Wpisy 5 475 539 – 5 475 643
23 grudnia 2025 22:19 → 23 grudnia 2025 23:56, 100 wpisów
@5 475 535 MCSl: faktycznie sporo graczy widać wybiera dużego lotka
@5 475 509: czajka
Coś mi przez myśl przeszło że mogą być dwie szóstki w dużym ale to tylko przeczucie
@5 475 541 bolek31:
Dopisano wygrane Kaskady - padło 129 x 25 zł
Może tak niedługo być jedną szóstka z puli a druga z plusa
Ciekaw jestem
@5 475 532 wasyl-piaski:
Wasyl, Twój „grzech” był ciężki i niewybaczalny: utrzymywałeś kontakty z bliźnimi, a co gorsza – z Jelonkiem. Za ten czyn niegodny internetowego pustelnika zostałeś surowo ukarany banem, bo przecież rozmowa i uprzejmość to na pasku występki najwyższej wagi.
W tej sytuacji to nie Ty powinieneś prosić o wybaczenie, tylko okrutni paskowicze powinni ustawić się w kolejce z przeprosinami i kluczem do blokad.
Bo skoro karze się za normalność, to winni są sędziowie, nie oskarżony. 😏
Wasyl, Twój „grzech” był ciężki i niewybaczalny: utrzymywałeś kontakty z bliźnimi, a co gorsza – z Jelonkiem. Za ten czyn niegodny internetowego pustelnika zostałeś surowo ukarany banem, bo przecież rozmowa i uprzejmość to na pasku występki najwyższej wagi.
W tej sytuacji to nie Ty powinieneś prosić o wybaczenie, tylko okrutni paskowicze powinni ustawić się w kolejce z przeprosinami i kluczem do blokad.
Bo skoro karze się za normalność, to winni są sędziowie, nie oskarżony. 😏
a tak pod skriptum ts daje miliony
na wygrane na swieta , zeby dolac oliwy do ognia
potem wróci do normy ts pazerny zajuma wszystko
na wygrane na swieta , zeby dolac oliwy do ognia
potem wróci do normy ts pazerny zajuma wszystko
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 313 x 1/1
Multi Multi - padło 306 x 3/3
Multi Multi - padło 3 x 8/8
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
"piątka" płatna 5452,00 zł
"czwórka" płatna 163,70 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 5452,00 zł
"czwórka" płatna 163,70 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
@5 475 548 Lisowski: ale ja prosim a czy oni dadza pokute
pisalismy latami i odstawilili mnie na oboocka
pisalismy latami i odstawilili mnie na oboocka
Ponad 4 miliony zakładów przy puli przewidywanej 3 miliony. Jak zazwyczaj dużo przed świętami
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
jezu na krzysia wujka jelonka itd itp dałem bana
oni tez ale teraz piszem i gadamy
nawet z krzysiem
oni tez ale teraz piszem i gadamy
nawet z krzysiem
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
@5 475 561: ładnie
@5 475 564 MCSl: sporą część graczy ma zapewne kupony na kilka losowań a część zagra jeszcze na lotto.pl
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 7 x 78 213,10 zł
"czwórka" płatna 722,80 zł
"trójka" płatna 32,70 zł
"czwórka" płatna 722,80 zł
"trójka" płatna 32,70 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 2 x 25 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 65 x 100 zł
chevelle1970 na pewno tak jest ale jednak jak są normalnie otwarte kolektury to napędza jeszcze większą pulę. W tamtym roku była spora kumulacja 26 grudnia ale zakładów było dość mało
@5 475 568: Ktoś pisał, że w Mini Lotto będą się działy dziwne rzeczy.I dzieją się.Jest tylko 7 piątek.Tylko patrzeć jak pasko odwali filozoficzna ripostę.
@5 475 568: Cholerny Rogacz jeździ po Polsce z grupą i młóci piątki.Zaraz ta pani z guzem na czole napisze, że wygrywają tylko ...
Ludzie jednak grają i to bardzo dużo wystarczy że wejdę do swojej ulubionej kolektury ludzi tyle jest że Ho Ho...co chwilę ktoś wchodzi wychodzi gra w Keno siedzi może i kawę wypić obok salon gier kasa leci
MCSl dodał(a) komentarz w temacie: Nowe studio Lotto od 1 stycznia 2026
@5 475 580 Mulag: jedni mówią dobre i 4 stufki
@5 475 583 Mulag: remont łazienki kupić spodnie buty i po pieniądzach
mulag ,, masz twoje 17 milionów zł ,, cała polska nie ma moje 17 milionów
@5 475 583 Mulag: a ja łazienki nie wyremontowałem muszę wygrać i im wyremontować potem mogę się..... oddalać pisane przez Wy....
@5 475 586 Mulag: tylko czeba zapytać kolegi jak się chodzi bez skarpet jak zejdzie skórka jakby z ogórka z obcinaczem żartów nie ma...
@5 475 590 Forsami: skóra schodzi to znaczy że to nie była skóra ale derma
Na tyle ludzi to nie wszyscy są orginalni nie którzy są z dermy skóropodobna
@5 475 588 Mulag: tak szczerze mówiąc to co można zrobić za te 78 tysięcy pamiętać należy że Skarbowemu podatek też się należy można by kupić papier toaletowy w gwiazdki albo płyn do mycia naczyń krwionośnych i położyć na kartce papieru poczuć się bogatym duchowo w drobnych rzeczach bo gaci to mają na codzien
Dopisano losowanie nr 560 000 Szybkie 600
Chyba zostanę wróżbitą kupie se kule będę patrzył w los 👨🍳 oj to chyba nie wróżbita
@5 475 593 Mulag: To mial byc żart, czy rozpoznanie wlasnego odbicia?
Takie pieniądze 💸💰 z dzisiejszego Mini wystarczyło by mi na 10 miesięcy by do dziesiątego nie musiał się skrobać po kieszeni po 7 tysięcy dodatkowo i potem dalej kicha gęsta gulu bulu life is brutal
@5 475 599 Mulag: Ci co trafili na pewno są zadooooooowoooooleeeeni każdy z nich sobie myśli po kiego ..ja tych 6 trafiło oprócz mnie jednego najbardziej chytrego
@5 475 601 Forsami: a może jedna osoba tak zagrała
forsami ,, tak tak ty chytry jak trafisz 6/6 lotto ,, zeby chciał nowe mieszkania złoto ,, ty jak trump USA
Ale głupio zrobił zapłaci 10 % od każdej wygranej czyli 70% podatku
A pisałem kiedyś taka chwila jak ta trafi się raz w życiu a potem ni to zaszyć ni załatać jak tu z taką dziurą latać
@5 475 602 Mulag: jak jedna osoba zagrała to pokaże innym taaakiego wała
Grasz grasz nic nie wychodzi a jak trafisz jesteś z innymi osobami w dwudziestce wygranych
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 475 603 krzysio: Krzysiek...ja nie jestem rudy .. ani ryży ani ryżawy ani szczotka ryżowa
@5 475 607 Mulag: dziwowooł się chłop...a tu Dziadek grał całe życie i mu się trafiało 78 tysięcy na ostatnie pożegnanie tylko że na wieniec już brakło tyle mu przyszło tylko że teraz mu to wszystko jedno jest już na magazynie długo leżakowania
Kto wie jak się czuje gracz który pracował cały miesiąc w robocie wybrał całą wypłatę i wydał na granie i nic nie wygrał
@5 475 610 Mulag: a to nie takie proste tu Trzeba udać się do Keni żeby zagrać w Keno.... He He He a tam jedzie kierowca autobusu AHA Ę Ą HAALOOOO He AHA
@5 475 613 Mulag: czuje się że ktoś go nieźle wykukoł jak dzięcioł stare drzewo podatne na otworzenie otworu
@5 475 614 Forsami: to jak koszulka idzie jak ta wygrana to czemu się tu dziwić
Ja nie mam życia wiecznego ale pstrzyłem na te swoje wysłane trzy zakłady w lotto od 1957 dziwował się chłop najwięcej było tylko 4z6
@5 475 616 Mulag: wiesz kiedy najprędzej dostanę koszulkę jak poproszę Panią Ulke... będzie nowy przydział obdartusów bo ileż można taflać.. tego wanna taka mała ma już dość tam nawet suszarka hotelowa nie wchodzi a kto mądry daje suszarkę do wanny przy dźwiękach muzyki Daj spokój daj spokój daj sobie spokój daj spokój daj spokój...
@5 475 611 Lisowski:
Licze kase.
Licze kase.Bezdomność czasem jest śmieszna.. byle nie narobić z głodu w portki
Wykluczenie społeczne nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy
@5 475 622 Mulag: chyba będę musiał iść do doktora bo moja lodówka z MPM u jest naprawdę chora chyba jest przeziębiona włącza się jak by miała gorączkę
@5 475 622 Mulag: myślałem że jak dugi przerosną płot Zomowca to oglosze upadłość konsumencką
@5 475 624 Forsami: to znaczy że żyje jest w okresie młodocianym
Grzejnik grzeje hura hura ciepło mi koc polarowy poduszka powietrzna radio nooo hoo hooo..
Przed chwilą padło 2 x 500,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 475 622 Mulag: Interesująca teoria — szkoda tylko, że życie zwykle bywa nieco bardziej złożone niż takie uproszczenia.
@5 475 623 Jelonek: gratulacje ty oskubiesz ts do konca roku
ja i gosia wierzymy w to
ja i gosia wierzymy w to
@5 475 619 Jelonek: ze nam dasz na podróż poslubną
----ale jedziesz z nami ---
Przed chwilą padło 8 x 79,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
bo zaszalejemy w 3 ce
hahalo je tu kto
Cześć
Baba z guzem na czole
Ale jaja
@5 475 636 wasyl-piaski:
Jestem a co?
Jestem a co?
@5 475 636 wasyl-piaski:
Działamy?
Działamy?
Może jest wygrana?