Wpisy 5 511 953 – 5 512 055
11 lutego 2026 22:48 → 11 lutego 2026 23:32, 100 wpisów
@5 511 951 wasyl-piaski: Kto oblał i na którym punkcie?
W której wypowiedzi?
W której wypowiedzi?
@5 511 949 AD_BUD: Jest potrzebny ale admin nie chce aby ktoś wprowadzał mu inne nawet pozytywne zmiany.
@5 511 951 wasyl-piaski: Możesz odpowiedzieć mi na pytanie?
@5 511 953 Sebastian_M: miałes pakowac do wora za zamieszki
Bycie tu moderatorem nie jest prostą sprawą ale da się wszystko poukładać tak żeby w końcu było jak w zegarku.
@5 511 956 wasyl-piaski: Spokojnie.
@5 511 955 Sebastian_M: zartuje sebubucha
@5 511 956 wasyl-piaski: Jak to miałem pakować do wora?
@5 511 959 wasyl-piaski: A chyba że tak bo ja tu piszę poważnie.
w ost ate czn osc i czat na off 24 godz a niech myslą
@5 511 957 Sebastian_M: Przeczytaj tekst na żółto w profilu.Jest zbyt długi na czat.

@5 511 959 wasyl-piaski: Admin czyli Pasko nie potrafi tak moderować czatem aby było tu spokojnie a jednocześnie żeby każdy był zadowolony lub chociaż rozumiał co i dlaczego się dzieje. Sam widzisz są tu przepychanki i co chwilę jakieś zmiany. Kiedy te zmiany się skończą tego nie wiemy. I to jest ten ból.
@5 511 957 Sebastian_M: Oprócz Ciebie nie widzę nikogo z podwórka.Tylko z zewnątrz.
@5 511 963 AD_BUD: Ja to wszystko wiem ale dzięki za info
@5 511 965 AD_BUD: Czyli według Ciebie nadaję się na moderatora?
@5 511 966 Sebastian_M: Nie miałem żadnych wątpliwości co do Twoich predyspozycji.
@5 511 968 AD_BUD: Zdałem test?
siadaj 3 na szynach
@5 511 967 Sebastian_M: Tutaj w pierwszej kolejności zrobić czystkę tylko z pięcioma hejterami, resztą się dostosuje do regulaminu.
@5 511 969 Sebastian_M: Według mojej oceny TAK.
@5 511 971 AD_BUD: załozą nowe nicki albo juz mają
Przede wszystkim kultura i spokój a niestety Pasko tego daru nie posiada.
Przykład? Nie miałem czasu na odpowiedzi bo byłem wtedy w pracy ale nazwanie przez admina osoby która ma 10 kont debilem i powtórzenie tego słowa kilka razy przekreśla takiego człowieka jako admina czy moderatora.
Przykład? Nie miałem czasu na odpowiedzi bo byłem wtedy w pracy ale nazwanie przez admina osoby która ma 10 kont debilem i powtórzenie tego słowa kilka razy przekreśla takiego człowieka jako admina czy moderatora.
Dopisano losowanie nr 573 000 Szybkie 600
@5 511 969 Sebastian_M: Widzisz, gdy rozmawiamy o kulturze i normach prawnych oraz o standardach społeczności - dyskusji nie ma.
Bez urazy ale tak to wygląda i trzeba nazywać rzeczy po imieniu.
Należy mówić jak jest.
Należy mówić jak jest.
Ja to tak widzę . Jest wolność słowa i można tu napisać co się myśli oczywiście nie ubliżając nikomu.
A klaskanie adminowi że jest super i cały czas poklepywanie go po plecach oczywiście w przenośni mija się z celem.
@5 511 974 Sebastian_M: Jak nie posiada? Rozmawiał z kimś - jak mówisz językiem znanych osób.To jest dar przecież.
@5 511 978 Sebastian_M: skoro wolnosc słowa to czemu nie ublizac
Jakie ma zasługi to ma i nikt mu tego nie odbierze ale trzeba spojrzeć obiektywnie na całokształt.
@5 511 981 wasyl-piaski: Wasyl-piaski wolność słowa to nie znaczy ubliżać
@5 511 981 wasyl-piaski: Są jakieś ramy w zachowaniu. Oczywiście tyczy się ludzi kulturalnych.
@5 511 983 Sebastian_M: czylli nie ma wolnosci słowa
@5 511 981 wasyl-piaski: Poza tym regulamin na to nie pozwala.
Chciałbyś żeby na ulicy co chwila ktoś do Ciebie podchodził i Ci ubliżał ?
Chciałbyś żeby na ulicy co chwila ktoś do Ciebie podchodził i Ci ubliżał ?
@5 511 985 wasyl-piaski: Jest wolność słowa tylko jest też kultura osobista która nie pozwala na ubliżanie innej osobie.
@5 511 982 Sebastian_M: Szkoda, że nie słyszałeś informacji radiowej z Poznania.Sprawca groźby karalnej został skazany na 6 miesięcy kary p.w.
@5 511 978 Sebastian_M: a moze pasko sie wypowiedział prywatnie a nie jako moderator
@5 511 985 wasyl-piaski: Jeszcze raz pytam. Taka wolność słowa jak chcesz. Podchodzą do Ciebie codziennie inne osoby i Ci ubliżają .Jesteś zadowolony czy wnerwiony?
@5 511 986 Sebastian_M: co chwile słysze suka blec i polska nie reaguje
@5 511 982 Sebastian_M: Jeśli chodzi o techniczna stronę to jest wzorowa, ale dbałość o etykę, to już ...- Powstrzymuje się od komentarza.
@5 511 989 wasyl-piaski: Nie ma to żadnego znaczenie. Pasko jest tu właścicielem strony adminem moderatorem i jeszcze kimś.
Takie zachowanie jakie pokazał nie przystoi takiemu człowiekowi. Takie epitety może ale nie powinien wypowiadać w domu i to też jest naganne.
Takie zachowanie jakie pokazał nie przystoi takiemu człowiekowi. Takie epitety może ale nie powinien wypowiadać w domu i to też jest naganne.
@5 511 979 Sebastian_M: Nie narazaj się na uszczerbek na zdrowiu.Odpusc sobie bo złoże Ci wyrazy współczucia, nie gratulacje.
@5 511 990 Sebastian_M: ale nie było codzienne ublizanie
@5 511 992 AD_BUD: A ja jestem irytujący jak to nazwał Pasko i mówię wprost jak ja to widzę.
@5 511 995 wasyl-piaski: O jakie ubliżanie Ci chodzi?
@5 511 995 wasyl-piaski: Jeśli Ci chodzi o to co Ci pisałem to dałem tylko taki przykład.
@5 511 993 Sebastian_M: o to nawet mu w domu zabronisz sie wypowiadac
no i gdzie wolnosc tomciu w swoim domciu
no i gdzie wolnosc tomciu w swoim domciu
@5 511 994 AD_BUD: Ale ja się nie narażam na uszczerbek na zdrowiu tylko rozmawiamy więc odpowiadam.
@5 511 999 wasyl-piaski: Ja mu w ogóle niczego nie zabraniam. Niech robi co chce. To jest jego życie i jego świat.
@5 511 999 wasyl-piaski: O czym Ty piszesz?
@5 511 999 wasyl-piaski: Pamiętaj ja nikomu niczego nie zabraniam. Zapamiętaj to sobie na całe życie.
@5 511 998 Sebastian_M: widzisz ty dałes przykład a piszemy sami a jak mu napiernicza 20 ludzi zanim on przeczyta napisze odpowie to juz sa nerwy itd itp
@5 512 004 wasyl-piaski: Jakie znowu nerwy?
@5 512 004 wasyl-piaski: Do mnie może pisać i 20 osób i ja spokojnie każdemu odpowiem i każdemu wytłumaczę.
5 511 993. Sebastian_M 11.02.26 (23:09) Atakujemy Mini Lotto !!!
@5 511 989 wasyl-piaski: Nie ma to żadnego znaczenie. Pasko jest tu właścicielem strony adminem moderatorem i jeszcze kimś.
@5 512 004 wasyl-piaski: I to spokojnie.
@5 512 008 Sebastian_M:
@5 512 007 wasyl-piaski: Wyraziłem swoją opinię że nie powinien a co zrobi to jego sprawa.
@5 512 010 wasyl-piaski: I z czego się śmiejesz jak nie masz racji?
@5 512 009: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 512 000 Sebastian_M: Przepraszam, miałem rozmowę z panią profesor.
@5 512 009 wasyl-piaski: Nie powinien a co zrobi to jego sprawa. Rozumiesz to?
@5 512 014 AD_BUD:
@5 512 015 Sebastian_M: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
Chyba nie będzie żadnym przewinieniem, jeśli przekaże te informacje - na czasie .
Sąd Apelacyjny w Poznaniu skazał Piotra R. na karę 6 miesięcy więzienia z warunkowym zawieszeniem na okres 2 lat za groźby karalne wobec Adama Szłapki. W uzasadnieniu wyroku sąd podkreślił, że warunkiem skazania za groźbę karalną jest istnienie "uzasadnionej obawy" spełnienia groźby u pokrzywdzonego. W tej sprawie sąd uznał, że taka obawa była zasadna, co potwierdziło karalność czynu.
Adam Szłapka wyraził satysfakcję z decyzji sądu, jednak zaznaczył, że na ławie oskarżonych powinni zasiadać także politycy, którzy szerzą mowę nienawiści, co wskazuje na szerszy kontekst społeczny i polityczny tej sprawy.
Podsumowując, sąd w Poznaniu uzasadnił wyrok przede wszystkim faktem, że groźba była realna i wzbudzała u pokrzywdzonego uzasadnioną obawę jej spełnienia, co jest kluczowym elementem do uznania czynu za groźbę karalną.
Sąd Apelacyjny w Poznaniu skazał Piotra R. na karę 6 miesięcy więzienia z warunkowym zawieszeniem na okres 2 lat za groźby karalne wobec Adama Szłapki. W uzasadnieniu wyroku sąd podkreślił, że warunkiem skazania za groźbę karalną jest istnienie "uzasadnionej obawy" spełnienia groźby u pokrzywdzonego. W tej sprawie sąd uznał, że taka obawa była zasadna, co potwierdziło karalność czynu.
Adam Szłapka wyraził satysfakcję z decyzji sądu, jednak zaznaczył, że na ławie oskarżonych powinni zasiadać także politycy, którzy szerzą mowę nienawiści, co wskazuje na szerszy kontekst społeczny i polityczny tej sprawy.
Podsumowując, sąd w Poznaniu uzasadnił wyrok przede wszystkim faktem, że groźba była realna i wzbudzała u pokrzywdzonego uzasadnioną obawę jej spełnienia, co jest kluczowym elementem do uznania czynu za groźbę karalną.
@5 512 013 wasyl-piaski:
Ale ja Ci spokojnie odpowiadam i nadążam
Ale ja Ci spokojnie odpowiadam i nadążam
🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 512 013 wasyl-piaski:
Jestem naprawdę spokojny i odpowiadam Ci spokojnie. Dlaczego piszesz o moim zdenerwowaniu jak jego nie ma ?
Jestem naprawdę spokojny i odpowiadam Ci spokojnie. Dlaczego piszesz o moim zdenerwowaniu jak jego nie ma ?
@5 512 019 Sebastian_M: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
Spokojnej nocy, dziekuje za rozmowę.Powazny temat wypłoszył dyskutantów.
@5 512 017 wasyl-piaski:
Jeszcze raz Ci piszę. Wcale mnie nie zdenerwowałeś. Jeżeli coś to trochę zdziwiłeś ale tylko trochę.
Jeszcze raz Ci piszę. Wcale mnie nie zdenerwowałeś. Jeżeli coś to trochę zdziwiłeś ale tylko trochę.
@5 512 012 Sebastian_M: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 512 023 AD_BUD:
@5 512 020 wasyl-piaski:
Przez miesiąc czat byłby zupełnie inny bardziej przyjazny przejrzysty i taki który jednoczy a nie dzieli.
Przez miesiąc czat byłby zupełnie inny bardziej przyjazny przejrzysty i taki który jednoczy a nie dzieli.
@5 512 023 AD_BUD: jeszcze sa 12 sledzi
@5 512 022 wasyl-piaski:
Ale ja to wszystko rozumiem.
Ale ja to wszystko rozumiem.
@5 512 023 AD_BUD:
Spokojnej nocy
Spokojnej nocy
@5 512 025 wasyl-piaski:
Dałbym radę
Dałbym radę
@5 512 025 wasyl-piaski: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 512 031 Sebastian_M: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 512 025 wasyl-piaski:
Jeśli jest sytuacja napięta rozmawia się z jedna osobą i po kolei z każdą następną .
Jeśli jest sytuacja napięta rozmawia się z jedna osobą i po kolei z każdą następną .
@5 512 034 Pasko:
Oczywiście że warto
Oczywiście że warto
@5 512 035 wasyl-piaski:
Wiem o co chodzi. Wbrew pozorom Dużo widzę.
Wiem o co chodzi. Wbrew pozorom Dużo widzę.
@5 512 036 Sebastian_M: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 512 039 Pasko: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 512 039 Pasko:
Po samym głosie to bym nie ryzykował ale może to być pierwszy etap rekrutacji.
Po samym głosie to bym nie ryzykował ale może to być pierwszy etap rekrutacji.
@5 512 041 wasyl-piaski:
Dam radę bo widzisz że tak jest.
Dam radę bo widzisz że tak jest.
ej pasko do wora ty k....
@5 512 041 wasyl-piaski:
czemu mi ublizasz
@5 512 044 wasyl-piaski:
Test na moderatora?
Test na moderatora?
a ty pamietasz jak monika mi ogarniała dupe
nr wpisu678532
nr wpisu678532
seba moderator sprawdz to blokuj go
@5 512 044 wasyl-piaski:
To misi być dogadane.
To misi być dogadane.
@5 512 050 wasyl-piaski:
Czlowieku a kiedy to było?
Czlowieku a kiedy to było?
@5 512 053 Sebastian_M: