Wpisy 5 509 154 – 5 509 276
8 lutego 2026 20:17 → 8 lutego 2026 22:14, 100 wpisów
@5 509 138 wladimirpucinowicz: Wow, gratulacje dla autora tego arcydzieła historyczno-geopolitycznego! Widać, że Wikipedia i Google to dla Ciebie zbyt skomplikowane źródła, więc postanowiłeś stworzyć własną wersję faktów. Ciekawe, czy admin tym razem też stanie w obronie tej „mądrości”, czy może jednak uzna, że warto jednak trzymać się rzeczywistości, a nie bajek z alternatywnej rzeczywistości? No bo jak tu bronić takich perełek, kiedy nawet troll internetowy się zawstydzi.
To dawny GTV, K30.
A swoją drogą sprawdziłeś czy jest obrzezany? Raczej tobie obrzezano mózg.
To dawny GTV, K30.
A swoją drogą sprawdziłeś czy jest obrzezany? Raczej tobie obrzezano mózg.
@5 509 151 wladimirpucinowicz: no to jestes drugi który lubi jelonka po mnie na tej stronie
@5 509 153 wladimirpucinowicz: o dziękuje
wladimirpucinowicz ,,i no rozumiem ty tez jesteś mordercem i okeY
@5 509 160 Pasko:
@5 509 160 Pasko: A kto jest adminem tej choloty?
@5 509 165 wladimirpucinowicz: Widzę, w kaftanie.
@5 509 161 wladimirpucinowicz: Oskarżenia o takie rzeczy bardzo często mówią więcej o autorze niż o adresacie. Pamiętaj nie jesteś anonimowy...
@5 509 166 Psychiatra:
@5 509 169 wladimirpucinowicz: a co Ty tak o tym pochodzeniu? Masz z tym jakiś problem? A Ty skąd pochodzisz, kto Cię urodził?
temperatura mp rosnie
@5 509 170: na pochodzenie nikt nie ma wpływu... na to jakim się jest człowiekiem już tak
@5 509 167 Pasko: Przecież wiesz kto to jest.Rafal z Iławy ,dawny GTV - K30 , wyhodowany tutaj i na innej stronce.Wstyd.Typowa patologia.
@5 509 175 Psychiatra: multipasko to nie laboratorium do hodowli ludzi... pomyliło Ci się coś.
@5 509 178 Pasko: To żmija wyhodowana na własnej klacie.On ma tutaj jakiś cel.
Użytkownik wladimirpucinowicz stracił możliwość wypowiedzi.
sie zaczeło
@5 509 183: Tylko? A stała blokada patologa?
zaraz napisze z innego konta
Forsami a ty nie w pracy
Idę spać jutro 1 zm
@5 509 186 wasyl-piaski: widzimy typowy przykład hejtu i obraźliwych wypowiedzi na czacie. Użytkownik „wladimirpucinowicz” obraził użytkownika „Psychiatra” słowami „jesteś debilem”, co jest wyraźnym naruszeniem zasad kultury wypowiedzi i regulaminu większości serwisów internetowych.
To mechanizm (zakładanie nowego profilu, obrażanie innych, usuwanie profilu i tworzenie kolejnego) to klasyczny przykład hejtu i trollingu.
W sytuacji, gdy padły słowa zniewagi, administrator zareagował zgodnie z zasadami — zablokował użytkownika, który obrażał innych.
Taka reakcja jest właściwa i zgodna z dobrymi praktykami moderacji, ponieważ pozwala utrzymać porządek i kulturę dyskusji na forum.
Ileż bylo podobnych czynów?
To mechanizm (zakładanie nowego profilu, obrażanie innych, usuwanie profilu i tworzenie kolejnego) to klasyczny przykład hejtu i trollingu.
W sytuacji, gdy padły słowa zniewagi, administrator zareagował zgodnie z zasadami — zablokował użytkownika, który obrażał innych.
Taka reakcja jest właściwa i zgodna z dobrymi praktykami moderacji, ponieważ pozwala utrzymać porządek i kulturę dyskusji na forum.
Ileż bylo podobnych czynów?
@5 509 195 No jasne, debile są wśród nas, ale spokojnie — ktoś musi przecież robić za tło, żeby reszta mogła się wyróżniać. A kto jak nie my, prawda?
@5 509 167 Pasko: Od pamiętnych - historycznych dni. Może napisać dla niego przeprosiny jak GTV? To ten sam świr, który zaczął wojnę od znanego portalu , gdzie występował pod nickami użytków z MP. Serdeczny kolega wielu z naszej stronki. Smutne to.
@5 509 198: użytkowników nie użytków
@5 509 198 Jelonek: to jest też powód dlaczego lotto.pl nie może pozwolić sobie na czat na stronie. Ja chcąc konkurować z lotto.pl być może też powinienem iść w tą stronę...
To teraz sam podajesz przyklady gdzie trzeba odroznic holote i patologie od uczciwych uzytkownikow.
Ten sam bandzior, ktory zniewazyl Ciebie, uzytkownikow jako byly GTV obrazal uzytkownikow, a Ty we wpisie 4786381 napisales " GTV : spoko i nic tam nie ma newralgucznego co piszesz".
Ten sam bandzior, ktory zniewazyl Ciebie, uzytkownikow jako byly GTV obrazal uzytkownikow, a Ty we wpisie 4786381 napisales " GTV : spoko i nic tam nie ma newralgucznego co piszesz".

@5 509 220 Pasko: Dobrze, ze nie holote, nie zyda i nie debila, ktorych tak gesto bylo tutaj.Czat byl dobry, tylko pewna grupka go zepsula, ktorej usluchales.
@5 509 223 Pasko:
Czat funkcjonował dobrze i nie było potrzeby go zmieniać pod dyktando wąskiej grupy trolli i hejterów.
To, że ktoś posiada zapiski sprzed dwóch czy nawet kilku lat, nie jest niczym nagannym — to zwykła dbałość o własne sprawy.
Jak mówi stare przysłowie: strzeżonego Pan Bóg strzeże.
Warto oddzielać fakty od emocji i nie niszczyć czegoś, co działało poprawnie.
Moze nie archiwista, a historyk jak Woloszański.
Czat funkcjonował dobrze i nie było potrzeby go zmieniać pod dyktando wąskiej grupy trolli i hejterów.
To, że ktoś posiada zapiski sprzed dwóch czy nawet kilku lat, nie jest niczym nagannym — to zwykła dbałość o własne sprawy.
Jak mówi stare przysłowie: strzeżonego Pan Bóg strzeże.
Warto oddzielać fakty od emocji i nie niszczyć czegoś, co działało poprawnie.
Moze nie archiwista, a historyk jak Woloszański.
Być może spróbuję faktycznie ograniczyć czat godzinowo. Np. do swobodnej dyskusji tylko od 14:00 do 14:30 oraz od 22:00 do 23:00. Wtedy też będę starał również być...
@5 509 225: poza tym nie będzie dostępny
Sebastian czekam na losowanko mam puszczonych 5 zakladow przed chwila skreslilem 16 liczb zobacze kogo kulki robia w balona
@5 509 227 Jabba: bez powodu ? nowych użytkowników ? dzisiejsze wejście Władimira, czy wpisy qumki odbierasz jako wpisy takich całkiem normalnych ?
Cześć
@5 509 229 Tupaj: Super
Losowanie na żywo 08.02.2026

Asystent mnie przekonuje że nie powinienem dawać możliwości sprawdzenia "kto mnie zablokował"
@5 509 234 Pasko: Mam pytanie.
Kiedy przestaniesz posiłkować się AL
Przecież człowiek lepiej zna drugiego człowieka niż AL
Człowiek powinien lepiej wiedzieć jak się zachować i co zrobić w takiej sytuacji jaka jest tu na czacie.
Kiedy przestaniesz posiłkować się AL
Przecież człowiek lepiej zna drugiego człowieka niż AL
Człowiek powinien lepiej wiedzieć jak się zachować i co zrobić w takiej sytuacji jaka jest tu na czacie.
@5 509 240 Sebastian_M: Jak się nie ma własnej?
Dopisano wyniki Multi Multi
04, 05, 06, 08, 12, 13, 14, 18, 28, 29, 34, 39, 45, 66, 67, 69, 72, 75, 76, 78
Plusem jest liczba: 14
04, 05, 06, 08, 12, 13, 14, 18, 28, 29, 34, 39, 45, 66, 67, 69, 72, 75, 76, 78
Plusem jest liczba: 14
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 20313 zestawów od 2061 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 25 974 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 53 634 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- tesa55 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- januszPiekary - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 1826 zł = 60,87 x koszt gry
- scalony - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 700 zł = 46,67 x koszt gry
- Glazek - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 700 zł = 35,00 x koszt gry
- dżoana - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 384 zł = 25,60 x koszt gry
@5 509 244: z
Dopisano wyniki Mini Lotto - 18,20,28,29,37
@5 509 239 Pasko: Rozmawiałem z Tobą wielokrotnie o tym jak rozwiązać sprawę z czatem ale Ty nie chciałeś nigdy tego słuchać.
To jest bardzo proste i nie trzeba wcale usuwać tego co łączy tu ludzi.
Łączy i dzieli ale w każdym społeczeństwie i w każdym kraju też tak jest.
To jest bardzo proste i nie trzeba wcale usuwać tego co łączy tu ludzi.
Łączy i dzieli ale w każdym społeczeństwie i w każdym kraju też tak jest.
5 509 079. Kawasaki 08.02.26 (17:13) 9 Marzeń
pierwszy spin dzis gratis. okej krece kolem = 5 bylo krecic wiecej
pierwszy spin dzis gratis. okej krece kolem = 5 bylo krecic wiecej
66,69 kosy wpadły
@5 509 239 Pasko:
Czat działał. Ludzie rozmawiali, śmiali się, spierali, ale w granicach. To nie społeczność zepsuła klimat, tylko uleganie krzykaczom, którzy zawsze chcą chaosu, a potem chowają ręce i zgłaszają innych.
Regulamin nie jest po to, żeby nim machać wybiórczo. Jest po to, żeby chronić normalnych użytkowników, a nie agresorów.
Obrażanie, hejt, wulgaryzmy, osobiste ataki — to nie jest „wolność słowa”. To brak wychowania. I na całym świecie działa to tak samo:
chamstwo = konsekwencje
hejt = ban
bez litości i bez teatru odwołań
Nie może być tak, że zgłaszający hejt są karani, a hejter gra ofiarę. To odwracanie logiki do góry nogami.
Ten „nowy” z dzisiaj? To nie był żaden niewinny użytkownik. To był konkretny, znany Ci bandzior, który:
obraził Ciebie imiennie,
zaatakował wielu użytkowników,
sponiewierał całą stronę.
Dlaczego mają cierpieć wszyscy, a nie on jeden?
Bo to jest Twoja strona. Ty za nią odpowiadasz. Nie moderacja na skinienie hejterów, nie banda prowokatorów, tylko Twoje zasady. Społeczność potrzebuje jasnego sygnału:
„Możesz tu być, ale jak jesteś chamem — wypadasz.”
Bez kombinowania. Bez udawania symetrii tam, gdzie jej nie ma.
Normalni ludzie chcą spokoju, nie cyrku.
I jeszcze jedno — najważniejsze:
Nie nagradza się bandytów zmianą zasad.
Bo wtedy oni wygrywają.
Czat działał. Ludzie rozmawiali, śmiali się, spierali, ale w granicach. To nie społeczność zepsuła klimat, tylko uleganie krzykaczom, którzy zawsze chcą chaosu, a potem chowają ręce i zgłaszają innych.
Regulamin nie jest po to, żeby nim machać wybiórczo. Jest po to, żeby chronić normalnych użytkowników, a nie agresorów.
Obrażanie, hejt, wulgaryzmy, osobiste ataki — to nie jest „wolność słowa”. To brak wychowania. I na całym świecie działa to tak samo:
chamstwo = konsekwencje
hejt = ban
bez litości i bez teatru odwołań
Nie może być tak, że zgłaszający hejt są karani, a hejter gra ofiarę. To odwracanie logiki do góry nogami.
Ten „nowy” z dzisiaj? To nie był żaden niewinny użytkownik. To był konkretny, znany Ci bandzior, który:
obraził Ciebie imiennie,
zaatakował wielu użytkowników,
sponiewierał całą stronę.
Dlaczego mają cierpieć wszyscy, a nie on jeden?
Bo to jest Twoja strona. Ty za nią odpowiadasz. Nie moderacja na skinienie hejterów, nie banda prowokatorów, tylko Twoje zasady. Społeczność potrzebuje jasnego sygnału:
„Możesz tu być, ale jak jesteś chamem — wypadasz.”
Bez kombinowania. Bez udawania symetrii tam, gdzie jej nie ma.
Normalni ludzie chcą spokoju, nie cyrku.
I jeszcze jedno — najważniejsze:
Nie nagradza się bandytów zmianą zasad.
Bo wtedy oni wygrywają.
@5 509 252 Czajka: Tu się zgadzam
@5 509 240 Sebastian_M: kiedyś tak było, obecnie modele sztucznej inteligencji zdecydowanie potrafią dużo i rozumieją więcej, bo posiadają wiedzę, której człowiek przez 1000 lat nie mógłby przyswoić.
@5 509 255 Pasko: Opieraj się na własnej.
@5 509 250 Sebastian_M: dzieki za liczby 3 trafiles a ja zle rozpisalem mam 3x3 i 2 a ja na 16 liczb trafile 2 liczby jestes lepszy w typowaniu
@5 509 255 Pasko: Tak ale jest coś takiego jak zrozumienie drugiego człowieka. Tak zwana empatia. AL tego nie potrafi. Działa według schematu.
@5 509 259 Sebastian_M: a Ty potrafisz zrozumieć dlaczego jesteś irytujący?
@5 509 255 Pasko: Postaraj się sam pomyśleć co zrobić aby było tu normalnie. Dlaczego nie potrafisz odpowiedzieć na to pytanie tylko posiłkujesz się AL ?
Przecież to naprawdę jest takie proste.
Przecież to naprawdę jest takie proste.
@5 509 255 Pasko: Zostaw czat jak jest, tylko banuj za wulgaryzmy i hejt.
@5 509 260 Pasko: Potrafię
@5 509 258: powinno byc 3x2
@5 509 260 Pasko: A Ty potrafisz zrozumieć że straciłeś tu na MP cały szacunek którym darzyli Ciebie inni użytkownicy?
@5 509 260 Pasko: I to piszę nie złośliwie. Nie odbieraj tego jako atak bo tak nie jest.
@5 509 260 Pasko: Ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię zrozumieć i wiem dlaczego jestem tu irytujący dla części osób przebywającym na czacie.
@5 509 260 Pasko:
Nie, Sebastian nie jest irytujący.
Irytujące jest prowokowanie, obrażanie i udawanie, że problemem są ci, którzy zachowują kulturę.
Sebastian rozmawia normalnie, bez wycieczek osobistych, bez jadu i bez potrzeby dowalania innym. Jeśli to kogoś „irytuje”, to nie dlatego, że on robi coś źle — tylko dlatego, że nie wpisuje się w poziom krzyku i chamstwa.
To nie kulturalni użytkownicy są problemem.
Problemem są ci, którzy nie potrafią znieść spokoju, argumentów i normalnej rozmowy.
Więc nie, pytanie jest źle postawione.
Nie „dlaczego Sebastian jest irytujący”, tylko dlaczego niektórych irytuje kultura.
I na tym skończmy, bo normalność nie wymaga tłumaczenia.
Nie, Sebastian nie jest irytujący.
Irytujące jest prowokowanie, obrażanie i udawanie, że problemem są ci, którzy zachowują kulturę.
Sebastian rozmawia normalnie, bez wycieczek osobistych, bez jadu i bez potrzeby dowalania innym. Jeśli to kogoś „irytuje”, to nie dlatego, że on robi coś źle — tylko dlatego, że nie wpisuje się w poziom krzyku i chamstwa.
To nie kulturalni użytkownicy są problemem.
Problemem są ci, którzy nie potrafią znieść spokoju, argumentów i normalnej rozmowy.
Więc nie, pytanie jest źle postawione.
Nie „dlaczego Sebastian jest irytujący”, tylko dlaczego niektórych irytuje kultura.
I na tym skończmy, bo normalność nie wymaga tłumaczenia.
@5 509 261 Sebastian_M: chodzi o to, że AI coś pisze i ja to czytam i stwierdzam... kurcze to ma sens. Tak samo jak mogę przeczytać Twój wpis i tak samo pomyśleć. To czemu nie mogę się posiłkować AI jeśli to co mówi przemawia do mnie, a mogę się posiłkować np. tym co Ty napiszesz?
tak lepiej jak nie widac kto kogo blokuje free flow. kogo nie widze to nieistnieje
@5 509 260 Pasko: Jestem irytujący ale nie ubliżam nikomu. Jestem irytujący ale bardzo często mówię to co myślę i tu jest początek irytacji.
Dopisano wyniki Ekstra Pensja - 6,11,14,18,27 oraz dodatkowa liczba 3
Dopisano wyniki Ekstra Premia - 8,9,18,23,30 oraz dodatkowa liczba 2
Dopisano wyniki Kaskady - 03,05,09,10,11,14,15,16,17,19,23,24