Wpisy 558 110 – 558 209
22 października 2011 08:49 → 22 października 2011 09:26, 100 wpisów
ja zmykam życzę miłego dzionka i wysokich wygranych o 14tej
gosiaczek
gosiaczek
Krysieńka
krysienka
opa ale masz słodziaka w profilu
opa ale masz słodziaka w profilu
MADZIU.To mi po drodze...pomyślimy,ale powiedz mu ,że jest bardzo duża szansa,z moimi możliwościami.Ja sobie 2 już załatwiłem,sama wiesz.
wcześniej myślałam,że może Darkowi uda się coś jemu załatwić ... ale to nie takie proste,bo prócz pracy musiałby mu zorganizować mieszkanie itp. a to nie takie proste ..
OPA >>> oki jak coś to napisz na maila albo ja się przypomnę .. pozdrawiam
OPA >>> oki jak coś to napisz na maila albo ja się przypomnę .. pozdrawiam
KRYSIA,może być również kombinacja :
11,12
12,13
13,14 pobliskie liczby,zobaczymy co z tego wyjdzie,jeśli tak to KENO de moje
11,12
12,13
13,14 pobliskie liczby,zobaczymy co z tego wyjdzie,jeśli tak to KENO de moje
MADZIA,może nie tu szukał,ja mam obie ,pisałem ci jedno kosztuje 450 eu ,a drugie gratis
Na razie mam 100% przerobu,fajne to jest,jednak jeśli się chce to można
a teraz trochę statystyki ..
znalazłam tutaj absolutnego rekordzistę - w ciągu 344 dni - 42172 posty,co daje nam koło 122 postów dziennie - przy założeniu,ze osoba ta spędza przy kompie 12 godz na dobę to jeden post oddaje co 5 min ... nie wiem jak to wygląda z punktu widzenia choroby ... ale w moim odczuciu jest to nałóg i potrzebny takiej osobie dobry specjalista lub opieka osoby bliskiej (np. mamy) która pomoże uwolnić się z nałogu ... i przywróci do życia w realnym świecie
OPA >>> jak coś to Was skontaktuję ze sobą ... daj znać ..
znalazłam tutaj absolutnego rekordzistę - w ciągu 344 dni - 42172 posty,co daje nam koło 122 postów dziennie - przy założeniu,ze osoba ta spędza przy kompie 12 godz na dobę to jeden post oddaje co 5 min ... nie wiem jak to wygląda z punktu widzenia choroby ... ale w moim odczuciu jest to nałóg i potrzebny takiej osobie dobry specjalista lub opieka osoby bliskiej (np. mamy) która pomoże uwolnić się z nałogu ... i przywróci do życia w realnym świecie
OPA >>> jak coś to Was skontaktuję ze sobą ... daj znać ..
witaj deki
Cześć DEKI,MADZIA a myślisz ,że ja miałem wczoraj mniej wpisów ? Odbierz maila
12-13-14-20-31-66-69
moja siódemeczka
moja siódemeczka
madzia rada bardzo dobra zamiast mną zajmij sie zajmij sie druga połówką bo?...zama wiesz jak jest nie pilnowany to.... ja wem
witaj ulala
i znow y zaczynasz ,a potem besziesz pisać że Ciebie sie pezsladuje
A wiecie co ja teraz robię,sedzimy z córką na 2 laptopach ,a przy okazji ja ją uczę wymowy...
jeju widze ze dajej chora psychicznie osoba siedzie w necie i pisze bzdury..na prawde mi przykro ze nie masz życia realnego ze brak Ci przyjaciół..ale zgłoś sie do lekarza i wylecz sie z tej choroby
gała
hej andrus
ulka to znowu Ty - co zaczynam,bo nie rozumie pisałam coś do Ciebie czy w złym humorku łaskawa pani wstała ... normalnie jakis czujnik na mojego nicka ...
Gała super ja w meczach dzis tez pewnie bedzie dobrze i wygrana hura
curwa Andra pisałam coś do ciebie czy twojej mamusi czy szukasz zaczepki ... z mamunią ... co Ty pępek świata jesteś,że myślisz że to co piszę do do ciebie ....
madziu77 nie udawaj teraz i skoncz to wreszcie po raz ostatni CIe prosze
dziewczyny ja pisałem musicie sobie dać buzi ,a ja jak będę mógł to się dołączę
gała wczoraj wygrałam i dzis tez ,ale nie pisze ile bo pewna Pani ksiażke o mnie pisze hee
pisanie bez nikow jednego i tego samego...
niech sie chora mamusia zajmie leczeniem..
tez bez niikow wiec nie o TObie
niech sie chora mamusia zajmie leczeniem..
tez bez niikow wiec nie o TObie
i znowu się zaczyna .. może mam pytać o pozwolenie co mogę pisać hehe ooo mamunia z córusią rodzinne spotkanie na MP .... ale jazda ... metody hihi mania prześladowcza ... odnośnie mojego nicka ..
zaczyna sie jedynie od Ciebie bo mnie nie było a obrabiasz mi tyłek
Andro dogonisz mnie jak bedziesz dobrze pewniaczki obstawiać w grupie
ulka pisałam ci odbij czy dosadniej mam to napisać - pierwsze co zrobiły z rana to przykleiły się do mnie co za ludzie ...
pisanie bez nikowo o statystyce i o leczeniu jest zaczepką wiec bez nikowo lecz sie dla własnego dobra
Gała hehe nie no nie stopuj skocz na fotel prezesa i utrzymaj go
uderz w stół,a nożyce się odezwą rekordzistko ... zaczepką jest przy***alanie się bezpodstawne do rodziny ... a statystyka jest tylko statystyką i siedzenie przed netem 12 godz przed kompem i oddawanie co 5 min bzdetnych postów to choroba, każdy lekarz to potwierdzi ... pod warunkiem,ze ma się takiego który nie oszukuje ...
zacepką jest to co stwierdzi jedna osoba to ciekawe..zaczepiasz mnie...lecz sie dla własnego dobra
OPa tak szczerze nie interesuje mnie jakos motoryzacja
Andro daj spokój
Andro daj spokój
Opa Ty niewinny ona winna bo dawać nie powinna...pasuje mi ten rym dzis haaa
aa psychiatrzy są tez na necie - za drobną opłatą - z samej ciekawości (poświęcę parę groszy) podam namiary tutaj na czata i zapytam lekarza czy to normalne tak non stoper ... ciekawa co odpowie - jak znam życie i tych lekarzy - będzie miał tutaj dobry przypadek z pewnością godny uwagi ... a zapomniałam doliczyć posty z księgi gości czyli plus/minus koło 130 postów dziennie ...