Wpisy 5 505 665 – 5 505 812
3 lutego 2026 09:27 → 3 lutego 2026 14:01, 100 wpisów
Ilu tu mędrców,ludzi bez skazy
W miejscowości Piotrków Trybunalski padła wygrana 415 718,00 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Cześć
Rozwiozałeś już pizzę?
@5 505 657 Kawasaki:
Jesteś w Rio?
Jesteś w Rio?
@5 505 658 Kawasaki:
@5 505 658 Kawasaki:
Jak to nie zdążę?
Jak to nie zdążę?
@5 505 659 Kawasaki:
A chodzi o wygraną?
A chodzi o wygraną?
@5 505 659 Kawasaki:
Szykuję numery
Szykuję numery
@5 505 659 Kawasaki:
Jak wejdą wszystkie to mamy po 2,5 Miliona przy stawce podstawowej
Jak wejdą wszystkie to mamy po 2,5 Miliona przy stawce podstawowej
@5 505 658 Kawasaki:
Ale my zagramy stawką x 17 wiec spokojnie
Ale my zagramy stawką x 17 wiec spokojnie
@5 505 658 Kawasaki:
Właśnie mam mało czasu i nie mam warunków
Właśnie mam mało czasu i nie mam warunków
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | VIVA LAS VEGAS | 20 000 zł | Śrem |
|---|---|---|
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Olsztyn |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Katowice |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Ziębice |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Tarnowo Podgórne |
@5 505 681 Tom1: System 12 ?
@5 505 681 Tom1: To będzie drogo kosztowało.
Niedługo Walentynki
39,50,78
39,50,78
@5 505 685 Kawasaki: Masz te 170 książek?
@5 505 685 Kawasaki: Miałeś Magdę?
@5 505 692 Kawasaki: Przeczytałeś?
przesluchalem w lozeczku. wieczorem zakladasz do snu sluchawki rano ksiazka przeczytana
@5 505 694 Kawasaki:
jakie masz na dzis instrumenty finansowe w multi
ja wyslalem 9dreams i boska trojka
ja wyslalem 9dreams i boska trojka
@5 505 694 Kawasaki: I pamiętasz coś z tego?
pamietak wszystko z kazdej strony jak ten z fily zagadka Powdera
@5 505 696 Kawasaki: Wiesz co?
@5 505 698 Kawasaki: Musimy zapoznać piosenkarkę.
@5 505 698 Kawasaki: Będzie Ci śpiewała do snu
@5 505 701 Kawasaki: Okej
@5 505 701 Kawasaki: Biorę się do czytania.
dzis piszemy nowa ksiazke
Pan Samochodzik i trafione 9 marzen w multi
Pan Samochodzik i trafione 9 marzen w multi
@5 505 705 Kawasaki: Okej Pan Samochodzik trafia 10/10 marzeń pasuje?
@5 505 706 Kawasaki: Pokaż tę monetę.
@5 505 709 Kawasaki:
@5 505 709 Kawasaki: To następna książka będzie
Pan Samochodzik trafi 10/10 marzeń z Plusem
Pan Samochodzik trafi 10/10 marzeń z Plusem
W miejscowości Lubaczów padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (5 z 5 x 4 x 10)
W miejscowości Bochnia padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
@5 505 717 Kawasaki:
@5 505 717 Kawasaki: Na razie tak
@5 505 717 Kawasaki: Ale jak wygramy kupujemy bilety
to ja mam lepiej. znam inwalide co jak z nim jedziesz to jedziesz jako jego opiekun czyli on i ja jedziemy a darmo. jak chce gdzies jechac biore go i mam gratis
@5 505 717 Kawasaki: Dochody transportu miejskiego uzależnione od tego czy ts da wygrać
@5 505 721 Kawasaki: To jak jedziesz na randkę z dziewczyną do hotelu to bierzesz go ze sobą?
kiedys kupowalem miesieczny na busa za ponad 100 zik ale teraz wole jezdzic na rowerze 1000 wat na tyl szybciej i sie dotleniasz
I co na to dziewczyny?
@5 505 725 Kawasaki: Nawet jak są mrozy?
@5 505 725 Kawasaki: Już słucham
Pan Samochodzik i zagadki Fromborka
Pan Samochodzik i zagadki Fromborka
caly rok mrozy nie problem -20 tez nie. grube opony fat bike idzie jak przecinak
Gniewny vel Jelonku !!
Nie masz odwagi pisać z konta Jelonka, bo udowodniłem jakim jesteś hejterem, osobą z problemami psychicznymi to wskakujesz na swoje 40 kont + i kolejny raz pisząc sam z swoja osobowością chcesz wzbudzić lęk i panikę na czacie.
Nigdy nie zrozumiemy dlaczego Pasko nie chce twojej chorej osoby zlikwidować z tej stronki?!?
Jesteś przykładem jak rozgonić dobre społeczeństwo w ciągu 1 roku, skłócić wszystkich , baaa.. nawet doprowadzić do tragedii. O donosie na policje rok temu na osobę niepełnosprawną to już szczyt chamstwa, i czystego zepsucia na dnie szamba z smrodem.
Masz problemy z tym aby dostosować się do normalnego życia w społeczeństwie, swoje problemy psychiczne przenosisz na klawiaturę, to wymaga leczenia.
Twoje hobby to wnoszenie w życie innych ludzi pogardy,hejterstwa, kłamstwa , upodlenie w najgorszej postaci kobiet, które pewnie upuściły ciebie ( matka, siostra, a może i żona ) teraz wyżywasz się na nich wszystkich, też podając się na płeć piękną np Sara0925. Chcesz wejść w sukienkę aby zrozumieć dlaczego kobiety w twoim życiu wywaliły cię na margines kryzysu bezdomności??
Pasko już w 2018 roku powinien zlikwidować wszystkie twoje konta, wyczyścić dobitnie ich resztki śladu na serwie i obserwować aby twoja toksyczna osoba więcej tutaj nogi nie postawiła.
Nie masz odwagi pisać z konta Jelonka, bo udowodniłem jakim jesteś hejterem, osobą z problemami psychicznymi to wskakujesz na swoje 40 kont + i kolejny raz pisząc sam z swoja osobowością chcesz wzbudzić lęk i panikę na czacie.
Nigdy nie zrozumiemy dlaczego Pasko nie chce twojej chorej osoby zlikwidować z tej stronki?!?
Jesteś przykładem jak rozgonić dobre społeczeństwo w ciągu 1 roku, skłócić wszystkich , baaa.. nawet doprowadzić do tragedii. O donosie na policje rok temu na osobę niepełnosprawną to już szczyt chamstwa, i czystego zepsucia na dnie szamba z smrodem.
Masz problemy z tym aby dostosować się do normalnego życia w społeczeństwie, swoje problemy psychiczne przenosisz na klawiaturę, to wymaga leczenia.
Twoje hobby to wnoszenie w życie innych ludzi pogardy,hejterstwa, kłamstwa , upodlenie w najgorszej postaci kobiet, które pewnie upuściły ciebie ( matka, siostra, a może i żona ) teraz wyżywasz się na nich wszystkich, też podając się na płeć piękną np Sara0925. Chcesz wejść w sukienkę aby zrozumieć dlaczego kobiety w twoim życiu wywaliły cię na margines kryzysu bezdomności??
Pasko już w 2018 roku powinien zlikwidować wszystkie twoje konta, wyczyścić dobitnie ich resztki śladu na serwie i obserwować aby twoja toksyczna osoba więcej tutaj nogi nie postawiła.
@5 505 729 Kawasaki: Ale musisz się dobrze ubrać.
@5 505 731 Kawasaki: Naucz się tak tańczyć a panienki będą same do Ciebie podchodziły.
5 505 616 @
Pamiętamy, kiedy wstawiłeś zdjęcie swoich stóp!! Brudne nogi, paznokcie na 3 cm, czy człowiek żyje w takich warunkach?
Ale użytkownicy MP wyciągnęli do ciebie pomocną dłoń, Gosia chciała wysłać do ciebie zestaw mydełek o zapachu róży, inni chcieli podesłać ręczniki, perfumy ale nie chciałeś, zignorowałeś pomoc.. dlaczego?
Zacznij przyjmować pomoc, a nawet rozpłacz się, to pomaga! świat jest piękny.
Pamiętamy, kiedy wstawiłeś zdjęcie swoich stóp!! Brudne nogi, paznokcie na 3 cm, czy człowiek żyje w takich warunkach?
Ale użytkownicy MP wyciągnęli do ciebie pomocną dłoń, Gosia chciała wysłać do ciebie zestaw mydełek o zapachu róży, inni chcieli podesłać ręczniki, perfumy ale nie chciałeś, zignorowałeś pomoc.. dlaczego?
Zacznij przyjmować pomoc, a nawet rozpłacz się, to pomaga! świat jest piękny.
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
powrot krola multi =Piorun= wielka promocja. co mysli o losowaniu majty Piorun
po 2 pewniaki na przedzial 1-5
po 2 pewniaki na przedzial 1-5
@5 505 730 Qmka83:
Nie masz moralnego prawa pouczać o moralności ani „toksycznych zachowaniach”, skoro sam tych zasad nie przestrzegasz.
Jesteś żywym przykładem działań niszczących standardy społeczności jako sławetny Lokalny_IryD2020.
Na miejscu Jelonka wytoczyłbym Ci proces — o ile już się nie toczy.
Były szef policji ukarany za ujawnienie danych osobowych.
Nie masz moralnego prawa pouczać o moralności ani „toksycznych zachowaniach”, skoro sam tych zasad nie przestrzegasz.
Jesteś żywym przykładem działań niszczących standardy społeczności jako sławetny Lokalny_IryD2020.
Na miejscu Jelonka wytoczyłbym Ci proces — o ile już się nie toczy.
Były szef policji ukarany za ujawnienie danych osobowych.
Piorun Multi - kosmiczny system do typowania multi zrobiony w pytonie we wspolpracy czarodzeja wizjonera i ai. ultimate money maker
Przed chwilą padło 1 x 4050,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
nie ma sprawy promocja trwa poczujcie moc Pioruna Multi
3.4
9.8
11.12
18.15
19.20
25.26
34.36
38.42
41.43
46.45
54.53
61.62
63.64
68.71
.....
.....
3.4
9.8
11.12
18.15
19.20
25.26
34.36
38.42
41.43
46.45
54.53
61.62
63.64
68.71
.....
.....
Przed chwilą padło 101 x 10,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 505 735 Qmka83:
Co Ty bredzisz? Pamięć masz wybiórczą czy wygodną?
Zapomniałeś, jak ta „obrażona osóbka” sama publikowała kompromitujące zdjęcia, obrażała publicznie własną rodzinę i epatowała treściami, które później — gdy reakcja nie była po myśli — nagle miały zniknąć „ze wstydu”?
To nie jest historia niewinnej ofiary, tylko klasyczny przykład: prowokuję, obrażam, wystawiam się — a gdy wraca echo, gram rolę skrzywdzonej.
Zanim zaczniesz pouczać innych o empatii, przypomnij sobie, kto pierwszy przekraczał granice i kogo. W takiej sytuacji moralizowanie brzmi po prostu jak hipokryzja.
Czasem naprawdę lepiej zamilczeć — zwłaszcza gdy fakty są uparte i publiczne.
Co Ty bredzisz? Pamięć masz wybiórczą czy wygodną?
Zapomniałeś, jak ta „obrażona osóbka” sama publikowała kompromitujące zdjęcia, obrażała publicznie własną rodzinę i epatowała treściami, które później — gdy reakcja nie była po myśli — nagle miały zniknąć „ze wstydu”?
To nie jest historia niewinnej ofiary, tylko klasyczny przykład: prowokuję, obrażam, wystawiam się — a gdy wraca echo, gram rolę skrzywdzonej.
Zanim zaczniesz pouczać innych o empatii, przypomnij sobie, kto pierwszy przekraczał granice i kogo. W takiej sytuacji moralizowanie brzmi po prostu jak hipokryzja.
Czasem naprawdę lepiej zamilczeć — zwłaszcza gdy fakty są uparte i publiczne.
Pirun Multi trafia raz do roku 10 na 10 w te same miejsca
1830 zl = 250 tys zl plus drobne
1830 zl = 250 tys zl plus drobne
@5 505 730 Qmka83: Co ty trollu - hejterze mozesz wiedziec czy zablokowany uzytkiwnik udziela sie na czacie? Zmyslasz.Pora zamilczec.

@5 505 753 Kawasaki:
Znowu piorun?
Znowu piorun?
@5 505 753 Kawasaki:
Czyli w tym miesiącu wygramy 10/10?
Czyli w tym miesiącu wygramy 10/10?
@5 505 735 Qmka83: Hejterze - skończ!

Qmka83,,,,tak prawda 100 procent on jelonek i gniewny ,, mówi powazne on wiecej bandyta konto ,, nie zarty okeY
Qmka83 ..tutaj jest ludzie niepełne sprawny tak grzeczny pisze i daje coś pewniaki ,, ,, ja nic ,,,nie powiem jaki nicki <<
Gniewny87 ,,widze jesteś obecny ,, pisz tutaj grzeczny ,,od razu zaraz zablokuje <<<,, nie krzycz do krzysia przypomnij jedno słowo
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony oraz pogromcow i sponsorow TS zycze milego dnia mam skreslone na sucho 16 liczb a czy szczesliwe to zobaczymy w piecu musze napalic
@5 505 792 krzysio: Bandytow szukaj w Witaszycach i...tam gdzie mieszka autor komentarza.
@5 505 799 krzysio: 

@5 505 803 krzysio: kto to ten lelen?
@5 505 803 krzysio: Jeleni szukaj w Bialowiezy i Witaszycach.