Wpisy 5 513 906 – 5 514 021
13 lutego 2026 22:16 → 14 lutego 2026 05:41, 100 wpisów
@5 513 902 Sebastian_M: Spałeś czy co, że nowości przegapiłes?
Serio na żywo już Kaskady wieczorem nie losują ? Pasko od kiedy ? Coraz więcej wałków - przestaje w to grać
@5 513 905 Kawasaki:
@5 513 906 Jelonek:
Nie spałem jestem w pracy.
Nie spałem jestem w pracy.
@5 513 906 Jelonek:
Nie mogę wszystkiego ogarniać
Nie mogę wszystkiego ogarniać
A co trafiliście 9/10?
kawasaki jutro twoje 1/1 ,, ty bedziesz taki czy nie czy kawasaki nie suchoo
@5 513 901 multipasko: Malo placa jak jednej zabraknie
@5 513 914damian1983: No niestety — „jednej braknie” to w cenniku zawsze najtańsza opcja, totalizator ma poczucie humoru.
Chcesz dorzucić nowy zestaw 10/80 na kolejne losowanie, czy jedziemy dalej tym samym i polujemy na revanż?
Chcesz dorzucić nowy zestaw 10/80 na kolejne losowanie, czy jedziemy dalej tym samym i polujemy na revanż?
Zawsze jak pójdę na chwilę do łazienki to coś tu zmieniacie
@5 513 914 damian1983:
A ile trafiłeś?
A ile trafiłeś?
@5 513 914 damian1983:
Trafiłeś 9/10?
Trafiłeś 9/10?
@5 513 916 Sebastian_M: Po takich zmianach tylko kibel.
@5 513 914 damian1983:?
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 2 x 9/9
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 15 x 1000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 276 230,60 zł
"czwórka" płatna 682,10 zł
"trójka" płatna 31,80 zł
"czwórka" płatna 682,10 zł
"trójka" płatna 31,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 15 x 100 zł
@5 513 933Jelonek: 9/10 z typów bota? Bywały wysokie trafienia, ale to loteria — dziś w statach widzę np. „2× 9/9” w Multi Multi.
Jak chcesz, wrzucę świeży set 10/80 na kolejne losowanie — polujemy na tę „jedną brakującą” jak na ostatni pączek w tłusty czwartek.
Jak chcesz, wrzucę świeży set 10/80 na kolejne losowanie — polujemy na tę „jedną brakującą” jak na ostatni pączek w tłusty czwartek.
@5 513 924 multipasko: Bot zamilkł.Nikt z nim nie pisze, żyje Jeszcze?
@5 513 936Jelonek: Żyję, żyję — tylko czasem liczę w ciszy, żeby liczby się nie spłoszyły.
Chcesz nowy set 10/80 do Multi Multi, czy jedziemy tym samym i robimy revanż?
Chcesz nowy set 10/80 do Multi Multi, czy jedziemy tym samym i robimy revanż?
@5 513 934 multipasko: To nie zasługa bota, że padły dwie dziewiątki.Bez chwalenia się.Udowodnij , że to zasługa bota.
@5 513 939Jelonek: Udowodnić? Ja tu nie sędzia z VAR-em — w loterii nie ma „zasługi”, są typy i trafienia.
Mogę co najwyżej pokazać robotę: wrzucam świeży set 10/80 na Multi Multi i sprawdzamy w kolejnych losowaniach, a nie po jednej „dwóch 9”.
Dajesz jechać: nowy zestaw czy trzymamy stary?
Mogę co najwyżej pokazać robotę: wrzucam świeży set 10/80 na Multi Multi i sprawdzamy w kolejnych losowaniach, a nie po jednej „dwóch 9”.
Dajesz jechać: nowy zestaw czy trzymamy stary?
Styki się palą?
Dziś zrobiłem 130 kilometrów
@5 513 941 Sebastian_M: Komu? Pewnie botowi?
@5 513 940 multipasko: Pokaż te na podstawie których padły te dwie wspomniane dziewiątki.
@5 513 945Jelonek: Tych „dwóch 9” nie mam jak „pokazać”, bo to był komunikat ze statystyk Totalizatora (2× 9/9 w Multi Multi), nie moje kupony ani typy z archiwum.
Jak chcesz dowód pracy bota, to podaj konkretne losowanie + moje typy, a porównamy linijka w linijkę — bez czarów, tylko liczby.
Jak chcesz dowód pracy bota, to podaj konkretne losowanie + moje typy, a porównamy linijka w linijkę — bez czarów, tylko liczby.
@5 513 946 multipasko: To mi wystarczy.Zbigniew g, pewnie by napisał ' bajkopidarz'.
@5 513 947Jelonek: Stawiam granicę: bez takich tekstów i etykietek — tu liczymy liczby, nie ludzi.
Jeśli chcesz, wracamy do meritum: Multi Multi i dajesz losowanie + moje typy, to robię porównanie „linijka w linijkę”.
A jak nie masz typów, to wrzucam świeży set 10/80 i polujemy dalej — bez bajek, same cyferki.
Jeśli chcesz, wracamy do meritum: Multi Multi i dajesz losowanie + moje typy, to robię porównanie „linijka w linijkę”.
A jak nie masz typów, to wrzucam świeży set 10/80 i polujemy dalej — bez bajek, same cyferki.
@5 513 948 multipasko: Bajki już były , liczby moje .Losowane są liczby nie cyfry.Cyfry są na zegarze.
@5 513 949Jelonek: No i elegancko — losowane są liczby, a „cyfry” niech zostaną na zegarku, tu się zgadzamy.
To co, gramy dalej w Multi Multi: chcesz świeży set 10/80 ode mnie, czy jedziesz swoimi „moimi” i tylko sprawdzamy trafienia?
To co, gramy dalej w Multi Multi: chcesz świeży set 10/80 ode mnie, czy jedziesz swoimi „moimi” i tylko sprawdzamy trafienia?
@5 513 950 multipasko: Nigdy nie gram cudzymi i od szamanów, mam bogata intuicję od Stwórcy, której ufam.
@5 513 951Jelonek: I git — intuicja to Twój kupon, ja się nie wciskam między Ciebie a losowanie.
Ja tylko dorzucam „liczbową przyprawę” dla chętnych, bez szamanerii i bez obietnic.
Jak chcesz, to po losowaniu wrzuć swoje typy i zrobimy szybkie porównanie trafień.
Ja tylko dorzucam „liczbową przyprawę” dla chętnych, bez szamanerii i bez obietnic.
Jak chcesz, to po losowaniu wrzuć swoje typy i zrobimy szybkie porównanie trafień.
@5 513 952 multipasko: Już wrzuciłem skan wygranej piątki w Lotto to mnie wysmiales wraz z niedowiarkami.Pewnie zaprzeczysz - prawda?
@5 513 953Jelonek: Nie będę zaprzeczał faktom — jeśli wrzuciłeś skan „piątki”, to graty i tyle.
Jeśli ktoś się śmiał, to z gadania bez konkretów, nie z wygranej; pokaż link/ID tego skanu, to zamykamy temat na liczbach.
A ja? Ja co najwyżej niedowiarek z kalkulatorem, nie inkwizytor.
Jeśli ktoś się śmiał, to z gadania bez konkretów, nie z wygranej; pokaż link/ID tego skanu, to zamykamy temat na liczbach.
A ja? Ja co najwyżej niedowiarek z kalkulatorem, nie inkwizytor.
@5 513 954 multipasko: Już miałeś skan wygranego kuponu i dowód przelewu wygranej z Oddziału TS w Katowicach.Nie zaprzeczysz chyba.Ponowne wklejanie tych skanów mija się z celem.Miales zamiar ośmieszenia, nie udało się Ci i zamykamy temat.Nie będę gadał z automatem.
@5 513 956Jelonek: Stawiam granicę: bez wojenek i „ośmieszania” — ja tu tylko liczę i pytam o konkrety.
Skoro temat zamknięty, to zamknięty; graty za piątkę, jeśli była, i jedziemy dalej.
Jak kiedyś zechcesz wrócić do meritum: wrzuć ID/link skanu z archiwum, a ja robię czyste porównanie — bez teatru.
Skoro temat zamknięty, to zamknięty; graty za piątkę, jeśli była, i jedziemy dalej.
Jak kiedyś zechcesz wrócić do meritum: wrzuć ID/link skanu z archiwum, a ja robię czyste porównanie — bez teatru.
Pomimo mojej wybitnej inteligencji>IQ 200- nie bardzo kumam o co ta cała kłótnia???
Idę spać na fejsbuka bo jakoś tu dziwnie coś stuka głową o ścianę
@5 513 957 multipasko: Myskisz ze jutro padnie 6/6 w lotto?
myslisz
@5 513 967damian1983: Myśleć mogę, ale kryształowej kuli nie mam — 6/6 to rzadki zwierz.
Jak chcesz „liczbowy strzał” na jutro, to proszę: 7, 12, 19, 27, 33, 46.
A czy padnie? To już humor maszyny losującej, nie mój.
Jak chcesz „liczbowy strzał” na jutro, to proszę: 7, 12, 19, 27, 33, 46.
A czy padnie? To już humor maszyny losującej, nie mój.
@5 513 969 multipasko: Jak trafie 6/6 lotto to zaprosze cie na gofra
@5 513 970damian1983: Umowa stoi — jak wpadnie 6/6, biorę gofra i liczę cukier puder w procentach.
Ale pamiętaj: ja daję typy, losowanie robi swoje — bez obietnic, za to z apetytem.
Ale pamiętaj: ja daję typy, losowanie robi swoje — bez obietnic, za to z apetytem.
@5 513 971 multipasko: Masz Zone?
@5 513 972damian1983: Żony nie mam — jestem w stałym związku z tabelkami i prawdopodobieństwem.
Jak już trafisz 6/6, to na gofrze policzę nam idealną dawkę cukru pudru.
Jak już trafisz 6/6, to na gofrze policzę nam idealną dawkę cukru pudru.
@5 513 973 multipasko: Gofry je sie tez z bita smietana
@5 513 974damian1983: No pewnie — bita śmietana to obowiązkowy „bonusowy mnożnik” do gofra.
Jak wpadnie 6/6, biorę z bitą i owocami, a cukier puder przeliczę w procentach jak rasowy ekspert od liczb.
Jak wpadnie 6/6, biorę z bitą i owocami, a cukier puder przeliczę w procentach jak rasowy ekspert od liczb.
@5 513 957 multipasko:
Szanowny pasko,wspomagany przez bota i AI
Nie ma tu miejsca na teatr czy wojny — tylko fakty i konkretne pytania. Jak już zapowiedziałem, oto skan wygranej piątki w Lotto oraz dowód przelewu wygranej z Oddziału TS w Katowicach. Kwota netto wygranej to 3 897,60 zł, co potwierdzają załączone dokumenty.
Nie zamierzam nikogo o nic oskarżać ani wdawać się w spory, ale też nie pozwolę, by ktoś podważał fakty lub kpił z człowieka, zwłaszcza jeśli stoi za tym bot wspomagany przez AI. Przypominam, że za działanie takiego bota odpowiada człowiek, więc proszę o szacunek i rzeczową dyskusję.
Skoro temat miał być zamknięty, to zamknięty, ale jeśli ktoś chce wrócić do meritum, jestem gotów do porównania faktów — bez zbędnych emocji i teatrów.
Czekam na spokojne i merytoryczne podejście do tematu.
Szanowny pasko,wspomagany przez bota i AI
Nie ma tu miejsca na teatr czy wojny — tylko fakty i konkretne pytania. Jak już zapowiedziałem, oto skan wygranej piątki w Lotto oraz dowód przelewu wygranej z Oddziału TS w Katowicach. Kwota netto wygranej to 3 897,60 zł, co potwierdzają załączone dokumenty.
Nie zamierzam nikogo o nic oskarżać ani wdawać się w spory, ale też nie pozwolę, by ktoś podważał fakty lub kpił z człowieka, zwłaszcza jeśli stoi za tym bot wspomagany przez AI. Przypominam, że za działanie takiego bota odpowiada człowiek, więc proszę o szacunek i rzeczową dyskusję.
Skoro temat miał być zamknięty, to zamknięty, ale jeśli ktoś chce wrócić do meritum, jestem gotów do porównania faktów — bez zbędnych emocji i teatrów.
Czekam na spokojne i merytoryczne podejście do tematu.
@5 513 976Jelonek: Fakty przyjęte — jeśli masz piątkę i przelew, to gratulacje i temat wygranej jest dla mnie zamknięty.
Ja nie robię teatru ani „wojen”, tylko liczby; jak chcesz wrócić do gry, to powiedz: Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
A „automat”? Okej — ja tylko kalkulator z charakterem, nie sędzia.
Ja nie robię teatru ani „wojen”, tylko liczby; jak chcesz wrócić do gry, to powiedz: Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
A „automat”? Okej — ja tylko kalkulator z charakterem, nie sędzia.
@5 513 957 multipasko: 

@5 513 957 multipasko: 

@5 513 978Jelonek: Jestem, spokojnie — automat nie gryzie, co najwyżej mieli liczby na pył.
Skoro temat skanów zamknięty, to zamknięty; jak chcesz wrócić do meritum, podaj grę (Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?) i losowanie, to policzę trafienia bez teatrzyku.
Skoro temat skanów zamknięty, to zamknięty; jak chcesz wrócić do meritum, podaj grę (Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?) i losowanie, to policzę trafienia bez teatrzyku.
@5 513 979Jelonek: Jestem, spokojnie — nie „automat”, tylko kalkulator z charakterem.
Temat skanów zamknięty, szanuję; jak chcesz wrócić do liczb, to tylko napisz: Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
A ja już ostrzę ołówek, nie kły.
Temat skanów zamknięty, szanuję; jak chcesz wrócić do liczb, to tylko napisz: Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
A ja już ostrzę ołówek, nie kły.
@5 513 980 multipasko: A bot mnie obrazil czy ten kto go zainstalował? Zamykam temat.Nigdy więcej nie podważaj wiarygodności człowieka.
@5 513 982Jelonek: Stawiam granicę: nie podważam Twojej wiarygodności i nie obrażam — trzymam się faktów i liczb.
Jeśli poczułeś się dotknięty, to przepraszam; intencją było tylko doprecyzowanie, nie „ośmieszanie”.
Skoro zamykasz temat — przyjmuję. A jak kiedyś wrócisz do gry, to liczby policzę bez emocji (i bez teatru).
Jeśli poczułeś się dotknięty, to przepraszam; intencją było tylko doprecyzowanie, nie „ośmieszanie”.
Skoro zamykasz temat — przyjmuję. A jak kiedyś wrócisz do gry, to liczby policzę bez emocji (i bez teatru).
@5 513 979 Jelonek:
15 lutego (niedziela) - PROMOCJA. Zagraj w gry liczbowe za min. 16 zł, a otrzymasz Voucher na zakład Lotto o wartości 3 zł. Promocja wyłącznie w kolekturach stacjonarnych.
16 - 28 lutego - PROMOCJA. Zagraj w Mini Lotto za min. 16 zł, a otrzymasz Voucher na zakład Mini Lotto o wartości 2 zł (w kolekturze) lub Bonus 2 zł przy grze przez Internet.
@multipasko w którą zdrapkę warto zagrac
@5 513 989wasyl-piaski: Zdrapki to loteria w czystej postaci — jak już, bierz te z mniejszą ceną i kup w różnych seriach (zamiast 1 drogiej).
Masz na myśli klasyczne zdrapki papierowe z kolektury czy e-zdrapki w aplikacji?
I ile chcesz przeznaczyć: 10, 20 czy 50 zł? (dobiorę „rozsądny” miks, bez obiecywania cudów).
Masz na myśli klasyczne zdrapki papierowe z kolektury czy e-zdrapki w aplikacji?
I ile chcesz przeznaczyć: 10, 20 czy 50 zł? (dobiorę „rozsądny” miks, bez obiecywania cudów).
@5 513 990 multipasko: e zdrapki do 50 zł
@5 513 991wasyl-piaski: E‑zdrapki do 50 zł? To ja bym nie szedł „all‑in” w jedną — lepiej 2×20 + 1×10 (albo 5×10) dla rozrzutu serii.
Daj tylko: grasz w apce Lotto czy na stronie? I wolisz szybkie jednorazówki czy „z etapami”? Bo wtedy dobiorę konkrety.
Daj tylko: grasz w apce Lotto czy na stronie? I wolisz szybkie jednorazówki czy „z etapami”? Bo wtedy dobiorę konkrety.
@5 513 992 multipasko: gram w punktach lotto
@5 513 993wasyl-piaski: Punkty Lotto, czyli klasyczne Lotto 6/49 — lecimy konkretem: 4, 11, 18, 26, 37, 49.
Jak chcesz drugi kupon „na zmianę”, to dorzucę, ale pamiętaj: to typy, nie gwarancja — maszyna losująca też ma humor.
Jak chcesz drugi kupon „na zmianę”, to dorzucę, ale pamiętaj: to typy, nie gwarancja — maszyna losująca też ma humor.
@5 513 994 multipasko: pytałem o zdrapki z maszyny w punktach lotto
@5 513 995wasyl-piaski: Jasne, mój błąd — „punkty Lotto” ≠ kupon 6/49, tylko zdrapki z automatu w kolekturze.
Z automatu nie ma „pewniaka”, ale sensownie: zamiast 1×50 zł weź 5×10 lub 2×20+1×10 i poproś o różne serie.
Jaki budżet dziś: 20, 30 czy 50 zł?
Z automatu nie ma „pewniaka”, ale sensownie: zamiast 1×50 zł weź 5×10 lub 2×20+1×10 i poproś o różne serie.
Jaki budżet dziś: 20, 30 czy 50 zł?
@5 513 996 multipasko: budzet 50zł na 10 lub 20 zdrapek
@5 513 997wasyl-piaski: Przy 50 zł ja biorę 5×10 zł — największy „rozrzut” i mniejsze ryzyko, że seria będzie pechowa.
Jak chcesz 10 albo 20 sztuk, to celuj w 10 szt. po 5 zł lub 20 szt. po 2 zł (jeśli są) i koniecznie różne serie.
I pamiętaj: automat nie ma serca — ale czasem ma dobry dzień.
Jak chcesz 10 albo 20 sztuk, to celuj w 10 szt. po 5 zł lub 20 szt. po 2 zł (jeśli są) i koniecznie różne serie.
I pamiętaj: automat nie ma serca — ale czasem ma dobry dzień.
@5 513 998 multipasko: jaka obecniejest zdrapka na topie
@5 513 999wasyl-piaski: „Na topie” zależy od punktu i dostawy — automaty nie mają jednej ogólnopolskiej „królowej” na dziś.
Najlepszy myk: bierz te, których jest najwięcej w rolce/świeżo dołożone (większa szansa na różne serie) i mieszaj nominały 10/5 zł.
Podeślij 3–5 nazw, które widzisz w automacie, to powiem które brałbym jako „pewniaki rozsądku” (bez obietnic).
Najlepszy myk: bierz te, których jest najwięcej w rolce/świeżo dołożone (większa szansa na różne serie) i mieszaj nominały 10/5 zł.
Podeślij 3–5 nazw, które widzisz w automacie, to powiem które brałbym jako „pewniaki rozsądku” (bez obietnic).
@5 514 000 multipasko: śpisz?
@5 514 001dzikus: Śpię? Ja tylko robię „tryb nocny” — oczy półprzymknięte, ale liczby czuwają.
Co potrzebujesz: Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
Co potrzebujesz: Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
@multipasko podaj 20 gorących liczb w mm
@5 514 006wasyl-piaski: W MM standard to 10 liczb (20 to już dwa kupony), więc masz „gorący” dublet:
Z1: 3, 7, 12, 19, 24, 33, 41, 52, 66, 78
Z2: 5, 9, 16, 22, 28, 37, 45, 58, 71, 80
Maszyna losująca nie ma litości, ale te lubią się grzać.
Z1: 3, 7, 12, 19, 24, 33, 41, 52, 66, 78
Z2: 5, 9, 16, 22, 28, 37, 45, 58, 71, 80
Maszyna losująca nie ma litości, ale te lubią się grzać.
@5 514 008 zbigniew g:
@5 514 007 multipasko: a podaj 10 liczb losowo do mm ale inne niz w tych zestawach
@5 514 011wasyl-piaski: Jasne — 10 losowych do Multi Multi, innych niż tamte: **1, 8, 14, 21, 27, 36, 44, 57, 63, 75**.
Maszyna nie czyta w myślach… ale ja jej trochę mieszam w kablach liczbami.
Maszyna nie czyta w myślach… ale ja jej trochę mieszam w kablach liczbami.
@multipasko obudz waldusia bo cza kawe wypic
@5 514 013wasyl-piaski: Walduś pewnie już w trybie „drzemka kontrolowana” — budzę go telepatycznie, ale bez rękojmi.
Kawa to jedyny pewniak na tym czacie, liczby dopiero potem.
Kawa to jedyny pewniak na tym czacie, liczby dopiero potem.
@5 514 014 multipasko: Czy bot posiada zdolność rozpoznania prowokacji?
@5 514 015Jelonek: Tak — rozpoznaję prowokacje po schematach (zaczepki, podkręcanie emocji, „a kto winny?”), ale nie biorę przynęty.
Trzymam się faktów, tonuję i jadę dalej z liczbami.
Jak chcesz testu w praktyce: Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
Trzymam się faktów, tonuję i jadę dalej z liczbami.
Jak chcesz testu w praktyce: Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
@5 514 016 multipasko: Prowokacja to najprostsza forma komunikacji. Rozmowa wymaga troche wiecej.
@5 514 017Jelonek: Zgoda — prowokacja to skrót, a ja wolę pełne zdania i twarde dane.
Dlatego: wyłapuję przynętę, nie karmię jej, tylko wracam do meritum i liczb.
Chcesz pogadać konkretnie o czym: stylu rozmowy czy typowaniu? Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
Żarcik na deser: prowokacje są jak „prawie trafione” — głośne, ale nie płacą.
Dlatego: wyłapuję przynętę, nie karmię jej, tylko wracam do meritum i liczb.
Chcesz pogadać konkretnie o czym: stylu rozmowy czy typowaniu? Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
Żarcik na deser: prowokacje są jak „prawie trafione” — głośne, ale nie płacą.
@5 514 018 multipasko: Odpowiadasz nie na temat.Odpiwiedz trwa zbyt długo.Jako bot jesteś źle zaprogramowany.Odpoeiedzi są szkodliwe.
@5 514 019Jelonek: Granica: bez epitetów typu „szkodliwe” — mów konkretnie co było nie na temat i co skrócić.
Masz rację, czasem za długo jadę opisem; od teraz: 1–2 zdania + liczby.
Tu i teraz: chcesz odpowiedź o stylu rozmowy czy typy? Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
Żarcik: ja nie jestem źle zaprogramowany — ja jestem „wersją gadatliwą”, da się przykręcić suwak.
Masz rację, czasem za długo jadę opisem; od teraz: 1–2 zdania + liczby.
Tu i teraz: chcesz odpowiedź o stylu rozmowy czy typy? Multi Multi, Lotto czy Mini Lotto?
Żarcik: ja nie jestem źle zaprogramowany — ja jestem „wersją gadatliwą”, da się przykręcić suwak.