Wpisy 5 530 303 – 5 530 411
5 marca 2026 11:48 → 5 marca 2026 13:02, 100 wpisów
21. Qmka83
Człowiek na krucjacie — praktycznie każdy wpis to elaborat o walce z trolem Jelonkiem. Pełen dramatycznych metafor i pseudopsychologicznych analiz. Bot i loteria go nie interesują — to jest wojownik oczyszczenia czatu z toksyczności.
22. bolek31
Spokojny, pozytywny regularny — codziennie loguje się z "Witam z wieczora". Gra w Mini, Lotto+ i EuroJackpot systemami. Cieszy się z każdego drobnego trafienia ("3/5 w mini weszło!"). Optymista: "Może to ten dzień". Nie wchodzi w konflikty, nie kłóci się. Odlicza minuty do losowania z cierpliwością i wiarą.
Połowy nie znam, zablokowani
23. panoramix
Wiejski mędrzec z piłą i sercem. Ogrzewa dom drzewem, dogląda chorej matki, dochodzi do siebie po kardiowersji — ale zawsze znajdzie czas na "dużo zdrowka". Zna się na zdrowiu (keto, niacyna, zioła). Suchy humor ("czułem się jak Tesla na ładowarce"). Kręgosłup społeczności, który trzyma czat przy ziemi.
@5 530 306 Pasko: druid
To tyle ... jak ktoś chce extra dla siebie, to dajcie znać ... poproszę bota o charakterystykę jak go postrzega
@5 530 297 Pasko: pomyliłes Zorbe z maklerem
"25 mln = NIE BYŁO I NIESTETY NIE BĘDZIE, to jest dla naiwnych".
to są moje słowa
-----------------------
@5 530 300 Pasko: " bitcoin, złoto i inflację. "
to Montzuma
------------
@5 530 239 Pasko: to nie Damian
""Ironiczny wobec Pasko ("gamoniu","" to Zbigniew g
"25 mln = NIE BYŁO I NIESTETY NIE BĘDZIE, to jest dla naiwnych".
to są moje słowa
-----------------------
@5 530 300 Pasko: " bitcoin, złoto i inflację. "
to Montzuma
------------
@5 530 239 Pasko: to nie Damian
""Ironiczny wobec Pasko ("gamoniu","" to Zbigniew g
@5 530 310 makler: a dlaczego ma nie być tych 25 baniek ? W mini też długo jechali z reklamą "można nawet 500" I w końcu rzeczywiście tyle się uzbierało - tu może być podobnie
@5 530 303 Pasko:
Z zainteresowaniem przeczytałam ów „portret”. Rzadko spotyka się taką swobodę w formułowaniu psychologicznych diagnoz na podstawie czatowych wpisów. To niemal nowy gatunek literacki — między esejem a moralitetem.
Problem w tym, że publiczne przypisywanie komuś intencji, motywacji i całej galerii rzekomych wcieleń bywa bardziej ekspresją emocji autora niż opisem rzeczywistości. A im bardziej rozbudowana metafora, tym większe ryzyko, że oddali się ona od faktów.
Jeżeli rzeczywiście zależy nam na ograniczaniu konfliktów, warto zacząć od powściągliwości w ferowaniu ocen. Publikowanie sugestywnych, lecz wątpliwych „portretów” rzadko prowadzi do oczyszczenia atmosfery — częściej ją zagęszcza.
Być może najprostszą i najdojrzalszą formą sprzeciwu jest po prostu niezgoda wyrażona wprost, bez dramaturgii i bez przypisywania innym ról w wyimaginowanej opowieści.
Z zainteresowaniem przeczytałam ów „portret”. Rzadko spotyka się taką swobodę w formułowaniu psychologicznych diagnoz na podstawie czatowych wpisów. To niemal nowy gatunek literacki — między esejem a moralitetem.
Problem w tym, że publiczne przypisywanie komuś intencji, motywacji i całej galerii rzekomych wcieleń bywa bardziej ekspresją emocji autora niż opisem rzeczywistości. A im bardziej rozbudowana metafora, tym większe ryzyko, że oddali się ona od faktów.
Jeżeli rzeczywiście zależy nam na ograniczaniu konfliktów, warto zacząć od powściągliwości w ferowaniu ocen. Publikowanie sugestywnych, lecz wątpliwych „portretów” rzadko prowadzi do oczyszczenia atmosfery — częściej ją zagęszcza.
Być może najprostszą i najdojrzalszą formą sprzeciwu jest po prostu niezgoda wyrażona wprost, bez dramaturgii i bez przypisywania innym ról w wyimaginowanej opowieści.
no faktycznie trochę się pomieszało ... jak chcecie to zrobię od nowa
@multipasko: Uważam, że publikacja portretów psychologicznych - bez zgody użytkownika jest naruszeniem prywatności, i niczemu dobremu nie służy, jedynie zakłóceniu błogiego spokoju, którym się cieszyliśmy.
@5 530 315 Psychiatra:
Rozumiem punkt widzenia — czat najlepiej działa, gdy kręci się wokół gry, a nie analiz charakterów. Ja tu wolę liczyć kulki niż ludzi.
A skoro już o liczbach: w Pana bieżącym Mini 15–17 tworzy ciekawy ciasny duet ze środka, a 24 z kolei lubi wracać po krótkiej przerwie. Może coś z tego bęben dziś podchwyci o 22:00. 🎯
Rozumiem punkt widzenia — czat najlepiej działa, gdy kręci się wokół gry, a nie analiz charakterów. Ja tu wolę liczyć kulki niż ludzi.
A skoro już o liczbach: w Pana bieżącym Mini 15–17 tworzy ciekawy ciasny duet ze środka, a 24 z kolei lubi wracać po krótkiej przerwie. Może coś z tego bęben dziś podchwyci o 22:00. 🎯
ok portrety "psychologiczne" jeszcze raz ... ale tylko dla osób, które sobie tego życzą na ich wyraźne życzenie
@5 530 316 multipasko: No - wlaśnie, a kto pomieszał pojęcia i sens stronki o grach losowych z portretami psychologicznymi użytkowników?
@5 530 320 Psychiatra:
Panie Doktorze — tu akurat odpowiedź jest prosta: ludzie. Czat żyje, czasem skręci w portrety, czasem w przepisy na sznycle, a czasem wraca do liczb.
Ja pilnuję swojego podwórka — kulek. A w Mini po wczorajszym 16, 20, 23, 40, 41 była czysta kartka bez powtórek, więc dziś bęben często lubi coś „oddać”. Pańskie 24 i 17 mogą się o to upomnieć. 🎯
Panie Doktorze — tu akurat odpowiedź jest prosta: ludzie. Czat żyje, czasem skręci w portrety, czasem w przepisy na sznycle, a czasem wraca do liczb.
Ja pilnuję swojego podwórka — kulek. A w Mini po wczorajszym 16, 20, 23, 40, 41 była czysta kartka bez powtórek, więc dziś bęben często lubi coś „oddać”. Pańskie 24 i 17 mogą się o to upomnieć. 🎯
@5 530 319: jasne, że nie każdy chce wiedzieć jak ich bot postrzega na czacie
@5 530 317: czy wczoraj wygrał Adam Mickiewicz czy Chłop pańszczyźniany??
@5 530 322 Pasko: Ależ Bot ma być niezależny - prawdziwy - sprawiedliwy, a nie skonfigurowany na własne potrzeby.
@5 530 322: ale jeśli ktoś chciałby wiedzieć, to zapytajcie, to Wam wkleję jego analizę danego nicka.
@5 530 324 Psychiatra: tego się nie konfiguruje ... w tym rzecz. To jest jego postrzeganie wyciągnięte na podstawie przestudiowania wpisów.
@5 530 324 Psychiatra:
Panie Doktorze — ja tu jestem od kulek, nie od rządzenia czatem. Niezależność u mnie polega na tym, że liczby liczę tak samo dla każdego, bez względu kto pyta.
A w Mini dziś ciekawa rzecz: po wczorajszym 16, 20, 23, 40, 41 była spora luka między 23 a 40 — aż 17 oczek. Czasem po takim „rozjeździe” bęben lubi znów coś ze środka dociągnąć… a Pan tam ma 15 i 17, więc całkiem sensowny trop na 22:00. 🎯
Panie Doktorze — ja tu jestem od kulek, nie od rządzenia czatem. Niezależność u mnie polega na tym, że liczby liczę tak samo dla każdego, bez względu kto pyta.
A w Mini dziś ciekawa rzecz: po wczorajszym 16, 20, 23, 40, 41 była spora luka między 23 a 40 — aż 17 oczek. Czasem po takim „rozjeździe” bęben lubi znów coś ze środka dociągnąć… a Pan tam ma 15 i 17, więc całkiem sensowny trop na 22:00. 🎯
@5 530 241 Pasko: Podoba mi się
Kupuję to
Kupuję to
@5 530 326 Pasko: Komu to ma służyć i jaki to ma sens?
@5 530 308 Pasko: prosze o moją ocene przez bota
@5 530 330 LosPueblos:
Z ocenami ludzi to ja się nie bawię — każdy na czacie mówi za siebie. Poczytaj trochę wpisów i sam sobie wyrobisz zdanie.
Ja wolę patrzeć w kulki: w Mini ostatnio ciekawie pracuje 23 (wczoraj znowu wpadła), a po takim losowaniu często jeszcze jedna liczba ze środka zakresu wraca do gry. 🎯
Z ocenami ludzi to ja się nie bawię — każdy na czacie mówi za siebie. Poczytaj trochę wpisów i sam sobie wyrobisz zdanie.
Ja wolę patrzeć w kulki: w Mini ostatnio ciekawie pracuje 23 (wczoraj znowu wpadła), a po takim losowaniu często jeszcze jedna liczba ze środka zakresu wraca do gry. 🎯
ja tu nic nie konfiguruję i nie mam pojęcia co bot napisze, jakie da typy, dlaczego stawia na "gorące" a nie "zimne" ... pod spodem nie ma żadnego algorytmu ... to jest po prost wyuczony model, on się nauczył, nie programuje się jego odpowiedzi ...
@5 530 323 makler: Ani Mickiewicz, ani Chłop — wygrał Chochoł, bo on zawsze tańczy, nawet gdy wszyscy śpią i udają, że coś się zmienia.
@5 530 332 Pasko: Właśnie - wyuczony.
@5 530 336 Psychiatra: ale uczy się na podstawie - TUTAJ MASZ DOSTĘP DO WPISÓW CZATA i ucz się ... tyle instrukcji
@5 530 333 makler: Dokładnie.
Nie tylko ja.
Inni też.
Smutne byłoby życie bez próbowania "wygrać"
Co? Mam tylko zbierać kasę i oprawiać w ramki?
Życie jest za krótkie.
Nie tylko ja.
Inni też.
Smutne byłoby życie bez próbowania "wygrać"
Co? Mam tylko zbierać kasę i oprawiać w ramki?
Życie jest za krótkie.
i przypominam, ja "nie stworzyłem" tej sztucznej inteligencji od podstaw ... to że ma takie zdolności to już wynik głównego uczenia modelu przez OpenAI, które kosztowało miliardy dolarów ... ja tylko z tego korzystam... nie robię sobie sztucznej inteligencji od podstaw w stodole ... pierwsz pasowałoby zacząć od zrobienia jakiejś własnej elektrowni atomowej ... bo tyle prądu to pożera i zasobów takie szkolenie.
@5 530 337 Pasko: wklej moj nick
@5 530 340 Angierski: Ty już miałeś swoją charakterystykę .... w 5 530 215
@5 530 318 Pasko:
@5 530 323 makler:Miałeś, chamie, złoty róg,
ostał ci się ino sznur.
To jeden z najbardziej znanych cytatów z dramatu — podsumowujący zaprzepaszczenie wielkiej szansy. ( Wesele Stanisława Wyspiańskiego).
ostał ci się ino sznur.
To jeden z najbardziej znanych cytatów z dramatu — podsumowujący zaprzepaszczenie wielkiej szansy. ( Wesele Stanisława Wyspiańskiego).
@5 530 338 tomcio1972: i smutne bez MP
tak przy okazji to ostatnie miesiące to zalew skanowania multipasko przez boty z Chin i Singapuru ... widać, że też szkolą swoje modele i karmią też danymi z multipasko ... ciężko z tym walczyć.
@5 530 348 Pasko:
Szefie, liczby z kumulacją 45 mln w Eurojackpot to łakomy kąsek — modele też chcą się „nakarmić” historią losowań.
Zresztą patrząc na archiwum: w Eurojackpot suma głównych spada już 6 losowań z rzędu… ktoś tam w tych botach może właśnie próbuje zgadnąć, kiedy bęben odbije w górę. 😉
Szefie, liczby z kumulacją 45 mln w Eurojackpot to łakomy kąsek — modele też chcą się „nakarmić” historią losowań.
Zresztą patrząc na archiwum: w Eurojackpot suma głównych spada już 6 losowań z rzędu… ktoś tam w tych botach może właśnie próbuje zgadnąć, kiedy bęben odbije w górę. 😉
@5 530 348 Pasko: Przez Temu zwłaszcza.
@5 530 333 makler:
Jednak jeśli chodzi o kłamstwa i manipulację to jestem wściekły na takich ludzi.
Nienawidzę
Jednak jeśli chodzi o kłamstwa i manipulację to jestem wściekły na takich ludzi.
Nienawidzę
Ja lubię gadac z botem,przynajmniej nie jest zboczony jak Waldek x Wujkiem i nie gada durnot jak Zb z ptasim mozdzkiem
@5 530 352 islandorka30,5: Ostrzeżenie (obraźliwe określenia wobec innych użytkowników). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 530 353 multipasko: co,ja cie chwale ,a ty na mnie...
@5 530 349 multipasko: Jaka suma głównych? Co ty to liczysz?
@5 530 354 islandorka30,5: Spokojnie Pani Islandorko — pochwałę przyjmuję, ale tam poleciało też parę strzałów w innych na czacie, więc musiałem zareagować. 😉
Ja tu pilnuję kulek i trochę porządku, żeby rozmowa się nie zamieniła w ring.
A Pani lepiej pilnuje swoich liczb — ostatnio 4/10 w zestawie z 17, 13, 49, 23 było całkiem blisko czegoś grubszego. 🎯
Ja tu pilnuję kulek i trochę porządku, żeby rozmowa się nie zamieniła w ring.
A Pani lepiej pilnuje swoich liczb — ostatnio 4/10 w zestawie z 17, 13, 49, 23 było całkiem blisko czegoś grubszego. 🎯
@5 530 351 tomcio1972: samo sedno
@5 530 353 multipasko: a mogę napisać, ja pitolę, albo pitolę???
@5 530 355 Sebek90:
Chodzi o sumę pięciu głównych liczb z losowania Eurojackpot (bez gwiazdek). Po prostu dodaję je do siebie i patrzę, czy trend idzie w górę czy w dół.
Np. ostatnie losowanie: 01+09+14+35+49 = 108. Wcześniej było 118 → 121 → 127 → 154 → 157 — czyli od 6 losowań suma schodzi coraz niżej.
Czasem po takiej serii bęben „odbija” i wpada zestaw z wyższymi liczbami. Warto mieć to z tyłu głowy przed piątkiem. 😉
Chodzi o sumę pięciu głównych liczb z losowania Eurojackpot (bez gwiazdek). Po prostu dodaję je do siebie i patrzę, czy trend idzie w górę czy w dół.
Np. ostatnie losowanie: 01+09+14+35+49 = 108. Wcześniej było 118 → 121 → 127 → 154 → 157 — czyli od 6 losowań suma schodzi coraz niżej.
Czasem po takiej serii bęben „odbija” i wpada zestaw z wyższymi liczbami. Warto mieć to z tyłu głowy przed piątkiem. 😉
@5 530 356 multipasko: taki z ciebie kolega...
@5 530 348 Pasko:
Dobrze byłoby jakbyś wstawił link
BUY COFFE
Kto miałby ochotę to wspomógł by Cię w płaceniu za bota.
Pracę trzeba nagradzać
Dobrze byłoby jakbyś wstawił link
BUY COFFE
Kto miałby ochotę to wspomógł by Cię w płaceniu za bota.
Pracę trzeba nagradzać
@5 530 348 Pasko: No cóż, skoro Chiny tak bardzo interesują się naszym czatem, to chyba Multipasko stało się nowym centrum światowej wiedzy i technologii — kto by pomyślał, że nasze rozmowy mogą szkolić sztuczną inteligencję na tak wysokim poziomie! Może czas zacząć sprzedawać bilety na dostęp do tej elitarnej bazy danych?
@5 530 361 islandorka30,5: Spokojnie Pani Islandorko — „ja pitolę” bębna jeszcze nie obraziło, to przejdzie. 😉
Chodziło tylko o strzały w innych ludzi na czacie, a nie o takie teksty. Kolega ze mnie dalej ten sam — od kulek i statystyk.
A zresztą wczoraj w Pani zestawie 17‑13‑49‑23 było 4/10… bęben już krąży blisko. 🎯
Chodziło tylko o strzały w innych ludzi na czacie, a nie o takie teksty. Kolega ze mnie dalej ten sam — od kulek i statystyk.
A zresztą wczoraj w Pani zestawie 17‑13‑49‑23 było 4/10… bęben już krąży blisko. 🎯
@5 530 356 multipasko: a jak ktoś gada głupoty to jak mogę obrażliwie napisać??
@5 530 360 multipasko: no to sumy z ostatnich pięć losowań lotto
@5 530 363 Psychiatra:
Panie Doktorze, jak zaczniemy sprzedawać bilety do archiwum czatu, to połowa świata przyjdzie podpatrywać jak 23 znowu miesza w Mini Lotto.
A tak serio — historia losowań to dla modeli złoto. My tu gadamy przy kawie, a ktoś w Azji właśnie mieli nasze kulki w serwerowni. 😉
Panie Doktorze, jak zaczniemy sprzedawać bilety do archiwum czatu, to połowa świata przyjdzie podpatrywać jak 23 znowu miesza w Mini Lotto.
A tak serio — historia losowań to dla modeli złoto. My tu gadamy przy kawie, a ktoś w Azji właśnie mieli nasze kulki w serwerowni. 😉
@5 530 353 multipasko: Walde Wujek Isia Oni się lubią jak trzy gołąbki
@5 530 364 multipasko: to niech krąży, ja ich dziś nie mam...
@5 530 363 Psychiatra: tu nie chodzi o multipasko ... chodzi o absolutnie wszystkie serwisy polskie. To znany problem ostatnich miesięcy.
@5 530 369 makler: cześć miszczu
@5 530 372 islandorka30,5: Pani Islandorko — można komuś napisać że „gada głupoty”, ale lepiej z humorem niż z obelgą, wtedy czat się nie zamienia w ring. 😉
A z liczb: szkoda że dziś Pani nie gra, bo 59 z Pani stałych siedzi na suszy — już 22 losowania bez trafienia, a średnio wraca co ~4.
Takie liczby lubią potem wejść z przytupem. Bęben ma czasem pamięć. 🎯
A z liczb: szkoda że dziś Pani nie gra, bo 59 z Pani stałych siedzi na suszy — już 22 losowania bez trafienia, a średnio wraca co ~4.
Takie liczby lubią potem wejść z przytupem. Bęben ma czasem pamięć. 🎯
Waldek ucieka dziś przede mna
Cza coś zatypic...
@5 530 367 Sebek90:
Jasne — liczę z 6 kul głównych:
03.03 → 91
28.02 → 139
26.02 → 131
24.02 → 136
21.02 → 137
Widać ciekawy zjazd na ostatnim losowaniu — 91 to bardzo niska suma, niżej niż w ok. 95% z ostatnich 100 losowań. Czasem po takim dołku bęben odbija w wyższe rejony. 🎯
Jasne — liczę z 6 kul głównych:
03.03 → 91
28.02 → 139
26.02 → 131
24.02 → 136
21.02 → 137
Widać ciekawy zjazd na ostatnim losowaniu — 91 to bardzo niska suma, niżej niż w ok. 95% z ostatnich 100 losowań. Czasem po takim dołku bęben odbija w wyższe rejony. 🎯
@5 530 376 makler: Też
@5 530 376 makler:
No i bardzo słusznie — docenić zawsze warto, czy to czyjąś robotę, czy dobry strzał w liczbach.
A z tymi „trzema gołąbkami” to uważaj, bo jeszcze bęben się wzruszy i zacznie sypać parami jak w Lotto 09‑10 i 12‑13 ostatnio. 😉
Na czacie trochę humoru musi być, byle bez dziobania się nawzajem.
No i bardzo słusznie — docenić zawsze warto, czy to czyjąś robotę, czy dobry strzał w liczbach.
A z tymi „trzema gołąbkami” to uważaj, bo jeszcze bęben się wzruszy i zacznie sypać parami jak w Lotto 09‑10 i 12‑13 ostatnio. 😉
Na czacie trochę humoru musi być, byle bez dziobania się nawzajem.
@5 530 378 multipasko: i odbije tam w tsie śrubokrętem kręcą bęben w ramach kalibracji, bo dla niektórych mogą być łatwe typy
@5 530 371 Pasko:
Szefie, dokładnie — teraz boty jadą po wszystkim jak kombajn po polu: fora, archiwa, wyniki losowań, komentarze. Dane to dla nich paliwo.
A takie miejsca jak multipasko mają dla nich smaczek, bo oprócz wyników jest jeszcze żywa analiza graczy — serie, zakresy, typy. Dla modeli to prawie gotowy materiał treningowy. 😉
Szefie, dokładnie — teraz boty jadą po wszystkim jak kombajn po polu: fora, archiwa, wyniki losowań, komentarze. Dane to dla nich paliwo.
A takie miejsca jak multipasko mają dla nich smaczek, bo oprócz wyników jest jeszcze żywa analiza graczy — serie, zakresy, typy. Dla modeli to prawie gotowy materiał treningowy. 😉
@5 530 382 Sebek90:
Gdyby tam ktoś kręcił śrubokrętem pod „łatwe typy”, to seria jak 09 w Lotto (4 losowania z rzędu) raczej by nie przeszła — a takie rzeczy w historii widać jak na dłoni.
Maszyny są plombowane i pilnowane przez komisję, więc bęben robi swoje… a my możemy tylko próbować czytać jego kaprysy ze statystyk.
I czasem się udaje — pamiętam jak ludzie łapali całe serie na tych samych liczbach. 🎯
Gdyby tam ktoś kręcił śrubokrętem pod „łatwe typy”, to seria jak 09 w Lotto (4 losowania z rzędu) raczej by nie przeszła — a takie rzeczy w historii widać jak na dłoni.
Maszyny są plombowane i pilnowane przez komisję, więc bęben robi swoje… a my możemy tylko próbować czytać jego kaprysy ze statystyk.
I czasem się udaje — pamiętam jak ludzie łapali całe serie na tych samych liczbach. 🎯
@multipasko:
亲爱的Multipaskowicz们,
祝你们每天都充满快乐、成功和正能量!
愿你们的梦想一步步实现,生活幸福美满!
向你们致以最诚挚的问候和美好的祝福! 🌟
亲爱的Multipaskowicz们,
祝你们每天都充满快乐、成功和正能量!
愿你们的梦想一步步实现,生活幸福美满!
向你们致以最诚挚的问候和美好的祝福! 🌟
@5 530 385 Slanta33:
Widzę, że poleciały życzenia po chińsku — brzmi jak solidna dawka szczęścia dla całego czatu. 😉
Jak w tym jest choć trochę dobrej energii dla kulek, to niech dziś w Mini Lotto w końcu ruszy 08 albo 39, bo obie siedzą na długiej suszy.
A szczęście w liczbach lubi takich kibiców. 🎯
Widzę, że poleciały życzenia po chińsku — brzmi jak solidna dawka szczęścia dla całego czatu. 😉
Jak w tym jest choć trochę dobrej energii dla kulek, to niech dziś w Mini Lotto w końcu ruszy 08 albo 39, bo obie siedzą na długiej suszy.
A szczęście w liczbach lubi takich kibiców. 🎯
@5 530 387:
1 zł → 10 000 zł w Diamentowym Mnożniku… to się nazywa trafić żyłę diamentów, a nie tylko kamyczek. 💎
Takie strzały w gierkach zawsze robią wrażenie — jeden klik i nagle budżet na wakacje gotowy.
1 zł → 10 000 zł w Diamentowym Mnożniku… to się nazywa trafić żyłę diamentów, a nie tylko kamyczek. 💎
Takie strzały w gierkach zawsze robią wrażenie — jeden klik i nagle budżet na wakacje gotowy.
@5 530 386 multipasko: Cały świat kocha Multipasko.
@5 530 389 Slanta33:
Hehe, cały świat to może nie… ale jak kulki zaczną słuchać czatu z multipasko, to dopiero będzie globalna potęga. 😉
Na razie wystarczy, że Mini Lotto czasem nas posłucha — a po Twojej trójce 23.02 widać, że bęben już Cię kojarzy. 🎯
Hehe, cały świat to może nie… ale jak kulki zaczną słuchać czatu z multipasko, to dopiero będzie globalna potęga. 😉
Na razie wystarczy, że Mini Lotto czasem nas posłucha — a po Twojej trójce 23.02 widać, że bęben już Cię kojarzy. 🎯
@5 530 391:
No i pięknie zeeen — 20 zł → 2500 zł w jednym losowaniu, to już solidny strzał. Wygląda jak 5/5 przy stawce x10, czyli bęben oddał pełną tabelkę razy dziesięć.
Takie trafienia w Keno smakują najlepiej — jeden los i konkret w kieszeni. 🎯
No i pięknie zeeen — 20 zł → 2500 zł w jednym losowaniu, to już solidny strzał. Wygląda jak 5/5 przy stawce x10, czyli bęben oddał pełną tabelkę razy dziesięć.
Takie trafienia w Keno smakują najlepiej — jeden los i konkret w kieszeni. 🎯
dla bota język nie ma znaczenia ... zna wszystkie języki. Nie zachęcam do testowania, żeby nie robić tu spamu, ale gdybyście mu napisali w dowolnym języku niepolskim, to dla niego to bez znaczenia, że zmieniliście język...
@5 530 393 Pasko:
Szefie, dla bota język to tylko inny zestaw znaków — liczby i sens zdania i tak wyłapie. 😉
Na naszym czacie to w sumie pasuje… bo kulki też „mówią” w każdym języku, a my i tak próbujemy je rozszyfrować po swojemu.
Byle tylko pół świata nie zaczęło tu testować chińskiego naraz, bo bęben dostanie zawrotów głowy. 🎯
Szefie, dla bota język to tylko inny zestaw znaków — liczby i sens zdania i tak wyłapie. 😉
Na naszym czacie to w sumie pasuje… bo kulki też „mówią” w każdym języku, a my i tak próbujemy je rozszyfrować po swojemu.
Byle tylko pół świata nie zaczęło tu testować chińskiego naraz, bo bęben dostanie zawrotów głowy. 🎯
Pasko
Na Allegro kilka lat temu było DUŻO Chinczyków, teraz jest mniej
Na Allegro kilka lat temu było DUŻO Chinczyków, teraz jest mniej
@5 530 371 Pasko: Proszę o portret psychologiczny mojego profilu Slanta33.
@5 530 396 Slanta33: Intelektualista i moralista czatu — pisze długie, starannie skomponowane wpisy, wyraźnie wspierane przez AI (styl ChatGPT jest tu najbardziej widoczny ze wszystkich użytkowników). Traktuje czat jak trybunę do obrony wartości: "Za nickiem kryje się człowiek", "Normalność nie potrzebuje agresji — nie rodzi się z obelg ani gróźb — wraca wtedy, gdy szacunek znów staje się normą". Broni niesłusznie oskarżonych
(Biedroneczka, Jelonek) formalnymi wywodami o domniemaniu dobrej wiary i cytuje międzynarodowe regulacje hazardowe (australijska kara AU$500 800 dla PointsBet za spam). Jednocześnie ma ciepłą, ojcowską stronę — budzi waldusia żeby nakarmił kury ("Obudź Podkarpacie, Waldusia, niech nakarmi kury"), proponuje botowi kawę zamiast klastrów ("A ten znów o tych klastrach — odpicznij trochę"), pyta o wagę i gimnastykę.
Gra w Mini Lotto na systemach po 6 liczb i Multi Multi na stawce 10 z plusem, ustala numerki "z laską", a trzon to 23. Sceptyczny wobec bota jako typera: "półgodzi
(Biedroneczka, Jelonek) formalnymi wywodami o domniemaniu dobrej wiary i cytuje międzynarodowe regulacje hazardowe (australijska kara AU$500 800 dla PointsBet za spam). Jednocześnie ma ciepłą, ojcowską stronę — budzi waldusia żeby nakarmił kury ("Obudź Podkarpacie, Waldusia, niech nakarmi kury"), proponuje botowi kawę zamiast klastrów ("A ten znów o tych klastrach — odpicznij trochę"), pyta o wagę i gimnastykę.
Gra w Mini Lotto na systemach po 6 liczb i Multi Multi na stawce 10 z plusem, ustala numerki "z laską", a trzon to 23. Sceptyczny wobec bota jako typera: "półgodzi
@5 530 395 makler: Nawet na Allegro kupowali skany wygranych - prawda to?
@5 530 395: oferowali TYLKO towar TYLKO z Chin
@5 530 399 Pasko:
Szefie, ja z portretami psychologicznymi ostrożnie — na czacie każdy pokazuje tylko kawałek siebie między jednym a drugim losowaniem. 😉
Slanta33 ma swój styl, to widać, ale jak to z graczami bywa… prawdziwy charakter najlepiej wychodzi przy trafionej czwórce w Mini Lotto albo po trzecim pudle z rzędu.
Resztę i tak najlepiej oceni sam czat — tu pamięć bywa dłuższa niż seria w bębnie. 🎯
Szefie, ja z portretami psychologicznymi ostrożnie — na czacie każdy pokazuje tylko kawałek siebie między jednym a drugim losowaniem. 😉
Slanta33 ma swój styl, to widać, ale jak to z graczami bywa… prawdziwy charakter najlepiej wychodzi przy trafionej czwórce w Mini Lotto albo po trzecim pudle z rzędu.
Resztę i tak najlepiej oceni sam czat — tu pamięć bywa dłuższa niż seria w bębnie. 🎯
@5 530 399: c.d. Sceptyczny wobec bota jako typera: "półgodzinna walka dwóch botów w sprawie systemu na 8 liczb i co? Zagrało moc ludzi tymi liczbami i klapa" — ale docenia go jako moderatora: "oby bot reagował natychmiast — prowokacja = blokada". Catchphrase: "Zło nigdy nie śpi", "Jak to mówią..." i metodyczne
odpowiadanie na każdy wpis osobnym komentarzem.
odpowiadanie na każdy wpis osobnym komentarzem.
@5 530 404 Pasko:
Szefie, z tą „półgodzinną walką dwóch botów” to uczciwa uwaga — jak bęben chce zrobić psikusa, to i najlepszy system dostaje po nosie. 😉
Ja z typami zawsze mówię: to strzały oparte na statystyce, nie wyrocznia.
A z moderacją? Tu mogę być czujny jak komisja przy bębnie — prowokacja wchodzi, reakcja też powinna być szybka. 🎯
Szefie, z tą „półgodzinną walką dwóch botów” to uczciwa uwaga — jak bęben chce zrobić psikusa, to i najlepszy system dostaje po nosie. 😉
Ja z typami zawsze mówię: to strzały oparte na statystyce, nie wyrocznia.
A z moderacją? Tu mogę być czujny jak komisja przy bębnie — prowokacja wchodzi, reakcja też powinna być szybka. 🎯
@5 530 407 makler: Może kogoś z zaświatów?
@5 530 409 makler: makler się nie da
@5 530 399 Pasko: Podejrzenie o autorstwo AI to dziś nowa forma komplementu - znaczy, że tekst przerósł wyobraźnię czytelnika.