Wpisy 550 639 – 550 738
18 października 2011 14:46 → 18 października 2011 15:11, 100 wpisów
jarg w stsie nie wiem bo nigdy nie pytałam w stsie o możliwość przez neta
a w totomixie mozna na bank
a w totomixie mozna na bank
lila
spokojnie -
było 550455 - - i 550459
i się mnie wzięło i normalnie pomerdało - nie mogło się zdarzyć ?
romeczek72
- dobra rada - gratis - nie słuchaj złych rad
spokojnie -
było 550455 - - i 550459
i się mnie wzięło i normalnie pomerdało - nie mogło się zdarzyć ?
romeczek72
- dobra rada - gratis - nie słuchaj złych rad
z tych trzech jedna bedzie mi jeszcze pasuje 29 lub 28 ale ktora
BOMAKA nie znacie...ja znam
wygrał na swoje liczby kilka tys...a może kilka dziesiąt
wygrał na swoje liczby kilka tys...a może kilka dziesiąt
mąż to nie własność żony a żona nie jest własnością męża.Każdy powinien robić to co lubi a nie żeby się nagle życie zmieniło bo był ślub.Chcę jechać. sama na tydzień na urlop.informuję o tym drugą połowę i jadę
Witaj Jociu.
Jeśli będziesz miała chwilę to odezwij się na gg to ważne
Jeśli będziesz miała chwilę to odezwij się na gg to ważne
OPA
To Ty mówisz o Bomaku, ja człowieka nie znam
Nooooo, ciekawe CO mnie tu jeszcze spotka - siedzący w śliwce , albo Goorzej, zazdrośnik, albo parecznik, a teraz nawet prawie pantofel - słucham, słucham uważnie
To Ty mówisz o Bomaku, ja człowieka nie znam
Nooooo, ciekawe CO mnie tu jeszcze spotka - siedzący w śliwce , albo Goorzej, zazdrośnik, albo parecznik, a teraz nawet prawie pantofel - słucham, słucham uważnie
witam
Gała...mój partner robi to co uważa za stosowne a ja robię to co ja uważam za stosowne.Nikt się nikogo nie boi.Chcę wyjść z koleżankami na piwko do knajpy,wychodzę.Nie ma gadania a po co a dlaczego.A jak on chce gdzieś wyjść to droga wolno,nie pytam i nie wnikam.
Robalku....to nie było do Ciebie tylko ogólnie.Ale widocznie musi tak być skoro tak bardzo wziąłeś to do siebie
Bonus Multi Multi: 20 000 złotych
GAŁA.....jak to ON jest a kto ma ***a być ONA?Weź się trochę zastanów.A ty masz JĄ czy JEGO?
lila to super masz partnera bo ja tak nie mam
witam gała
kokietka...ślub czy bycie ze sobą nie daje prawa tej drugiej osobie żeby mną rządził.
tylko jest jeszcze cos takiego jak chol...a zazdrosc
lila ja mam JĄ żone,ale ja wiem ze jakby był to byłby ON mężczyzna ale czy faktycznie jest ?o to mi chodzi bo mam wrazenie ze jestes SAMA
kokietka...jest w każdym związku ale trzeba nad nią panować.Jak wierzy się swojemu partnerowi na 100% to nie ma problemu i się czego obawiać a popatrzeć sobie może
Gała..już kiedyś pisałam że jestem z kimś 10 lat,i to jest prawda.Nie mam dzieci,mam psa i rybki.Jeszcze coś chcesz wiedzieć.Mam 182cm wzrostu numer buta 40 w porywach 41.
lila ja z tym problemu nie mam ale moj mąz jest strasznie zazdrosny wiec czasem odpuszczam
a to co kiedyś pisałąm o dzieciach że je mam to były żarty i to wszystko
Nikogo nie blokowałem i nie jestem na wyspach, tak dla informacji
Ostatnio wprowadziłem bardzo istotne zmiany z punktu widzenia wydajności strony, które jak się okazało spowodowały problemy z używaniem chatu dla posiadaczy niektórych telefonów komórkowych (np. ja nie mam z tym problemu). Ot i cały problem. Będę starał się znaleźć na to rozwiązanie, natomiast na pewno nie przywrócę chatu w formie jaki był przedtem, bo spędziłem sporo czasu, żeby go usprawnić, co się udało, no ale niestety póki co kosztem pewnych telefonów komórkowych
Ostatnio wprowadziłem bardzo istotne zmiany z punktu widzenia wydajności strony, które jak się okazało spowodowały problemy z używaniem chatu dla posiadaczy niektórych telefonów komórkowych (np. ja nie mam z tym problemu). Ot i cały problem. Będę starał się znaleźć na to rozwiązanie, natomiast na pewno nie przywrócę chatu w formie jaki był przedtem, bo spędziłem sporo czasu, żeby go usprawnić, co się udało, no ale niestety póki co kosztem pewnych telefonów komórkowych
kokietka....przejdzie mu ale jak to jest zazdrość chorobliwa to kiepsko
ja mam corke ale razem wygladamy jak siostryhahaha trzeba sie troche odmlodzoc
Lila masz 3/3 ? Oj gratuluję!
dzieki lila
dobra jesteś Lila
tak mam 28 lat
kokietka...to już teraz wiem dlaczego mąż zazdrosnyz mijającymi latami mu przejdziechyba
lila nie będzie
Gała Twoje muszą wpaść o 22 nie ma opcji hehe
Gała Twoje muszą wpaść o 22 nie ma opcji hehe