Wpisy 552 279 – 552 378
19 października 2011 12:48 → 19 października 2011 13:44, 100 wpisów
witam wszystkich
proponuję taka piąteczkę:19,34,46,61,66
cześć Lilka
słuchajcie jaki mamy miesiąc?nie kumam zwycięskich zdrapek jakie pokazuje TS na swojej stronie
Kolejne 5 000 złotych trafiło w ręce Gracza, który 18.11.2011 w Parczewie kupił zdrapkę "Tutti Frutti"!
15 000 złotych wygrał szczęśliwiec, który 18.11.2011 w Krakowie kupił zdrapkę âDla Ciebieâ! Gratulujemy!
OSZUŚCI!!!!!JEST PAŹDZIERNIK A LUDZIE JUŻ W LISTOPADZIE JUŻ DRAPALI...CHYBA PO D...E
Kolejne 5 000 złotych trafiło w ręce Gracza, który 18.11.2011 w Parczewie kupił zdrapkę "Tutti Frutti"!
15 000 złotych wygrał szczęśliwiec, który 18.11.2011 w Krakowie kupił zdrapkę âDla Ciebieâ! Gratulujemy!
OSZUŚCI!!!!!JEST PAŹDZIERNIK A LUDZIE JUŻ W LISTOPADZIE JUŻ DRAPALI...CHYBA PO D...E
Wielkopolska też dzisiaj chłodna brrr
ricardos też widziałem tą zdrapkę
a ja dzisiaj w Zdrapmanie 50 zł miałem
ide zaraz się puścić.jak napiszą,że 10/10 padło w Gdyni 31.12 2011 to znaczy,że to ja dzisiaj
pierwszy raz większa suma w zdrapce,choć bardzo rzadko kupuję
Przeglądając mapę losowań multi pierwsze 400 losowań widać,że albo mapa jest błędna albo było coś nie tak bo plusem było najczęściej 80 lub 79 praktycznie każde losowanie.
ja chyba 2 razy kupiłam zdrapkę i wygrałam 2 zeta,kupiłam drugą i lipa
lila-lepsze są kuleczki heh
wpisz w mapie multi od losowania 0001 rosnąco ostatnie 400 losowań
kuleczki najlepsze,tylko,że oni z tymi kuleczkami też w kuleczki lecą
ogrodnik....to wczoraj też wieczorne losowanie to lipa bo Plusem była 6?
a pamiętacie czasy,jak ta komisja siedziała w studiu?
Lila.Źle mnie zrozumiałaś. Chodzi o pierwsze losowania, póżniej jest już ok
lila.Sprawdzę to na innych stronkach..
Serdecznie zachęcam do gry w lotto,kumbulacja urosła do 8 000 000jak czytam na stronie lotto w ts wszystko urosło
lila-dobre określenie heh,faktycznie oni nie wyglądali,jakby juz życia w sobie nie mieli
A za 4kę można dostać,aż 36zeta,co rownowartość dwóch słoików sledzi w oleju
aniqa...rozmawiałam z bratem w Twojej sprawie i plecy nie za bardzo tu pomagaja.Wejdź najlepiej na stronkę www.policja.pl w zakładkę praca
aniqa.....napisałąm mu to samo co tobie w sprawie twojej pracy w policji i nic więcej,żeby tobie przekazał link w razie jakby mnie nie było a Ty będziesz na czacie i to wszystko
ricardos
basta - po prostu ktoś w teesie się #cenzura# przy wpisywaniu
ogrodniks
Szef szefów wspominał, że #cenzura# mu szczelił pierwsze losowania
A i tak - ma lepsze dane niż ta #cenzura" firma
Wasze DRODZY gracze
basta - po prostu ktoś w teesie się #cenzura# przy wpisywaniu
ogrodniks
Szef szefów wspominał, że #cenzura# mu szczelił pierwsze losowania
A i tak - ma lepsze dane niż ta #cenzura" firma
Wasze DRODZY gracze
hipcio
Ty nie bądź taki #cenzura# oszczędny
a ile byś dał stawkę ?
Ty nie bądź taki #cenzura# oszczędny
a ile byś dał stawkę ?
aniqa..nie wiem czy widać ale dłuższy pobyt w naszym twoarzystwie nie jest wskazany
Czy mamy tu kogoś z kolektury ?
słowo, że bym chciał usłyszeć, co kliencie mówią jak maja odebrać 4/6 - przepisałbym preziowi Teesa z gorrrącymi życzeniami
lila
łot ? - klawiatura mi szwankuje
słowo, że bym chciał usłyszeć, co kliencie mówią jak maja odebrać 4/6 - przepisałbym preziowi Teesa z gorrrącymi życzeniami
lila
łot ? - klawiatura mi szwankuje
Ja jestem pewien,że w kolekturze słychać:gratulujemy wygranej,a pózniej tak:
Byłem nie dawno w hipermarkecie i zobaczyłem,że banany cena nadal niska ale koszmar,są pokryte czarnym nalotem,czyli nadpsute,małe i chude
hipcio nie ma gratulujemy, bo jest poniżej setki ale to jest i : #cenzura" więcej nie gram"
pusciłam