Wpisy 5 510 516 – 5 510 632
10 lutego 2026 14:24 → 10 lutego 2026 15:34, 100 wpisów
ogólnie nastąpiła teraz fala miłości nikt już nikogo nie blokuje pomyśl sam po co w swoim profilu blokujesz skoro ciebie nikt
Dopisano wygrane Multi Multi
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1000 zł
dzień dobry mp
@5 510 483 Pasko: Ty rozprawiasz się publicznie na czacie ogólnodostępnymm ze zgłaszającymi a nie że sprawcami.Nie podejmujesz decyzji samodzielnie, nie konsultujesz się z autorytetami a z hejterami.Jedtes nie tylko bezduszny , niesprawiedliwy, ale często pluszejesz jadem bardziej niż hejter.Prawda Cię zaboli.Ten twój GTV , ostatni Wlodymirputibowicz to przyzwolenie na hejt od lat, któremu otworzyłeś droge.
ale jak pisałem kto mnie blokuje mogę jednak zobaczyć kiedyś się tam sami kapniecie jak to zrobić bo to jest banalne nie zobaczysz nigdy kto cię dał do zaufanych ale kto zablokował da sie zrobić test dam dowód
pasko
bardzo dziękujemy za zmiany nowy czat działa nie ma zadym
bardzo dobry pomysł 1ooo wpisów brak archiwum
nie widze kto mnie blokuje i super
ja nie widze kto mnie blokuje
i bardzo dobrze
czat pełen miłosci
bardzo dziękujemy za zmiany nowy czat działa nie ma zadym
bardzo dobry pomysł 1ooo wpisów brak archiwum
nie widze kto mnie blokuje i super
ja nie widze kto mnie blokuje
i bardzo dobrze
czat pełen miłosci
@5 510 522 jakgrac: uwierz mi, że sprawdzam najlepsze praktyki, jak to robią najwięksi gracze. Jestem po bardzo głębokim researchu deweloperskim.
@5 510 522 jakgrac: to tak jest presja innych tak było i będzie
cóż akceptujemy to co Pasko chyba sam wymyślił lub może nie ale raczej inni mu dali taki pomysły szkoda szkoda może mają dar przekonywania większy niż inni co zrobić smutne to i bolesne ale pozostaje nadzieja że Pasko jeszcze zacznie samemu podejmować decyzję na razie mąciciele do niego piszą i mu mówią co ma robić tak było wcześniej smutne to wierzę z serca że Pasko to gość z sercem i własnym rozumem ale każdy może zostać zaczarowany tyle wpisów dostał prywatnych przez klika dni
waldus ,, widzisz jak Myvictory ,,on moo zdrowa i moo duzo powiedzieć na czacie
@5 510 532 Myvictory: no właśnie jest odwrotnie ... było zrobione poprawnie, czyli blokowanie było filtrem, a druga strona mogła czytać, chyba, że też zablokowała. Blokowanie miało dawać Ci komfort, a nie sygnał dla drugiej strony, że została zablokowana.
Natomiast wtedy usłyszałem, że to obydwie strony powinny być blokowane ... chyba wujek jeśli dobrze pamiętam zaproponował tą zmianę. I to był błąd, teraz to widzę.
Natomiast wtedy usłyszałem, że to obydwie strony powinny być blokowane ... chyba wujek jeśli dobrze pamiętam zaproponował tą zmianę. I to był błąd, teraz to widzę.
Podsumowując teraz jest prosto.
- jest czat publiczny
- można też pisać wiadomości do wybranej grupy "zaufanych"
- można pisać wiadomości prywatne
- można wyfiltrować, aby nie widzieć kogoś wiadomości, bo np. podnosi Ci ciśnienie. :)
- możesz sprawdzić kogo filtrujesz, kogo masz w zaufanych
- nie można zobaczyć "kto mnie blokuje", "kto mnie ma w zaufanych"
- jest czat publiczny
- można też pisać wiadomości do wybranej grupy "zaufanych"
- można pisać wiadomości prywatne
- można wyfiltrować, aby nie widzieć kogoś wiadomości, bo np. podnosi Ci ciśnienie. :)
- możesz sprawdzić kogo filtrujesz, kogo masz w zaufanych
- nie można zobaczyć "kto mnie blokuje", "kto mnie ma w zaufanych"
@5 510 535 Pasko: ja się ludzie umieją się dogadać to by te wszystkiego nie było a tak wiadomo zawsze ktoś coś ucierpi czy mu to nie pasuje Pasko oki nie chcę tego ciągnąc dziękuję za poświęcony czas na czacie i za wyjaśnienie tych kwestii
waldus kafa była
jak wygrane
jak wygrane
@5 510 524 wasyl-piaski:
Wasyl-Piaski n zajmij się swoją moralnością — jeśli w ogóle ją posiadsz bo z tego, co widac, to raczej jej brak. Mówisz o „miłości” na czacie pełnym zniewag i drwin, które sam z upodobaniem serwowałes. To nie jest miłość, to jest festiwal obelg i szyderstw, a Wasyl-Piaski najwyraźniej mylisz archiwizację z własnym cyrkiem. Więc zanim zaczniesz pouczać innych o wartościach, spojrz w lustro — może wtedy zrozumiesz, że prawdziwa miłość nie potrzebuje ukrywania się za emotikonami i pustymi frazesami.
Wasyl-Piaski n zajmij się swoją moralnością — jeśli w ogóle ją posiadsz bo z tego, co widac, to raczej jej brak. Mówisz o „miłości” na czacie pełnym zniewag i drwin, które sam z upodobaniem serwowałes. To nie jest miłość, to jest festiwal obelg i szyderstw, a Wasyl-Piaski najwyraźniej mylisz archiwizację z własnym cyrkiem. Więc zanim zaczniesz pouczać innych o wartościach, spojrz w lustro — może wtedy zrozumiesz, że prawdziwa miłość nie potrzebuje ukrywania się za emotikonami i pustymi frazesami.
pasko ,,ja widzie czemu wujek zły i prawdy pisze ,,a drugi ,, osoby ,, manipulacja ,, jak moze byc ,,krzysia tak wytrzymałem załozyłem zaufany pana wujka ,, niz nie nienawidze oszustwo
@5 510 536: no i jak mówię najważniejsza zmiana... zakładając na kogoś FILTR/BLOKADĘ, nie zakładasz na siebie filtr po drugiej stronie.
Czyli waldus blokuje wujka, to nie znaczy, że wujek blokuje waldusia.
Tym samym nie ma czegoś takiego, że ktoś Cię zablokuje, to żeby zobaczyć o czym pisze na publicznym czacie, to np. trzeba wejść z innego konta. Nie trzeba robić takich cudów. Jeśli pisze na publicznym, to wszyscy to mogą zobaczyć.
Czyli waldus blokuje wujka, to nie znaczy, że wujek blokuje waldusia.
Tym samym nie ma czegoś takiego, że ktoś Cię zablokuje, to żeby zobaczyć o czym pisze na publicznym czacie, to np. trzeba wejść z innego konta. Nie trzeba robić takich cudów. Jeśli pisze na publicznym, to wszyscy to mogą zobaczyć.
@5 510 536 Pasko:
piękne zmiany
piękne zmiany
@5 510 536 Pasko: pomogły jak na razie tak
@5 510 543: czyli każdy zawsze może zobaczyć co się pisze na publicznym ... może, ale nie musi. Jeśli nie chce kogoś widzieć to sobie filtruje/blokuje.
Natomiast piszący nie ma żadnej władzy wykluczyć kogoś z czytania czata publicznego.
O ile nie pisze do zaufanych/prywatnie, to każdy jak tylko chce może go czytać
Natomiast piszący nie ma żadnej władzy wykluczyć kogoś z czytania czata publicznego.
O ile nie pisze do zaufanych/prywatnie, to każdy jak tylko chce może go czytać
@5 510 497 Sebastian_M: Ty nie masz szans , bo nie miałeś poparcia hejterow, wygrali Ci ostatni, Ty nie przegrałeś w tym konkursie.
@5 510 539 jakgrac: a ty popatrz w swoje lustro czepiasz sie od poczatku , obejrzyj swoje gacie czy masz nie osrane a potem zagladaj w moje
tyle w tym temacie nie podoba sie to spie..... i blokuj
nie musisz czytac moich wpisów
pisze co chce i gdziechce i kiedy chce
tyle w tym temacie nie podoba sie to spie..... i blokuj
nie musisz czytac moich wpisów
pisze co chce i gdziechce i kiedy chce
@5 510 553 wasyl-piaski: Ty nie możesz bo twoje jest zbyt małe, musi być jak trzydrzwiowa szafa.
śmiać mi się chcę ale poważnie piszę jak wiem jak zobaczyć że ktoś mnie zablokował lub nie zróbmy test a powiem kto mnie zablokował ale te osoby co teraz są zablokujcie mnie ale nie mogę wiedzieć kto ale te co piszą bo nie chce mi się dłużej trudzić dogadajcie się co są na czacie nie wszyscy a ja sprawdzać czy mnie zablokowaliście i wam powiem
Tak więc witam wszystkich, nowych i nie tylko na publicznym czacie.
Faktycznie jest tu opcja pisania do wybranych osób, ale poza tym czat jest publiczny i to trzeba podkreślić, bo ktoś tu wczoraj pisał, że on tutaj chce się czuć jak na prywatnym czacie.
Faktycznie jest tu opcja pisania do wybranych osób, ale poza tym czat jest publiczny i to trzeba podkreślić, bo ktoś tu wczoraj pisał, że on tutaj chce się czuć jak na prywatnym czacie.
@5 510 549 Pasko: Czytać na czacie zamkniętym, nie publicznym bez logowania, na którym cały świat czyta twoja rozprawkę nad zgłaszającymi, nie nad sprawca,
@5 510 558: no tak trzeba doprecyzować ... to jest publiczny czat dla zalogowanych.
Więc nie do końca jest otwarty na świat. Google tu nie może czytać nawet w tej chwili , bo nie ma konta.
Więc nie do końca jest otwarty na świat. Google tu nie może czytać nawet w tej chwili , bo nie ma konta.
@5 510 558 Pasko: Mnie nie interesuje kto jest żydem, kto jest obrzezany , czy nie.Ma być porządek s GTV był pieszczony i się odpłacił zniewagami.
@5 510 556 jakgrac: wole miec potrójna dupe niz ryj jak pekinczyk i wstydzic sie wyjsc na miasto przegraliscie i boli was bo z innych kont sie zadymy robiły co myslisz ze nie pozna sie stylu pisania ,tylko pare kont sie czepia miedzy innymi ty ,teraz boli cie bo przegrałes we własnej wojnie hejter
nie ma kogo zaczepiac bo nie widzi
wygasniecie niedługo
nie ma kogo zaczepiac bo nie widzi
wygasniecie niedługo
@5 510 560 Pasko: Nie wierzysz samemu sobie.Wyloguj się i czytaj bez logowania twoje linczowanie zgłaszających.Badz sprawiedliwy, nie bój się prawdy.
@5 510 563 wasyl-piaski: Nie pisze tutaj kto w realu, na klatce schodowej na Nowopogońskiej miał skórna michę za zaczepki.
@5 510 565 jakgrac: pierdolisz głupoty
@5 510 565 jakgrac: moze wpadniesz do mnie pogadamy
inna sprawa jak kogos blokuje. po co widze ze jest online. osoby ktore sie blokuje nie powinny byc nawet wyswietlane w osob sledzacych czat 24
@5 510 572 Kawasaki:
Kręcę
Kręcę
@5 510 575 Kawasaki:
@5 510 575 Kawasaki:
Są tacy ale ja jestem cierpliwy
Są tacy ale ja jestem cierpliwy
@5 510 579 Kawasaki:
I dlatego maszyna nie daje dobrych numerów?
I dlatego maszyna nie daje dobrych numerów?
dlatego Piorun nastawiony na maszyne nie moze sie wbic w numery
a ja tylko dokladam losowania do bazy nie robie z ostatniego miesiaca to moze byc ten blond
@5 510 581 Kawasaki:
Wiesz co?
Wiesz co?
@5 510 581 Kawasaki:
Może grzebay przy tym te dziewczyny?
Może grzebay przy tym te dziewczyny?
@5 510 583 Kawasaki:
Były u Ciebie na zapleczu po seansie z kręcenie pamiętasz?
Były u Ciebie na zapleczu po seansie z kręcenie pamiętasz?
@5 510 584 Kawasaki:
Bolnd to była ona
Bolnd to była ona
serdeczniw witam raz w zyciu bylem w kasynie 10 min i 2 pensje poszly
@5 510 588 Kawasaki:
Niby tak tylko kiedy?
Niby tak tylko kiedy?
@5 510 590 Tupaj:
@5 510 590 Tupaj:
A ja byłem w kasynie i dali mi żeton
A ja byłem w kasynie i dali mi żeton
@5 510 593 Kawasaki:
Okej
Okej
@5 510 594 Sebastian_M: a mi dali przy wejsciu lampkie szampana
@5 510 590 Tupaj:
Dali mi żeton bo wszedłem pierwszy raz. Chciałem postawić w ruletkę na czerwone to powiedzieli że za mały nominał a było 5 zł. To zrezygnowałem z gry i tyle mnie tam widzieli
Dali mi żeton bo wszedłem pierwszy raz. Chciałem postawić w ruletkę na czerwone to powiedzieli że za mały nominał a było 5 zł. To zrezygnowałem z gry i tyle mnie tam widzieli
Przed chwilą w grze Keno padło 9 x 7/7 (13 500 zł). Zobacz szczegóły
@5 510 596 Tupaj:
Specjalnie a ja wyszedłem i już tam nie grałem
Specjalnie a ja wyszedłem i już tam nie grałem
@5 510 595 Sebastian_M: na czwartek pomysl o liczbach do mini ma byc 12 liczb
@5 510 601 Tupaj:
Pomyślę ale nic nie obiecuję
Pomyślę ale nic nie obiecuję
@5 510 598 Pasko:
@5 510 602 Sebastian_M: jak bedziesz mial natchnienie to podaj
@5 510 604 Tupaj:
Nie martw się. Ciebie nie zwolnią
Nie martw się. Ciebie nie zwolnią
@5 510 605 Tupaj:
Oczywiście
Oczywiście
@5 510 608 Kawasaki:
Kręcę
Kręcę
@5 510 606 Sebastian_M: ja jestem na recie a za 2 lata ide na emeryture
@5 510 608 Kawasaki:
Nie dawaj tym panienkom grzebać przy swoich instrumentach
Nie dawaj tym panienkom grzebać przy swoich instrumentach
@5 510 612 Kawasaki:
Kręcę
Kręcę
@5 510 617 Kawasaki:
@5 510 618 Kawasaki:
Kręcę
Kręcę
@5 510 622 Kawasaki:
Kręcę
Kręcę
19,21,22,42
@5 510 626 Kawasaki:
Tak
Tak
rozumisz co moze sie stac jak wejdzie 10 naj bez krecenia u prezesa?
2.5 do 25 mln zl
2.5 do 25 mln zl
@5 510 626 Kawasaki:
@5 510 629 Kawasaki:
Tak rozumiem
Tak rozumiem