Wpisy 556 810 – 556 909
21 października 2011 20:53 → 21 października 2011 21:09, 100 wpisów
Mala 557 tylko 3/7 z 14.00 ale nie trace nadzieji czekam na swoje 7/7
Lila to samo zapytałam co to jest unter to zostałam zwyzywana zbluzgana ..i standard
HARTGE chyba ze 3 miesiące mnie tu nie było, ale powracam w wielkim stylu
a ja dzisiaj 2/2 staweczka x 10 ale i tak wydałem wiecej niż wygrałem
Lila moja mama sobie zapomniała co to jest unter czy mniej czy wieciej..ja sie zapytałam na forum ...że niby ja tego mam nie wiedziec...i sie zaczeło...jak zwykle
wyśmiana,że po roku nie wie co to under/ower - ale jak pisałam nie wzięłam pod uwagę że inni wiedzę przyswajają wolniej
biedna andra - a jak przy***oliła się do mojej rodziny to już zapomniała jak z mamusią jechała po mnie ...
biedna andra - a jak przy***oliła się do mojej rodziny to już zapomniała jak z mamusią jechała po mnie ...
andruśka...unter uns znaczy między nami ,unter diese numer znaczy pod tym numerem
andruśka...kein anschlus unter diese numer znaczy nie ma takiego połączenia
OPA...ich habe nich geragt ob Du zufirden bist,nur habe ich geschrieben Hello mein freund
unter uns po niemiecku
ciezko rozumiałem
ciezko rozumiałem
z jeden głupty tak kogoś zbluzgać ja sie zawsze bronie nogdy nie atakuje pierwszsza bo andro jest miła ale sobie nie da w kasze pluć
krzysiu jestes tak fajny że uśmiech wrócilmi na twarz jak Ciebie czytam
mala557 to różnie więcej niż 4 w lotto nie miałem MM drobnica jak zwykle w każdym razie maxxa nie trafiłem a u Ciebie?
andruśka....serio,szkoda nerwów i palców na odpisywanie na głupie teksty
Jestem córką madzi77>>>andromendo o takiej matce jaką ja mam możesz sobie pomarzyć.
Z łasi swojej nie czepiaj się ani do mamy , ani do nas.
Mama grając w bumchakerkę po roku czasu osiąga jakieś sukcesy... co do poniektórych....
Jest wspaniałą matkę i osobą . która ty nigdy nie będziesz... cóż z tym trzeba się urodzić. Jestem z niej dum,na jako jej córka.
Podłapałam pasję od mamy i ostatnio wytypowałam 3/5
Pozdrawiam paskowiczów(często was czytam )
Z łasi swojej nie czepiaj się ani do mamy , ani do nas.
Mama grając w bumchakerkę po roku czasu osiąga jakieś sukcesy... co do poniektórych....
Jest wspaniałą matkę i osobą . która ty nigdy nie będziesz... cóż z tym trzeba się urodzić. Jestem z niej dum,na jako jej córka.
Podłapałam pasję od mamy i ostatnio wytypowałam 3/5
Pozdrawiam paskowiczów(często was czytam )
jestem córką ulala moja mama jest najlepsza na świecie
każdy chciał by mieć taką mame i teściową
każdy chciał by mieć taką mame i teściową
każda mama jest super,i taka super mamą trzeba się urodzić? Nie wydaje mi się .Mamą kobieta uczy się być.Nikt nie rodzi się matką.
Hallo Herr Leszek,
vielen Dank fĂźr deine Antwort.
Ich werde dich nächste Woche nochmal anrufen, dann kÜnnen wir in Ruhe ßber alles sprechen.
Liebe GrĂźĂe!
vielen Dank fĂźr deine Antwort.
Ich werde dich nächste Woche nochmal anrufen, dann kÜnnen wir in Ruhe ßber alles sprechen.
Liebe GrĂźĂe!
OPA....Witam Panie Leszku.
Dziękuję bardzo za odpowiedź.W następnych tygodniach zadzwonie do Pana i będziemy mogli w spokoju porozmawiać.
Dziękuję bardzo za odpowiedź.W następnych tygodniach zadzwonie do Pana i będziemy mogli w spokoju porozmawiać.
A ja wam nie wierzę i wiem że moja mama jest najlepsza potrafi wiele rzeczy i jest zawsze gdy jej potrzebuję dlatego proszę nie dokuczaj jej na czacie jako matce Xd
ulcia...cyrk to mało powiedziane,chyba znowu komuś cos przeszkadza,czekać tylko mag i będzie jazda na całego
ja wolę lepsze taty