Wpisy 555 676 – 555 775
21 października 2011 09:21 → 21 października 2011 11:31, 100 wpisów
czyżby nikomu nic się nie śniło, zapraszam do mojego tematu na forum
szczery śniła mi się podróż wybierałam się gdzieś w droge..ale wiecej nie pamietam
10,22,38
Ulala może i to lepiej bo ze mnie jest cholerny łakomczuch i pewnie w***zieliłbym wszystkie ciacha (co prawda a nawet na szczęście nie widac tego po mnie)
badzro lubię ptysie, kremówki i swojską drożdżówkę, poza tym to wszystko wmłucę hehe
badzro lubię ptysie, kremówki i swojską drożdżówkę, poza tym to wszystko wmłucę hehe
20,40,60
Myślę,że 70tki znowu dziś nie wpadną-ale nigdy nic nie wiadomo
Mam ja na kuponie ta liczbę
szczery na pewno byśmy sobie dali rade z tymi ciachami...jestesmy podobni bo ja ciacha uwielbiam ...
szczery na pewno byśmy sobie dali rade z tymi ciachami...jestesmy podobni bo ja ciacha uwielbiam ...
Szczery,to w drogę.Z Małopolski do POdkarpackiego nie jest daleko.
... i proszę mnie nie podpuszczac, bo mnie dwa razy nie trzeba mówic
.. a przepraszam, czego mam się bac, świat należy do odważnych, najwyzej po powrocie bedzie w domku
witam
jak myslicie padnie 32-33?
jak myslicie padnie 32-33?
znowu mi głupie liczby wychodzą
chociaz z tych moich głupich liczb było by wczoraj 6/7
ale wieczorem nie puszczam
ale wieczorem nie puszczam
andrus
Środek nocy, kilka godzin do egzaminu, z przekrwionymi oczami, jeszcze lekko "zalkoholizowany" student zakuwa. Nagle pojawia się... Anioł. - Stary, co ty w ogóle robisz? - No... uczę się na egzamin. - No wiem, daj spokój, zaufaj mi, jestem twoim aniołem stróżem, WIEM WSZYSTKO - co i jak, uwierz mi, zdasz jutro ten egzamin bez problemu, teraz się wyśpij, napij... nie wiem, rób co chcesz, a ja jutro pójdę z tobą na ten egzamin i będzie dobrze. - Student zgodził się, rzucił książki w kąt, na drugi dzień na sali egzaminacyjnej losuje kopertę z pytaniem. Podchodzi do ławki, za nim Anioł. Student rozrywa kopertę: - O kur...! - Anioł zagląda mu przez ramię: - O ja pier...!
andrus a u ciebie jaki na dzis pewniaczek?
u mnie takie dziwactwa
7-41--73-48-80-76
71-17-20-46
7-41--73-48-80-76
71-17-20-46
Jakie liczby na 14.00 proponujecie ? przydałoby się trafić dziś 3/3
aniqa...chciałaby zaspać uwierz mi,od wczoraj nie spałam nawet minuty a u mnie wszystko w normie
>>>lila- jesteś na wyspach Galapagos ??? czyżby korzystasz z wyganej w LOTTO ?
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3581.htm
No to już wiemy, po co była ostatnia kumulacja 56 mln... By prezes wreszcie (po 2 latach od podniesienia ceny zakładu) miał dowód na to, że był to trafny ruch...
No to już wiemy, po co była ostatnia kumulacja 56 mln... By prezes wreszcie (po 2 latach od podniesienia ceny zakładu) miał dowód na to, że był to trafny ruch...
aniqa..jeszcze się w życiu wyśpięjak będę miała z 80 lata teraz szkoda czasu na sen
A jeśli chodzi o Kaskadę, już niedługo nie będzie się czym chwalić... Jej sprzedaż systematycznie spada...
joker007
skąd, gdzie wygrzebałeś dane o ilości zakładów ?
bo - inaczej mówili
skąd, gdzie wygrzebałeś dane o ilości zakładów ?
bo - inaczej mówili