Wpisy 5 485 692 – 5 485 908
5 stycznia 2026 15:07 → 5 stycznia 2026 21:59, 100 wpisów
@5 485 691 Myvictory: trzeba było iść za Górnika
@5 485 692 zbigniew g: tak teraz za późno
@5 485 693 Myvictory: to mogłeś wstąpić do milicji
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
@5 485 694 zbigniew g: no tak pałować opozycję i tak bym miał dobrą emeryturę teraz za PiS zmniejszył za tej władzy dali dobrze że człowiek ustawić się nie umiał
@5 485 698 Myvictory: trzeba do 65 pracować
@5 485 699 zbigniew g: nie wiedziałem aż tyle
@5 485 701 Myvictory: ale moze to jego wina}będziesz do 67
@5 485 702 zbigniew g: nie nie mnie to już nie będzie dotyczyło młodszych tak nawet do 70 słyszałem kobiety dłużej żyją to do 70 a mężczyźni krócej to do 75 by się nie przestraszyli wypłaty
Przed chwilą padło 5 x 750,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Cześć
@5 485 701 Myvictory:
Każdemu fundujesz safari?
Każdemu fundujesz safari?
waldus ,, widzisz kto moo 9/10 .. czemu nie pokazają tutaj papier ,,
@5 485 701 Myvictory:
A mogę sobie wybrać kraj na safari?
A mogę sobie wybrać kraj na safari?
@5 485 713 Sebastian_M: tak pokazuje gdzie Afryka i niech idzie leci
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 485 694 zbigniew g: Do policji przyjmują tylko inteligentych.Nyvictory do takich się zalicza.Bajkopisarzy nie przyjmują.Nie masz szans.
https://www.facebook.com/reel/1158265302940725/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Musza Wōm pedzieć, że kumulacyjo we Lotto rozbijymy we dwie ôsoby. Jedna z Wielgopolski, drugo ze Ślōnska.
Po co komu ulice bez nazw miejscowości?

@5 485 726 Tom1: Ladne

@5 485 727 Kwiatmosiny: to wina t
Kto te keno trafia.. UJ wie.. Na 8 liczb..
OK.. Drobnicę trafiłem nawet więcej niż włożyłem.. Ale liczyłem na.. Coś większego..
OK.. Drobnicę trafiłem nawet więcej niż włożyłem.. Ale liczyłem na.. Coś większego..
@5 485 716 Myvictory:
Czyli pokazujesz gdzie Afryka dajesz kasę na całą wycieczkę plus safari tak?
Czyli pokazujesz gdzie Afryka dajesz kasę na całą wycieczkę plus safari tak?
@5 485 688 krzysio:
Oczywiście, jak zwykle winny wszystkiemu jest Tusk — od pogody po cenę bułki. Bo przecież piekarz przed świtem nie liczy kosztów energii, pracy i mąki, tylko sprawdza, co dziś powiedział Premier. Gdyby nie weto Nawrockiego wobec podwyżek podatku od wygranych, akcyzy na alkohol i ustawy cukrowej, chleb cudownie pozostałby w cenach sprzed lat. Alkohol tańszy od bochenka? Żaden problem — ważne, że chleba pełne śmietniki, bo kupić łatwiej niż uszanować.
Ale nie, to nie weto, nie struktura podatków, nie konsumpcyjne absurdy — winny musi być jeden, najlepiej Premier. Ironia losu polega na tym, że chleb się marnuje, alkohol tanieje, a w sieci wciąż drożeje jedno: biadolenie.
Oczywiście, jak zwykle winny wszystkiemu jest Tusk — od pogody po cenę bułki. Bo przecież piekarz przed świtem nie liczy kosztów energii, pracy i mąki, tylko sprawdza, co dziś powiedział Premier. Gdyby nie weto Nawrockiego wobec podwyżek podatku od wygranych, akcyzy na alkohol i ustawy cukrowej, chleb cudownie pozostałby w cenach sprzed lat. Alkohol tańszy od bochenka? Żaden problem — ważne, że chleba pełne śmietniki, bo kupić łatwiej niż uszanować.
Ale nie, to nie weto, nie struktura podatków, nie konsumpcyjne absurdy — winny musi być jeden, najlepiej Premier. Ironia losu polega na tym, że chleb się marnuje, alkohol tanieje, a w sieci wciąż drożeje jedno: biadolenie.
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | GORĄCA KASA | 5500 zł | Wolica |
|---|---|---|
| WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Pudliszki |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Łódź |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Suwałki |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Libiąż |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Wierzbica |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Kraków |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Rzeszów |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Głogów |
monika2 .. wiedziaem ty lelen masz wiecej 100 nicki ,, ale tusk tak szuka twój pinidze zeby tak baluje na zabawy ,, ,, nie masz pinidze ,,tak ja wszyscy nie starczy emerytura . tam isc szuka chleba na śmietnik powodzenia
Islandorka30,5 piździ ci bo mi nie
@5 485 749 krzysio:
Widzę, że Tusk odpowiada już za wszystko: ceny, nicki, mantrę i najwyraźniej także za interpunkcję.
Skoro każde słowo, którego nie rozumiesz, jest „Tuska”, to faktycznie — temat wraca jak mantra.
Może zanim przypiszesz mu jeszcze pogodę i grawitację, warto najpierw zrozumieć własny wpis?
Na razie sens zaginął szybciej niż te mityczne pieniądze.
Widzę, że Tusk odpowiada już za wszystko: ceny, nicki, mantrę i najwyraźniej także za interpunkcję.
Skoro każde słowo, którego nie rozumiesz, jest „Tuska”, to faktycznie — temat wraca jak mantra.
Może zanim przypiszesz mu jeszcze pogodę i grawitację, warto najpierw zrozumieć własny wpis?
Na razie sens zaginął szybciej niż te mityczne pieniądze.
nicola ,, mówiłem wiedziałem ,, on facetem ,,tak oszukał jako kobieta profil monika2 wstyd ,, krzysia ma jedno konto
@5 485 754 krzysio: A wcześniej jakie miałeś ? - Zapomniałeś już ?
Ja leżę w łóżku i ogladan ukryta prawda
@5 485 754 krzysio: 

Cześć
@5 485 758 Tom1:
My lubimy jak jest zimno
My lubimy jak jest zimno
@5 485 758 Tom1:
Chcemy minus 20
Chcemy minus 20
I dużo śniegu
Tak
@5 485 794 Banasiak:
Tez jeździcie na czołgiem?

U mnie dużo osób tak jeździ
Na czolgistę
Czołgistę
bede musial zamontowac kamerke jakas oferma na parkingu zbila mi tylne swiatlo przeciw mgielne a gdy sie spytale czy sa kamery na parkingu to tylko przy wejsciu tam gdzie bankomat stoi mam wydatek
otworzyłam kompot z całych papierówek z miętą ale pyszny papierówki też zjadłam
@5 485 862 wujek74: biedroneczka nie ma jaj bo jest kobietą
Nie. Ja wolę poczekać. Chyba że żółte jest nade mną.. To gwałtownie nie warto hamowac.. Bo te światła z ruchu poprzecznego też się zaraz nie zmieniają w sekundzie..
Ja mam za dużo wolnego czasu
7 stycznia w końcu do pracy do korporacji
7 stycznia w końcu do pracy do korporacji
Byle do 65 piątki
Islandorka30,5
Ciekawi mnie po co związany jak nie żyje a tak kazali zostawić 

Idę na piąta kawa dzis to wina za dużo wolnego czasu
Nie pije kawy od kilku dni zawsze dwie kawy mocne teraz bez kawy ale tak jak by czegoś brakowało może przejdze
Przed chwilą padło 5 x 670,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Minus 5..ładowarkę odłączyłem.. Odczuwalne może z 1 na minusie.. Zero wiaterku..
Myviktory gdzie pracujesz w kostnicy?
@5 485 888 Rrrooobbbeeerrrttt: tak pisałem może co niektórzy nie wierzą
To masz nerwy
Pasuje mi 16 baniek wygrac i nic nierobic bo niechce mi się od środy tyrac
angierski ,,kiedy bedzie niedziela -10 stopni,,angierski ,, bedzie ubierać kalesony 2 sztuk i dwa skarpety nie zimno
@5 485 882 Myvictory: Czyje te nogi Pewnie śmierdzące se nie umył i pokazują dla przykładu
Sebek90 dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
sie ma witam elite elit
widze ze krzysio dalej brnie w swoje
czy moje poematy
do ciebie
moje eseje
do ciebie
moje eseje

jest w miarę..
zdjęcie z podwórza i..stado pelikanow