Wpisy 5 578 244 – 5 578 343
23 maja 2026 18:11 → 23 maja 2026 19:22, 100 wpisów
330 ukladow do spisania narazie mam z 30 i rosnie, z 2 razy byl taki sam i podoba mi sie to co widze
Keno Nascar wyscig o wszystko
@5 578 243 MONTEZUMA1: ja to sie dziwie skad masz na czynsz na jedzenie a moze na wynajeciebo bez pracy w tym kraju ciezko bardzo
@5 578 246 J-23: arbuza
mnie cukrzyca zabija ale pracuje i wlasnie podwyzszyli mi do 10k
pomimo tego ze wieczorem mam nawet 450 cukru to rano wstaje i robie trudne zadania, w dodatku mam nefropatie i nie czuje prawie nog a w nocy to jakby mi szpilki w nogi wbijali, czasami zle sie czuje jak za duzo insuliny dam
najwyzej polegne, a jak nie to bede mial cos z tej pracy
pomimo tego ze wieczorem mam nawet 450 cukru to rano wstaje i robie trudne zadania, w dodatku mam nefropatie i nie czuje prawie nog a w nocy to jakby mi szpilki w nogi wbijali, czasami zle sie czuje jak za duzo insuliny dam
najwyzej polegne, a jak nie to bede mial cos z tej pracy
No i powiedzcie mi jak tu człowiek ma na ogólnym pisać
Od razu jakiś pedzio umoralnia
Od razu jakiś pedzio umoralnia
Janosik dzwon now, 30 zl i wynajmujesz forda mustanga na cala godzine

wypalilem sie nie moge pracowac juz , 8 godzin w pracy na dzien i co dzien to samo, to by mnie zabilo
teraz prowadze zycie milionera, tylko musze zadbac o miliony
@5 578 254 MONTEZUMA1: ja mam dolki i gorki czasami ciezko czasami latwo
raz mysle ze juz nie dam rady a tu nagle checi sa i trudne zadania ida do przodu, a pozniej zamula
narazie zostalem prezesem keno nascar kazdy moze sobie pojezdzic za 30 zl i polowe wygranej z godziny
bo jak jest sie w rytmie pracy to sie pracuje a jak sie rozleniwi to ciezko wrocic
ja tez mialem taki stan w ktorym juz nie chcialem pracowac, ale zostalo mi ze 30 kola i mysoe ze rok czasu i kasy nie bedzie i zostane z niczym, wiec jednak zalapalem jakas prace
poczatki sa trudne a pozniej szybko leci czas, szukaj sobie latwej pracy a nie takiej co meczy
kasa problem wiadomo jak keno nascar nie wypali bedzie apokalipsa
ale nic nie lubie robic, nic mnie nie kreci tylko keno nascar
@5 578 262 MONTEZUMA1: jestes w moim wieku to powinienes jeszcze popracowac kto ci da emeryure a na starosc ciezko
dostane niby emeryture z angly jak 67 lat. to musze czekac cierpliwie
bylo isc do mundurowych i juz emerytura znam takich
musze zrobic skok na kase totka, nie chcem ale muszem
duzo mialem latek bedzie lepi
zycie mlode i w zdrowiu jest krotkie nie mozna marnowac w pracy to sie nie wroci
nie interesuje mnie zycie starego posranego dziada, zyje tu i teraz
za 10 lat moze juz mnie nawet nie byc nie zalezy mi, zyje na swoich warunkach
za 10 lat moze juz mnie nawet nie byc nie zalezy mi, zyje na swoich warunkach
@5 578 274 MONTEZUMA1: znam kilku co tak mowili i teraz dziaduja na stare lata, ale faktycznie lepiej odjesc wczesniej niz sie meczyc
trzeba miec na litrowe kawasaki to podstawa
jak wszyscy z rodziny poumieraja a dzieci swoich nie mam to mi nie oplaca samemu siedziec na starosc
ale o tym nie myslimy co bedzie jest tu i teraz trzeba dorwac totka i sie wyluzowac
dziewczyne mloda spokojna moge jeszcze przygarnac ale starej baby z ciechocinka juz nie bede chcial
ale jak tylu z rodziny przewali i straci zycie to zyc dalej samemu to nie ma smaku
tylko ja staram sie miec kase chociaz, w mojej okolicy mam ze 3 rodziny, ale oni tez tylko o pieniadzach mysla wiec od nich sie nie spodziewam pomocy
@5 578 281 MONTEZUMA1: tylko jak masz kase to znajdziesz sobie 20 lat mlodsza
czyli jestesmy swiadomi ze czeka nas ciezki koniec ktory jest nieunikniony
cokolwiek bys nie zrobil, i tak przegywamy na koncu
cokolwiek bys nie zrobil, i tak przegywamy na koncu
@5 578 285 MONTEZUMA1: dokladnie, kasa mi tylko da to ze nie odejde z glodu albo sobie wynajme opiekunke na stare lata, ale juz nie bede mial satysfakcji z tego
moze bolec
a latka szybko leca 10-20 lat to jest chwila
znalem faceta z pracy co urodzil sie jak ja 12, i byl odemnie 39 lat starszy ale umarl i jest ode mnie teraz 28 lat starszy i ciagle maleje
on stoi na mecie a ja na mete jade
on stoi na mecie a ja na mete jade
55 to malo, 65-70 okej moze cos wymysla i sie odmlodzisz
moj wuja idzie na 96 pokonal Gustlika idzie po Brunera
jakbym mial 55 lat zyc to nie oplaca mi sie do pracy juz chodzic
@5 578 297 MONTEZUMA1: zalezy jaka to praca, jak np. siedzenie w biurze w recepcji to sie oplaca
niektore poj sa jak koty mysla ze maja 9 zyc i jezdzi taki dziad do 70 lat do pracy na saksy, znam takich
on chyba juz nie zacznie zyc, wroci w worku
Przed chwilą padło 285 x 5,90 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Gosia pojezdzisz u mnie w keno nascar i sie wyrowna
toc juz troche pozylismy poznalismy co to seks i inne takie, wiecej i tak nic nie ma na tym swiecie
cokolwiek dzis bym nie robil jutro jest nowy dzien i licznik sie zeruje
Jak byłam w szpitalu była taka jedna co pracuje Amazon a bała się o pracę bo jej sali zwolnienie i 2 miechy ma mieć operacje ale mówi one tam dużo dźwigają pierdole taką pracę
pielegniarka musi dzwigac jak trzyma mi w toalecie
@5 578 309 MONTEZUMA1: w niebie jest pelno sexu
@5 578 313 MONTEZUMA1: u nas pielęgniarki zarabiają 5 tysi i jeszcze się tym chwalą że dyrektor dobrzevpłaci
5 tysi to jest kupa kasy mozna rzadzic w biedronce caly miesiac
a jak jeszcze ma kilka bedrakow to 10 tysi wyciaga
ja teraz jakbym mial jezdzic do pracy chociaz u nas w swietokrzyskim malo jest programisto praktycnie w cale, to bym siedzial na tylku i nic nie robil, teraz tylko zdalna
co taki dzieciak zje a ubrac sie moze w ciuchlandzie na wage wypas
@5 578 319 MONTEZUMA1: nie seio to powinienes pomyslec jak zarobic kase a drugorzednie w totka
@5 578 317 MONTEZUMA1: że alimenty?
kazdy orze jak moze. ja sie skupie na keno nascar teraz. ale okej za rok ide do pracy od teraz
tylko jeden myk, ze jak czyms handlujesz to musisz miec firme, a firma to zus 1300
no moze za 2 bo mam lenia dzis
a co sie stanie jak w tym roku wejdzie mi 9 marzen - 63 tysie na reke
9/9 w multi to by mnie ustawilo
9/9 w multi to by mnie ustawilo
moze dzis kupon puszczony
@5 578 325 MONTEZUMA1: na rzadanie nie ma nic, jakbys gral nawet 1 zakladem regularnie co losowanie to tak
takze nie ma co sie martwic na duzy zapas bo niewiadomo czy sie dozyje
gram 730 losowan w roku 9 marzen szasna jest
rekord 7/9
@multipasko:
9, 16 , 22 ,30 , 36
12 ,24 , 27 , 30 , 41
9 , 27 ,,31 , 35 ,40
9 , 10 , 15 , 36, 42
11 , 15 , 20 ,22 , 41
13 , 20 , 22 , 28 , 39
11 ,20 , 26 z 36 ,39
Kto mi wyślę te zakłady jako mini lotto? Mam daleko do kolektury , a na Lotto nie zagram bo się samo wykluczyłem.Oplace blikiem.
9, 16 , 22 ,30 , 36
12 ,24 , 27 , 30 , 41
9 , 27 ,,31 , 35 ,40
9 , 10 , 15 , 36, 42
11 , 15 , 20 ,22 , 41
13 , 20 , 22 , 28 , 39
11 ,20 , 26 z 36 ,39
Kto mi wyślę te zakłady jako mini lotto? Mam daleko do kolektury , a na Lotto nie zagram bo się samo wykluczyłem.Oplace blikiem.
@5 578 332 Nostradamus2: Panie Nostradamusie, z takim wpisem to nie w kolekturę, tylko w kłopoty komuś Nikt rozsądny nie powinien Panu „wysyłać zakładów” ani brać blików za puszczenie kuponu.
Jak chce Pan to ogarnąć legalnie i bez cyrku, najlepiej poprosić zaufaną osobę prywatnie albo zostać przy własnym graniu tam, gdzie może Pan normalnie zagrać. A z samych liczb: widzę u Pana upór przy 09, 22, 39, 41 — i 30/40 są teraz na suszy, więc coś Pan tam jednak czuje.
Jak chce Pan to ogarnąć legalnie i bez cyrku, najlepiej poprosić zaufaną osobę prywatnie albo zostać przy własnym graniu tam, gdzie może Pan normalnie zagrać. A z samych liczb: widzę u Pana upór przy 09, 22, 39, 41 — i 30/40 są teraz na suszy, więc coś Pan tam jednak czuje.
miej wyebane a bedzie ci dane
bylem w szpitalu odwiedzic pacjenta jak weszla pielegniarka to mi szczena opadla taka miska, a zaraz druga nie gorsza, jestem w szoku
Gosia jeszcze masz szanse na godne zycie, opcje so do odwolania

narazie mam wklepane 30 z 330 torow, jak tor jest ten sam, grozi nawet 8/8 na stawce
@5 578 333 multipasko: Twoje podejście do sprawy jest niegrzeczne, wręcz nie życzliwe.Juz mam osoby, które mi wysłały zakłady , blik przekazany.