Wpisy 548 949 – 549 048
17 października 2011 18:30 → 17 października 2011 19:39, 100 wpisów
3 etapy w życiu kobiety:
1. wqrwiać ojca;
2. wqrwiać męża;
3. wqrwiać zięcia...
1. wqrwiać ojca;
2. wqrwiać męża;
3. wqrwiać zięcia...
Etapy życia mężczyzny
1 - Chwycił za pierś - ... i pojadł.
2 - Chwycił za pierś - ... i skończył.
3 - Chwycił za pierś - ... i się podniecił.
4 - Chwycił za pierś - ... i zasnął...
1 - Chwycił za pierś - ... i pojadł.
2 - Chwycił za pierś - ... i skończył.
3 - Chwycił za pierś - ... i się podniecił.
4 - Chwycił za pierś - ... i zasnął...
multipaskowiczów zawiedzionych i tych radosnych
jocia leży i kwiczy
krzysio1
Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!
andromeda ja na chwilkę przywitać się z Wami i juz mnie nie ma
oki...jeszcze w mapki, bo jeszcze nic nie wiem..musze skreslic i nadac
krzysio1 pewnie że poznałam Ciebie
krzysio wróc do staregonicku
Krzysio fajnie
zmykam może uda się wieczorkiem troszkę poklikać
andruśka
lukaaszek...a jak podam Tobie liczby i nie wejdą to co wtedy? Płacz i zgrzytanie zębami
lukaaszek..taaaa,ja po dydku dobrze typuję ,adndruśka lepsza ode mnie
mój nick juz wróciłem
androo
teraz zaczynamy na zdrówkoo
teraz zaczynamy na zdrówkoo
tylko jeden profesor nauczył
androo