Wpisy 550 879 – 550 978
18 października 2011 15:52 → 18 października 2011 16:26, 100 wpisów
nie po to mój ukochany ojciec ...leży...nie po to moja córka siedzi przy mnie
OPA
nie wiem, czy się najarałeś, czy opiłeś , czy "tylko" robisz sobie jaja, czy może Cię męczy jakaś tęsknota - żadne z trzech pierwszych Ci nie pomoże
nara
nie wiem, czy się najarałeś, czy opiłeś , czy "tylko" robisz sobie jaja, czy może Cię męczy jakaś tęsknota - żadne z trzech pierwszych Ci nie pomoże
nara
moim zdaniem to zabawne nie jest, raczej dziwne i nikt go nie słucha
MAJORKA,właśnie o to chodzi,nikt mnie nie słucha...a ja mam wiedzę i mogę mieć taką wiedzę niesamowitą...
ROBAL,nie palę nic...zero
ROBAL,nie palę nic...zero
Bo mnie wkurzacie...żyjecie tylko tym czatem...nie jest to najważniejsze,przez wasze ***oły wielu dobrych typowiczów "dało na luz"
Opa ale jak kiedyś chciałam gadać o liczbach to powedziałes ile mozna gadać o liczbach wiec Cie nie rozumiem w ogole..gadasz tylko o sobie
po co wprowadzasz kłótnie?
Opa albo ostatnio chciałes sobie po prostu pogadać i sie złosciłeś ze nie chą ludzie gadać od tak o zyciu wyluzuj
Opa sam wiesz ze nie jest łatwo wygrac,a jak bysmy wygrywali co dziennie to tez byłoby żle
Opa kazdy ma swoj rozum i robi wedle własnego uznania nie można komuś czegoś na rzucić
Dzień dobry.Wygrałam w zdrapce 5zł i w MM 2zł
wyślę szóstkę na wieczór 3,14,21,33,40,80 mini też kusi
Kaśka,ja nie wiem jak cię znaleźć,nie umiem tego...mój lenek28@tlen.pl
zeby ktoś mi za to płacił to bym nabijał swoje posty na tej stronie nawet do 100 tys
Gała-dziś puchar z Cracovia wystarczy nam remis żeby byc w półfinale
tors możesz walnąć 76 ale i nie zapomnij o swoim 69 bo jakoś mnie swędzi
kurcze dobrze ze kupon juz pewnie nadany bo bym 12 liczb miala jak tu podają
nallepsze to jest to jak dzieciaczek skreśla...przeważnie są wygrane-80%
tak ale moge pwotorzyc jutro
to tylko Twoje mi wchodza jak skeeslisz tak
to tylko Twoje mi wchodza jak skeeslisz tak