Wpisy 550 707 – 550 806
18 października 2011 15:05 → 18 października 2011 15:32, 100 wpisów
lila ja z tym problemu nie mam ale moj mąz jest strasznie zazdrosny wiec czasem odpuszczam
a to co kiedyś pisałąm o dzieciach że je mam to były żarty i to wszystko
Nikogo nie blokowałem i nie jestem na wyspach, tak dla informacji
Ostatnio wprowadziłem bardzo istotne zmiany z punktu widzenia wydajności strony, które jak się okazało spowodowały problemy z używaniem chatu dla posiadaczy niektórych telefonów komórkowych (np. ja nie mam z tym problemu). Ot i cały problem. Będę starał się znaleźć na to rozwiązanie, natomiast na pewno nie przywrócę chatu w formie jaki był przedtem, bo spędziłem sporo czasu, żeby go usprawnić, co się udało, no ale niestety póki co kosztem pewnych telefonów komórkowych
Ostatnio wprowadziłem bardzo istotne zmiany z punktu widzenia wydajności strony, które jak się okazało spowodowały problemy z używaniem chatu dla posiadaczy niektórych telefonów komórkowych (np. ja nie mam z tym problemu). Ot i cały problem. Będę starał się znaleźć na to rozwiązanie, natomiast na pewno nie przywrócę chatu w formie jaki był przedtem, bo spędziłem sporo czasu, żeby go usprawnić, co się udało, no ale niestety póki co kosztem pewnych telefonów komórkowych
kokietka....przejdzie mu ale jak to jest zazdrość chorobliwa to kiepsko
ja mam corke ale razem wygladamy jak siostryhahaha trzeba sie troche odmlodzoc
Lila masz 3/3 ? Oj gratuluję!
dzieki lila
dobra jesteś Lila
tak mam 28 lat
kokietka...to już teraz wiem dlaczego mąż zazdrosnyz mijającymi latami mu przejdziechyba
lila nie będzie
Gała Twoje muszą wpaść o 22 nie ma opcji hehe
Gała Twoje muszą wpaść o 22 nie ma opcji hehe
jak mu zazdrosc minie mto wraz z nia moja uroda
Witam http://poradnikdomowy.pl/poradnikdomowy/1,116911,10463701,Jak_trafic_szostke.html
wiem wiec dbam o siebie
Gała...jesteśmy 10 lat bez ślubu? A co to ślub coś zmienia? to tylko zwykły papierek,podpisany w urzędzie
opa kazda kobieta powinna o siebie dbac niezaleznie w jakim wieku jak i mezczyzna
ja jestem z moim chłopem od tygodnia
i jeszcze wytrzymuje
lila, tak, byłam sama od kilku lat, teraz mam faceta
Gała, nie, nie na Majorce
Gała..chce ale ja nie chce bo przeważnie po ślubie się wszystko roz***ala
chwali sie opa
A z tymi ślubami to prawda, moi znajomi było ok, po ślubie 2 lata i baju
Lila nie, jest jak trzeba i chodzi jak w zegarku
Gała 8/8 bo zmienilam z 7/7 na 8/8 dodając 77 i wysłam smsem mamie bo mi pusci tam gdzie pojechała
majoreczka....śluby sa przereklamowane,przynajmniej dla mnie.Znajoma była ze swoim mężem 3 miesiące przed ślubem i są do dzisiaj razem a niektórzy żyją ze sobą 15 lat bez,wezmą ślub i po roku rozwód
Andromeda skubnęłaś coś o 14stej?
to prawda, mnie się nie śpieszy do ślubu i niech tak zostanie
u mnie grosze, 2 zł, 2 zł
no, więc trzeba skakać z radości
Moja żona jest ze mną,pomimo bardzo dużych problemów...wytrzymuje ze mną już ponad 5 lat
a ja opa prawie juz z mezem 7 lat w malzenstwiejeszcze trzy i sama odejde bo podobno dobra zona sama po 10 latach odchodzihaha
KOKIETKA,bo nie jesteś z niego zadowolona,rzadko on z tobą bywa...nie mam go w domu,jeśli jest to mało z tobą rozmawia,dlatego ci to obojętne...
a tu sie opa mylisz nie jestem samotna tylko szczesliwa bo to nasze zycie jakos sie toczy powoli do przodu
moze go w obecnej chwili nie ma ale ktos musi pracoiwac zeby drugi siedzial w domu