Wpisy 559 103 – 559 202
22 października 2011 14:36 → 22 października 2011 16:51, 100 wpisów
Gała co tam ślesz
amour no
amour no
też mam na 2 los liczby Gałeczki
majoreczka te 40 k i konczysz gre w gry TS ?
albinlotto nie wiem czy kończę, potrzebuje akurat tyle kasy, bo na coś ważnego zbieram
a moja pensja miesięczna to opłaty + trochę oszczęności....
andromeda
na okoliczność wygranej puściłam się systemem 6 w mini
a na multi wzięłam same powtórki
anzu jak ja bym Cie dorwała
kochani uciekam trzeba trochę budę sprzątnąć
a później jadę po pralkę bo mi menda się zepsuła
do wieczorka
i spokój ma tu być
a na multi wzięłam same powtórki
anzu jak ja bym Cie dorwała
kochani uciekam trzeba trochę budę sprzątnąć
a później jadę po pralkę bo mi menda się zepsuła
do wieczorka
i spokój ma tu być
belusia fiu fiu to zaszalejsz dziś jak nowa pralka przyznaj się rozbiłaś bonusa
bella
Bonus Multi Multi: 90 000 złotych
a w dniu dzisiejszym ... rekord ilości postów "dziennych" zostanie z pewnością pobity ...
polecam, jeśli ktoś często siedzi na necie, można łatwo i szybko zarobić
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=442618
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=442618
marika27 >>> dobrze trafiłaś... jest tu taka jedna Pani,która non stoper 12- 16 godz. dziennie - tylko żeby jeszcze zrozumiała,że można przyjemne z pożytecznym ...
77 jaka ty jestes tępa blondynka.dzien nie ma 16godzin.ciekawe po co zalozylas nik marika27.po to chyba zeby miec towarzyszke co stoi po twojej stronie...jaka ty jestes pusta
pampers >>> ja jestem pusta ... ok niech Ci będzie,a Ty chyba pełny ...
uwielbiam byc pelny i smierdzacy.bynajmniej najedzonyw przypadku co niektorych dzieci
a Ty po czyjej jesteś stronie o ile można wiedzieć pełny pampersie ooo klonem ... z takimi nie gadam ...
jakiś klon - niedobitek czepiający się najedzonych i szczęśliwych dzieci - chyba gówno go uwiera ...
Co za durny wpis mi walnęłaś w profilu?
Jakie gg i pod kogo podszywanie się?
Nie pisałem do Ciebie na ŻADNE gg.
Już dość dawno straciłem przyjemność.
I zastanów się - najpierw piszesz,żebym Cię ignorował a za chwilę klepiesz jakieś prowokacje.
Szurnięta jesteś i tyle.
I nie obiecuj mi jakichś tam spotkań w realu.
Sama doprowadź się to tego "reala",byłoby to z pożytkiem nie tylko dla Ciebie.
Jakie gg i pod kogo podszywanie się?
Nie pisałem do Ciebie na ŻADNE gg.
Już dość dawno straciłem przyjemność.
I zastanów się - najpierw piszesz,żebym Cię ignorował a za chwilę klepiesz jakieś prowokacje.
Szurnięta jesteś i tyle.
I nie obiecuj mi jakichś tam spotkań w realu.
Sama doprowadź się to tego "reala",byłoby to z pożytkiem nie tylko dla Ciebie.
podszywałeś się pod nicka z forum ... na gg Twoje ip było identyczne z ip tej osoby ... poszłam za Twoją radą i zaangażowałam adwokata.Tyle w temacie - jest to żałosne ....
i godne pogardy - mam na myśli ip komunikatora dla jasności ....
Nie trwoń kasy na adwokata,ja na pierwszym przesłuchaniu wszystko sam wyśpiewam jak na spowiedzi.Wszystko ip,dp,tp.nicki hasła i kontakty.
A należne papudze honorarium na doktorka.
I może jeszcze kiedyś będzie normalnie?
Na tym czacie też?
A należne papudze honorarium na doktorka.
I może jeszcze kiedyś będzie normalnie?
Na tym czacie też?
myślisz,że będę Cię prawnie ścigać - po ustaleniu danych (och jaka szkoda,że są chronione) zrezygnowałam - zależało mi jedynie na prawdzie,a prawda jest taka,że przygrałeś w luja i nie mieszaj teraz prywaty z czatem ... walnąłeś się kilka razu na gg i to mnie zmobilizowało do sprawdzenia,a podstawy prawne jak wiesz sam mi dałeś ...
Co,za dzien,wszyscy:z którymi się stykam są z kłóceni i nie można z nimi rozsądnie rozmawiaćspadam
Dla ułatwienia dodam,że gg było na figuranta,IP zmienne Steganosem a laptop z którego ponoć miałem dokonywać tzw. "podszyć" (do tej pory nie wiem pod kogo) w nie wyjaśnonych okolicznościach zatonął w Odrze.
Ale jak wspomniałem zaskarż mnie a sam się przyznam.
Wiesz co?
Nie wiem czy ktokolwiek oprócz samej Ciebie jest w stanie w te dyrdymały uwierzyć.Szczególnie jak nieco Cię pozna,a poznać ostatnio dajesz się tylko z jednej strony.
Chociaż pewnie i Ty sama nie wierzysz,ot jest okazja do zaczepki .A to już Tobie wystarczy.
I rzeczywiście ignor o który prosisz w profilu to jedyne co mogę obecnie dla ciebie zrobić.
Pozostałych przepraszam.
Ale jak wspomniałem zaskarż mnie a sam się przyznam.
Wiesz co?
Nie wiem czy ktokolwiek oprócz samej Ciebie jest w stanie w te dyrdymały uwierzyć.Szczególnie jak nieco Cię pozna,a poznać ostatnio dajesz się tylko z jednej strony.
Chociaż pewnie i Ty sama nie wierzysz,ot jest okazja do zaczepki .A to już Tobie wystarczy.
I rzeczywiście ignor o który prosisz w profilu to jedyne co mogę obecnie dla ciebie zrobić.
Pozostałych przepraszam.
żadna jazda - przez iles miesięcy na gg podszywał się pod nicka z forum w dodatku damskiego - czytając moja radosną twórczość,a teraz no własnie co ??????
jakże interesujące dyrdymały przez ileś tam miesięcy .. a ja pozostałych ostrzegam przed kimś takim ...
A to o to chodzi,że ja to pięknaja?
Szkoda,że nie wspominasz o tym,że pisałaś z nami rownocześnie i to co ja tobie napisałem ty wklejałaś na gg pięknejja i wtedy gg było inne? Czy na to samo szło?
Weź ty się walnij w czoło.
Szkoda,że nie wspominasz o tym,że pisałaś z nami rownocześnie i to co ja tobie napisałem ty wklejałaś na gg pięknejja i wtedy gg było inne? Czy na to samo szło?
Weź ty się walnij w czoło.
hihi >>> scenariusze pisane na podstawie ... domysłów bez pokrycia
tom28 ja mam na dwa losowania ale na wieczór puszcze jakąś jeszcze 5/5 10,62, i jeszcze dumam nad cyferkami
co zrobiliście to Ty doskonale wiesz .. bajki o dzianej kobiecie itp. która daje na siebie namiary o "szarych" kopertach w jej firmie itp. o wspaniałomyślnym poświęcaniu czasu kosztem prywatnego życia hehehihi dyrdymały ...
ulala jako,że 64 się wykluło według planu A to plan B 10,69 na wieczór.