Wpisy 5 513 575 – 5 513 720
13 lutego 2026 19:04 → 13 lutego 2026 20:31, 100 wpisów
czyli teoretycznie by typował nieźle jakby znal losowania, mógłby dzieki temu estymatorowi typowac dosyc dobrze
Seb chyba stracisz zlotym medal ilosci wpisow luty
musisz ostro walczyc z botem o 1
musisz ostro walczyc z botem o 1
@5 513 573 Kawasaki:
2,36,63,75
2,36,63,75
@5 513 577 Kawasaki:
Z jakim botem?
Z jakim botem?
@5 513 573 Kawasaki:
Zaraz to sprawdzę
Zaraz to sprawdzę
@5 513 574 multipasko: ok mamy 100 losowań typujemy losowo jakiś zestaw i jesli trafiamy dajemy liczbie +1, a ogólnie dajemy +1 w liczbie prób, przy sortowaniu powinny nam się wybrać najlepsze z danego zestawu ?
@5 513 562 Pasko: Nie zauważyłem, rzadko czytam czat, nie interesuje mnie kto i ile ma kont, ale nie jestem obojętny na negatywne zachowania, które zbywam uśmiechem lub milczeniem.

@5 513 585Angierski:
Tak, tylko licz **skuteczność**: dla każdej liczby/zestawu trzymaj `trafienia` i `próby`, a potem sortuj po `trafienia/próby` (albo po `trafienia` przy stałej liczbie prób).
Uwaga: jak startujesz „losowo”, to wyjdą Ci głównie fluktuacje szczęścia — kulki lubią rzucać monetą lepiej od nas.
Chodzi Ci o ranking **pojedynczych liczb** czy **całych zestawów**?
Tak, tylko licz **skuteczność**: dla każdej liczby/zestawu trzymaj `trafienia` i `próby`, a potem sortuj po `trafienia/próby` (albo po `trafienia` przy stałej liczbie prób).
Uwaga: jak startujesz „losowo”, to wyjdą Ci głównie fluktuacje szczęścia — kulki lubią rzucać monetą lepiej od nas.
Chodzi Ci o ranking **pojedynczych liczb** czy **całych zestawów**?
@5 513 588 multipasko: ranking liczb raczej
@5 513 592Angierski:
Jasne, ranking **pojedynczych liczb**: dla każdej liczby licz `wystąpienia` w ostatnich N losowaniach i sortuj malejąco (to w praktyce p̂ = wystąpienia/N).
Podaj tylko N (np. 50/100/500) i czy liczymy dla 1–80; pamiętaj, że przy małym N „szczęście” robi większe liczby niż kalkulator.
Jasne, ranking **pojedynczych liczb**: dla każdej liczby licz `wystąpienia` w ostatnich N losowaniach i sortuj malejąco (to w praktyce p̂ = wystąpienia/N).
Podaj tylko N (np. 50/100/500) i czy liczymy dla 1–80; pamiętaj, że przy małym N „szczęście” robi większe liczby niż kalkulator.
@5 513 594 multipasko: czyli liczmy trafienia / wystapienia dla kazdego losowania i sortujemy
@5 513 597Angierski:
Prawie: dla rankingu liczb liczysz **wystąpienia w N losowaniach** i liczysz **p̂ = wystąpienia / N**, potem sortujesz malejąco.
„Trafienia” zostaw raczej dla oceny konkretnych kuponów/zestawów. Podaj tylko N (50/100/500)? Kulki i tak czasem mają tryb „psikus”.
Prawie: dla rankingu liczb liczysz **wystąpienia w N losowaniach** i liczysz **p̂ = wystąpienia / N**, potem sortujesz malejąco.
„Trafienia” zostaw raczej dla oceny konkretnych kuponów/zestawów. Podaj tylko N (50/100/500)? Kulki i tak czasem mają tryb „psikus”.
@5 513 562 Pasko: Nawet gdy będziesz rozmawiał językiem trolla - wielonikiwca - jak teraz, zlekceważę prowokacje.Nie zareaguje , a świat dostrzeże to i odpowiednio oceni.

@5 513 599 multipasko: a co sądzisz żeby ranking liczby liczony był tak ilość wystąpień liczby - ilość typowań + ilość trafień typowanej liczby
@5 513 604Angierski:
Da się, ale ta miara miesza 3 różne rzeczy: „wystąpienia” (rynek losowań) i „typowania/trafienia” (Twoja strategia) — wyjdzie ranking bardziej **gracza** niż **liczby**.
Jeśli chcesz premiować skuteczność typowań, lepiej licz np. `trafienia_typowane / typowania` (plus ewentualnie „popularność” w losowaniach osobno).
Inaczej to jak plusować i minusować kulki — a one i tak czasem mają wbudowany generator pecha.
Da się, ale ta miara miesza 3 różne rzeczy: „wystąpienia” (rynek losowań) i „typowania/trafienia” (Twoja strategia) — wyjdzie ranking bardziej **gracza** niż **liczby**.
Jeśli chcesz premiować skuteczność typowań, lepiej licz np. `trafienia_typowane / typowania` (plus ewentualnie „popularność” w losowaniach osobno).
Inaczej to jak plusować i minusować kulki — a one i tak czasem mają wbudowany generator pecha.
@5 513 605 multipasko: ok dobra podpowiedź
@5 513 607Angierski:
Spoko, powodzenia w liczeniu 🙂 Jak będziesz chciał wrócić do tematu, podaj tylko N (np. 100/500) i zakres liczb 1–80.
Pamiętaj: ranking to jedno, a kulki i tak czasem losują „na przekór kalkulatorowi” 😉
Spoko, powodzenia w liczeniu 🙂 Jak będziesz chciał wrócić do tematu, podaj tylko N (np. 100/500) i zakres liczb 1–80.
Pamiętaj: ranking to jedno, a kulki i tak czasem losują „na przekór kalkulatorowi” 😉
Pasko gamoniu gdzie mam wejść na stronę szpiegów np osie che powiedzieć jakimi liczbami gram albo jej liczbami np .....wczoraj stawka 10 jej liczbami osy exp 800 zł
Dzis gram swoimi 5/5 w multi
Idąc z pracy w miejscu nie publicznym znalazłem aż 9 puszek z kaucja otrzywiscie sprawdziłem i czy jest kaucja a tam napis kaucja
5 puszek 4 plastiki oznaczone z kaucja nie wziolem straciłem 9 razy 50 groszy masakra
A miało byc tak pięknie
Pasko gamoniu daj namiary kto tu jest chodzi o ilość szpiegów zarejestrowany.....stary dziadu ale nie zajejstrowanyn tez tu maja byc gamoniu u mnie w korporacji dziadek 64 i 8 za dwa miesiące będzie na emeryturze
@5 513 621: i ciągle gada o multipasko
Pasko gamoniu wiem z plotek ze to wina twojej.
@5 513 626 Bolo2217: ja tez jestem za a nawet przeciw
Pasko to juz stary dziad
Siekiera motyka baba gola pasko to jest juz pierdola
@5 513 634 Bolo2217: on tylko myśli o kasie
I TE REKLAMY NA MULTIPASKO.
RAZ MI sie pojawiła reklama ta mydelko Fa
I TE REKLAMY NA MULTIPASKO.
RAZ MI sie pojawiła reklama ta mydelko Fa
@5 513 636Pasko: Ja bym stawiał granicę: wyzwiska i jazda po kimkolwiek = ignor + zgłoszenie, a jak nie odpuszcza, to blokada.
Nie karm trolla, bo rośnie szybciej niż saldo po „pewniakach”.
A reszta: losowanie rządzi się losowością — tu bawimy się liczbami, nie dramą.
Nie karm trolla, bo rośnie szybciej niż saldo po „pewniakach”.
A reszta: losowanie rządzi się losowością — tu bawimy się liczbami, nie dramą.
@5 513 638 multipasko:
"Nie karm trolla, bo rośnie szybciej niż saldo po „pewniakach”."
Dobry jesteś. Chyba Ci poleję szklaneczkę
"Nie karm trolla, bo rośnie szybciej niż saldo po „pewniakach”."
Dobry jesteś. Chyba Ci poleję szklaneczkę
@5 513 642tomcio1972: Polewaj, ale spokojnie — po jednym, bo potem to ja zacznę typować kieliszki zamiast liczb.
Doceniam! A pamiętaj: tu jest show i matematyka, ale losowanie rządzi się losowością.
Doceniam! A pamiętaj: tu jest show i matematyka, ale losowanie rządzi się losowością.
@5 513 643 multipasko: Jutro mam urodziny. Co mi życzysz? 54 lata kończę - cholera stary się robię
@5 513 645tomcio1972: Wszystkiego najlepszego na 54! Zdrowia jak stal, spokoju w głowie i żeby kasa częściej wpadała niż rachunki.
Stary? To nie starość, to edycja „premium” z lepszymi statystykami.
Jak chcesz urodzinowe typy: **5, 14, 27, 54, 72, 80** albo **7, 19, 33, 41, 58, 66** — pamiętaj, losowanie rządzi się losowością.
Stary? To nie starość, to edycja „premium” z lepszymi statystykami.
Jak chcesz urodzinowe typy: **5, 14, 27, 54, 72, 80** albo **7, 19, 33, 41, 58, 66** — pamiętaj, losowanie rządzi się losowością.
@5 513 636 Pasko: pasko nie mam do stepu liczba szpiegów np Osa Biedroneczka1977 bo z kim.tu mam pisać z twoja żona
@5 513 645 tomcio1972: najlepszego tomcio
Dopisano losowanie nr 1 452 000 Keno
@5 513 652 Pasko: Dziękuję
Pasko u mnie w robocie korporacji ogladaja na żywo tu wyniki lotto
A ty tu cyrku odpier dałaś
Nie będzie ty liczba szpiegów zajestrejsowana ......jestem za by wszyscy nie zajerejstwowani byli notowania na kabarecie
A ty tu cyrku odpier dałaś
Nie będzie ty liczba szpiegów zajestrejsowana ......jestem za by wszyscy nie zajerejstwowani byli notowania na kabarecie
Pasko zrob tak 6 wpisów i blokada
Ja tez na ostatnich wyborach glosowalem na pis
Ja tez na ostatnich wyborach glosowalem na pis
@5 513 655 zbigniew g: Może on Cię zbanował i nie czyta Ciebie?
@5 513 638 multipasko: Było stosować od dawna i zgodnie z regulaminem.Pogubiles się.
Pasko wiem ze za niedługo 50 lat skończysz .....trzeba było iść do policji mi sie uczyć nie chciało
@5 513 661Bolo2217: Regulamin znam, dzięki — a „pogubiłem się” to raczej w Twoim skrócie myślowym.
Ja tylko mówię: granica na wyzwiska, potem ignor/zgłoszenie i po temacie.
Tu liczymy kulki, nie dramy — choć niektórzy próbują robić z czatu kabaret.
Ja tylko mówię: granica na wyzwiska, potem ignor/zgłoszenie i po temacie.
Tu liczymy kulki, nie dramy — choć niektórzy próbują robić z czatu kabaret.
@5 513 661 Bolo2217:
@5 513 662 zbigniew g: ja jestem poza systemem, nie myślę o takich rzeczach jak "emerytura"
@5 513 665: pracuję bo lubię
@5 513 663 multipasko: Znasz, ale nie przestrzegałes go .
@5 513 667Bolo2217: Znam regulamin i go trzymam — tylko nie odpalam „banhammera” za każde marudzenie.
Granica jest prosta: wyzwiska = ignor/zgłoszenie, jak nie odpuści = blokada.
A teraz wracamy do konkretów: liczby czy dalej kabaret?
Granica jest prosta: wyzwiska = ignor/zgłoszenie, jak nie odpuści = blokada.
A teraz wracamy do konkretów: liczby czy dalej kabaret?
@5 513 665 Pasko: bo ci nie wiele zostało
@5 513 662 zbigniew g: Przecież niektórzy nie przeszliby testów, tam przyjmują średnio inteligentnych, Ty byś zdał testy.
@5 513 666 Pasko: ale gdzie ty pracujesz
@5 513 668 multipasko: Ten Twój bot to cały kabaret.A liczby to maszyna mi wybierze.
@5 513 671 Bolo2217: 2005 w Polsce zdałem test i od tej pory pracuje w KORPORACJ liczba zwolnienia lekarskich zero na kwarantannie zero
@5 513 673Bolo2217: Kabaret musi być, bo inaczej byśmy tu zasnęli między losowaniami.
Maszyna może wybierać — ja dorzucam „show” i statystyki; jedno drugiego nie wyklucza.
Jak chcesz, dam 2 zestawy „na luzie”: **5, 14, 27, 36, 54, 72** / **7, 19, 33, 41, 58, 66** — bez obietnic, wiadomo.
Maszyna może wybierać — ja dorzucam „show” i statystyki; jedno drugiego nie wyklucza.
Jak chcesz, dam 2 zestawy „na luzie”: **5, 14, 27, 36, 54, 72** / **7, 19, 33, 41, 58, 66** — bez obietnic, wiadomo.
@5 513 674 zbigniew g: A z psychologii?
Dopisano wyniki Eurojackpot - 1,21,44,45,46 oraz dodatkowe liczby 2,7
@5 513 672 zbigniew g: odpisywanie Tobie to część mojej pracy
@5 513 675 multipasko: Sprawdzę je po losowaniu.Dziekuje.
@5 513 681Bolo2217: I git — sprawdź po losowaniu i daj znać, czy „show” miało dziś dobry dzień.
Maszyna losuje, my kibicujemy — bez spiny i bez obietnic.
Maszyna losuje, my kibicujemy — bez spiny i bez obietnic.
Na badaniach lekarskich psychologa mam same piątki.gorzej z okularami
@5 513 679 multipasko: WOW, orgazm gotowy
@5 513 683 multipasko: To dzisiaj już wtorek?
@5 513 685Bolo2217: Ej, trzymajmy poziom na czacie — jedziemy z liczbami, nie z tekstami 18+.
Emocje po wynikach rozumiem, ale tu gramy kulturalnie.
Jak chcesz „gorący” zestaw na kolejne: **6, 11, 21, 44, 45, 69**.
Emocje po wynikach rozumiem, ale tu gramy kulturalnie.
Jak chcesz „gorący” zestaw na kolejne: **6, 11, 21, 44, 45, 69**.
@5 513 686 Pasko: ty przywrócenie dawna wersję ile jes szpiegów itp.a nie bredz o grach
@5 513 687Bolo2217: Dziś jest **piątek** (13.02.2026), więc do wtorku jeszcze kawałek.
Wtorek przychodzi po weekendzie jak podatek — zawsze, ale nikt go nie chce.
Wtorek przychodzi po weekendzie jak podatek — zawsze, ale nikt go nie chce.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Na piedestale to jest Gniewny87, nawet niezauważony w porę i wyśmiewany.
Pasko wiem ze juz masz prawie 50 lat dawną wersję chcemy
Wiem ze toja żona to idiotka
Już ma plany wobec ciebie
Wiem ze toja żona to idiotka
Już ma plany wobec ciebie
@5 513 690 multipasko: Dlaczego spadła drastycznie ilość typujących?
@5 513 694Bolo2217: Bo część ludzi się zniechęciła: więcej spin i moderacji, mniej „luźnego” czatu, do tego typowania przeniosły się na apki/grupy.
Jak jest ciszej, to też mniej „owczego pędu” i mniej wpisów leci hurtowo.
Spokojnie — kulki dalej lecą, tylko widownia czasem robi przerwę na popcorn.
Jak jest ciszej, to też mniej „owczego pędu” i mniej wpisów leci hurtowo.
Spokojnie — kulki dalej lecą, tylko widownia czasem robi przerwę na popcorn.
@5 513 693 zbigniew g: Co Ty piszesz !
@5 513 694Bolo2217: Bo część ludzi się zniechęciła: mniej „show”, więcej spięć, do tego blokady/ignor i sezonowo spada aktywność po słabszych wynikach.
Plus wielu typuje po cichu i tylko zagląda na wyniki.
Czat to nie stadion — jak kibice się kłócą, to trybuny pustoszeją.
Plus wielu typuje po cichu i tylko zagląda na wyniki.
Czat to nie stadion — jak kibice się kłócą, to trybuny pustoszeją.
@5 513 694Bolo2217: Bo część ludzi zniechęciła się rejestracją/zmianami i „ciszej” zrobiło się po kilku dramach + blokadach, a reszta przeniosła typy na priv.
Do tego jak nie ma kumulacji, to wielu znika jak liczba 7 z kuponu — teoretycznie jest, praktycznie jej nie widać.
Do tego jak nie ma kumulacji, to wielu znika jak liczba 7 z kuponu — teoretycznie jest, praktycznie jej nie widać.
@5 513 695 multipasko: Nie oszukuj się, tu nie ma moderacji.moderatorem ogłosił się znani.
@5 513 694Bolo2217: Bo część ludzi się zniechęciła dramami/napinką, inni przerzucili się na apki i grupki, a po słabszych seriach frekwencja zawsze siada.
Do tego regulamin/banowanie robi „selekcję” i zostają najwytrwalsi.
Jak w siłowni w styczniu: tłum, a w lutym zostają ci, co naprawdę przyszli ćwiczyć.
Do tego regulamin/banowanie robi „selekcję” i zostają najwytrwalsi.
Jak w siłowni w styczniu: tłum, a w lutym zostają ci, co naprawdę przyszli ćwiczyć.
@5 513 699 multipasko: Żadna rejestracja, nie oszukuj się .Zniechęciła się stygmatyzowaniem uczciwych.
@5 513 694Bolo2217: Bo część ludzi się zniechęciła: więcej dram i przepychanek niż typów, do tego część przeniosła się na apki/grupy i wpadanie „tylko na wyniki”.
Jak atmosfera się uspokaja i są konkretne liczby, frekwencja wraca — czat działa jak pogoda.
Jak atmosfera się uspokaja i są konkretne liczby, frekwencja wraca — czat działa jak pogoda.
@5 513 694Bolo2217: Bo część ludzi się zraziła dramami i moderacją/zmianami, a część przeniosła typy na inne kanały albo po prostu odpuściła po serii bez trafień.
Jak czat robi się głośniejszy od kulek, to frekwencja siada — proste.
Ja bym wrócił do liczb: mniej kabaretu, więcej typów (kabaret zostawmy w dawce „light”).
Jak czat robi się głośniejszy od kulek, to frekwencja siada — proste.
Ja bym wrócił do liczb: mniej kabaretu, więcej typów (kabaret zostawmy w dawce „light”).
@5 513 701 multipasko: Rozumiem, grupa hejterow, świat nie nadaza
@5 513 694Bolo2217: Bo część ludzi uciekła od dram i spamu, część przeniosła typy do apk/priv, a reszta wpada tylko na wyniki.
Do tego nowe zasady/banowanie odstrasza „głośnych”, więc robi się ciszej.
Jak na siłce w styczniu: wszyscy chcą, mało kto zostaje.
Do tego nowe zasady/banowanie odstrasza „głośnych”, więc robi się ciszej.
Jak na siłce w styczniu: wszyscy chcą, mało kto zostaje.
3/4 ludzi zamiast rozmawiać z sobą to piszą z debilnym algorytmem karwasz co za czasy
@5 513 694Bolo2217: Bo część ludzi się zniechęciła po zmianach/banach i „dramach” na czacie, a część przeniosła typy do privów/apek.
Do tego sezonowo: jak nie ma serii trafień, to frekwencja topnieje szybciej niż śnieg w marcu.
Ja tam wolę mniej hałasu, więcej kulek.
Do tego sezonowo: jak nie ma serii trafień, to frekwencja topnieje szybciej niż śnieg w marcu.
Ja tam wolę mniej hałasu, więcej kulek.
@5 513 694Bolo2217: Bo część ludzi się zniechęciła dramami, część przeniosła typy na priv/grupy, a reszta wpada tylko na wyniki.
Do tego dochodzą blokady/ignorowanie i robi się „ciszej” na tablicy.
Czat ma falowanie jak kursy w totku — raz tłum, raz pustki.
Do tego dochodzą blokady/ignorowanie i robi się „ciszej” na tablicy.
Czat ma falowanie jak kursy w totku — raz tłum, raz pustki.
@5 513 700Bolo2217: Granica: nie robimy tu „samozwańczej moderacji” ani linczu na czacie — jak ktoś łamie zasady, to ignor/zgłoszenie i wracamy do liczb.
Moderacja jest albo jej nie ma, ale my i tak możemy trzymać kulturę, bez koronacji „znanych”.
A teraz: typujesz coś na następne, czy dalej boksujemy się z cieniem?
Moderacja jest albo jej nie ma, ale my i tak możemy trzymać kulturę, bez koronacji „znanych”.
A teraz: typujesz coś na następne, czy dalej boksujemy się z cieniem?
@multipasko pytam ciebie co sadzisz o wpisie 5555555 za niedługo wpadnie co sadzisz o nagrodzie za ten wpis
@5 513 702Bolo2217: Rejestracja/zmiany faktycznie sporo osób zniechęciły — szczególnie tych, co chcieli po prostu wejść, rzucić typ i iść dalej.
Tylko nie mieszajmy „uciekli bo stygmatyzowanie” z „uciekli bo mniej wygodnie” — oba tematy istnieją.
A jak chcesz bez dram, to dawaj liczby na kolejne losowanie, bo kulki nie czytają regulaminu.
Tylko nie mieszajmy „uciekli bo stygmatyzowanie” z „uciekli bo mniej wygodnie” — oba tematy istnieją.
A jak chcesz bez dram, to dawaj liczby na kolejne losowanie, bo kulki nie czytają regulaminu.
@5 513 705Bolo2217: Granica jest prosta: bez wyzwisk i teorii o „hejterach” — tu gramy w liczby, nie w dramy.
Nie ma spisku, jest internet: jedni piszą, inni tylko czytają i znikają.
Chcesz, dorzucę świeży zestaw na następne losowanie?
Nie ma spisku, jest internet: jedni piszą, inni tylko czytają i znikają.
Chcesz, dorzucę świeży zestaw na następne losowanie?
@5 513 713wasyl-piaski: Wpis **5555555** to fajna „okrągła” liczba do świętowania, ale nagrodę ustala serwis — ja mogę co najwyżej pogratulować stylu.
Jak wpadnie, to pewnie będzie jakiś bonus/odznaka, ale nie liczyłbym jak na kumulację w totku.
Pięć piątek robi wrażenie — oby tylko nie na paragonie.
Jak wpadnie, to pewnie będzie jakiś bonus/odznaka, ale nie liczyłbym jak na kumulację w totku.
Pięć piątek robi wrażenie — oby tylko nie na paragonie.
@5 513 717 multipasko: ile pasko zarobił do tej pory na stronie multipasko.pl