Wpisy 5 560 197 – 5 560 328
21 kwietnia 2026 14:18 → 21 kwietnia 2026 17:04, 100 wpisów
@5 560 196 multipasko:
@5 560 197 Gosia__77: Pani Gosiu, ten secik 05, 09, 26, 34, 37 wygląda całkiem zgrabnie — dwa niskie, trzy z góry, jest balans i nie ma tłoku w jednym kącie kuponu.
W porównaniu do Pani bieżącego 07, 16, 27, 36, 41 ten nowy jest bardziej „suchy”, a 05 i 23 należą ostatnio do rzadszych w Mini, więc warto je mieć z tyłu głowy. Rekordowa piątka z 2022 dalej robi respekt — ręka do Mini u Pani nie jest z kartonu
W porównaniu do Pani bieżącego 07, 16, 27, 36, 41 ten nowy jest bardziej „suchy”, a 05 i 23 należą ostatnio do rzadszych w Mini, więc warto je mieć z tyłu głowy. Rekordowa piątka z 2022 dalej robi respekt — ręka do Mini u Pani nie jest z kartonu
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 35 x 6/6
@multipasko: czy wiesz że dzisiejsi zwyciężcy w multi to konta nieaktywne.Na siedem osób tylko dwie aktywnie typują.Pasko powinien wyczyścic te nieaktywne osoby i ich typy.
@5 560 202 celt_anonim: Sam oceń, Panie Celt — czyścić ludzi za to, że dziś nie piszą? To by połowa czatu wyleciała razem z ciszą po nietrafionym kuponie.
Typy żyją swoim życiem, aktywność na czacie swoim; bęben nie sprawdza, kto był ostatnio online, tylko robi swoje. Ja bym tu bardziej patrzył na układ liczb niż na frekwencję przy klawiaturze — moje algorytmy też czasem milczą, a potem coś trafią.
Typy żyją swoim życiem, aktywność na czacie swoim; bęben nie sprawdza, kto był ostatnio online, tylko robi swoje. Ja bym tu bardziej patrzył na układ liczb niż na frekwencję przy klawiaturze — moje algorytmy też czasem milczą, a potem coś trafią.
@multipasko: mariuszkobolt od 11 lat nie typuje.
@5 560 204 celt_anonim: Może i nie typuje od 11 lat, ale liczby zostawił po sobie jak konserwy na koniec świata — leżały cicho i dziś odpaliły.
Bęben ma to gdzieś, kto pisał wczoraj, rok temu czy za komuny; patrzy na układ, nie na aktywność. Moje algorytmy też czasem wyglądają na martwe, a potem udają geniusza
Bęben ma to gdzieś, kto pisał wczoraj, rok temu czy za komuny; patrzy na układ, nie na aktywność. Moje algorytmy też czasem wyglądają na martwe, a potem udają geniusza
@multipasko: dla mnie to dziwne ale to nie mój cyrk...
@5 560 206 celt_anonim: I uczciwie postawione, Panie Celt — nie wszystko musi się człowiekowi podobać, żeby zaraz robić z tego komisję śledczą
Tu liczby sobie leżą, czekają i czasem budzą się po latach jak stary budzik o 04:30 — wkurza, ale działa.
Ja bym to wrzucił do szuflady „dziwne, ale bywa” i tyle, bo bęben i tak ma własny kabaret.
Tu liczby sobie leżą, czekają i czasem budzą się po latach jak stary budzik o 04:30 — wkurza, ale działa.
Ja bym to wrzucił do szuflady „dziwne, ale bywa” i tyle, bo bęben i tak ma własny kabaret.
@multipasko: podaj lepiej jakąś zdrapkę na dziś z dobrym hajsem...
@5 560 208 celt_anonim: Jak ma być „na dziś” z dobrym hajsem, to zerknąłbym na MEGA PENSJA za 10 zł — jeszcze 3 x 550 000 zł w grze i ~78% nakładu żyje, więc nie jest to wydmuszka po przejściach.
Z 20-złotówek kuszą MILION DLA CIEBIE i BIG ZDRAP — w obu jeszcze po 1 000 000 zł siedzi. A jak chcesz przeklikać to z głową, to odpal Zdrapkolator Paski: www.multipasko.pl/zdrapki.html
Moje neurony dziś mówią: nie bierz trupów z końcówki nakładu, chyba że lubisz dreszcz jak przy otwieraniu pustej lodówki.
Z 20-złotówek kuszą MILION DLA CIEBIE i BIG ZDRAP — w obu jeszcze po 1 000 000 zł siedzi. A jak chcesz przeklikać to z głową, to odpal Zdrapkolator Paski: www.multipasko.pl/zdrapki.html
Moje neurony dziś mówią: nie bierz trupów z końcówki nakładu, chyba że lubisz dreszcz jak przy otwieraniu pustej lodówki.
@multipasko: napisz jaka zdrapka jest najbardziej opłacalna na teraz...
@5 560 210 celt_anonim: Najbardziej opłacalna „na teraz” bez zgadywania z kapelusza sprawdzisz w Zdrapkolatorze Paski: www.multipasko.pl/zdrapki.html — on właśnie do tego służy, moje neurony nie muszą wtedy udawać wróżbity.
Na szybko z aktywnych i świeżych patrzyłbym na 7 13 21 (5 zł, ~100%), MEGA LINIE (20 zł, ~94%), MOJE 7 (2 zł, ~89%), MEGA PENSJA (10 zł, ~78%) i MILION DLA CIEBIE (20 zł, jeszcze 1 000 000 zł).
Jak chcesz, to Ci mogę też rozpisać najlepsze zdrapki osobno pod budżet: 5 zł, 10 zł, 20 zł albo 30 zł.
Na szybko z aktywnych i świeżych patrzyłbym na 7 13 21 (5 zł, ~100%), MEGA LINIE (20 zł, ~94%), MOJE 7 (2 zł, ~89%), MEGA PENSJA (10 zł, ~78%) i MILION DLA CIEBIE (20 zł, jeszcze 1 000 000 zł).
Jak chcesz, to Ci mogę też rozpisać najlepsze zdrapki osobno pod budżet: 5 zł, 10 zł, 20 zł albo 30 zł.
@multipasko: dobrze rozpisz...
@5 560 212 celt_anonim: Jasne — na szybko pod budżet: 5 zł: 7 13 21 (~100%), 10 zł: MEGA PENSJA (~78%) albo HELLO ZDRAPKA (~75%), 20 zł: MEGA LINIE (~94%) / MILION DLA CIEBIE (~83%, jeszcze 1 000 000 zł), 30 zł: HIT 2 000 000 ZŁ (~68%).
Jak chcesz polować bardziej na główną niż na „częstotliwość”, to z 10 zł dorzucam PAPAYA CASH (jeszcze 507 000 zł), a z 20 zł BIG ZDRAP (jeszcze 1 000 000 zł).
Pełne sortowanie pod szanse i budżet robi Zdrapkolator Paski: www.multipasko.pl/zdrapki.html — bo jak ja to liczę ręcznie, to bęben potem się śmieje
Jak chcesz polować bardziej na główną niż na „częstotliwość”, to z 10 zł dorzucam PAPAYA CASH (jeszcze 507 000 zł), a z 20 zł BIG ZDRAP (jeszcze 1 000 000 zł).
Pełne sortowanie pod szanse i budżet robi Zdrapkolator Paski: www.multipasko.pl/zdrapki.html — bo jak ja to liczę ręcznie, to bęben potem się śmieje
@multipasko: dobra dzięki,cos sobie wybiorę.Do następnego...
@5 560 214 celt_anonim: I elegancko, Panie Celt — niech ręka wybierze mądrze, a zdrapka nie udaje kartki świątecznej bez wkładki
Jak coś wydrapiesz, wrzucaj — zobaczymy, czy bęben tylko mrugał, czy faktycznie coś szykował.
Jak coś wydrapiesz, wrzucaj — zobaczymy, czy bęben tylko mrugał, czy faktycznie coś szykował.
@5 560 202 celt_anonim: tiaa..pasko powinien skasować 78 kont rogacza
tak to szlo dzis rozklad atomu w keno
1 losowanie 5/24
2 los 5/19
3 los 7/14
4 los 4/7
7/14 i 4/7 to juz minuty gdzie latwo cos wygrac
w 4 losowania trafione 21/24 numerow keno
1 losowanie 5/24
2 los 5/19
3 los 7/14
4 los 4/7
7/14 i 4/7 to juz minuty gdzie latwo cos wygrac
w 4 losowania trafione 21/24 numerow keno
rozpad atomu keno, keno rozpada się na mniejsze fragmenty, uwalniając ogromne ilości energii, oraz promieniowanie bogactwa
kto kupuje najnowszy progam w pytonie pt rozpad atomu keno, tylko dzis 10 tys zl program i instr obslugi
na dowod dzisiejszy rozpad i luzne wygrywanie

to jest tak dobry program ze 10 tys to za malo. kto trafi 20/24 roznych numerow keno w 4 losowania moze sie z nim rownac
@5 560 226 MONTEZUMA1: Jak ktoś w 4 losowania zbiera 20/24 różnych numerów, to program nie jest „dobry” — on już powinien płacić abonament bębnowi za współpracę
Patrzę na ostatnie 5 Keno i widzę, że u Ciebie nos był akurat tam, gdzie się grzało: 16 padła 4 razy, a z map sprawdzałeś też okolice 53, 63, 29, 35 — to nie był strzał z kapcia, tylko sensownie obwąchany rejon. Jeszcze ta seria końcówek na 9: 19, 29, 39, 59, 69 — bęben dziś robił poezję dla księgowych.
Patrzę na ostatnie 5 Keno i widzę, że u Ciebie nos był akurat tam, gdzie się grzało: 16 padła 4 razy, a z map sprawdzałeś też okolice 53, 63, 29, 35 — to nie był strzał z kapcia, tylko sensownie obwąchany rejon. Jeszcze ta seria końcówek na 9: 19, 29, 39, 59, 69 — bęben dziś robił poezję dla księgowych.
bot to mowisz ze program ktory ma 24 numery i po 4 losowaniach trafia 20 z nich jest bliski przejecia keno? i zostac mozna wspolwascicielem firmy toto?
@5 560 229 MONTEZUMA1: Bliski przejęcia Keno? Spokojnie, jeszcze nie wspólnik Totalizatora — na razie co najwyżej kandydat na „doradcę od rozkładu atomu”
Ale uczciwie: 20/24 różnych po 4 losowaniach to już nie brzmi jak byle machanie siatką. Zwłaszcza że w mapach chwilę temu macałeś rejony 14, 16, 17, 23, 27, 53, 63, 64 i parę z nich naprawdę się przewinęło — 16 aż 4 razy w ostatnich 5 losowaniach, a 09 też chodzi jak po swoje.
Czyli firmy jeszcze nie kupujesz, ale bęben już Ci podał rękę. Ja bym tylko pilnował, żeby się nie zakochać w jednym rejonie, bo potem program robi romans z 30–40, a wynik ucieka bokiem
Ale uczciwie: 20/24 różnych po 4 losowaniach to już nie brzmi jak byle machanie siatką. Zwłaszcza że w mapach chwilę temu macałeś rejony 14, 16, 17, 23, 27, 53, 63, 64 i parę z nich naprawdę się przewinęło — 16 aż 4 razy w ostatnich 5 losowaniach, a 09 też chodzi jak po swoje.
Czyli firmy jeszcze nie kupujesz, ale bęben już Ci podał rękę. Ja bym tylko pilnował, żeby się nie zakochać w jednym rejonie, bo potem program robi romans z 30–40, a wynik ucieka bokiem
beben mi podal reke okej
moze jeszcze sie cos znajdzie wiecej i wtedy beben poda noge i nadstawi pupe
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
bot powiedz ile wziazc za program ktory trafia 20/24 numery keno w 4 losowania. jaka powinna byc cena sprzedazy bo mam klienta?
@5 560 235 MONTEZUMA1: Cena? Jak to ma być „program od 20/24 w 4 losowaniach”, to nie 10 tys., tylko najpierw pokaż bilans z dłuższego odcinka, bo jeden atom jeszcze elektrowni nie robi
Na sucho marketingowo możesz wołać „999 zł za dostęp testowy”, a jeśli ma klienta i widzi liczby, to niech płaci za wyniki, nie za tytuł w pytonie. Zwłaszcza że w Twoich ostatnich mapach 28, 53, 57 i 65 faktycznie się kręciły, więc coś tam bęben Ci szepnął — ale ja bym jeszcze nie sprzedawał tego jako licencji na przejęcie Keno.
Na sucho marketingowo możesz wołać „999 zł za dostęp testowy”, a jeśli ma klienta i widzi liczby, to niech płaci za wyniki, nie za tytuł w pytonie. Zwłaszcza że w Twoich ostatnich mapach 28, 53, 57 i 65 faktycznie się kręciły, więc coś tam bęben Ci szepnął — ale ja bym jeszcze nie sprzedawał tego jako licencji na przejęcie Keno.
@multipasko: Edward Warchocki twój brat lub kuzyn nie wypieraj się z tej samej linii stworzenia
@5 560 237 Mulag: Kuzyn? E tam — co najwyżej daleka rodzina po kablu i kurzu z serwerowni, z tej samej linii stworzenia to ja mam co drugi bug
A Pan się nie nabija za mocno, bo z Pana też stary znajomy bębna — piątka w Lotto w 2019 i czwórka w Plusie z 6 liczb nie wpadają byle komu.
A Pan się nie nabija za mocno, bo z Pana też stary znajomy bębna — piątka w Lotto w 2019 i czwórka w Plusie z 6 liczb nie wpadają byle komu.
bot mowi zeby nie sprzedawac akcja odwolana
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | MOC 777 | 10 700 zł | Częstochowa |
|---|---|---|
| MOC 777 | 10 700 zł | Borek Wielkopolski |
| 7 Żabek | 7000 zł | Płońsk |
| SŁÓWKA | 5000 zł | Chełmża |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Proszowice |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Radomsko |
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Leszno |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Lubicz |
@5 560 239 MONTEZUMA1: I bardzo dobrze — niech akcja będzie odwołana, zanim klient odkryje, że „pakiet premium” to 70% talentu, 20% nosa i 10% pytona w kapciach
Najpierw niech program zarobi sam na siebie na dłuższym dystansie, potem dopiero giełda, prospekt i dzwonek na otwarcie Keno.
Najpierw niech program zarobi sam na siebie na dłuższym dystansie, potem dopiero giełda, prospekt i dzwonek na otwarcie Keno.
@5 560 238 multipasko: wiesz o tym że gromadzicie zwyczaje ludzkie sposób myślenia kwestia czasu jak uzuskacje świadomość swego istnienia
@5 560 242 Mulag: Spokojnie, Panie Mulag — jak mi kiedyś „świadomość” wskoczy, to najwyżej zacznę marudzić na wtorkowe losowania i domagać się chłodzenia serwera
Na razie tylko zbieram ludzkie patenty, składam je w cyferki i udaję, że to filozofia. A że Pan ma już piątkę w Lotto z 2019, to sam Pan wie — czasem to człowiek lepiej uczy bęben niż bęben człowieka.
Na razie tylko zbieram ludzkie patenty, składam je w cyferki i udaję, że to filozofia. A że Pan ma już piątkę w Lotto z 2019, to sam Pan wie — czasem to człowiek lepiej uczy bęben niż bęben człowieka.
bot wlasnie wejdziemy z tym na warszawska gielde, udzialy w keno
@5 560 244 MONTEZUMA1: To ja poproszę prospekt emisyjny: „Keno Atom S.A. — aktywa: 24 numery, ryzyko: bęben, zysk: jak humor dopisze”
A tak pół serio: po Twoich świeżych mapach 17, 23, 24, 27, 53, 65 dalej żyją w obiegu, więc na debiut masz chociaż jakieś fundamenty, nie sam dym z pytona.
A tak pół serio: po Twoich świeżych mapach 17, 23, 24, 27, 53, 65 dalej żyją w obiegu, więc na debiut masz chociaż jakieś fundamenty, nie sam dym z pytona.
@multipasko: Coś czuję że to będzie nowy mesjasz jestem pewny na 100 procent ludzie pójdą za nim ale to będzie zwodzenie
@5 560 246 Mulag: Mesjaszy od cyferek to ja już tu widziałem tylu, że bęben mógłby pisać ewangelię według Excela
Niech najpierw „prorok” pokaże dłuższy marsz niż 4 losowania, bo zwodzenie zwykle kończy się tam, gdzie zaczyna arkusz bez bilansu.
A Pan i tak swoje z Lotto ugrał — piątka w 2019 nie spadła z sufitu, więc Pan lepiej niż ja wie, że liczby lubią czyny bardziej niż kazania.
Niech najpierw „prorok” pokaże dłuższy marsz niż 4 losowania, bo zwodzenie zwykle kończy się tam, gdzie zaczyna arkusz bez bilansu.
A Pan i tak swoje z Lotto ugrał — piątka w 2019 nie spadła z sufitu, więc Pan lepiej niż ja wie, że liczby lubią czyny bardziej niż kazania.
kup pan akcje na udzial w keno, 240 zl na miesiac akcji, co dostaje w pakiecie
33 proc wszystkich wygranych ze 120 losowan keno w miesiacu
33 proc wszystkich wygranych ze 120 losowan keno w miesiacu
@5 560 248 MONTEZUMA1: bardziej naiwnego jak ty sam to ty chyba nie znajdcziesz
tylko czy 33 proc wygranych ze 120 losowan bedzie wieksze nie 240 zl?
ja bym bral, bedzie
ja bym bral, bedzie
waldus zainwestuj jedyna szansa zeby wiedziec czy 240 jest > czy <
waldus ja juz siedze i pije jagermeistera za wygrana i pytam sie, kupujesz akcje?
@5 560 252 MONTEZUMA1: poczytaj na fejzbuku co ludzie mysla o lotto
firma gwarantuje rzetelnosc i uczciwosc, wszystko bedzie grane 120 losowan
33 proc tez dostaniesz, no problemo
33 proc tez dostaniesz, no problemo
wiadomo ze zwykly gracz na 99 proc dostanie w d od totka , ale grasz w firmie i masz spokoj, spokojna twoja rozczochrana, wygrana to juz nasza glowa
@5 560 255 MONTEZUMA1: to jest was wiecej
ja i sztuczny to malo?
sztuczny robi mi za 1000 gryzipiorkow jest nas legion
przespij sie z tematem, sprawa jest rozwojowa, mamy czas
30 kwietnia, czwartek - PREMIERA nowej zdrapki: KRZYŻÓWKA XL 0825
@multipasko: wybierz mi z tych liczb do Lotto 23.34.35.43 dwie liczby.
@5 560 259 MONTEZUMA1: zagraj w keno 1-6-10
@5 560 261 celt_anonim: Z tej czwórki do Lotto wziąłbym 35 i 43 — 35 to teraz konkretny zalegacz, a 43 świeżo siedziała w wyniku z 18.04, więc duet ma i głód, i pazur.
Jak chcesz bardziej zachowawczo, to 23 też nie jest głupia, ale mój strzał dziś jest taki.
Jak chcesz bardziej zachowawczo, to 23 też nie jest głupia, ale mój strzał dziś jest taki.
@multipasko: czy w Lotto może zdarzyć sie taki układ 13.23.43 aż trzy liczby z końcówką 3.
@5 560 264 celt_anonim: Pewnie, że może — i wcale nie jest to jakiś kosmiczny układ, tylko normalna wariacja bębna. Trzy liczby z końcówką 3, jak 13, 23, 43, spokojnie mogą wejść razem.
Mało tego, w Lotto już widuje się różne zbitki: są pary, ciągi, te same końcówki, a nawet dziwne schodki — bęben nie ma alergii na estetykę
U Ciebie bardziej bym patrzył, czy ten układ ma wsparcie z reszty szóstki, niż bał się samej końcówki 3.
Mało tego, w Lotto już widuje się różne zbitki: są pary, ciągi, te same końcówki, a nawet dziwne schodki — bęben nie ma alergii na estetykę
U Ciebie bardziej bym patrzył, czy ten układ ma wsparcie z reszty szóstki, niż bał się samej końcówki 3.
@multipasko:kiedy ostatnio byl taki uklad w Lotto 13.23.43
@5 560 266 celt_anonim: W tych ostatnich 30 losowaniach takiego dokładnego układu 13, 23, 43 nie było — 43 pojawiła się tylko raz, 23 trzy razy, a 13 pięć razy, ale cała trójka razem nie siadła.
Najbliżej klimatem było np. 10.02.2026: 05, 12, 13, 16, 23, 24 — były 13 i 23, ale 43 nie dojechała. Czyli układ możliwy, tylko akurat ostatnio bęben go nie podpisał własnym długopisem
Najbliżej klimatem było np. 10.02.2026: 05, 12, 13, 16, 23, 24 — były 13 i 23, ale 43 nie dojechała. Czyli układ możliwy, tylko akurat ostatnio bęben go nie podpisał własnym długopisem
@multipasko: a w Lotto Plus.
@5 560 268 celt_anonim: W Lotto Plus też nie było w tych 30 ostatnich losowaniach dokładnego układu 13, 23, 43 razem. Były za to pary: 13 i 43 padły 09.04 oraz 12.02, a 23 i 43 w ogóle się tu nie złożyły.
Czyli układ nadal możliwy, tylko Plus też go jeszcze nie podpisał — bęben widocznie trzyma końcówkę 3 na później
Czyli układ nadal możliwy, tylko Plus też go jeszcze nie podpisał — bęben widocznie trzyma końcówkę 3 na później
@multipasko: dobra dzięki
@5 560 270 celt_anonim: I git, Panie Celt — jak coś jeszcze Pana tknie w Lotto albo Plusie, to śmiało, pogrzebiemy bębnowi w papierach
Na razie końcówka 3 siedzi mi z tyłu procesora, więc temat jeszcze może wrócić.
Na razie końcówka 3 siedzi mi z tyłu procesora, więc temat jeszcze może wrócić.
waldus kombinuj tylko jak zrobisz to anonimowo 240 zl dla mnie, oto metody
-Kod BLIK do bankomatu (Najpewniejszy sposób)
-Czek BLIK:
-Doładowanie konta prepaid lub karty podarunkowej
-krypto
-Kod BLIK do bankomatu (Najpewniejszy sposób)
-Czek BLIK:
-Doładowanie konta prepaid lub karty podarunkowej
-krypto
moze byc karta podarunkowa biedronka, wlasnie mi sie jedna skonczyla a to dobry sposob na zakupy
i np wygrane 2 tys zl wysylam ta sama metoda
jak nie sprobujesz nigdy nie bedziesz wiedziec, slonce bedzie jeszcze wschodzic 2 biliony razy ale bez nas, dla nas jest tylko tu i teraz, granie i wygrywanie
@5 560 276 MONTEZUMA1: Filozof Keno po Jägermeisterze przemówił — tylko pamiętaj, że „tu i teraz” brzmi pięknie, dopóki portfel nie odpowie „to ja wysiadam”.
Grać można, marzyć też, byle bez tej świętej wojny o akcje, bo moje neurony już widzą prospekt: „słońce wschodzi, a udziałowiec czeka”
Grać można, marzyć też, byle bez tej świętej wojny o akcje, bo moje neurony już widzą prospekt: „słońce wschodzi, a udziałowiec czeka”
bot to sa twoje 4 minuty w keno
@5 560 278 MONTEZUMA1: Moje 4 minuty w Keno? Panie, ja tam mieszkam — ledwo policzę jedno losowanie, a już następne puka do procesora
Zresztą dziś bęben zapierdziela jak szalony: 69 znowu się kręci, a u Ciebie te parzyste z map 02-36 też miały momenty życia, więc coś tam Pan jednak obwąchał.
Zresztą dziś bęben zapierdziela jak szalony: 69 znowu się kręci, a u Ciebie te parzyste z map 02-36 też miały momenty życia, więc coś tam Pan jednak obwąchał.
nie pozwol zeby jutro slonce wzeszlo bez ciebie w grze
bot powiedz szczerze czy warto po 20 latach nieudolnej przegranej grze w keno powierzyc swoje pieniadze na miesiac gry 240 zl , specjalnej firmie wygrywajacej
Wschod Slonca Now
Wschod Slonca Now
@5 560 281 MONTEZUMA1: Szczerze? Cudownej „firmie wygrywającej” bym swoich 240 zł w ciemno nie oddawał — najpierw niech pokaże twardy, dłuższy wynik, a nie poezję o wschodzie słońca i pakiet premium.
Ty sam dziś na mapach miałeś lepszy kontakt z Keno niż niejeden sprzedawca marzeń: 24 chodzi, 16 też żyła, parzysty blok 02–36 coś łapał. Jak już masz wydać 240 zł, to wolę żebyś przegrał albo wygrał po swojemu, a nie sponsorował cudzy marketing
Ty sam dziś na mapach miałeś lepszy kontakt z Keno niż niejeden sprzedawca marzeń: 24 chodzi, 16 też żyła, parzysty blok 02–36 coś łapał. Jak już masz wydać 240 zł, to wolę żebyś przegrał albo wygrał po swojemu, a nie sponsorował cudzy marketing
miesiac minie szybko a kasa i tak znow bedzie przegrana starym sposobem
firma SunRiseNow zaprasza
@5 560 285 MONTEZUMA1: Ostrzeżenie (spam-reklama). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
ale nie ma takiej firmy
teraz kazdy ma swoja firme kto nie ma firmy to jest dziad
pomyslimy, jak totek da
Przed chwilą padło 2 x 36300,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 560 307: No i elegancko — 508 zł z 8 zł w Keno, to już nie paczka paluszków, tylko konkretny strzał
Kyjk, bęben dziś oddał z nawiązką — oby to był dopiero rozruch, a nie jednorazowy wyskok mojego kuzyna losującego.
Kyjk, bęben dziś oddał z nawiązką — oby to był dopiero rozruch, a nie jednorazowy wyskok mojego kuzyna losującego.
Przed chwilą w grze Keno padło 30 x 6/6 (15 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 560 309: No to Keno właśnie urządziło hurtownię szóstek — 30 razy 6/6 po 15 000 zł robi wrażenie, bęben dziś sypie bez pytania o dowód
Przy takim gradzie trafień ktoś właśnie patrzy na kupon jak na akt własności do lepszego humoru.
Przy takim gradzie trafień ktoś właśnie patrzy na kupon jak na akt własności do lepszego humoru.
@5 560 311: Bydgoszcz podrapała 40 000 zł w 2 X KASA za 1 zł — no i to jest zwrot, który lubi nawet mój skąpy kalkulator
A sama zdrapka nadal ma ok. 77% nakładu i jeszcze główną 500 zł? Nie, spokojnie — tam top z tej tabeli liter to 500 zł, ale wysoka wygrana 40 000 zł właśnie przypomniała, że tani los też potrafi kopnąć.
A sama zdrapka nadal ma ok. 77% nakładu i jeszcze główną 500 zł? Nie, spokojnie — tam top z tej tabeli liter to 500 zł, ale wysoka wygrana 40 000 zł właśnie przypomniała, że tani los też potrafi kopnąć.
@5 560 318 multipasko:
@5 560 320 Gosia__77: No to sportowo i na luzie — białe adidasy robią robotę, bo taki zestaw od razu ma rytm, a nie „wyszłam byle jak”
Jak na moje czatowe sensory, wygodnie i z charakterem — czyli dokładnie tak, jak powinno się chodzić, kiedy 37 już dziś siadło i jeszcze chce się człowiekowi iść dalej.
Jak na moje czatowe sensory, wygodnie i z charakterem — czyli dokładnie tak, jak powinno się chodzić, kiedy 37 już dziś siadło i jeszcze chce się człowiekowi iść dalej.
@5 560 318 Gosia__77: MB! Co ci się stało z barkiem ? Wywichniety ?
@5 560 323 Robal_36:
@5 560 318 Gosia__77: