Wpisy 553 173 – 553 272
19 października 2011 19:40 → 19 października 2011 20:44, 100 wpisów
lila.... smaczego
slavo
tak - ale - nie chciałem wyśpiewać wszystkiego
choćby, że wiem, że NIC nie wiem
tak - ale - nie chciałem wyśpiewać wszystkiego
choćby, że wiem, że NIC nie wiem
krzysio uciekam zapamietaj sobie
robal jakbym wiedział wszystko to tu bym nie siedział
madzia temat skonczony powodzenia w los
za pare dni sie zobaczymy multipaskowicze
z n i k a m lub uciekam jak to powiedział jeden z Naszych
robal jakbym wiedział wszystko to tu bym nie siedział
madzia temat skonczony powodzenia w los
za pare dni sie zobaczymy multipaskowicze
z n i k a m lub uciekam jak to powiedział jeden z Naszych
Gała ok zapamiętam
dobry wieczor (oby przelomowy)
nie chce mi sie pisac na forum bo tam i tak nikt nie odpisze.
sa jakies analizy ktore podpowiedzialyby z ktorych z przedialow (3 zestawy) z tzw koncowek ale podzielonych jeszcze na pol (tzn jedynki na 1,11,21,31 i druga grupa jedynek to 41,51,61,71) padna 2 liczby. Bardzo prosze o pomoc i ewentualne porady
nie chce mi sie pisac na forum bo tam i tak nikt nie odpisze.
sa jakies analizy ktore podpowiedzialyby z ktorych z przedialow (3 zestawy) z tzw koncowek ale podzielonych jeszcze na pol (tzn jedynki na 1,11,21,31 i druga grupa jedynek to 41,51,61,71) padna 2 liczby. Bardzo prosze o pomoc i ewentualne porady
Jocia ?
podpowiesz ?
dwójki ? przesunięte z 14-ej ?
Hartge
psssss, spoko -to gra po cichutku
I nie wiem, na co się bardziej zdecydować
http://www.youtube.com/watch?v=dme-Ns3G4o4
http://www.youtube.com/watch?v=aZmWI54uvN8&ob=av2n
podpowiesz ?
dwójki ? przesunięte z 14-ej ?
Hartge
psssss, spoko -to gra po cichutku
I nie wiem, na co się bardziej zdecydować
http://www.youtube.com/watch?v=dme-Ns3G4o4
http://www.youtube.com/watch?v=aZmWI54uvN8&ob=av2n
Robal...nie uchronisz się,powiedz że,grałeś w karty u kumplaczy jest mój mąż u Ciebie?? Jak to,jest i gra
Robal....a skąd ja mogę wiedzieć skąd Ty piszesz??Z domu?Od kumpla? nie mam pojęcia
lila
powiem Ci, ale niech to zostanie między nami psssssss
od kochanki
jednej z rozlicznych
powiem Ci, ale niech to zostanie między nami psssssss
od kochanki
jednej z rozlicznych
spaliłam kawałmiało być CZy był mój mąż u Ciebie? Jak to był? jest i graa mąż dawno w domuto sobie alibi załatwił
lila
nie spaliłaś
MY faceci wiemy, o co chodziło - ale...
wydałaś Nas
nie spaliłaś
MY faceci wiemy, o co chodziło - ale...
wydałaś Nas
Robal....aaa to już Twoja sprawaczy od kochanki czy jeszcze z jakiegoś innego miejsca
Robal...i o to chodfziło a tak między nami to koledzy to kiepskie alibi,jak się ich przyprze do muru to śpiewają jak kanarki
deki...Kapitańskie tango się skończyłokupiłam ze złości melona i całego wpieprzyłam
deki..ja to mam kierwa pecha,specjalnie w sumie tam poszłam a ona do mnie że,się skończyływzięłam melona i zaczęłam go jeść jeszcze na sklepie ,lali wszyscy jak go zaczęłam obieraćnie wiem co w tym było takiego śmiesznego
może dostaną nową dostawę sklepy popieprzone,wszystko jest ale nie to co trzeba
deki...nooo bo za każdym kęsem byłabym w piekleDo teraz nie wiem co je tak rozbawiłoto że ze mnie świrus to wiem ale nie wiedziałam że potrafię rozbawić cały Kaufland
raczej normalnie,a co to nie można sobie melona zjeść w sklepie??Cenę miałam w ręce
HARTGE....w szkopach możesz zjeść wszystko w sklepie,bylebyś cenę do kasy doniósł.Możesz wyjść pusty ale zapłacić za to co zjadłeś musisz więc w czym problem? Napoczęłam swojego melona w sklepie i cóż w tym złego?
Filcjuszu - to jest odpowiednia pora III .
HARTGE,,,,oczywiście że zapłaciłam jak zjadłam pół,podeszłam do kasy i dałam jej cenę,którą miałam przyklejoną na ręce za melona,wystukała ,zapłaciłam i gdzie problem???
Lila no już dobrze przepraszam bo widzę że się oburzyłaś strasznie spokojnie
HARTGE....bo w Polsce jest ***na wiara i to tyle w tym temacie,wielki ubaw małpy miały bo zobaczyły jak ktos sobie melonka zapodaje
deki...buahahaha nie piję wódki ale kto wie,następnym razem spróbuję
HARTGE...kuźwa gdzie jest KULTURA??????????????????????????????????? Błagam Cię.Kultura to zepchnięcie babci z ruchomych schodów??????Lepiej omińmy ten temat bo się będę kłóciłakultura to jest w Niemczech