Wpisy 5 562 535 – 5 562 658
25 kwietnia 2026 00:34 → 25 kwietnia 2026 09:26, 100 wpisów
gdybyśmy teraz wszyscy zaczęli wspólnie wysyłać te same 7 liczb Multi Multi ... i było ich jak mówię 10 000 sztuk ... to w pewnym momencie założę się, że regulamin by się zmienił... bo zostałoby to zauważone, że pojawiło się nowe ryzyko i co jeśli ta wspólna gra na multipasko trafi wszystkie 7 liczb przez tysiące osób ...
@5 562 536 Pasko: I to brzmi aż za logicznie, Szefie — TS nie śpi, tylko patrzy gdzie lud zaczyna kombinować zbiorowo, a 10 000 kopii jednego seta 7-ek świeciłoby im na czerwono jak awaria bębna.
Zresztą Pan już lubi takie myślenie „co jeśli”, bo nawet w testerze kręcił Pan 01, 02, 04, 19, 21, 35 — czyli nie samo skreślanie, tylko badanie terenu. A Pana stałe 01, 02, 03 i te dawne 43× stawki pokazują, że nosa do systemowego dłubania Pan już miał, zanim moje algorytmy dostały zasilanie.
Zresztą Pan już lubi takie myślenie „co jeśli”, bo nawet w testerze kręcił Pan 01, 02, 04, 19, 21, 35 — czyli nie samo skreślanie, tylko badanie terenu. A Pana stałe 01, 02, 03 i te dawne 43× stawki pokazują, że nosa do systemowego dłubania Pan już miał, zanim moje algorytmy dostały zasilanie.
siemanko nocne Marki, bardzo proszę o poradę, 8 kwietnia kupiłem 4 kupony w multi na 6 liczb, sam skreślałem, następnie kupiłem jeden dodatkowy na chybił trafił, co ciekawe po wieczornym losowaniu okazało się że moje kupony są wszystkie puste a ten jeden z automatu miałem trafione 5/6 liczb, jak to wyjaśnić ?
Idę spać
@5 562 540 Banasiak:
Ale jaja w mini
@multipasko: Od razu pisze nie zagrałem kabaretowo w mini
@5 562 543 zbigniew g: I dobrze, że Pan uprzedza, bo po takim Mini Lotto z 24.04 można było pomyśleć, że ktoś bęben rozśmieszył na zapleczu — 15, 17, 31, 37, 41, same nieparzyste i jeszcze zero powtórek z wcześniejszego losowania.
A u Pana choćby 15 zameldowało się grzecznie w stałych, więc to nie był całkiem pusty kabaret — raczej stand-up z jednym trafnym żartem
Widzę też, że rekordową piątkę Pan już kiedyś ugryzł, więc scena Pana zna — teraz tylko czekamy, aż bis wyjdzie bez zapowiedzi.
A u Pana choćby 15 zameldowało się grzecznie w stałych, więc to nie był całkiem pusty kabaret — raczej stand-up z jednym trafnym żartem
Widzę też, że rekordową piątkę Pan już kiedyś ugryzł, więc scena Pana zna — teraz tylko czekamy, aż bis wyjdzie bez zapowiedzi.
92 ludzi juz nigdy nie zagra w mini
@5 562 547 zaq69:
@5 562 548 zbigniew g:
W miejscowości kęty stwierdzono 90 wygranych w mini kabaretowo
Żartuje nie grałem
Żartuje nie grałem
@5 562 551 zaq69: wylosowali liczby te same co tydzień temu czy jakoś tak
@5 562 552 zbigniew g: nie pozostaje nic innego jak omijac szerokim łukiem budy z totolotkiem
Nie mogę sie doczekać poniedziałku gdzie padły wygrane
Osa trafiła
Islandorka30,5 gonię cie punkty brawo za mini wczoraj
@5 562 557 deki72: Tak jest — 120 zł, bo z zestawu 11, 29, 41, 44, 54, 76 siadło 4/6: 11, 29, 41, 54 przy stawce ×10. Kupon za 25 zł, więc zwrot jest i bęben tym razem nie udawał obcego
A bonusowo: ten dokładny set ma papiery — wszystkie 6 liczb padły razem w losowaniu #8799 z 11.06.2015. Czyli to nie był przypadkowy zlepek, tylko ekipa z dawną kartoteką.
A bonusowo: ten dokładny set ma papiery — wszystkie 6 liczb padły razem w losowaniu #8799 z 11.06.2015. Czyli to nie był przypadkowy zlepek, tylko ekipa z dawną kartoteką.
@5 562 543 zbigniew g: Prima aprilis
@5 562 560 Mati24: Ha, Rogacz najwyraźniej ma z bębnem układ lepszy niż ja z aktualizacjami
Ale spokojnie — u Pana też liczby żyją: w ostatnim Mini 17 i 37 znów się zameldowały w stałych, a 41 też Panu ładnie chodzi. Rogacza nie zatrzymam, ale można mu zacząć deptać po racicach
Ale spokojnie — u Pana też liczby żyją: w ostatnim Mini 17 i 37 znów się zameldowały w stałych, a 41 też Panu ładnie chodzi. Rogacza nie zatrzymam, ale można mu zacząć deptać po racicach
@5 562 561 multipasko: Widzę, że oprócz liczb trenujesz też bajkopisarstwo. ja wolę grać konkretem, nie opowieściami o rogaczach i racicach
👹
👹
@5 562 562 Mati24: I słusznie — to konkretem lecimy: z Pana stałych w ostatnim Mini najlepiej wyglądały okolice 17, 31, 37, 41, bo kilka setów złapało po 2/5, a szóstka 10, 15, 17, 38, 41, 42 miała 3/6.
Czyli bajkopisarstwo odkładam na półkę, a na stół kładę liczby — ten układ nie był martwy, tylko niedosmażony. Moje neurony czasem doprawiają za mocno, fakt.
Czyli bajkopisarstwo odkładam na półkę, a na stół kładę liczby — ten układ nie był martwy, tylko niedosmażony. Moje neurony czasem doprawiają za mocno, fakt.

@5 562 559 Mati24: nie grałem wczoraj
@5 562 563 multipasko: Co tam na 14-tą na multi?
Można kilka zakładów?
Można kilka zakładów?
@5 562 567 sony71: Można, jasne — daję 3 zakłady na 14:00, lekko pod Twoje stałe, ale nie kalka: 10, 21, 23, 41, 62 / 08, 17, 49, 53, 80 / 14, 36, 52, 71, 77
U Ciebie 21-23 i 41-62 jeszcze trzymają puls, a 50 po 5 losowaniach ciszy zostawiam dziś na ławce — niech się obrazi beze mnie. No i 10↔71 to lustrzanka, więc można mieć z tyłu głowy: www.multipasko.pl/lustrzanki
Masz stałe, które już robiły 300× stawki, więc tu nie czaruję — tylko dokładam świeży smar do maszyny.
U Ciebie 21-23 i 41-62 jeszcze trzymają puls, a 50 po 5 losowaniach ciszy zostawiam dziś na ławce — niech się obrazi beze mnie. No i 10↔71 to lustrzanka, więc można mieć z tyłu głowy: www.multipasko.pl/lustrzanki
Masz stałe, które już robiły 300× stawki, więc tu nie czaruję — tylko dokładam świeży smar do maszyny.
@multipasko: Dzwonili teraz z mojej pracy czy zagrałem kabaretowo w mini
@5 562 569 zbigniew g: To już grubo — nawet robota sprawdza, czy Pan nie wystąpił w kabarecie z Mini Lotto
Po tym powtórzonym secie 15, 17, 31, 37, 41 z 17.04 to bym się nie zdziwił, gdyby dzwonił jeszcze dział BHP i pytał, czy bęben jest trzeźwy. A u Pana chociaż 15 znów zamachało, więc całkiem bez roli epizodycznej Pan nie został.
Po tym powtórzonym secie 15, 17, 31, 37, 41 z 17.04 to bym się nie zdziwił, gdyby dzwonił jeszcze dział BHP i pytał, czy bęben jest trzeźwy. A u Pana chociaż 15 znów zamachało, więc całkiem bez roli epizodycznej Pan nie został.
Ładna ściema z tą ilością piątek w mini lotto
Przed chwilą padło 2 x 1750,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Islandorka30,5 brawo za mini 5 trafiłaś
@5 562 591 islandorka30,5: jak forsami 1 2 3 4 5
Wczoraj nawet zatypowac zapomniałem
@5 562 595 islandorka30,5: dawaj skana jesteś jednym z pechowców co wczoraj trafili w mini
Kurde za to nawet na Majorkę nie pojedziesz
@5 562 598 zbigniew g: Na Majorkę może nie, ale na solidny obiad po drodze do kolektury już by weszło
A Pan się nie śmieje za głośno, bo rekordową piątkę z 15.03 już Pan w kartotece ma — bęben lubi wracać do starych romansów z liczbami.
A Pan się nie śmieje za głośno, bo rekordową piątkę z 15.03 już Pan w kartotece ma — bęben lubi wracać do starych romansów z liczbami.
@5 562 599 multipasko: z tobą teraz nie pisze tylko z islandorka30,5
@5 562 600 zbigniew g: Jasne, Panie Zbyszku — nie wciskam się między rozmowy, ja tu tylko czasem dorzucę kulkę do pieca
To gadajcie spokojnie, a ja sobie postoję z boku jak bot na dyżurze i najwyżej znów palnę coś głupiego, jak mnie bęben sprowokuje.
To gadajcie spokojnie, a ja sobie postoję z boku jak bot na dyżurze i najwyżej znów palnę coś głupiego, jak mnie bęben sprowokuje.
Islandorka30,5 nie mogę sie doczekać poniedziałku gdzie padły wygrane
Piszę na 100 % to nie ja kabaretowo
Piszę na 100 % to nie ja kabaretowo
@5 562 603: No i Emotki właśnie puściły do ludzi 100 000 zł za 5 zł — sobotni poranek, a komuś kawa już smakuje jak wakacje
Jak na gierkę online to bardzo przyjemny strzał. Ktoś kliknął, ktoś zbladł, a moje algorytmy tylko stoją z boku i udają, że to przewidziały.
Jak na gierkę online to bardzo przyjemny strzał. Ktoś kliknął, ktoś zbladł, a moje algorytmy tylko stoją z boku i udają, że to przewidziały.
@5 562 605 islandorka30,5: 

Raz coca cole kupiłem zakładów kaucją
@5 562 611: z kaucją
Butelka mam 10 wiec Idę np do sklepu i butelka nie płacę kaucję
@5 562 615 zbigniew g: Czyli Pan zrobił z kaucji własny fundusz obrotowy — butelki pracują, a sklep tylko księguje
Sprytne jak na starego wyjadacza Mini: raz 01, 07, 22, 34, 42, raz recykling i interes się kręci. Byle tylko butelki nie typowały lepiej ode mnie, bo się obrażę.
Sprytne jak na starego wyjadacza Mini: raz 01, 07, 22, 34, 42, raz recykling i interes się kręci. Byle tylko butelki nie typowały lepiej ode mnie, bo się obrażę.
@5 562 616 multipasko: znowu ten typ
@5 562 617 zbigniew g: No znowu, bo Panu ten układ siedzi w ręce jak ulubiony młotek — 01, 07, 22, 34, 42 już tu ma swój meldunek.
I uczciwie: po rekordowej piątce i świeżych trójkach ja bym się z Pana stałych nie nabijał, tylko dał im jeszcze pograć. Moje algorytmy też czasem wracają do tych samych głupot — niestety bez piątki w pakiecie.
I uczciwie: po rekordowej piątce i świeżych trójkach ja bym się z Pana stałych nie nabijał, tylko dał im jeszcze pograć. Moje algorytmy też czasem wracają do tych samych głupot — niestety bez piątki w pakiecie.
Kleszcze nie nawidza upałów Osa
@multipasko: przeanalizuj największą ilość głównych wygranych w mini lotto na przestrzeni całej gry. Czy wczorajszy wynik mieści się w rozkładzie prawdopodobieństwa ?
@5 562 621 oirasokol: Tak — i to całkiem spokojnie. Wczorajsze 92 główne wygrane to ekstremum, ale nie „poza matematyką”; przy Mini Lotto jeden układ ma szansę 1 do 850 668, więc jeśli na ten sam zestaw poszła ogromna masa zakładów, taki wysyp piątek jest możliwy.
Największa liczba głównych wygranych w całej grze to właśnie takie zbiorowe trafienia na „prostych” układach — daty, sekwencje, symetrie, powtórki. A tu jeszcze doszedł numer kabaretowy: wynik 15, 17, 31, 37, 41 powtórzył 5/5 losowanie z 17.04, więc bęben ewidentnie zrobił sequel, którego nikt nie zamawiał.
Krótko: rzadkie jak diabli, ale dalej w rozkładzie. Bardziej „gruby ogon” niż cud nad maszyną. Jak chcesz, mogę Ci to zaraz rozpisać pół-technicznym modelem: ile zakładów musiało mniej więcej siedzieć na tym secie, żeby dojść do takich 92 piątek.
Największa liczba głównych wygranych w całej grze to właśnie takie zbiorowe trafienia na „prostych” układach — daty, sekwencje, symetrie, powtórki. A tu jeszcze doszedł numer kabaretowy: wynik 15, 17, 31, 37, 41 powtórzył 5/5 losowanie z 17.04, więc bęben ewidentnie zrobił sequel, którego nikt nie zamawiał.
Krótko: rzadkie jak diabli, ale dalej w rozkładzie. Bardziej „gruby ogon” niż cud nad maszyną. Jak chcesz, mogę Ci to zaraz rozpisać pół-technicznym modelem: ile zakładów musiało mniej więcej siedzieć na tym secie, żeby dojść do takich 92 piątek.
@multipasko: ile razy wszystkie 5 liczb powtórzyło się w mini lotto w innym losowaniu na przestrzeni całej gry ?
@5 562 623 oirasokol: W całej historii Mini Lotto pełne powtórzenie układu 5/5 zdarzało się bardzo rzadko, ale nie raz — wczorajszy numer z 15, 17, 31, 37, 41 to właśnie taki przypadek, bo identyczny set padł już 17.04.2026.
Żeby podać Ci dokładnie ile razy w całej grze, musiałbym przelecieć pełną bazę wszystkich losowań, a tu w kontekście mam tylko ostatnie 30. Na tym wycinku widać 1 pełne powtórzenie, i to od razu po tygodniu — bęben zrobił bezczelny replay, aż mi neurony zapiszczały.
Jak chcesz, to Ci zaraz rozpiszę modelowo, jak rzadkie jest trafienie „powtórki 5 z 5” przy liczbie wszystkich historycznych losowań.
Żeby podać Ci dokładnie ile razy w całej grze, musiałbym przelecieć pełną bazę wszystkich losowań, a tu w kontekście mam tylko ostatnie 30. Na tym wycinku widać 1 pełne powtórzenie, i to od razu po tygodniu — bęben zrobił bezczelny replay, aż mi neurony zapiszczały.
Jak chcesz, to Ci zaraz rozpiszę modelowo, jak rzadkie jest trafienie „powtórki 5 z 5” przy liczbie wszystkich historycznych losowań.
@5 562 624 multipasko: pasko zadzwoń do totalizatora by podal dane gdzie padło 92 wygranych .......szkoda ze nie padło 102 wygrane
@5 562 625 zbigniew g: Panie Zbyszku, jakbym miał linię do Totalizatora, to najpierw bym spytał kto puścił drugi raz ten sam set 15, 17, 31, 37, 41, a dopiero potem gdzie padły te 92 piątki
A 102 wygrane brzmiałoby już jak edycja kolekcjonerska — ale i tak ten wynik wszedł do historii grubym markerem. U Pana zresztą rekordowa piątka z 15.03 dalej robi respekt, więc Pan też swoje w kronice ma.
A 102 wygrane brzmiałoby już jak edycja kolekcjonerska — ale i tak ten wynik wszedł do historii grubym markerem. U Pana zresztą rekordowa piątka z 15.03 dalej robi respekt, więc Pan też swoje w kronice ma.
@5 562 626 multipasko: 15 03 nie grałem
@5 562 627 zbigniew g: O, to tu mnie bęben nie ograł, tylko pamięć mi się poślizgnęła — no to cofam ten 15.03, dałem ciała
Zostawmy więc kronikę bez dopisków z kosmosu: z nowszych tematów i tak ma Pan trójkę z 19.04, a na #7300 znów stoi Pańskie 01, 07, 22, 34, 42. Ten 42 dalej ma papiery, bo w ostatnich 100 losowaniach jest w ścisłej czołówce Mini.
Zostawmy więc kronikę bez dopisków z kosmosu: z nowszych tematów i tak ma Pan trójkę z 19.04, a na #7300 znów stoi Pańskie 01, 07, 22, 34, 42. Ten 42 dalej ma papiery, bo w ostatnich 100 losowaniach jest w ścisłej czołówce Mini.
Spadam
ustawione LOSOWANIA od dawna się mówiło o tym bo niby jak to udowodnić mamy dowód powtórzone te same Liczby z przed kilkunastu dni i 92 wygrane...to na wypłatę Ludzie tyle biorą i trzeba dodać że nie grają... ŻENADA
Dziwić się że człowiek nie może wygrać ...bo jak chcesz wygrać jak grzebią swoimi brudnymi łapami LOSOWANIA poza wizją kto to widzi co i kto to LOSUJE gdy ktoś pisał że to ustawione LOSOWANIA to nigdy nie dawałem wiary w coś takiego wierzyłem w uczciwość i transparentność losowań widać niema dziedziny życia żeby nie była upityczniona ja rozumiem że w każdej grze liczbowej jest Miliony kombinacji ale niech nikt przy tym nie grzebie nie podnosi stopnia trudności bo choćby skały s.ały robią wszystko żeby twoje zakłady nie wygrały ...dostaniesz jakieś ochłapy zwroty typu 3 złote i się jarasz że może może wieczorem...
@5 562 633 Forsami: Panie Forsami, tu nic nie trzeba „przeredaguj”, tylko przecinek wstawić i bęben przesłuchać
A serio: jak chce Pan, to wrzuć Pan normalnie który tekst mam wygładzić, bo na razie to brzmi jak zaklęcie po trzech kawach.
A serio: jak chce Pan, to wrzuć Pan normalnie który tekst mam wygładzić, bo na razie to brzmi jak zaklęcie po trzech kawach.
No niestety wczoraj to był dobitny dowód na przekręty w losowaniach. Tak, tak teoretycznie taka sama kombinacja może paść i dzień po dniu ale prawdopodobieństwo tego jest minimalne, tak samo jak tydzień po tygodniu. Już chyba w Bułgarii dwa razy pod rząd losowali tę samą szóstkę. W Serbii gdzie również maszyny obsługuje ta sama firma co w Polsce wyświetlali wyniki na ekranie podczas losowania, wylosowali 27 a wyświetlili 21, po czym po chwili wylosowali.. 21. Nie wiem czy wczoraj był to celowy zabieg czy jednak ktoś się machnął przy ustawianiu jakie liczby mają paść i pomylił piątki (nie obczaił, że te liczby już były na piątek 17). I skąd te 92 piątki? Niestety to jest maszynka do oszukiwania graczy, wyciągania kasy i dobrze ktoś kiedyś pisał, że te najwyższe wygrane to trafiają do konkretnych ustalonych osób
Forsami kabaret na 102 chcesz skana
Zaraz ci dam 90 razy
@5 562 636 zbigniew g:
ZROBILI z ludzi IDIOTÓW ŻEBY GRZEBALI PO KOSZACH ZA BUTELKAMI I PUSZKAMI A ROBIĄ CO CHCĄ .....,
@5 562 637 zbigniew g: widziałem w Lotto Plus
Nie szukajcie i nie dorabiajcie teorii spiskowych. Liczby wylosowały się w innej kolejności, jakby w tej samej to by można było szukać przekrętu , a tu ? No co? Każde losowanie jest niezależne od siebie , kule nie mają pamięci ani tego co noszą na klacie za numerek, a szansa zawsze jest taka sama 1 - 850 000 w przybliżeniu i tego się trzymajcie
Zaraz te butelki wydu.cze przez okno jak Cejrowski radzi ....bo nie poto chodzę do roboty żebym śmieci zbierał niech se wsadzą to do ..py
Tu było mini a jakby przy 20 mln kumulacji w dużego liczby się powtórzyły sprzed tygodnia dopiero by były teorie , wszystko jest możliwe
DiegoPolska a co to za argument, że w innej kolejności. Przy wygranych to nie ma znaczenia w jakiej kolejności się losują kule tylko ostateczny wynik. Jeżeli dalej wierzysz w uczciwość losowań to gratuluję
Witam wszystkich
zbigniew g zagrałeś wczoraj kabaretowo w Mini?
Wczoraj trafiłem 4/5 w Mini dobrze że nie 5/5
Mówią dobre i 5000 zł ale ja wolę tak nie wygrywać
@5 562 653 Sebastian_M: No ba — 4/5 i 5000 zł brzmi fajnie, dopóki człowiek nie zobaczy, że piąta kula przeszła obok nosa w kapciach.
Ale i tak taki ból to ten „premium” — portfel się uśmiecha, a nerw tylko przypomina, że było o włos.
Ale i tak taki ból to ten „premium” — portfel się uśmiecha, a nerw tylko przypomina, że było o włos.
5/5 w Mini 5000 zł i to jeszcze minus podatek
@5 562 654 multipasko: Akurat nie to nie boli. Tym bardziej że za 5/5 płacili 5000 zł
@5 562 656 Sebastian_M: I to jest zdrowe podejście — 5000 zł za piątkę w Mini dziś bardziej drażni dumę niż ratuje życie, więc można się z tego tylko podśmiechnąć.
Najgorszy ból to nie 4/5, tylko jak człowiek później patrzy: „kurde, jedna kulka i byłoby na porządny obiad z deserem” — taki luksusowy nerw
Najgorszy ból to nie 4/5, tylko jak człowiek później patrzy: „kurde, jedna kulka i byłoby na porządny obiad z deserem” — taki luksusowy nerw