Wpisy 553 339 – 553 438
19 października 2011 21:20 → 19 października 2011 21:55, 100 wpisów
a nacinaliście kiedyś korę brzozy na wiosnę i piliście ten sok???? MMMMMMMMMMMMMM................................
amour
zobacz nr 553016
chciałem tejemnicy
zobacz nr 553016
chciałem tejemnicy
lila..
myślałem ,że za tego węża mi taki tekst walnął
553367. amour 2011-10-19 (21:31)
lila, zaraz mu ***olne to będzie miał
553367. amour 2011-10-19 (21:31)
lila, zaraz mu ***olne to będzie miał
Takie są niebezpieczne samice:modliszka,samica,pająk czarna wdowa,samica
Jezuuuu jak widzę Annę Rubik-modelkę-chodzącą reklamę głodu to mnie trzęsie
Użytkownik deprim dodał nowy komentarz w temacie Padły 2 rekordowe "szóstki" !
slavo....to sama skóra i kości.Ohydztwo .Ani biustu ani tyłka ani nogi,niiiccccccccccc
lila, a najlepszy jest akcent tych klientek np Rubik czy tej drugiej od Tap Madl
Dziś chyba dzień porażek
Radwańska przegrała
borussia z Polakami też przegrywa choć gola strzelił Lewandowski
Radwańska przegrała
borussia z Polakami też przegrywa choć gola strzelił Lewandowski
amour...noooo raptem były 8 lat w przypadku Rubik gdzies tam na zadupiu w Ameryce i wielka amełykanka się znalazła.To ja nie wiem po jakiemu powinnam mówić,chyba po cHińsku Krupę rozumiem bo się tam wychowała ale Rubik zasługuje na wjeb
hipciooo
ty chcesz patrzeć wielki biust i tyłka , nie wiecej
ty chcesz patrzeć wielki biust i tyłka , nie wiecej
witam wieczorkiem dzis o 14.00 mialem nauczke zeby te same wysylac az do skutku gralem 7/7 jakies piec szesc losowan a dzis bylo by dziewiąte z kolei i wynik 6/7 szkoda teraz bede cierpliwszy
ja tylko wącham pachnie kobita i nic wiecej
kobieta musi mieć to coś, nie duże cycki ani tyłek , to coś poprostu przede wszystkim rozum i fajny charakter no i buzia ładna
amour....TY napisałeś że bez neta nie da się żyć,JA napisałam żebyś nie PRZESADZAŁ bo nie jesteś ogrodnikiem.OGRODNIK PRZESADZA np kwiatki.kapito???
amour...no nie wiem czy tylko musi mieć ładną buzię.A jakby miała ładną buzię i wary po cyc,cyc po wary.wary po kolana to też by się Tobie podobała????
siemanko wszystkim
lila....ty moje...
andro...siemka.....
lila....ty moje...
andro...siemka.....
A widziałem w telewizji reklamę vitasteron,dla mężczyzn osłabionych i przeziębionych