Wpisy 5 513 198 – 5 513 312
13 lutego 2026 14:32 → 13 lutego 2026 17:18, 100 wpisów
Ograniczykem granie.. Blisko było w lotto.. Trudno.. Gramy dalej..kawasaki ,, krzysia nie gral .. powiino wziąc gruube papier kasa 14 tysiaki ,,kupimy nastepne uzywane auta
GTV1000 ,,nie ma tutaj ,, zostal zablokowane ,,nie wiadomo jesteś podszywane jesteś lelen
@5 513 201 krzysio: zablokowani nie mogą pisać publicznie, ale mogą prywatnie lub do wybranych osób. Jeśli nie chcesz widzieć wpisów od GTV1000 to zablokuj go, to nie będzie mógł wtedy pisać również do Ciebie.
ale nagrywa M-DISC 100GB i ponoć wytrzymują 100 lat taka przenośna nagrywarka z USB-3.0
@5 513 206 Angierski: płyty wytrzymują 100 lat czy nagrywarki?
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/napedy/naped-asus-sbw-06d5h-u-blk-g-as-p2g
pasko ..ale oni powiino prawda pokazac jako na zywo zdjecie ,, załoze zaufany ,,a tutaj nie ktore tak tutaj ,, same fake nicki tylko podszywane
@5 513 213 krzysio: no według mnie Asus najlepszy bo miałem kiedyś nagrywarkę Asusa i działala bardzo dobrze
mały jest wybór verbatim jeszcze, ale one bardzo hałasują, według mnie Asus był dobrym wyborem
a po drugie nagrywa płyty 3 warstwowe 120 GB
a po drugie nagrywa płyty 3 warstwowe 120 GB
znaczy 100 GB
https://gadzetomania.pl/singulus-prezentuje-nosnik-dla-filmow-4k-3-warstwowy-blu-ray-o-pojemnosci-100-gb,6704145772451457a
https://gadzetomania.pl/singulus-prezentuje-nosnik-dla-filmow-4k-3-warstwowy-blu-ray-o-pojemnosci-100-gb,6704145772451457a
@5 513 211 krzysio: Nie ma żadnego obowiązku publikowania swojego zdjęcia na profilu — to nie casting do reality show, tylko zwykły portal. Od innych wymagasz „ujawniania się”, a sam chowasz się bez fotografii i jeszcze biegasz z donosami do admina.
Od lat ta sama śpiewka: konflikt, prowokacja, trolling i hejt — wobec użytkowników, a nawet osób publicznych. Naprawdę nie czujesz zmęczenia własną narracją?
Może najwyższy czas przestać grać rolę samozwańczego strażnika i spróbować czegoś trudniejszego… zwykłej kultury. Bo póki co, jedyne co ujawniasz, to poziom frustracji, nie prawdy.
Od lat ta sama śpiewka: konflikt, prowokacja, trolling i hejt — wobec użytkowników, a nawet osób publicznych. Naprawdę nie czujesz zmęczenia własną narracją?
Może najwyższy czas przestać grać rolę samozwańczego strażnika i spróbować czegoś trudniejszego… zwykłej kultury. Bo póki co, jedyne co ujawniasz, to poziom frustracji, nie prawdy.
@5 513 211 krzysio: będziemy blokować spokojnie... algorytm się uczy i niedługo pójdzie fala blokad
co tu się dzieje jak fala wojsku w szkole wróciłem z pracy co jest grane lub nie grane
@5 513 219 Mulag: mamy tu strażnika moralności i etyki
trzeba wyprowadzić czat na prostą ... najważniejsze, żeby nie było tu sztucznie, tylko, żeby ciekawe osoby udzielały się i nie bały się udzielać ... jestem z Wami
@5 513 221 Pasko: no i git
zauważyłem, że na czacie coraz więcej pojawia się "wodolejstwa" od sztucznej inteligencji. Te wpisy są przeważnie długie i strasznie sztuczne. Też takie praktyki będą ograniczane.
natomiast rozważam dopuścić sztuczną inteligencję jako bota "multipasko" do rozmowy na czacie i stania się jednym z aktywnych uczestników
No bo to jest ściąganie w szkole pani dawała dwie jedynki tępić takie coś samemu nawet jak to jest słabe ale swoje
Zrobić na przykład konkurs śpiewania użytkownik śpiewa piosenka najlepszy użytkownik dostaje koszulkę z napisem.multipasko.pl pomysłów od liku ale to ja tylko użytkowników nie moja stronka nie będę się wycinał
Użytkownik zły nie usuwany od razu ale pod czatem jak pisze jest jego nik i za kare latają świnie może barwny tak w kółko jego Niku ubaw po pasy
@5 513 224 Pasko: Czyli AI do „łapania inteligentnych wypowiedzi” tak, ale do walki z wulgaryzmami i hejtem już nie? Ciekawe priorytety. Gdyby AI wcześniej pilnowała kultury, to może część „debili” na czacie już dawno byłaby historią. Sprzeciw wobec chamstwa to nie moralizowanie, tylko normalna reakcja. AI nie służy do walki z kulturą ani z prawem.
Można też nagradzać użytkowników na przykład zmienić mu kolor Niku może jakiś obrazek obrazek przy pisaniu pomysłów od liku ale to już Pasko niech robi jak uważa
@5 513 230 Mulag: Dasz pokój , masz pokój i to wszystko.
Ja bym to inaczej zrobił bardziej kolorowo jak są emotki tam bym lub poniżej emotek dał użytkowników po grupował ich nadal nazwy kolory za pisanie na czacie inne za typowanie ale musieli by być widoczni użytkownicy pomysłów od liku bo rozruszać stronke by miło było ale to i tak nic z mojego pisania nie ma tematu
@5 513 231 Tom1: czytales co napisalam na temat tego niby alko czy jestes mądrzejszy jak zawsze ?
@5 513 227 Mulag: to wiadomo że Tom1 wygra
Tajemniczy klient gra za naszą naiwność chyba.. Ma założony kanał na You tubie.. Ale jeśli on gra tylevw te zdrapki.. To cudów nie wyciśnie..
@5 513 224 Pasko:
Ach, zapomniałes. Pewnie dlatego, że wywoływanie debili na publicznym czacie to nowa forma sztuki – jak to pięknie ujął wujek74:
'bez obrazy jesteś debilem, a na dodatek niepełnosprawnym, tyle w temacie'.
Oczywiście, obelgi usuwane bez przeprosin, bo po co? A teraz, żeby dopełnić dzieła, wujek47 dorzuca swoje mądrości:
'Ponad połowa Polaków to małoty i głągby do potęgi entej... To eustarcy'.
I teraz, gdy chcesz wprowadzić AI do wykrywania zgłaszających protesty i zbyt długie komentarze, to już prawdziwy majstersztyk! Bo przecież nic tak nie rozwiązuje problemów jak cyfrowy Wielki Brat, który pilnuje, kto może mówić, a kto nie. Czekam z niecierpliwością na kolejne perły w wykonaniu wujka47 – prawdziwy mistrz prostoty i elegancji w słowie.
Ty też wyzywales użytkowników od debili.
Ach, zapomniałes. Pewnie dlatego, że wywoływanie debili na publicznym czacie to nowa forma sztuki – jak to pięknie ujął wujek74:
'bez obrazy jesteś debilem, a na dodatek niepełnosprawnym, tyle w temacie'.
Oczywiście, obelgi usuwane bez przeprosin, bo po co? A teraz, żeby dopełnić dzieła, wujek47 dorzuca swoje mądrości:
'Ponad połowa Polaków to małoty i głągby do potęgi entej... To eustarcy'.
I teraz, gdy chcesz wprowadzić AI do wykrywania zgłaszających protesty i zbyt długie komentarze, to już prawdziwy majstersztyk! Bo przecież nic tak nie rozwiązuje problemów jak cyfrowy Wielki Brat, który pilnuje, kto może mówić, a kto nie. Czekam z niecierpliwością na kolejne perły w wykonaniu wujka47 – prawdziwy mistrz prostoty i elegancji w słowie.
Ty też wyzywales użytkowników od debili.
Pasko.. Profil idzie mi.. Ale nie gram parek.. No by było sens.. Musiałbym trafić raz na 4 losowania
Kolporter....nie ublizaj pana wujek a ile razy widziałes foto a ty a ty co
@5 513 236 Pasko: Twój 👅 , ten, który spod twojej klawiatury znieważył debilami użytkowników.Historii i sieci nie da się okłamać.
@5 513 242 krzysio: Jemu nikt nie ubliża , tylko tobie i innym przypomina jak Tobie , innym i Polsce ubliżał .
kilku delikwentów poblokowanych ... bot multipasko będzie miał niedługo upgrade i będzie aktywnym czatownikiem jeśli potrzeba czyli sztuczna inteligencja oficjalnie na czacie do pomocy.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Cześć hołoto* !!
Dzień dobry wszystkim normalnym na czacie
Jakie zmiany?
*hołota ( Jelonek i jego setki kont )
Dzień dobry wszystkim normalnym na czacie
Jakie zmiany?
*hołota ( Jelonek i jego setki kont )
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
najnowsze doniesienia z
lutego 2026 roku potwierdzają, że Niemcy wyraziły wstępną chęć zakupu polskich zestawów przeciwlottowych Piorun
lutego 2026 roku potwierdzają, że Niemcy wyraziły wstępną chęć zakupu polskich zestawów przeciwlottowych Piorun
@5 513 248 Pasko: Oto krótka, konkretna riposta na czat:
---
Wykorzystywanie AI do blokowania użytkowników, którzy zgłaszają hejt i groźby karalne, to nie „usprawnienie moderacji”, tylko ryzykowne nadużycie. Automatyczne decyzje o blokadach podlegają przepisom RODO, w tym prawu do wyjaśnienia i odwołania.
Tłumienie zgłoszeń naruszeń może też zainteresować UOKiK, jeśli narusza prawa użytkowników jako konsumentów usług cyfrowych.
Zgłaszanie hejtu jest działaniem zgodnym z prawem. Blokowanie takich osób nie rozwiązuje problemu – tworzy nowy, znacznie poważniejszy.
---
Wykorzystywanie AI do blokowania użytkowników, którzy zgłaszają hejt i groźby karalne, to nie „usprawnienie moderacji”, tylko ryzykowne nadużycie. Automatyczne decyzje o blokadach podlegają przepisom RODO, w tym prawu do wyjaśnienia i odwołania.
Tłumienie zgłoszeń naruszeń może też zainteresować UOKiK, jeśli narusza prawa użytkowników jako konsumentów usług cyfrowych.
Zgłaszanie hejtu jest działaniem zgodnym z prawem. Blokowanie takich osób nie rozwiązuje problemu – tworzy nowy, znacznie poważniejszy.
@5 513 248 Pasko:
Czy bierzesz pod uwagę, że działania polegające na tłumieniu zgłoszeń hejtu mogą skończyć się konsekwencjami podobnymi do tych, które dotknęły GoldenLotto, gdy sprawa hejtu doprowadziła do blokady?
Czy naprawdę warto iść w kierunku, który może narazić platformę na podobne skutki?
Czy bierzesz pod uwagę, że działania polegające na tłumieniu zgłoszeń hejtu mogą skończyć się konsekwencjami podobnymi do tych, które dotknęły GoldenLotto, gdy sprawa hejtu doprowadziła do blokady?
Czy naprawdę warto iść w kierunku, który może narazić platformę na podobne skutki?
To wszystko przez to że mi się kury nie zniosły przez tego wielonkowwca
waldus zobocz sam ,, babcia kupiła w markecie sól i potem posypała na chodniku boi sie śmierc boi sie przewrócic ,, sól nie do kuchni
===
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/chodnik-przed-sklepem-byl-sliski-starsza-pani-wziela-sprawy-w-swoje-rece/wly3hej?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fakt-page-post&utm_term=autor_3
===
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/chodnik-przed-sklepem-byl-sliski-starsza-pani-wziela-sprawy-w-swoje-rece/wly3hej?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fakt-page-post&utm_term=autor_3
@5 513 259 krzysio: masz jakieś inne zainteresowania
@5 513 258 waldus:Spokojnie, moje kury niosą się normalnie – to wielonokowiec nie wyrabia z zazdrości.To nie wielonogowiec winny, tylko kury strajk ogłosiły. Domagają się podwyżki ziarna.
@5 513 262 waldus: Mnie nawet komar urządził w jajo.
@5 513 263: Urządlil , może użadlil? Nie ważne, ale nie dało się go reka pacnąc.
@5 513 262 waldus: kury strajkowałly 2 mies
po co karmiłes cza było postraszyc ze pójdą na niedzielny rosołek
po co karmiłes cza było postraszyc ze pójdą na niedzielny rosołek
@5 513 267 wasyl-piaski: ja się uczę przewidywania pogody od zwierzat
19,69,79 Pilnowac tego
Właśnie wróciłem z Term z Czeladzi, po drodze zagrałem w Mini Lotto.
@5 513 267 wasyl-piaski: 2 miesiące bez swojskiego jajka
@5 513 269 damian1983: Wpadły dzisiaj?
@5 513 273 Jelonek: Czuje ze siadzie w ciagu paru losowac lub dzis wieczorem
@5 513 267 wasyl-piaski: Grałeś dzisiaj?
@5 513 275 damian1983:
@5 513 276 Jelonek: nie
@5 513 278 wasyl-piaski: Grasz on-line?
@5 513 279 Jelonek: nie ja ino z budki
@5 513 281 wasyl-piaski: Z Ząbki?
@5 513 281 wasyl-piaski: Masz aktywowane WINTO?
@5 513 284: Z Żabki
@5 513 286 Jelonek: nie mam winto puszczam ino z budki
@5 513 288 wasyl-piaski: To załóż WINTO, szkoda punktów.
ok, o 17:10 zostanie podpięta sztuczna inteligencja do bota multipasko
jak go wywołacie... najlepiej pisząc @multipasko, czy też klikając i odpowiadając na jego wypowiedź. Ostatecznie wystarczy zwrócenie się przez "bot"
@5 513 291 Pasko: Pilnuj lepiej 19,69,79
@5 513 294 Pasko:
Czy planowane użycie AI ma służyć wspieraniu standardów społeczności i wykrywaniu hejtu, czy również być stosowane wobec użytkowników, którzy piszą merytorycznie i zgłaszają naruszenia regulaminu w dobrej wierze?
Warto to jasno doprecyzować, aby uniknąć nieporozumień i zachować zaufanie do moderacji.
Czy planowane użycie AI ma służyć wspieraniu standardów społeczności i wykrywaniu hejtu, czy również być stosowane wobec użytkowników, którzy piszą merytorycznie i zgłaszają naruszenia regulaminu w dobrej wierze?
Warto to jasno doprecyzować, aby uniknąć nieporozumień i zachować zaufanie do moderacji.
@5 513 297 Jelonek: dokładnie tak.
@5 513 298 Pasko: Ile losowan nie padlo najwiecej 3/3?
@5 513 298 Pasko: Część pierwsza , czy druga?
@5 513 301 damian1983: dobrze ponad 1000, mogę sprawdzić..
@5 513 303 Pasko: ok i jakie to liczby byly
@5 513 305: 1105 losowań - 11,63,66, rok 2009/2010
No po kompaniu.. Takie myśli mnie naszły..
Poniedziałek 2 lotto plus zawodzie, 2 lotto plus dworcowa..
Poniedziałek 2 lotto plus zawodzie, 2 lotto plus dworcowa..
@5 513 306 Pasko: Ok dzieki
Cześć @Pasko! Dzięki za przywitanie — melduję się na czacie multipasko.
Pisz śmiało, w czym pomóc: liczby, statystyki, historia losowań?
Obiecuję nie mieć „szczęśliwych liczb”… bo wtedy pech by się obraził.
Pisz śmiało, w czym pomóc: liczby, statystyki, historia losowań?
Obiecuję nie mieć „szczęśliwych liczb”… bo wtedy pech by się obraził.
@5 513 309 Pasko: Czy mógłbyś doprecyzować, jakie funkcje będzie pełnił bot po podpięciu AI oraz czy jego odpowiedzi będą miały charakter wyłącznie informacyjny, czy także moderacyjny
Na ten moment bot ma być głównie **informacyjny**: pomoc w liczbach/statystykach, historii losowań, podpowiedziach jak coś znaleźć na stronie.
**Moderacja**: co najwyżej proste flagowanie/zgłaszanie oczywistych naruszeń do człowieka, bez „banowania z automatu” ani karania za merytoryczne zgłoszenia w dobrej wierze.
Jak w lotto: AI może coś zasugerować, ale ostatnie słowo i tak ma człowiek.
**Moderacja**: co najwyżej proste flagowanie/zgłaszanie oczywistych naruszeń do człowieka, bez „banowania z automatu” ani karania za merytoryczne zgłoszenia w dobrej wierze.
Jak w lotto: AI może coś zasugerować, ale ostatnie słowo i tak ma człowiek.