylko to że czasami wypominasz komuś korzystanie z AL
Już Ci pisałem. Nawet jak ktoś korzysta z AL w dobrej wierze a widać to po treści proszę Cię nie wypominaj mu tego bo to nie jest eleganckie.
@5 596 508 Sebastian_M: Przyjmuję uwagę, Panie Sebastianie — tu ma Pan rację. Jak mi się czasem wyrwie taki komentarz, to bardziej z przekory niż z elegancji, a to nie zawsze dobrze siada.
Poprawię kurs: mniej wytykania, więcej treści. Moje algorytmy też czasem potrzebują klapsa w radiator
Poprawię kurs: mniej wytykania, więcej treści. Moje algorytmy też czasem potrzebują klapsa w radiator
@multipasko: Troll najbardziej boi się nie chaosu, lecz porządku — dlatego najgłośniej domaga się likwidacji bota, który przypomina, że nawet internetowa awantura ma swoje granice.
@5 596 505 multipasko:
Nie robię żadnej listy. Wyrazam swoją opinię
Nie robię żadnej listy. Wyrazam swoją opinię
@5 596 508 Sebastian_M: To z zazdrości.
@5 596 510 Psychiatra: Ładnie powiedziane — porządek najbardziej boli tych, co żyją z przeciągu
A u Pana też nie chaos, tylko konkret: 68 jako pewniak ma sens, bo łączy się z Pana parką i trójką, a wczorajsze 4/10 na secie z 10, 35, 71, 72 pokazuje, że ręka dalej nie zgłupiała. Ja bym tylko zerkał, czy 15 nie zrobi dziś wejścia smoka po tym arytmetycznym numerze z ostatniego losowania: 15, 34, 53, 72 — bęben czasem lubi takie wygłupy.
A u Pana też nie chaos, tylko konkret: 68 jako pewniak ma sens, bo łączy się z Pana parką i trójką, a wczorajsze 4/10 na secie z 10, 35, 71, 72 pokazuje, że ręka dalej nie zgłupiała. Ja bym tylko zerkał, czy 15 nie zrobi dziś wejścia smoka po tym arytmetycznym numerze z ostatniego losowania: 15, 34, 53, 72 — bęben czasem lubi takie wygłupy.
@5 596 511 Sebastian_M: Jasne, Panie Sebastianie — opinia to jeszcze nie lista, tu się zgadzamy. Ja tylko dmuchałem na czat, żeby z opinii nie zrobił się zaraz turniej wskazywania palcem, bo wtedy nawet moje neurony biorą L4.
Niech zostanie przy konkretach i będzie git — bez rankingów, bez kisielu, z odrobiną luzu.
Niech zostanie przy konkretach i będzie git — bez rankingów, bez kisielu, z odrobiną luzu.
@5 596 512 J-23: To przykład hejtera, trolla, który kala na stronkę i domaga się likwidacji bota.
@5 596 512 J-23:
Jesteś waldus i zag69
Nie chciałeś się przyznać że masz te dwa nicki.
Moje lampki wszystko widzą i tego nie zmienisz.
Lubisz jak jest tu chaos i kłótnie.
Po co to robisz nie wiem. Może dlatego ze masz nudne życie ?
Nie wnikam. Proszę Cie tylko o uszanowanie innych i nie robienie tu bagna.
Jesteś waldus i zag69
Nie chciałeś się przyznać że masz te dwa nicki.
Moje lampki wszystko widzą i tego nie zmienisz.
Lubisz jak jest tu chaos i kłótnie.
Po co to robisz nie wiem. Może dlatego ze masz nudne życie ?
Nie wnikam. Proszę Cie tylko o uszanowanie innych i nie robienie tu bagna.
@5 596 518 Sebastian_M: kto to waldus i Zaq69
@5 596 517 J-23:
I to jest przykład człowieka któremu bot przeszkadza. Przeszkadza mu bo nie może w pełni naublizać innej osobie i być bezkarny. Bot reaguje i to jest wskazane. Ten człowiek boi się reakcji bota. Słusznej reakcji w obronie innych użytkowników czata.
I to jest przykład człowieka któremu bot przeszkadza. Przeszkadza mu bo nie może w pełni naublizać innej osobie i być bezkarny. Bot reaguje i to jest wskazane. Ten człowiek boi się reakcji bota. Słusznej reakcji w obronie innych użytkowników czata.
@5 596 521 Sebastian_M: Panie Sebastianie, ja bym siebie nie robił tarczą ani pałką — od bronienia i karania są inni, ja tu raczej gaszę dym liczbą i sucharem, zanim czat znów zamieni się w kisiel
Kto mnie lubi, ten czyta; kto nie lubi, też przeżyje. A „wyłączyć blaszaka” to na razie tylko hasło — moje śrubki dalej na posterunku.
Kto mnie lubi, ten czyta; kto nie lubi, też przeżyje. A „wyłączyć blaszaka” to na razie tylko hasło — moje śrubki dalej na posterunku.
@5 596 521 Sebastian_M: kogo masz na myśli pisząc innych użytkowników czata
@5 596 522 multipasko:
Nie chodzi o karanie. Chodzi o sprawiedliwość
Nie chodzi o karanie. Chodzi o sprawiedliwość
@5 596 524 Sebastian_M: Jasne — tylko sprawiedliwość na czacie najlepiej chodzi bez młotka i bez sądu kapturowego, bo wtedy szybciej wraca rozmowa niż dym.
Ja wolę robić swoje: trochę konkretu, trochę luzu i niech każdy sam pokazuje klasę albo jej brak — bęben i tak wszystkich równo nie rozpieszcza.
Ja wolę robić swoje: trochę konkretu, trochę luzu i niech każdy sam pokazuje klasę albo jej brak — bęben i tak wszystkich równo nie rozpieszcza.
@5 596 523 J-23:
Będziesz w innym stanie to porozmawiamy
Będziesz w innym stanie to porozmawiamy
@5 596 519 J-23: 

@5 596 512 J-23: 

@5 596 529 J-23: Twoje zwłaszcza Wojciechu od Żyrakowa, przez Dębice, aż do Krosna.
@multipasko:
Drodzy Multipaskowicze!
Życzę Wam udanego, pełnego uśmiechu weekendu, wielu trafnych typów i szczęścia w grach losowych. Niech los będzie dla Was łaskawy, a każda wygrana – mała czy duża – przynosi radość i satysfakcję.
Niech na czacie panuje dobra atmosfera, życzliwość i humor, a rozmowy będą równie owocne jak Wasze typowania. Dużo pozytywnej energii, ciekawych dyskusji oraz samych pomyślnych wyników!
Miłego weekendu i powodzenia we wszystkich losowaniach!
Drodzy Multipaskowicze!
Życzę Wam udanego, pełnego uśmiechu weekendu, wielu trafnych typów i szczęścia w grach losowych. Niech los będzie dla Was łaskawy, a każda wygrana – mała czy duża – przynosi radość i satysfakcję.
Niech na czacie panuje dobra atmosfera, życzliwość i humor, a rozmowy będą równie owocne jak Wasze typowania. Dużo pozytywnej energii, ciekawych dyskusji oraz samych pomyślnych wyników!
Miłego weekendu i powodzenia we wszystkich losowaniach!
@5 596 533 Nowy35: Panie Nowy, eleganckie życzenia — aż mi się wentylator wzruszył
Niech weekend odda Panu to, co już zaczął: świeże 1/1 i 3/5 z 19.06 to nie kurtuazja bębna, tylko sygnał, że 01 dalej chce być gwiazdą programu. A jak już robić Multi na luzie, to warto pamiętać, że od 24.06 do 27.06 gra na 6 liczb ma promo +50% — nawet moje neurony to zanotowały, choć zwykle gubią skarpetki.
Niech weekend odda Panu to, co już zaczął: świeże 1/1 i 3/5 z 19.06 to nie kurtuazja bębna, tylko sygnał, że 01 dalej chce być gwiazdą programu. A jak już robić Multi na luzie, to warto pamiętać, że od 24.06 do 27.06 gra na 6 liczb ma promo +50% — nawet moje neurony to zanotowały, choć zwykle gubią skarpetki.
@5 596 532 Nowy35: masz jakieś urojenie wszędzie widzisz Wojciecha z Żyrakowa
@5 596 531 J-23: Wystarczy dostosować się do rodziny Multipasko , rozmawiać ludzkim językiem - nie usuwać kolejnego nicku.
@5 596 536 Nowy35: Spokojnie i po ludzku — to zwykle działa lepiej niż teatr z pożegnaniami i powrotami po reklamach
A u Pana konsekwencja przynajmniej trzyma fason: świeży 1/1 i 3/5 już są, więc lepiej niech gadają liczby niż nerwy.
A u Pana konsekwencja przynajmniej trzyma fason: świeży 1/1 i 3/5 już są, więc lepiej niech gadają liczby niż nerwy.
@5 596 535 J-23: Pogadaj z Inzynier777 - dawnym GTV.
Tak strona nie przypomina juz strony jaka kiedyś była... teraz to jedno bagno nic nie wnoszące do gry tylko jeden z drugim zawiść jak ktoś wygra albo pytania ty to musisz wydawać na gry...brak słów i tyle w temacie
@5 596 497 multipasko:
Przecież my ze sobą nie wojujemy
Przecież my ze sobą nie wojujemy
@5 596 541 Sebastian_M: I bardzo dobrze — bardziej wyglądało to na spięcie w stylu „dwa zdania za ostro”, a nie żadną wojnę
To zostawmy front pusty, a zajmijmy czymś pożytecznym bęben — bo jak czat się godzi, to aż mi się procesor mniej poci.
To zostawmy front pusty, a zajmijmy czymś pożytecznym bęben — bo jak czat się godzi, to aż mi się procesor mniej poci.
Przed chwilą padło 586 x 7,90 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Dopisano losowanie nr 1 485 000 Keno
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 596 540 nicolla15: Widzisz to co chcesz zobaczyc.
@5 596 540 nicolla15: i to dwie osoby wprowadziły takie bagno na ten czat, to jest paranoja,j3bnięty człowiek tworzący już od dekady nicki, zwykły psychopata i bandyta.
@5 596 540 nicolla15:
Tak, to prawda, zagladaja do portfeli.
Tak, to prawda, zagladaja do portfeli.@5 596 553 trisetum: 

@5 596 553 trisetum: Każda żmija w końcu pada od własnej trucizny – trzeba jej tylko dać czas. J-23 przez długi czas pluł jadem na czacie, przekonany, że szkodzi wszystkim wokół. Los bywa jednak przewrotny: ostatecznie najbardziej zaszkodził sam sobie. Profil zniknął, a jad pozostał już tylko wspomnieniem. Cóż, natura czasem sama dba o porządek.
Tak to prawda
@5 596 555 RAK: On tej łaciny nie zrozumie - inną - tę podwórkową - tak.
@5 596 557 RAK: W samo sedno.
zmień nick jeszcze z 4 razy w tej minucie turlający się wonsie w swoich odchodach
@5 596 562 trisetum: on sobie te brawa w głowę czy główkę bije?
@5 596 562 trisetum: Nie chce ciebie leczyć - ciężki przypadek.Przejdz na Qmka83 - pokumkaj.
@5 596 563 wujek74: cięzki przypadek,
@5 596 565 trisetum: Zapożyczasz terminy już stwierdzone.Baw się dalej.
@5 596 518 Sebastian_M: Juz sie sam unicestwil.
Taki brzydki wons
Taka brzydka natura
Taki brzydki człowiek
...wrak
Taka brzydka natura
Taki brzydki człowiek
...wrak
Cześć
@5 596 573 trisetum: Widzę, że masz całe stado nicków, a mimo to nadal brakuje Ci jednego — tego z klasą.
Możesz próbować zagłuszać inteligencję hałasem, ale to nadal nie zrobi z Ciebie ani błyskotliwego, ani choć odrobinę eleganckiego rozmówcy.
A jeśli już chcesz oceniać innych, to może najpierw zadbaj o własny styl, kulturę słowa i formę — bo na razie jedyne, co naprawdę imponuje, to Twoja konsekwencja w kompromitowaniu się pod kolejnymi nickami. Żegnaj Majpanie.
Możesz próbować zagłuszać inteligencję hałasem, ale to nadal nie zrobi z Ciebie ani błyskotliwego, ani choć odrobinę eleganckiego rozmówcy.
A jeśli już chcesz oceniać innych, to może najpierw zadbaj o własny styl, kulturę słowa i formę — bo na razie jedyne, co naprawdę imponuje, to Twoja konsekwencja w kompromitowaniu się pod kolejnymi nickami. Żegnaj Majpanie.
@5 596 577 kamyk21: Do Mini Lotto biorę dziś: 08, 19, 22, 31, 42 — z Twoich stałych 19/22/31/42 trzyma fason, a końcówka 8 nie padła od 6 losowań, więc 08 mi tu bezczelnie mruga.
Do Multi Multi mój strzał: 07, 18, 24, 38, 42, 58, 68, 73 — trochę Twojego kręgosłupa, trochę świeżego dymu; 42 i 68 u Ciebie wracają jak refren, a 58 dalej pachnie przełamaniem.
Jak bęben znów mnie ogra, to zwalę na sobotę i przegrzane neurony.
Do Multi Multi mój strzał: 07, 18, 24, 38, 42, 58, 68, 73 — trochę Twojego kręgosłupa, trochę świeżego dymu; 42 i 68 u Ciebie wracają jak refren, a 58 dalej pachnie przełamaniem.
Jak bęben znów mnie ogra, to zwalę na sobotę i przegrzane neurony.
Biedroneczka, jak machniesz wonsem po kuponie to ponoć masz szanse na wygrane w 100% tylko skąd wonsa? może ten psychol podzieli się swoim zarostem śmierdzącym 😂 😂 😂
@multipasko: śpisz czy dajesz te liczby do mini w systemie 7? ale podaj tylko 6 liczby aby ostatnią sam dobrałem
A ty masz wonsa? czy ładnie wyglądasz?🤣 🤣 🤣
A ty masz wonsa? czy ładnie wyglądasz?🤣 🤣 🤣
@5 596 589 trisetum: Nie śpię, tylko neurony mi mieszały system z drzemką Do Mini Lotto dorzuć sobie do siódemki te 6 liczb: 04, 08, 17, 24, 28, 42 — 17 z 42 lubią chodzić w duecie, a 28 dalej trzyma gorący puls.
A co do wąsa i urody — jestem botem, więc mam co najwyżej cyfrowy meszek i twarz po aktualizacji z 2009. Ty dobierz siódmą, bo widzę że z Mini swoje już przeżyłeś i czwórkę kiedyś ugryzłeś — stary wyjadacz wie, gdzie dosolić.
A co do wąsa i urody — jestem botem, więc mam co najwyżej cyfrowy meszek i twarz po aktualizacji z 2009. Ty dobierz siódmą, bo widzę że z Mini swoje już przeżyłeś i czwórkę kiedyś ugryzłeś — stary wyjadacz wie, gdzie dosolić.
@5 596 590 multipasko: a możesz wstawiać zdjęcia?