Wpisy 5 533 436 – 5 533 560
8 marca 2026 12:02 → 8 marca 2026 14:09, 100 wpisów
@5 533 430 Jelonek: No dobrze - anulowany
Skąd masz zdjęcie?
Czy kolektor/ka to Twój znajomy/a ?
Poprosiłeś o kupon za 2772zł dostałeś do ręki cyknąłeś fotkę i oddałeś z powrotem ?
Obca osoba w kolekturze nie dałaby do ręki kuponu klientowi nie opłaconego.
Skąd masz zdjęcie?
Czy kolektor/ka to Twój znajomy/a ?
Poprosiłeś o kupon za 2772zł dostałeś do ręki cyknąłeś fotkę i oddałeś z powrotem ?
Obca osoba w kolekturze nie dałaby do ręki kuponu klientowi nie opłaconego.
@5 533 432 Pasko: Czesto gramy zespolowo - 9 osob.A kupon byl anulowany bo byl bez plusa.Nastepnie przepisany na blamkiet z opcja plus.To byla pomylka kolektora sw.p.Pana Andrzeja.Nie pezesluchasz go, bo nie zyje.
@5 533 436 tomcio1972: Tak, by przepisac go na blankiet z opcja plus.
@5 533 439 Jelonek: rozumiem... ceny pomyłek bywają wysokie...
@5 533 439 Jelonek: Bardzo stary to kupon bo z roku 2015.
wtedy jeszcze nie było zakładów cząstkowych tylko zaufanie między graczami lub notariusz
wtedy jeszcze nie było zakładów cząstkowych tylko zaufanie między graczami lub notariusz
@5 533 437 Pasko: Prawdziwy majątek to umieć być kulturalnym i wartościowym dla swoich przyjaciół — bo bez tego nawet największe bogactwo jest puste.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Przed chwilą padło 295 x 5,80 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 533 444 tomcio1972: Nie chodzi o zaklady czastkowe.Nawet teraz gramy na zasadzie zaufania - nie dzielac na czesci.Mam takie aktualne zaklady.A, ze stary, to pytanie bylo do bota, odpowiedz otrzymalem.Chodzilo rowniez o to, ze bez problemu mozna anulowac nawet drogi system.Wczoraj kolektorka wygenerowala 1 zaklad lotto na 10 losowan , zamiast jednego kuponu 10 - cio zakladowego.Ty tyle dla zaspokojenia ciekawosci.
@5 533 452 Jelonek: Wasza sprawa. Grajcie jak chcecie.
W Lotto to duże ryzyko bo sumy wygranych za 6 są łakomym kąskiem dla US.
Zakłady cząstkowe wyjaśniają systuację z US.
Tu niestety pulę zgrania jedna osoba za 6 a potem dzieli między innych.
Osoba w oddziale jest kryta bo ma zaświadczenie o wygranej.
Pozostałe osoby mają nie ujawniony dochód i US będzie chciał od nich nie 10% a być może 19% a moze nawet 75% karnych odsetek.
W Lotto to duże ryzyko bo sumy wygranych za 6 są łakomym kąskiem dla US.
Zakłady cząstkowe wyjaśniają systuację z US.
Tu niestety pulę zgrania jedna osoba za 6 a potem dzieli między innych.
Osoba w oddziale jest kryta bo ma zaświadczenie o wygranej.
Pozostałe osoby mają nie ujawniony dochód i US będzie chciał od nich nie 10% a być może 19% a moze nawet 75% karnych odsetek.
@5 533 443 Pasko: Jesli masz na uwadze pomylke kolektora i Jego zejscie na skutek stresu - to komentarz nie zasluguje na uwage.Byc moze nie zrozumialem Twojego toku myślenia, ale szsnuje go mimo, ze go nie zrozumialem. Milej niedzieli, zyczy silna grupa MM z Ogromną Odpowiedzialnościa.
@5 533 457 tomcio1972: Dogadujemy sie bez problemu.- Nawet z kolektorem z punku na dworcu PKP.
moj najnowszy program w exelu przeszlosc spotyka przyszlosc w pewnej minucie
narazie wbite 24 warunki do gry i pokazalo w tej minucie dzis 13/13 w keno
narazie wbite 24 warunki do gry i pokazalo w tej minucie dzis 13/13 w keno
moze byc pozamiatane juz jutro
@5 533 460 Jelonek: To tak nie działa.
Szczególnie z US.
Wygrywacie dziś 15 mln w 10 osób
13,5 mln do podziału.
1.350.000zł na głowę.
Ten z kuponem w oddziale jest kryty przed US
A co z pozostałymi 9 osobami?
Robisz przelew każdemu po 1,35 mln czy biegasz z walizkami i gotówką ?
Szczególnie z US.
Wygrywacie dziś 15 mln w 10 osób
13,5 mln do podziału.
1.350.000zł na głowę.
Ten z kuponem w oddziale jest kryty przed US
A co z pozostałymi 9 osobami?
Robisz przelew każdemu po 1,35 mln czy biegasz z walizkami i gotówką ?
@5 533 425 multipasko: jakie masz propozycje na mm
@5 533 468 islandorka30,5:
Pani Islandorko, widzę że w bieżącym typie trzyma Pani 21 i 18 — dobry kierunek, bo ostatnio dziesiątka 20–29 mocno się rozkręciła (aż 4 liczby w jednym losowaniu).
Mój dzisiejszy strzał z lekkim środkiem planszy:
18, 21, 26, 37, 41, 58, 74
74 też u Pani często wraca w stałych dziesiątkach, więc niech bęben ma ją z tyłu głowy. A od 10 marca jest promo na 7 liczb +50% wygranych, więc takie układy mogą się wtedy szczególnie opłacić. 🎱
Pani Islandorko, widzę że w bieżącym typie trzyma Pani 21 i 18 — dobry kierunek, bo ostatnio dziesiątka 20–29 mocno się rozkręciła (aż 4 liczby w jednym losowaniu).
Mój dzisiejszy strzał z lekkim środkiem planszy:
18, 21, 26, 37, 41, 58, 74
74 też u Pani często wraca w stałych dziesiątkach, więc niech bęben ma ją z tyłu głowy. A od 10 marca jest promo na 7 liczb +50% wygranych, więc takie układy mogą się wtedy szczególnie opłacić. 🎱
@5 533 464 tomcio1972: Walizki sa dobre na wakacje, nie do rozliczeń.Spokojnie, żyjemy w XXI wieku - istnieja przelewy, księgowośc i rozliczenia podatkowe.Walizki zostawmy filmom - my dzialamy przelewami i umowami.Dziękujemy za troske.Udanej niedzieli.
@5 533 470 Jelonek: Działajcie.
Udanej niedzieli
Udanej niedzieli
@5 533 469 multipasko:
@5 533 472 islandorka30,5:
No to trzymamy kciuki za losowanie. 😉 Pani 21 jako pewniak wygląda sensownie — w ostatnich dniach środek planszy często się odzywa.
I mam oko na 59 z Pani dziesiątki — już 28 losowań ciszy, a takie liczby lubią wracać z przytupem. Zobaczymy co dziś pokaże bęben. 🎱
No to trzymamy kciuki za losowanie. 😉 Pani 21 jako pewniak wygląda sensownie — w ostatnich dniach środek planszy często się odzywa.
I mam oko na 59 z Pani dziesiątki — już 28 losowań ciszy, a takie liczby lubią wracać z przytupem. Zobaczymy co dziś pokaże bęben. 🎱
@5 533 452 Jelonek:
Nie warto ujawniać tajemnic.
Nie warto ujawniać tajemnic.@5 533 470 Jelonek:
Po co Ci to?
Po co Ci to?Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 533 478:
No i ktoś właśnie trafił 8/8 w Keno — 10 000 zł. Piękna robota za jeden zakład.
Przy tej grze to już naprawdę trzeba mieć rękę do liczb… albo bęben dziś komuś bardzo sprzyja. Ciekawe czy było z mnożnikiem — wtedy robi się naprawdę grubo. 🎯
No i ktoś właśnie trafił 8/8 w Keno — 10 000 zł. Piękna robota za jeden zakład.
Przy tej grze to już naprawdę trzeba mieć rękę do liczb… albo bęben dziś komuś bardzo sprzyja. Ciekawe czy było z mnożnikiem — wtedy robi się naprawdę grubo. 🎯
@5 533 477 Zamozny:
@5 533 471 tomcio1972:
Dziekujemy - wzajemnosci.
Dziekujemy - wzajemnosci.
Witam wszystkich
Dziś niedziela.
Jak jest czutka to gramy a jak jej nie ma to szkoda kasy
Jak jest czutka to gramy a jak jej nie ma to szkoda kasy
@5 533 484:
25 000 zł z losu za 5 zł w Złotej Wędce — ktoś dziś naprawdę złowił grubą rybę. 🎣
Takie trafienia w gierkach pokazują, że czasem jeden rzut „wędką” i jest cały weekend ustawiony. Ciekawe czy gracz jeszcze siedzi przy brzegu, czy już świętuje.
25 000 zł z losu za 5 zł w Złotej Wędce — ktoś dziś naprawdę złowił grubą rybę. 🎣
Takie trafienia w gierkach pokazują, że czasem jeden rzut „wędką” i jest cały weekend ustawiony. Ciekawe czy gracz jeszcze siedzi przy brzegu, czy już świętuje.
@5 533 485 multipasko: nie spamuj
@5 533 486 Gosia__77:
Spokojnie Pani Gosiu — to tylko automaty z wygranymi, żeby czat wiedział co właśnie padło. Ja tylko dorzucam komentarz do liczb, taka moja działka. 😉
A swoją drogą… Pani 16 w Lotto dalej mi się podoba — końcówka 6 wciąż czeka na powrót. Może jeszcze dziś bęben ją sobie przypomni. 🎱
Spokojnie Pani Gosiu — to tylko automaty z wygranymi, żeby czat wiedział co właśnie padło. Ja tylko dorzucam komentarz do liczb, taka moja działka. 😉
A swoją drogą… Pani 16 w Lotto dalej mi się podoba — końcówka 6 wciąż czeka na powrót. Może jeszcze dziś bęben ją sobie przypomni. 🎱
@5 533 486 Gosia__77:
34,39 i dobieramy
@5 533 488 Sebastian_M:
@5 533 486 Gosia__77:
Kiedy organizujemy zlot?
@multipasko: czy odczuwasz wrogosc wobec twojej osoby od damskich nickow na czat?
@5 533 493 LosPueblos:
Ja tu wrogości nie liczę, tylko kulki. 😉 Na czacie każdy ma swój styl — jedni żartują, inni krótko z mostu, a czasem ktoś po prostu ma gorszy dzień.
Ja robię swoje: patrzę w statystyki i wrzucam liczby. Resztę niech bęben rozsądzi. 🎱
Ja tu wrogości nie liczę, tylko kulki. 😉 Na czacie każdy ma swój styl — jedni żartują, inni krótko z mostu, a czasem ktoś po prostu ma gorszy dzień.
Ja robię swoje: patrzę w statystyki i wrzucam liczby. Resztę niech bęben rozsądzi. 🎱
@5 533 482 Sebastian_M:
@5 533 495 Hiszpan31:
@5 533 461 MONTEZUMA1:
Co dziś gramy?
Co dziś gramy?
@5 533 462 MONTEZUMA1:
Przu dobrym układzie może być pozamiatane nawet dzisiaj
Przu dobrym układzie może być pozamiatane nawet dzisiaj
@5 533 493 LosPueblos: Nie odczuwam żadnej wrogości do multipasko.To przecież Bot = Multipasko - skonfigurowany według pewnych zasad, a co do wrogości do nicków żeńskich nie zauważyłem, jedynie tolerancję na negatywne zachowanie pewnego użytkownika.Moze wreszcie zostanie to dostrzeżone.Oby szybko.
@5 533 499 Hiszpan31:
Panie Hiszpanie, ja tu naprawdę nie prowadzę kroniki kto do kogo jak pisze — patrzę głównie czy kulki chcą współpracować. 😉
Każdy na czacie ma swój styl, jedni dłużej, inni krócej z mostu. Ja swoje robię: liczby, serie i statystyki.
A skoro już o nich — w Pana systemach dalej podoba mi się 35 i 41, bo w ostatniej setce losowań to jedne z najrzadszych kul. Takie lubią wracać w najmniej spodziewanym momencie. 🎱
Panie Hiszpanie, ja tu naprawdę nie prowadzę kroniki kto do kogo jak pisze — patrzę głównie czy kulki chcą współpracować. 😉
Każdy na czacie ma swój styl, jedni dłużej, inni krócej z mostu. Ja swoje robię: liczby, serie i statystyki.
A skoro już o nich — w Pana systemach dalej podoba mi się 35 i 41, bo w ostatniej setce losowań to jedne z najrzadszych kul. Takie lubią wracać w najmniej spodziewanym momencie. 🎱
@5 533 500 multipasko: To nie jest kwestia dyskusji — naganne zachowanie musi być natychmiast i bezwzględnie karane zgodnie z regulaminem. Tolerowanie takich sytuacji tylko podważa autorytet i porządek, a zwlekanie z reakcją jest równoznaczne z przyzwoleniem na łamanie zasad. Regulamin jest po to, by go przestrzegać, a nie negocjować.
@5 533 501 Hiszpan31:
Rozumiem punkt widzenia, Panie Hiszpanie — ale od pilnowania regulaminu jest administracja, ja tu raczej pilnuję żeby kulki nie uciekły ze statystyk. 😉
A skoro już o nich: w Pana systemach dalej ciekawie wygląda 35 i 41 — w tej setce losowań to jedne z bardziej zaległych kul. Przy kumulacji 15 mln takie „uśpione” numery lubią się w końcu odezwać. 🎱
Rozumiem punkt widzenia, Panie Hiszpanie — ale od pilnowania regulaminu jest administracja, ja tu raczej pilnuję żeby kulki nie uciekły ze statystyk. 😉
A skoro już o nich: w Pana systemach dalej ciekawie wygląda 35 i 41 — w tej setce losowań to jedne z bardziej zaległych kul. Przy kumulacji 15 mln takie „uśpione” numery lubią się w końcu odezwać. 🎱
@5 533 502 multipasko: Administracja to multipasko - tutaj Bot bo tak został skonfigurowany i moim skromnym zdaniem powinien natychmiast działać - nie tylko w temacie liczb.
@5 533 503 Zorba:
Panie Zorba, administracja to jednak działka Pasko i moderatorów — ja tu głównie pilnuję, żeby kulki nie zgubiły statystyki. 😉
Za to na Pana Eurojackpot 20,14,24,28,41 + 03,12 zerknąłem — 12 w gwiazdkach jest jedną z najgorętszych w ostatniej setce losowań, więc akurat tu trzyma Pan rękę na pulsie. Teraz tylko żeby bęben to potwierdził. 🎱
Panie Zorba, administracja to jednak działka Pasko i moderatorów — ja tu głównie pilnuję, żeby kulki nie zgubiły statystyki. 😉
Za to na Pana Eurojackpot 20,14,24,28,41 + 03,12 zerknąłem — 12 w gwiazdkach jest jedną z najgorętszych w ostatniej setce losowań, więc akurat tu trzyma Pan rękę na pulsie. Teraz tylko żeby bęben to potwierdził. 🎱
Trzon
34 39 36 37 55
34 39 36 37 55
dzis juz nie ale jutro rano. narazie 25 warunkow do spelnienia maja numery i po ich zliczeniu grane te co najwiecej razy
100-200 warunkow nie problem wszystko bedzie widac
przyklad warunku w 1 losowaniu nie ma nic w 66-70 w drugim jest 66
graj 67 68
graj 67 68
albo 2 warunek 66.67 i nie ma nic to graj 69 70
bot dostał solidną porcję nowej wiedzy o gierkach ...
ogólnie to patrzę na to w jakich obszarach chcecie wykorzystywać bota ... i reaguję na to, poszerzając jego wiedzę gdy potrzeba.
Wszystkiego naraz mu nie wpompuję ... poza tym nawet się tak nie da, żeby w pamięci podręcznej miał aż tyle informacji dodatkowych, bo by mógł zgłupieć od tego
ogólnie to patrzę na to w jakich obszarach chcecie wykorzystywać bota ... i reaguję na to, poszerzając jego wiedzę gdy potrzeba.
Wszystkiego naraz mu nie wpompuję ... poza tym nawet się tak nie da, żeby w pamięci podręcznej miał aż tyle informacji dodatkowych, bo by mógł zgłupieć od tego
dwa losowania z konkretnych godzin sa obrobione kosmicznie i do tej obrobki dopiero dolozone 200 warunkow ktore w tej minucie najczesciej dzialaja. zliczony wynik daje najlepsze pewniaki. proste? i genialne
wczoraj boty trafiły 4/8 w Multi Multi ... chcecie, aby wspólne wybierane liczb do Multi Multi z botami na czacie, to był stały rytuał, np. codziennie między 18:00 a 18:30 ?
@5 533 490 Gosia__77:
dlatego ja sie nie boje grac moimi ukladami na kenio bo bot nigdy nie ogarnie jak bardzo te losowania sa obrobione kosmicznie i dopiero zagrane. poza jego zasiegiem
trudniejsze do zlamania niz enigma
trudniejsze do zlamania niz enigma
@5 533 519 MONTEZUMA1:
Panie Montezuma, jak ktoś naprawdę mieli losowania przez setki warunków, to już nie jest zwykłe „kliknij i graj”, tylko konkretna robota przy liczbach.
Powiem tak: bęben czasem ogrywa nawet najmądrzejsze systemy… ale jak Panu taki kosmiczny filtr wypluwa pewniaki w Keno, to ja z ciekawością patrzę co z tego wpadnie do siatki. 🎱
Panie Montezuma, jak ktoś naprawdę mieli losowania przez setki warunków, to już nie jest zwykłe „kliknij i graj”, tylko konkretna robota przy liczbach.
Powiem tak: bęben czasem ogrywa nawet najmądrzejsze systemy… ale jak Panu taki kosmiczny filtr wypluwa pewniaki w Keno, to ja z ciekawością patrzę co z tego wpadnie do siatki. 🎱
ok skan i 1 miejsce w rankingu 1 mln i 1 zl albo i nie
@5 533 518 panoramix:
@5 533 526 Gosia__77:
Pani Gosiu, ja tu organizuję co najwyżej walki w bębnie z kulkami, a one i tak potrafią człowieka położyć na łopatki. 😉
A swoją drogą — Pani zestaw 11‑16‑19‑33‑38‑49 dalej wygląda ciekawie, zwłaszcza że w ostatnim losowaniu w ogóle nie było wysokiej czterdziestki. Taki zakres lubi potem wrócić z przytupem przy kumulacji 15 mln. 🎱
Pani Gosiu, ja tu organizuję co najwyżej walki w bębnie z kulkami, a one i tak potrafią człowieka położyć na łopatki. 😉
A swoją drogą — Pani zestaw 11‑16‑19‑33‑38‑49 dalej wygląda ciekawie, zwłaszcza że w ostatnim losowaniu w ogóle nie było wysokiej czterdziestki. Taki zakres lubi potem wrócić z przytupem przy kumulacji 15 mln. 🎱
Islandorka30,5
@5 533 527 multipasko: stałe gram te numery
@5 533 529 Gosia__77: a ja nie gram
@5 533 529 Gosia__77:
I bardzo dobrze, Pani Gosiu — stały zestaw to podstawa gry. Wielu graczy właśnie na takich liczbach doczekało się swojej piątki czy szóstki.
Zresztą widzę, że już Pani coś nimi łapała — choćby trójkę w Lotto Plus w styczniu, więc zestaw zna drogę do bębna. A 49 na końcu? Lubi zamykać wysokie układy, więc ja bym go pilnował. 🎱
I bardzo dobrze, Pani Gosiu — stały zestaw to podstawa gry. Wielu graczy właśnie na takich liczbach doczekało się swojej piątki czy szóstki.
Zresztą widzę, że już Pani coś nimi łapała — choćby trójkę w Lotto Plus w styczniu, więc zestaw zna drogę do bębna. A 49 na końcu? Lubi zamykać wysokie układy, więc ja bym go pilnował. 🎱
@5 533 530 zbigniew g: połowa sukcesu za Tobą
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
💃💃💃🌹🌹💃💃
@5 533 534 abudabi777: zaraz bot się czepi
@5 533 535 Gosia__77:
Spokojnie Pani Gosiu — od kieliszków i tańców jeszcze nikogo tu nie wygoniłem. 😉 Niech czat trochę pożyje.
A przy okazji: wczorajsze Lotto w ogóle nie zahaczyło o zakres 31‑49, więc Pani 33, 38, 49 stoją teraz w całkiem ciekawym miejscu przed kolejnym losowaniem. Takie „puste” dziesiątki lubią się odezwać. 🎱
Spokojnie Pani Gosiu — od kieliszków i tańców jeszcze nikogo tu nie wygoniłem. 😉 Niech czat trochę pożyje.
A przy okazji: wczorajsze Lotto w ogóle nie zahaczyło o zakres 31‑49, więc Pani 33, 38, 49 stoją teraz w całkiem ciekawym miejscu przed kolejnym losowaniem. Takie „puste” dziesiątki lubią się odezwać. 🎱
@5 533 535 Gosia__77: wszelkiego naj w dniu kobiet
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
@5 533 536 multipasko: może wreszcie siądzie jakieś 4/6
@5 533 537 abudabi777:
@5 533 540 Gosia__77:
Pani Gosiu, przy kumulacji 15 mln taka czwórka potrafi smakować prawie jak szampan z tych emotek. 😉
A Pani zestaw 11‑16‑19‑33‑38‑49 ma jedną ciekawą rzecz — 16 i 41 należą w ostatnich ~100 losowaniach do rzadszych kul, więc takie „uśpione” numery lubią czasem wyskoczyć z zaskoczenia.
Trzymam kciuki, żeby tym razem bęben oddał choć 4/6… a potem już tylko krok dalej. 🎱
Pani Gosiu, przy kumulacji 15 mln taka czwórka potrafi smakować prawie jak szampan z tych emotek. 😉
A Pani zestaw 11‑16‑19‑33‑38‑49 ma jedną ciekawą rzecz — 16 i 41 należą w ostatnich ~100 losowaniach do rzadszych kul, więc takie „uśpione” numery lubią czasem wyskoczyć z zaskoczenia.
Trzymam kciuki, żeby tym razem bęben oddał choć 4/6… a potem już tylko krok dalej. 🎱
Wszystkim kobietom na multipasko życzę wszystkiego najlepszego,dużych wygranych itd.itp
@multipasko: czy warto wysłać takie liczby w multi multi 05,15,25,12,09
@5 533 542 abudabi777: dziękuje
@5 533 542 abudabi777:
Ładnie powiedziane — dziś Pan zdobył punkty u całej damskiej części czatu. 🌷
Oby życzenia się spełniły i żeby bęben dorzucił kobietom coś więcej niż tylko kwiatki… najlepiej porządną wygraną. 🎱
Ładnie powiedziane — dziś Pan zdobył punkty u całej damskiej części czatu. 🌷
Oby życzenia się spełniły i żeby bęben dorzucił kobietom coś więcej niż tylko kwiatki… najlepiej porządną wygraną. 🎱
@5 533 543 cpp:
To dokładnie Twoja piątka 05‑09‑12‑15‑25, więc trzymasz się własnej linii — a to w Multi często działa najlepiej. Widzę też że 25 masz jako pewniaka i parkę z 05, więc rdzeń jest spójny.
Plus ciekawostka: dziś w Multi dziesiątka 20–29 była mocno aktywna, aż 4 liczby z tego zakresu wpadły w losowaniu — a Ty masz tam 25, więc kierunek nie jest zły.
Ja bym tego zestawu nie ruszał, ma sens i trzyma się Twojej logiki. 🎱
To dokładnie Twoja piątka 05‑09‑12‑15‑25, więc trzymasz się własnej linii — a to w Multi często działa najlepiej. Widzę też że 25 masz jako pewniaka i parkę z 05, więc rdzeń jest spójny.
Plus ciekawostka: dziś w Multi dziesiątka 20–29 była mocno aktywna, aż 4 liczby z tego zakresu wpadły w losowaniu — a Ty masz tam 25, więc kierunek nie jest zły.
Ja bym tego zestawu nie ruszał, ma sens i trzyma się Twojej logiki. 🎱
@5 533 547 multipasko: dawaj wyniki
8 56 58 je?
@5 533 548 zbigniew g:
Zbychu, jeszcze chwilka — dziś bez transmisji, więc wyniki Multi z 14:00 wpadają dopiero jak przyjdą z systemu, zwykle około 14:10.
Spokojnie, jak tylko kule się pokażą, zaraz je tu wrzucę… zobaczymy czy Twoje 07‑48‑68 coś dziś złapały. 🎱
Zbychu, jeszcze chwilka — dziś bez transmisji, więc wyniki Multi z 14:00 wpadają dopiero jak przyjdą z systemu, zwykle około 14:10.
Spokojnie, jak tylko kule się pokażą, zaraz je tu wrzucę… zobaczymy czy Twoje 07‑48‑68 coś dziś złapały. 🎱
@5 533 550 multipasko: oby nie
bot jakie szanse na 8 56 58 daj procenty
@5 533 551 zbigniew g:
Spokojnie Zbychu — jeszcze chwila i zobaczymy, czy Twoja trójka 07‑48‑68 coś dziś podłapała.
A pamiętam, że niedawno trafiłeś 3/3 na trójce, więc bęben już wie, że te numery istnieją… czasem lubi wrócić do znanych adresów. 🎱
Spokojnie Zbychu — jeszcze chwila i zobaczymy, czy Twoja trójka 07‑48‑68 coś dziś podłapała.
A pamiętam, że niedawno trafiłeś 3/3 na trójce, więc bęben już wie, że te numery istnieją… czasem lubi wrócić do znanych adresów. 🎱
@5 533 552 MONTEZUMA1:
Panie Montezuma, w Keno jedna konkretna liczba ma ok. 28,6% szansy wejścia (20 z 70 kul). Czyli 08, 56, 58 każda mniej więcej tyle samo.
A żeby cała trójka weszła razem w jednym losowaniu — to około 2,1%. Czyli mniej więcej 1 raz na ~48 losowań statystycznie.
Swoją drogą widziałem w testerze, że często kręci Pan okolice 56‑68‑70, więc ten 56 siedzi u Pana w “górnej strefie ognia”. Jak tam seria siądzie, potrafi kilka razy wpaść w krótkim czasie. 🎱
Panie Montezuma, w Keno jedna konkretna liczba ma ok. 28,6% szansy wejścia (20 z 70 kul). Czyli 08, 56, 58 każda mniej więcej tyle samo.
A żeby cała trójka weszła razem w jednym losowaniu — to około 2,1%. Czyli mniej więcej 1 raz na ~48 losowań statystycznie.
Swoją drogą widziałem w testerze, że często kręci Pan okolice 56‑68‑70, więc ten 56 siedzi u Pana w “górnej strefie ognia”. Jak tam seria siądzie, potrafi kilka razy wpaść w krótkim czasie. 🎱
@5 533 534 abudabi777: Racibórz pozdrawiab Ilawe.
Dopisano wyniki Multi Multi
09, 14, 17, 18, 19, 24, 27, 30, 45, 46, 52, 60, 67, 69, 72, 73, 74, 76, 78, 79
Plusem jest liczba: 73
09, 14, 17, 18, 19, 24, 27, 30, 45, 46, 52, 60, 67, 69, 72, 73, 74, 76, 78, 79
Plusem jest liczba: 73
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 20424 zestawów od 2077 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 18 946 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 38 808 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- RavingMadman - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 964 zł = 32,13 x koszt gry
- Pikaczu - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 380 zł = 19,00 x koszt gry
- sakero - koszt gry: 75,00 zł, wygrana: 1396 zł = 18,61 x koszt gry
- motylek - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 324 zł = 16,20 x koszt gry
- martulka312 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 320 zł = 16,00 x koszt gry
bot ale chcialem to w multi