Wpisy 557 110 – 557 209
21 października 2011 21:40 → 21 października 2011 21:54, 100 wpisów
majoreczka...daj go do mnie już ja mu szkłę dam
kasraka 2 zl wygralam kiedys
profesorku
Ja w domu wszystko zrobię
lila >>> poważnie - no ja tam widzę - jeżeli Ty nie ... to już nie mój problem - czy to już wszystko z Twojej strony czy może jednak masz coś jeszcze do dodania ... ????
nielubię jak w domu jest syf
ulala w domu ulala tu i tam, no no profesorek
na chwilę znikam będę tuż po losowaniu
hartge fajna muza
hartge fajna muza
madzia...nie mam o czym za bardzo z Tobą dyskutować i dziwi mnie że zawsze jest tutaj zamieszanie jak pojawisz się TY lub mag
deki....pewnie ze tak
Kierwa zawsze jak jest fajnie to ktoś musi zamieszać bo mu się lub jej nie podoba.W pissdu mi z takim dziadostwem
lila >>> no ja też byłam zdziwiona swojego czasu czytając,obserwując waszą wojenkę i ... się nie mieszałam pamietasz czy przypomnieć ...
Zeby było jasne won mi od lili bo pojadę po całej lini
ja pikolę, nie kłócić się
ulala profesorek
madzia...nasza wojenka to nasza sprawa.Moja i andruśki.WWYJAŚNIŁYSMY SOBIE WSZYSTKO I NIE WTRĄCAJ SIĘ BO CIEBIE TO NIE DOTYCZY
kierwa pytam się kto tu jest _0_
i tu jest pies pogrzebany ze ja z TObą madziu nie chce gadac wiec mnie nie poruszaj w Twoich wywodach ani mnie Ani Lili bo nie chce miec z TObą nic wspolnego!
jestem taki
amour git nie słyszałem
http://www.youtube.com/watch?v=dCjUdOUMaSQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dCjUdOUMaSQ&feature=related
WYJAŚNIŁYŚMY SOBIE I JEST WSZYSTKO OK.WOJNA ZACZĘŁA SIĘ PRZEZ PEWNA OSOBĘ I CAŁKIEM NIE POTRZEBNIE,BO TAK OGÓLNIE TO JA DO NIEJ NIGDY NIC NIE MIAŁAM.
majoreczka....
madzia nie umie powiedzieć przepraszam i wybaczyć a tacy ludzie do pikiełka laduja przecie..
tak tak profesorku po 1
lila >>> no więc dlatego napisałam,że sie nie mieszałam do Was pamiętasz ... czy udzielałam się w waszym wyjaśnianiu spraw ... raczej nie bo mnie to goooowno obchodziło - chociaż czat wtedy tez "przyjemny" nie był ...
Ja nie mam zadnej wojny z madzią 77 tylko madzia zebu miec z kim pogadac czepia sie mnie a ja zadnej wojny z Tobą nie mam bo nie znam CIe kobieto wiec sie odwal
madzia....ahahaaaaa JA przeprosiłam andromedę oficjalnie na czacie bo trochę przesadziłam kiedys ale to nie twój problem więc nie wnikaj za głeboko
madziu77 ja z TObą nie mam zadnej wojny skoncz z tymi bzdurami cały czat dziś tym trujesz nikt CIe nie chce juz słuchac daj ludziom normalnie pogadać
becia....jesteś
ja nie kumam jak można się wypowiadać i kłócić za duzo, jak sie nie zna kogoś REAL
HARTGE z upliftingu to serio parę na tydzień dobrych kawałków wyjdzie, zależy jaki lubisz styl
jackwar....
lila >>> dlatego i wtedy nie wnikałam bo mnie to gooooowno obchodziło o co i Ciebie proszę nie tyczy się to Ciebie - to wszystko czy coś jeszcze chiałas dodać ...????
andruska...lepiej się nie kłócić,jedna osoba nas skłóciła i nie wiem po kiego huuuuja.Nic do Ciebie nie mam nie miałam i nie będe miała
a to to nie wiadomo o co chodzi końca początku nie widać...byle tylko zaistnieć,,,kurna przez to mi spada wydajność na czacie i zle typuje
majoreczka under i ower tak podziałał na madzie i wojne toczy juz nie na zwykle karabinki ,ale armate wytoczyła i w nas celuje..
andromeda wdech wydech wdech wydech
a wląsnie ze Lila sie będzie wtrącąc i nikt jej tego nie zabroni
Jackwar....powiem ci jedno jeszcze w listopedzie wybieram się oglądać pociągi intercity
ulala właśnie widzę, trza uciekać ahaha
W kutnie lub sochaczewie
Lila ja tez nic do Ciebie nie mam,nie miałam...jestem zgodna...
HARTGE....
aj tam "i am sexy and i know it" muza na full
andruśka...ja normalnie tez ale ten sajgon na czacie to juz męczący.
madzia ja Ciebie dziecino na oczka nawet nie widziałam i jestem troche starsza od Ciebie wiec prosze o szacunek
profesor - to będzie jakaś wystawa ??
kiedyś robiłem przy nich i mam tam trochę kolegów
kiedyś robiłem przy nich i mam tam trochę kolegów
madzia...weź odpuść bo na prawdę to się staje nudne,wieczne zadymy i konflikty.Powiedz tak szczerze co ci leży na sercu? O co Tobie chodzi???
amour ja to się bardziej nastawiam na tych znanych posłuchaj orjana nilsena
walić prosto z mostu