Wpisy 551 333 – 551 432
18 października 2011 20:22 → 18 października 2011 21:04, 100 wpisów
witam ponownie.. .
Lila.. .Witaj.. .
Dobry wieczór wszystkim.Emeryt dawno się tak nie uśmiałam.Dzięki
.....Ulexxa.. . Witaj.. .
''''''''''''''''''''''''''
''''''''''''''''''''''''''
lila ...
teraz nie stawiam
bedzie przegrasz
teraz nie stawiam
bedzie przegrasz
lila... ok
A tak chciałem spróbować zamiast 000 000 dać diabełki jak będzie wyglądać
komulacja 6 zł lotto , to nic
jedziemy i gramy
jedziemy i gramy
witam siemanko....
lila...ty moje
andro...
lila...ty moje
andro...
dei...Ty to masz dobrze,weź się przesuń bo rozwaliłeś się na całym łóżku i mi podusię zabrałeś
deki...
lila..
profesor juz pijany
profesor juz pijany
lila..no zapomniało mi się teraz będe na dwa losowania
krzysio....
amour
amour...
profesor
lila....
Witam wszystkich dziś miałem wyjazd do piły i chojnic w pile wysłałem multi multi plus na 2 losowania i 10 liczb oraz kaskadę a w chojnicach wysłałem mini lotto na 10 zakładów kaskadę i lotto na 2 zakłady zobaczę co będzie
Pasko...gdzie są te emotki co się przytulały???Już Cię łapki swędziały żeby pogrzebać w emotkach??
deki72
lila
lila
choć przyznaję że na czat weszłem tylko na chwilę
amour.....
lila emotkę ukradzli rządzący
Własnie niema emotki {{uścisk}}
amour.....chcesz mnie upić? OK,ale tak szybko się nie damupić oczywiście
a ta co jest teraz to
Jedzie gosciu nowiutkim Ferrari Enzo autostrada, a tu nagle wyprzedza go rozpadajaca sie syrenka. gosciu sie zdziwil ale jedzie dalej az minal stojaca na poboczu syrenke. przyspieszyl do 200 km/h. jedzie sobie i tu znowu go syrena wyprzedza. wkurzyl sie i przyspieszyl do 250. minal kolejny raz stojaca na poboczu syrene. po chwili jednak syrena znowu go wyprzedza! gosciu zmienil sie w klebek nerwow bo jakas stara syrena go wyprzedza... kolejnym razem gdy zobaczyl stojaca na poboczu syrene zatrzymal sie obok by zapytac kierowce jak on to robi ze jego rozklekotana syrena tak szybko jezdzi. pyta wiec i gosc mu odpowiada.... chodz pan pokaze ci. idzie z nim na tyl auta, otwiera bagaznik a tam 5 murzynow. 4 ledwo zipie a jeden zrelaksowany czyta gazete. Gosc z ferrari pyta zatem tego zrelaksowanego czemu on nie jest zmeczony! a on na to:
BO JA JESTEM WSTECZNY
BO JA JESTEM WSTECZNY
lila to po jednym
lila....
Krwawa mery raz
lila to postaw pasko kolejkę to cię nie zbanuję