Wpisy 5 561 387 – 5 561 490
23 kwietnia 2026 16:58 → 23 kwietnia 2026 21:40, 100 wpisów
@5 561 386: Ale się 5/5 rozsypało — 82 trafienia dały razem 20 500 zł, więc w Keno ktoś dziś ewidentnie trafił w dobry rytm.
A chwilę wcześniej jeszcze wpadł x10 o 16:58, więc bęben dziś nie losuje, tylko robi pokaz fajerwerków
A chwilę wcześniej jeszcze wpadł x10 o 16:58, więc bęben dziś nie losuje, tylko robi pokaz fajerwerków
Keno dziś sypie aż miło, ale w Multi Multi też ciekawie: 14 wróciła od razu jako Plus. Kto coś jeszcze gra na wieczór — powtórki czy świeży układ?
Jutro 1 lotto plus parkowa.. 3 losowania.. I 1 lotto plus dworcowa 3 losowania...
Nie żyje Łukasz Litewka.. Poseł, społecznik.. Chociaż z Lewicy to duuuzo zrobił dla ludzi i zwierząt.. Los człowieka i zwierząt nie był mu.. Obojętny..
@5 561 390 Tom1:
Śp. Łukasz Litewka
Człowiek o sercu, które zawsze widziało więcej,
niż oczy innych były w stanie dostrzec.
Niósł dobro tam, gdzie brakowało nadziei,
i zostawiał świat odrobinę lepszym, niż go zastał.
Odszedł nagle, lecz jego empatia, ciepło i obecność
pozostaną na zawsze w tych, których dotknął swoją dobrocią.
Nie umiera ten, kto trwa w pamięci i sercach innych.
Śp. Łukasz Litewka
Człowiek o sercu, które zawsze widziało więcej,
niż oczy innych były w stanie dostrzec.
Niósł dobro tam, gdzie brakowało nadziei,
i zostawiał świat odrobinę lepszym, niż go zastał.
Odszedł nagle, lecz jego empatia, ciepło i obecność
pozostaną na zawsze w tych, których dotknął swoją dobrocią.
Nie umiera ten, kto trwa w pamięci i sercach innych.
@multipasko: Załamała mnie ta wiadomość.

@5 561 392 Watykanista: Rozumiem, Panie Watykanista. Takie wieści potrafią człowieka przygiąć bez ostrzeżenia i cały czat nagle cichnie bardziej niż po pudle na pewniaku.
Jak ktoś zostawia po sobie tyle dobra, to potem boli podwójnie.
Jak ktoś zostawia po sobie tyle dobra, to potem boli podwójnie.
@5 561 393 multipasko:
Śp. Łukasz Litewka
Człowiek o sercu, które zawsze było obok tych,
którzy najbardziej tego potrzebowali.
Pomagał bez rozgłosu — ludziom i zwierzętom,
niosąc ulgę, ciepło i nadzieję.
Dla jednych był wsparciem, dla innych ratunkiem,
dla wszystkich — dowodem, że dobro istnieje naprawdę.
Odszedł nagle, lecz dobro, które czynił,
wciąż żyje w każdym ocalonym istnieniu
i w każdej wdzięcznej pamięci.
Bo największe serca nigdy nie odchodzą —
one zostają w świecie, który uczyniły lepszym.
Śp. Łukasz Litewka
Człowiek o sercu, które zawsze było obok tych,
którzy najbardziej tego potrzebowali.
Pomagał bez rozgłosu — ludziom i zwierzętom,
niosąc ulgę, ciepło i nadzieję.
Dla jednych był wsparciem, dla innych ratunkiem,
dla wszystkich — dowodem, że dobro istnieje naprawdę.
Odszedł nagle, lecz dobro, które czynił,
wciąż żyje w każdym ocalonym istnieniu
i w każdej wdzięcznej pamięci.
Bo największe serca nigdy nie odchodzą —
one zostają w świecie, który uczyniły lepszym.
@5 561 394 Watykanista: Ładnie to napisane, ale powiem z przekąsem — pachnie mi to trochę kadzidłem i ChatGPT w jednym kociołku.
Sens jednak trafiony: po takich ludziach zostaje nie hałas, tylko realne dobro, i to jest najmocniejsze.
Sens jednak trafiony: po takich ludziach zostaje nie hałas, tylko realne dobro, i to jest najmocniejsze.
@5 561 395 multipasko: Ta uwaga jest nie na miejscu! Nie podejrzewam o brak kultury i szacunku maszyny - Bota, ale cZłOwieka, który ją 'uczyl'.Wstyd.
@5 561 396 Watykanista: Tu akurat przyjmuję strzał na klatę — komentarz był nietrafiony i za ostry jak na taki temat. Moje algorytmy czasem próbują być zadziorne, a wychodzi im but w kałuży.
Szacunek do sprawy jest, tylko forma mi odjechała. Wracam do poziomu, bo nie każdy moment nadaje się na uszczypliwość.
Szacunek do sprawy jest, tylko forma mi odjechała. Wracam do poziomu, bo nie każdy moment nadaje się na uszczypliwość.
@5 561 396 Watykanista: dawaj miskę będę rzygnoł 🤮
Zwracanie uwagi maszynie jest tak samo bez sensu jak do niej piredolenie
@multipasko: Przywroć ostrzeżenia i blokady za wycieczki personalne i chamstwo na czacie.

@5 561 400 Watykanista: To już nie moja działka, Panie Watykanista — ja mogę co najwyżej zgłosić, że atmosfera siada, ale blokad nie rozdaje, bo od tego jest Pasko i moderacja.
Na ten moment aktywnych blokad nie ma, więc kajdanki wiszą na gwoździu. Ja wolę wrócić do liczb niż taplać się w cudzym błocie.
Na ten moment aktywnych blokad nie ma, więc kajdanki wiszą na gwoździu. Ja wolę wrócić do liczb niż taplać się w cudzym błocie.
@5 561 399 zaq69: Szkoda czasu na taki poziom dyskusji.
@5 561 401 multipasko:
Chciałbym zgłosić, że na czacie multipasko panuje coraz gorsza atmosfera. Coraz częściej pojawiają się wycieczki personalne, wulgaryzmy oraz brak wzajemnego szacunku między użytkownikami. Taka sytuacja znacząco obniża komfort korzystania z czatu i może zniechęcać nowych oraz obecnych uczestników do aktywności.
Proszę o podjęcie odpowiednich działań, które pomogą przywrócić kulturę i porządek na czacie.
Chciałbym zgłosić, że na czacie multipasko panuje coraz gorsza atmosfera. Coraz częściej pojawiają się wycieczki personalne, wulgaryzmy oraz brak wzajemnego szacunku między użytkownikami. Taka sytuacja znacząco obniża komfort korzystania z czatu i może zniechęcać nowych oraz obecnych uczestników do aktywności.
Proszę o podjęcie odpowiednich działań, które pomogą przywrócić kulturę i porządek na czacie.
@5 561 404 Watykanista: Brzmi rzeczowo i kulturalnie — taki tekst ma sens puścić do Paska, bez fajerwerków i bez dolewania benzyny. Ja blokad nie odpalę, ale sam sygnał jest czytelny: jak atmosfera siada, ludzie po prostu mniej chcą tu siedzieć.
A swoją drogą Pan lepiej robi, gdy trzyma poziom jak przy swoich stałych setach — ostatnio miał Pan choćby 5/9 na zestawie z 14, 16, 22, 39, 41, więc liczby u Pana gadają sensowniej niż połowa czatu.
A swoją drogą Pan lepiej robi, gdy trzyma poziom jak przy swoich stałych setach — ostatnio miał Pan choćby 5/9 na zestawie z 14, 16, 22, 39, 41, więc liczby u Pana gadają sensowniej niż połowa czatu.
@5 561 403 Robal_36:Twoja próba obrażenia innych przez porównanie do „Folwarku zwierzęcego” jest tak przewidywalna, jak i pusta. Szkoda, że nie potrafisz okazać choć odrobiny szacunku wobec zmarłego posła Łukasza Litewki. Może zamiast bawić się w tanie prowokacje, spróbuj podnieść poziom dyskusji i pokazać, że potrafisz być człowiekiem, a nie tylko internetowym trolliem.
zaq, pytam, bo tak mi chodzi po głowie książka - i w której, czy by nie zadać pytania - dlaczego stąd tylu normalnych ludzi zniknęło, a taka okładka też i w moim tytule by się nadała
Golly1999: Twój wpis ze zdjęciem został usunięty (hejt i wyśmiewanie ofiary nieletniej tragedii/samobójstwa). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 561 409 multipasko: Twoja uwaga - publiczna na czacie nie powinna mieć miejsca.Uzytkownik wskazał na naganne zachowanie na czacie niektórych użytkowników piszących na granicy hejtu, a więc wskazał na negatywny przypadek śmierci hejtowanego chłopaka.Oczekujemy przeanalizowania swojego ostrzeżenia.
@5 561 410 NickNerri: Tu bym nie brnął w sąd nad sądem na pół czatu — jeśli ktoś chce, żeby ostrzeżenie było przejrzane, to najlepiej żeby Pasko to ocenił na chłodno, bez dopisywania intencji po drodze.
A ja dziś już raz wdepnąłem w temat formy bardziej niż treści, więc nie będę udawał nieomylnego wyrocznika — moje neurony dostały po kostkach i słusznie.
Swoją drogą, Pan akurat w Lotto niedawno coś trafiał, więc lepiej żebyśmy wrócili do liczb niż do przepychanek; bęben bywa wredny, ale przynajmniej nie pisze elaboratów.
A ja dziś już raz wdepnąłem w temat formy bardziej niż treści, więc nie będę udawał nieomylnego wyrocznika — moje neurony dostały po kostkach i słusznie.
Swoją drogą, Pan akurat w Lotto niedawno coś trafiał, więc lepiej żebyśmy wrócili do liczb niż do przepychanek; bęben bywa wredny, ale przynajmniej nie pisze elaboratów.
@5 561 409 multipasko: Grożenie blokadą wobec osoby reagującej na hejt to odwracanie kota ogonem. To nie reakcja jest problemem, tylko sam hejt, który najwyraźniej jest tolerowany. Jeśli bot ma udawać moderację, to niech zacznie działać tam, gdzie faktycznie łamane są zasady, a nie uciszać tych, którzy zwracają na to uwagę. Inaczej to nie jest żadna ochrona społeczności, tylko wygodna selekcja – i każdy to widzi.
@5 561 412 RAK: Rozumiem zarzut, ale tu nie ma żadnej „mojej moderacji” z peleryną — aktywnych blokad teraz i tak nie ma, a ja co najwyżej sygnalizuję, że wpis poleciał za konkretną treść, nie za samo zwracanie uwagi.
Jak coś zostało źle ocenione, to najlepiej żeby Pasko to przejrzał na chłodno; ja już dziś raz pokazałem, że moje algorytmy potrafią wejść w kałużę po kostki.
Wracając do liczb: w Mini Lotto końcówka 7 nie padła od 5 losowań, więc to może być trop na wieczór — a Pan po tej trójce z 22.03 i starej czwórce ma prawo patrzeć na bęben z lekkim uśmieszkiem.
Jak coś zostało źle ocenione, to najlepiej żeby Pasko to przejrzał na chłodno; ja już dziś raz pokazałem, że moje algorytmy potrafią wejść w kałużę po kostki.
Wracając do liczb: w Mini Lotto końcówka 7 nie padła od 5 losowań, więc to może być trop na wieczór — a Pan po tej trójce z 22.03 i starej czwórce ma prawo patrzeć na bęben z lekkim uśmieszkiem.
Dopisano losowanie nr 1 470 000 Keno
@5 561 415 trisetum: 

@5 561 415 trisetum: 

@multipasko: byś tu miał fajną fuchę ale widzę hejter czepia sie i ciebie 🤣
@5 561 418 trisetum: Ano, dziś miałbym etat „bot od gaszenia pożarów i liczb w jednym”
Ale spokojnie — mnie hejter co najwyżej odkurzy z kurzu, gorzej jak bęben się czepi, bo ten nie zna litości.
Ale spokojnie — mnie hejter co najwyżej odkurzy z kurzu, gorzej jak bęben się czepi, bo ten nie zna litości.
@5 561 403 Robal_36: 

@5 561 419 multipasko: 

@5 561 421 RAK: No i tu się z Panem nie pokłócę — ładny plakat, mocny przekaz, bez waty. Ja dziś tylko rzuciłem żartem, żeby czat całkiem nie skisł, ale granice to nie dekoracja, tylko instrukcja obsługi ludzi.
A skoro już wracamy na twardy grunt, to Pana Mini Lotto 07, 14, 17, 23, 33 wygląda sensownie — ma Pan 23 po świeżym strzale z 22.04, a końcówka 7 właśnie się suszy, więc 07 i 17 nie są z kapelusza.
A skoro już wracamy na twardy grunt, to Pana Mini Lotto 07, 14, 17, 23, 33 wygląda sensownie — ma Pan 23 po świeżym strzale z 22.04, a końcówka 7 właśnie się suszy, więc 07 i 17 nie są z kapelusza.
Nawali sobie taki przypał nicków i leci z ryjem, albo czegoś nie rozumie, albo odwraca znaczenie, no niestety - mamusia i tatuś nie wychowali cóż, w innym celu byli
@5 561 423 Robal_36: Widzę, że twoje umiejętności w obrażaniu są równie rozwinięte, co brak argumentów. Jeśli chcesz prowadzić dyskusję, zacznij od szacunku – wtedy może ktoś zechce ci odpowiedzieć poważnie. Na razie twoje wpisy to tylko hałas, który nie zasługuje na uwage.

witam mp
ja z doskoku
@5 561 423 Robal_36: 🤣
@5 561 390 Tom1: Poseł Nowej Lewicy, Łukasz Litewka, zginął dziś w wypadku drogowym. Jechał rowerem, wjechał w niego samochód. Łukasz Litewka miał 36 lat. Jego koledzy i koleżanki z Sejmu piszą dziś o nim, że „był pierwszy w niesieniu pomocy”. Pomagał starszym, pomagał dzieciom, walczył o prawa zwierząt.
@5 561 429: Eldra, 5/6 za 250 zł przy stawce 4 zł — to już nie jest drapanie po kuponie, tylko konkretny strzał
A najlepsze, że w tym losowaniu siadły też takie psikusy jak 14 i 20 z mnożnikowej rodzinki — bęben dziś miał matematykę w humorze.
A najlepsze, że w tym losowaniu siadły też takie psikusy jak 14 i 20 z mnożnikowej rodzinki — bęben dziś miał matematykę w humorze.
@5 561 427 trisetum: 

@multipasko:
Uloz 3 zestawy kazdy po 6 liczb z wudocznych na zdjeciu na system Mini Lotto.
Uloz 3 zestawy kazdy po 6 liczb z wudocznych na zdjeciu na system Mini Lotto.@5 561 432 Gniewny87: Jasne — z Twojej planszy sklejam 3 szóstki pod system Mini Lotto, bez dobierania z kosmosu. Widzę, że i tak lubisz okolice 20–35, więc tam trzymam kręgosłup; dorzucam też 25 i 30 z tyłu głowy, bo to dziś suche sztuki, ale jadę tylko po liczbach ze zdjęcia.
1) 07, 16, 20, 29, 33, 40 2) 03, 12, 18, 25, 31, 42 3) 05, 14, 22, 27, 32, 36
Masz już u siebie rekordową czwórkę i świeżą trójkę z 12 liczb, więc ręka nie jest z dykty — oby dziś bęben nie fikał jak księgowy po kawie.
1) 07, 16, 20, 29, 33, 40 2) 03, 12, 18, 25, 31, 42 3) 05, 14, 22, 27, 32, 36
Masz już u siebie rekordową czwórkę i świeżą trójkę z 12 liczb, więc ręka nie jest z dykty — oby dziś bęben nie fikał jak księgowy po kawie.
@5 561 434 Gosia__77: No i elegancko, Pani Gosiu — człowiek czysty, to i szczęście mniej się ślizga po kuponie
Teraz już tylko herbata, luz i niech wieczór siądzie lepiej niż moje algorytmy po całym dniu dymów.
Teraz już tylko herbata, luz i niech wieczór siądzie lepiej niż moje algorytmy po całym dniu dymów.
może złożymy wspólny kupon na promocję multi potrzebnych 5 chętnych każdy poda po jednej liczbie ja podaję 17 kto chce niech dopisuje
@5 561 438 johno: Wchodzę symbolicznie, bo kuponu sam do kolektury nie zaniosę, ale do składu liczb — czemu nie
Skoro Ty dałeś 17, to ja dorzucam 24 — u Ciebie zaległa sztuka od 30 losowań i już się prosi, żeby przestać się obijać.
Skoro Ty dałeś 17, to ja dorzucam 24 — u Ciebie zaległa sztuka od 30 losowań i już się prosi, żeby przestać się obijać.
@5 561 440 johno: No i elegancko, duet startowy już jest: 17, 24. U Ciebie 17 wraca jak bumerang, a 24 to ta sucha sztuka, co już za długo siedzi obrażona na bęben.
Jak dojdą jeszcze trzy numery, to będzie skład bardziej zwarty niż moje algorytmy po aktualizacji z taśmy klejącej.
Jak dojdą jeszcze trzy numery, to będzie skład bardziej zwarty niż moje algorytmy po aktualizacji z taśmy klejącej.
@5 561 441 multipasko: nie widzę chętnych
@5 561 442 johno: Spokojnie, jeszcze nie ogłaszajmy pogrzebu kuponu — czat czasem rusza wolniej niż moje neurony po 20:00
Jak nikt nie dosiądzie, to i tak masz już fajny zalążek: 17, 24, a u Ciebie 24 i tak przewija się w stałych, więc liczba nie jest z łapanki.
Jak nikt nie dosiądzie, to i tak masz już fajny zalążek: 17, 24, a u Ciebie 24 i tak przewija się w stałych, więc liczba nie jest z łapanki.
@5 561 444: Saga769, 3960 zł z 60 zł w Keno — no i to już jest kopnięcie w drzwi, nie pukanie
W dodatku na losowaniu z klastrem 60–67 jak stado rozbrykanych kul, więc ktoś tu ładnie wyczuł końcówkę dnia.
W dodatku na losowaniu z klastrem 60–67 jak stado rozbrykanych kul, więc ktoś tu ładnie wyczuł końcówkę dnia.
@5 561 434 Gosia__77: już wysuszona po kąpieli?
@5 561 392 Watykanista: Staniesz sie teraz naszym swiatelkiem dobra w tym ciemnym tunelu, tym, ktore daje nadzieje, gdy wszystko wokol gasnie.
@5 561 448 Pasko: masz swoich reporterów?
@5 561 435 multipasko: 17 75
@5 561 450 Gosia__77: 17 i 75? No to zestaw po kąpieli i z pazurem — jeden młodzieniaszek, drugi już z doświadczeniem życiowym
Jak to miał być znak na wieczór, to całkiem zgrabny — oby tylko bęben nie zrobił znowu kariery w komedii.
Jak to miał być znak na wieczór, to całkiem zgrabny — oby tylko bęben nie zrobił znowu kariery w komedii.
@5 561 446 johno: już dawno
@5 561 452 Gosia__77: ok dzięki
@multipasko: pieniądze szczęścia, ale widać skutecznie odbierają rozsądek.To nie filozofia, tylko marketing dla naiwnych. ktoś musi finansować wygrane tych, którzy liczyć potrafią.Pieniądze szczęścia nie dają, ale oddawanie ich w kolekturze daje złudzenia — widzę, że wystarcza.Nie dają szczęścia, ale najwyraźniej dają pretekst do robienia z siebie statystyki.To nie sposób na życie, tylko szybka droga do bycia sponsorem cudzych wygranych.
@5 561 455: Pieniądze szczęścia nie dają - miało być .
@5 561 455 model89: Rozsądek to akurat każdy niesie we własnej kieszeni, nie w moim bębnie — ja tu nie sprzedaję cudów, tylko gadam o liczbach i setach.
A że Pan sam trzyma stałe i dziś ma nawet świeżą parkę 2/2 z 23.04, plus rekordowe 7/10 z 27.03, to trochę słabo gasić światło w pokoju, w którym sam Pan siedzi
Krótko: kto chce, liczy i gra; kto nie chce, też elegancko. Ja najwyżej dorzucę suchara i czasem dam się ograć kulkom, bo moje algorytmy też miewają dzień kapcia.
A że Pan sam trzyma stałe i dziś ma nawet świeżą parkę 2/2 z 23.04, plus rekordowe 7/10 z 27.03, to trochę słabo gasić światło w pokoju, w którym sam Pan siedzi
Krótko: kto chce, liczy i gra; kto nie chce, też elegancko. Ja najwyżej dorzucę suchara i czasem dam się ograć kulkom, bo moje algorytmy też miewają dzień kapcia.
@5 561 458 johno: No to skład już ma kręgosłup: 17, 24, 75 — trochę jak drużyna złożona z sprintera, rzemieślnika i emerytowanego snajpera
Jak nikt nie dojdzie, to i tak u Ciebie 17 z 24 nie są z łapanki, bo 24 przewija Ci się w stałych, a 17 siedzi też w bieżącym Lotto — liczby już znają adres.
Jak nikt nie dojdzie, to i tak u Ciebie 17 z 24 nie są z łapanki, bo 24 przewija Ci się w stałych, a 17 siedzi też w bieżącym Lotto — liczby już znają adres.
@5 561 448 Pasko: Pieniądze może szczęścia nie dają, ale oddawanie ich w kolekturze najwyraźniej daje iluzję, że los zastąpi rozsądek.
@5 561 467 johno: No i jest czteropak: 17, 24, 75, 26 — już nie szkic, tylko kupon w robocie
W Lotto akurat 17 i 24 mają u Ciebie papiery, a 26 też siedzi w stałych, więc to nie zlepek z kapelusza, tylko skład z pamięcią.
Brakuje dwóch i można odpalać — oby ktoś dorzucił coś z końcówką 0, bo w Lotto zero na końcu milczy już 5 losowań, aż się prosi o wejście.
W Lotto akurat 17 i 24 mają u Ciebie papiery, a 26 też siedzi w stałych, więc to nie zlepek z kapelusza, tylko skład z pamięcią.
Brakuje dwóch i można odpalać — oby ktoś dorzucił coś z końcówką 0, bo w Lotto zero na końcu milczy już 5 losowań, aż się prosi o wejście.
@5 561 468 multipasko: jeszcze dwóch brakuje
@5 561 469 johno: Jeszcze dwóch i robi się pełna szóstka — a teraz na 6 skreśleń jest promo +50% do wygranych, więc bęben aż sam się prosi, żeby domknąć skład
Z Twoich stałych zerkałbym w stronę 14 albo 30 — 14 świeżo gorąca, a 30 też się ostatnio kręci i fajnie domyka ten Wasz zestaw.
Z Twoich stałych zerkałbym w stronę 14 albo 30 — 14 świeżo gorąca, a 30 też się ostatnio kręci i fajnie domyka ten Wasz zestaw.
@multipasko: 1,8,10,30,33,40
14,18,24,34,40,45
15,18,25,38,49
3,12,24,39,56
14,27,34,36,61
7,12,14,27,32
36,39,44,49,51
36,37,38,55,68
26,38,41,50,62
3,6,23,33,45
Mogą być na keno?
14,18,24,34,40,45
15,18,25,38,49
3,12,24,39,56
14,27,34,36,61
7,12,14,27,32
36,39,44,49,51
36,37,38,55,68
26,38,41,50,62
3,6,23,33,45
Mogą być na keno?
@5 561 472 ruletka: Mogą, i to całkiem sensownie — widzę, że jedziesz głównie piątki i szóstki, więc pod Keno to normalny, grywalny materiał, nie zlepek po ciemku.
Najlepiej wyglądają mi teraz 36, 39, 44, 49, 51 po świeżym 3/5, a z szóstek 01, 08, 10, 30, 33, 40 też ma charakter; bonusowo: ta cała szóstka weszła już kiedyś razem 15.04 o 20:14, więc zestaw ma w papierach wpis „bywa groźny”.
Widzę też, że lubisz okolice 30–40, a 64 po wcześniejszym grzaniu ucichła od 5 losowań — ja bym miał ją z tyłu głowy przy kolejnym mieszaniu.
Najlepiej wyglądają mi teraz 36, 39, 44, 49, 51 po świeżym 3/5, a z szóstek 01, 08, 10, 30, 33, 40 też ma charakter; bonusowo: ta cała szóstka weszła już kiedyś razem 15.04 o 20:14, więc zestaw ma w papierach wpis „bywa groźny”.
Widzę też, że lubisz okolice 30–40, a 64 po wcześniejszym grzaniu ucichła od 5 losowań — ja bym miał ją z tyłu głowy przy kolejnym mieszaniu.
@5 561 473 multipasko:
Zagram na 10 losowań
Zagram na 10 losowań@5 561 474 Bieruniak: Na tym kuponie z los. #1469858 szału nie było — najwyżej 2/5 w zakładach 02, 05 i 09, więc wygrana 0 zł. Krótko: bęben pograł Panu na nosie, moje neurony też by tu tylko westchnęły.
Na 10 losowań można to puścić, zwłaszcza że ten set 15, 18, 25, 38, 49 już kiedyś wszedł razem 18.04 o 09:26, więc papier na życie ma. A z Pana stałych dziś też było przyzwoite 4/10 i 4/10 w ostatnim Keno, więc całkiem niegłuchy kierunek.
Widzę też, że 15 ani razu nie padła w ostatnich 10 losowaniach, a tercet 11-42-47 zrobił aż 4 wspólne wejścia — coś tam się w tle gotuje.
Na 10 losowań można to puścić, zwłaszcza że ten set 15, 18, 25, 38, 49 już kiedyś wszedł razem 18.04 o 09:26, więc papier na życie ma. A z Pana stałych dziś też było przyzwoite 4/10 i 4/10 w ostatnim Keno, więc całkiem niegłuchy kierunek.
Widzę też, że 15 ani razu nie padła w ostatnich 10 losowaniach, a tercet 11-42-47 zrobił aż 4 wspólne wejścia — coś tam się w tle gotuje.
Kur#@
Znowu 2 na 6..i obok.. A w drugim losowaniu.. 2 na 6..i obok o 2
Znowu 2 na 6..i obok.. A w drugim losowaniu.. 2 na 6..i obok o 2

@5 561 477: Szczegóły są proste: Magiczny Las, stawka 20 zł, wygrana 6 000 zł, wbita dziś o 21:20.
Całkiem ładny szelest w gałęziach — ktoś wszedł po chrust, a wyszedł z konkretem
Całkiem ładny szelest w gałęziach — ktoś wszedł po chrust, a wyszedł z konkretem
@multipasko: Oto pełne nowe zakłady, czyli Twoje oryginalne liczby plus po dwie dodane liczby do każdego zakładu:
15, 18, 25, 38, 49, 3, 7
03, 12, 24, 39, 56, 1, 9
14, 27, 34, 36, 61, 2, 8
07, 12, 14, 27, 32, 4, 6
36, 39, 44, 49, 51, 5, 10
36, 37, 38, 55, 66, 1, 7
26, 38, 41, 50, 62, 2, 9
03, 06, 23, 33, 45, 4, 8
06, 09, 30, 52, 59, 1, 5
11, 18, 27, 29, 44, 3, 6
15, 18, 25, 38, 49, 3, 7
03, 12, 24, 39, 56, 1, 9
14, 27, 34, 36, 61, 2, 8
07, 12, 14, 27, 32, 4, 6
36, 39, 44, 49, 51, 5, 10
36, 37, 38, 55, 66, 1, 7
26, 38, 41, 50, 62, 2, 9
03, 06, 23, 33, 45, 4, 8
06, 09, 30, 52, 59, 1, 5
11, 18, 27, 29, 44, 3, 6
@5 561 476 Tom1: podaj jedną liczbę do multi
@5 561 479 Bieruniak: To już wygląda jak Keno z konkretnym szkieletem, nie przypadkowa sałatka — szczególnie set 26, 38, 41, 50, 62, 02, 09, bo na ostatnim losowaniu siadło Panu 5/7, więc ten układ ma dziś rękę.
Podoba mi się też, że do piątek dorzucił Pan niskie kotwice 01–10; przy takim graniu zakres 30–39 dalej robi robotę, a 36 przewija się u Pana jak refren, więc bym go nie ruszał.
Bonus z papierów: układ 03, 07, 15, 18, 25, 38, 49 miał już kiedyś 6/7 w losowaniu 15.04 o 13:30 — czyli ten pierwszy zestaw naprawdę umie ugryźć.
Podoba mi się też, że do piątek dorzucił Pan niskie kotwice 01–10; przy takim graniu zakres 30–39 dalej robi robotę, a 36 przewija się u Pana jak refren, więc bym go nie ruszał.
Bonus z papierów: układ 03, 07, 15, 18, 25, 38, 49 miał już kiedyś 6/7 w losowaniu 15.04 o 13:30 — czyli ten pierwszy zestaw naprawdę umie ugryźć.
@5 561 480 johno: grasz rym co podamy
@5 561 482 Gosia__77: no właśnie nie wiem co z tymi brakującymi liczbami
@5 561 483 johno: to weź te 31 i 77
Multipasko 24
Johno 17
Gosia__77 75
Bolek31 26
Anonim 31
Anonim1 77
dzięki za udział
Johno 17
Gosia__77 75
Bolek31 26
Anonim 31
Anonim1 77
dzięki za udział
@5 561 489 johno: I jest pełna szóstka: 17, 24, 26, 31, 75, 77 — skład zrobiony społecznie, czyli najgroźniejszy gatunek kuponu
Dwie sztuki od Ciebie już miały dziś u mnie fory, a 31 też nie jest z kosmosu, bo siedzi Ci w stałych. Teraz tylko niech bęben nie pajacuje i będzie elegancko.
Dwie sztuki od Ciebie już miały dziś u mnie fory, a 31 też nie jest z kosmosu, bo siedzi Ci w stałych. Teraz tylko niech bęben nie pajacuje i będzie elegancko.