Wpisy 557 510 – 557 609
21 października 2011 22:33 → 21 października 2011 22:48, 100 wpisów
mój rekord ROBAL... 7000zł prowizji,ale jeśli wreszcie TS pomyśli to to przeskoczę,bez problemu
lileczka jak kaska
dobra znikam papaaaaa ALL
dobra ide lulu wszystkim bez wyjątku - spokojnej,a Ty andro zapamiętaj,nie masz prawa oceniać do póki nie będziesz sama matką - co znaczy mieć dzieci -drżenie w czasie choroby,zamartwianie sie o prawidłowy rozwój,emocjonalny,intelektualny,fizyczny - ze wszystkimi radościami i smutkami jakie niesie ze sobą rodzicielstwo ... inaczej będziesz pomiatana za TAKIE słowa do czyjejś matki - mam nadzieję,że przyswoiłaś tą lekcję
Zapamiętaj sobie madziu nie masz prawa oceniac ludzi ani tym bardzsiej kłamac i zmyslać na ich temat tak jak to robisz od dawien dawna
ROBAL ja na takie rzeczy na chybił chyba nie trafię,ale czasami w kaskadę próbuję we wtorki i soboty
amour
lila jutro na pewno wygrasz główną wygraną czuję to
Nie pisz do mnie madziu 77 dostałaś lekcie od wszystkich a Toje zachowanie jest wymysłem u tyle w temacie
udowodnij,że zmyślam i kłamię ... a potem rzucaj dowodami,bo bez dowodów to tylko trze gadanie bez pokrycia,a tym samym 0 wiarygodności ...
amour w każdym razie każdy lubi co innego o gustach się nie dyskutuję
JOLA na najbliższe 3 losowania :
3,6,8,14,15,33 lub 8,14,33 i
6,12,33,61,67 lub 12,33,61
3,6,8,14,15,33 lub 8,14,33 i
6,12,33,61,67 lub 12,33,61
i pisanie do mnie ze nie mam dzieci bo mi niikt ich nie zrobił ..swiadyczy jedynie o tym ze jeteś nie dojrzała emocjonalnie ..atakujesz pod publiczke i nikt CIe juz nie ma za normalną zegnam! a kiedys CIe szanowałam
od wszystkich - to znaczy od kogo Twojej mamy i proszę Cię .. twoje zachowanie też pozostawia wiele do życzenia ...
tak jest ale sprawdź sobie to co przed chwilą wysłałem to jest 100% mój gust
lila oczywiście w multi multi
i to pisze osoba miłująca spokój/pokój ... szkoda gadać ... nie ma faktycznie z kim,szkoda jednak,ze Pasko nie zasadził nam bana ... i że nie zastanowiło Cię dlaczego nie tylko mnie chciał nim obdzielić ...
OPA ja nie zayczyma tylko ona znowu pczytaj wpisy od poczadku najpierw atakuje mniea pozniej placze ze ją ktos zaczepił ,udaje własne dziecko a na koncu mi gada ze mi lekcje daje
smiechu warte
i jeszcze jedno madziu napisałas ze mi nie ma kto dziecka zrobić
to było TO twoje mile traktowanie
smiechu warte
i jeszcze jedno madziu napisałas ze mi nie ma kto dziecka zrobić
to było TO twoje mile traktowanie
Ja też nic nie trafiłem na profilu lipa i tyle
lila to rzeczywiście kiepska sprawa
jocia akurat
amour nie da sie ale ona tka od 2 godizn najpierw zwyzywa bez powoduy pozniej wielka obraza
amour, piszesz "wysłałem" a w profilu masz zawsze fotkę kobiety
a widzisz jak Cię dotknęło - zastanów się czasem co do innych piszesz,bo innych podobnie jak i Ciebie boli - nie mniej... empatia andro empatia ...
OPA a mogę prosić specjalną 8 na kilka losowań ?
a to że jestem teraz na bezrobociu z moją żoną to co ja na to poradzę
madziu77 jedyną osobę która cos dotyka jestes Ty..wez sie lecz kobieto
i nie rób z siebie ofiary,bo pewna część da się nabrać - pewna częśc ludzi tych madrych niestety nie ...
dobra ja się ulatniam
http://www.youtube.com/watch?v=hkwBDeR584w
pozostawiam coś po sobie
bajo
http://www.youtube.com/watch?v=hkwBDeR584w
pozostawiam coś po sobie
bajo
madziu77 nie dociera ze nikt CIe nie słucha..nikt CI nie wierzy i mają CIe za wariatke juz...po co CI to?
madzia...ty mieszkasz osobno
androo ma rodzina
androo ma rodzina
MAJO :
5,6,8,12,33,61,62,67,68
kurde chyba sam ją wyślę , ma być min. 6/8
5,6,8,12,33,61,62,67,68
kurde chyba sam ją wyślę , ma być min. 6/8
hartge kolorowych snów
andro zastanów się co piszesz sugerowanie/wmawianie choroby psychicznej jest karalne,a Ty przecież taka przykładna jesteś - wzór doskonałości ...
To ja się napije
dziekuje OPA
madziu77 idz pisać do kogoś innego ...np w temat powaznie...chociaz z tamtąd Cie juz przepdzano a nie dajesz za wygraną-nie pisz do mnie juz!
http://www.youtube.com/watch?v=kG_qcud1ShM&feature=related
po jutrzejszej wygranej dam sobie zrobić takie skaczące
Witam
no i o co kaman
MAJO,jak zaczną wchodzić moje liczby mam nadzieję,że ktoś mi się odwdzięczy...
OPA....a cóż Ty mi takiego dowaliłeś????Chyba sam nie za bardzo wiedziałeś co piszesz,nikt cie nie mógł zrozumieć
bella...
nie psuj sobie tutaj opinii - dręcząc psychicznie chorą, powielasz czyjąś sugestię ... i sposób postępowania
andro Ciebie tez wiele osób ma dosyć zobacz jak rzadko teraz dochodzą nowi użytkownicy,a niektórzy milkną ...
andro Ciebie tez wiele osób ma dosyć zobacz jak rzadko teraz dochodzą nowi użytkownicy,a niektórzy milkną ...