Wpisy 5 472 487 – 5 472 676
19 grudnia 2025 22:36 → 20 grudnia 2025 11:17, 100 wpisów
@5 472 484 Jelonek: było 1o przykazan
dokleiłes jedno zrobił sie chaos
chcesz zeby bóg znowu szedł po noje tablice
dokleiłes jedno zrobił sie chaos
chcesz zeby bóg znowu szedł po noje tablice
@5 472 487 wasyl-piaski: To nie ja dokleilem, a pewien powstaniec warszawski lub wiezien obozu koncentracyjnrgo.
@5 472 487 :
Jedenaste przykazanie „Nie bądź obojętny” zostało wypowiedziane przez Mariana Turskiego, historyka, redaktora „Polityki” i więźnia Auschwitz, który przeżył Marsz Śmierci. Marian Turski wielokrotnie podkreślał znaczenie tego przesłania jako przestrogi i wezwania do aktywności obywatelskiej oraz sprzeciwu wobec zła i niesprawiedliwości.
Jedenaste przykazanie „Nie bądź obojętny” zostało wypowiedziane przez Mariana Turskiego, historyka, redaktora „Polityki” i więźnia Auschwitz, który przeżył Marsz Śmierci. Marian Turski wielokrotnie podkreślał znaczenie tego przesłania jako przestrogi i wezwania do aktywności obywatelskiej oraz sprzeciwu wobec zła i niesprawiedliwości.
@5 472 483 Jelonek: bo to ważny - bolesny temat.
twoj bolesny temat ok
ale jest tak łatwo/palny niz oliwa w rozgrzanym piecu
,nie lepiej nie dokładac do pieca i samo zgasnie
pozdro jelonku
twoj bolesny temat ok
ale jest tak łatwo/palny niz oliwa w rozgrzanym piecu
,nie lepiej nie dokładac do pieca i samo zgasnie
pozdro jelonku
@5 472 491 wasyl-piaski: Masz racje poniekąd - go*no samo wyschnie.
@5 472 484 Jelonek: niestety bede juz obojetny na wszystko
moj kolega pomógł to poszedł w pasiaki na 3 lata
opisywałem kiedys mp tu
chocby konała wołała pomocy
to nie pomoge zmieni zeznania potem i kiblujesz
moj kolega pomógł to poszedł w pasiaki na 3 lata
opisywałem kiedys mp tu
chocby konała wołała pomocy
to nie pomoge zmieni zeznania potem i kiblujesz
@5 472 492 Jelonek:
@5 472 494 wasyl-piaski: Znam podobne sytuacje.
@5 472 495 emzet77:
@5 472 495 emzet77: mzet/etz masz maszyne bo ja marze kupic 125/150
a miałem 250 ta to miała moc
nie ma to jak kromeczka na kolacje ze swojskim szmaluszkiem
@5 472 471: Duzo 6/6
@5 472 501 wasyl-piaski: Z ogorkiem kiszonym.
22 grudnia, poniedziałek: PREMIERA nowej gierki: Diamentowy Mnożnik.
@5 472 503 Jelonek: to były czasy
na piaskach sie jadło na odpuscie na /za mickiewicza /obok stadionu
lepsze niz cebabb
na piaskach sie jadło na odpuscie na /za mickiewicza /obok stadionu
lepsze niz cebabb
@5 472 506 wasyl-piaski: Niedaleko Dziekana?
@5 472 507 Jelonek: no tam tez był odpust a potem vv czeladzi
@5 472 508 wasyl-piaski: Przed tym kosciolem kolo Dziekana jest bajzel, mozna sie utopic w tym bagnie.
@5 472 508 wasyl-piaski: Ale na Dziekana sa super Ukrainki.Masaz kregoslupa za 100 zl.
@5 472 509 Jelonek: jak ksiądz dba tak ma
ok umykam na filmyy kino nocne se robie
@5 472 513 wasyl-piaski: 

@5 472 513 wasyl-piaski: To kolo kosciola.
@5 472 414 krzysio: w regulaminie serwisu Multipasko nie ma obowiązku dołączania swojego zdjęcia przy profilu. Według Polityki prywatności i regulaminu Multipasko dodanie zdjęcia czy innych informacji osobistych takich jak imię, rok urodzenia czy miejsce zamieszkania jest dobrowolne i nieobowiązkowe — możesz je podać, ale nie jest to wymóg, aby mieć konto lub korzystać z funkcji serwisu.
multipasko.pl Regulamin mówi jedynie o tym, że:
do rejestracji potrzebujesz unikalnego nicku, hasła i adresu e-mail; zdjęcie nie jest tam wymienione jako obowiązkowe pole przy zakładaniu konta.
multipasko.pl Oznacza to, że możesz korzystać z konta (np. typować wyniki, brać udział w dyskusjach na forum), nawet bez zdjęcia profilowego — zdjęcie jest dodatkową opcją, którą możesz uzupełnić, jeśli chcesz.
multipasko.pl Regulamin mówi jedynie o tym, że:
do rejestracji potrzebujesz unikalnego nicku, hasła i adresu e-mail; zdjęcie nie jest tam wymienione jako obowiązkowe pole przy zakładaniu konta.
multipasko.pl Oznacza to, że możesz korzystać z konta (np. typować wyniki, brać udział w dyskusjach na forum), nawet bez zdjęcia profilowego — zdjęcie jest dodatkową opcją, którą możesz uzupełnić, jeśli chcesz.
model89 5 472 516 ale oni nie znane osoby niunia30 moze jelen ,,ale on zaczepia i dokuczają urazil tyle razy i cały czas na mp ,, tam to samo na fb zaczepia i dokuczaja i ile zrobił tak krzywdził ludzie ,, powinno kara wystawiać zdjecie profilowe ,, zeby nic nie daje nastraszyć ludzie ,,,,a kto grzeczny na czacie nie muszysz wystawiać zdjecie ,, tak jak bolek i inne ludzie <<<
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Dopisano losowanie nr 559 000 Szybkie 600
Przed chwilą padło 2 x 800,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Nie bierzcie tych zdrapek.. rozumiem że na 10 można trafić jedna za 2 zł.. wygrana.ale kolega wziął paczkę cała za 200 zł.. A zwrot..nawet połowy nie było.. A on drapie w razy w tyg Ale grubo...Więc pytanie kto wygrywa..
Nie bierzcie tych zdrapek.. rozumiem że na 10 można trafić jedna za 2 zł.. wygrana.ale kolega wziął paczkę cała za 200 zł.. A zwrot..nawet połowy nie było.. A on drapie w razy w tyg Ale grubo...Więc pytanie kto wygrywa..
@5 472 566 wujek74: nie pij tyle mi nic nie dolega pod wpływem jedynie popełniam błędy ortografii i ciągle myślę o islandorka30,5
@5 472 523 krzysio: Panie Krzysio,nie znam Pana,nie czytałem Pańskich komentarzy , bo i nie pisałem tutaj już od dawna.Skupiam się na grze - nie na obserwacji profili unikając konfliktowych komentarzy, których jestem wrogiem.Probuje zrozumieć Pański wpis.Zrozumialem go tak : próbuje Pan usprawiedliwić hejt i zaczepki, przerzucając winę na „anonimowość”. Sugeruje Pan, że osoby bez zdjęcia profilowego to potencjalni prowokatorzy, a rozwiązaniem miałoby być… zmuszanie do publikowania zdjęć, żeby postraszyć ludzi. Jednocześnie robi Pan wyjątki dla grzecznych – czyli według własnego uznania. Hejt jest zły, ale jak mój, to już wychowawczy. zaczepianie i dokuczanie jest złe, chyba że robione non stop – wtedy winne jest zdjęcie profilowe ofiary. A kultura na czacie zależy nie od zachowania, tylko od avatara. Logika krystaliczna. Może jeszcze obowiązkowe zdjęcie dowodu, żeby hejt był oficjalny? - Czy tak?
@5 472 573 wujek74: ja pod wpływem jestem bardzo grzeczny
Ale te błędy ortografii
Dobrze ze w tedy nie uprawiam bara bara pod wpływem
Ale te błędy ortografii
Dobrze ze w tedy nie uprawiam bara bara pod wpływem
Cyferki ktoś ma
Coś mi się przypomniało 21 12 2012 Majowie wygineli
A Putin wciąż żywy
A Putin wciąż żywy
@5 472 577 islandorka30,5:
Zagrane na 14sta stawka 10 bez plusa
1 15 32 37.80
Jak chcesz zagraj moimi
Zagrane na 14sta stawka 10 bez plusa
1 15 32 37.80
Jak chcesz zagraj moimi
@5 472 577 islandorka30,5: ja tez
@5 472 575 zbigniew g: jedynie co przesz uprawiać to grzyba na paznokciach
Islandorka30,5 co robisz po 26 grudnia
Idę w cyferki, do miasta cza...🤶 🎅
@5 472 591 islandorka30,5: mróz idzie byś przyjechała do mnie mnie ogrzać
Islandorka30,5 przyjedz stawiam bilet na pociąg po grzejemy się wtych dniach 27 grudnia do 7 stycznia rano bo mrozy maja byc
Wiem że z Elbląg do Bielska białej troszkę daleko
Postawię Ci ta taksówkę z Bielska białej do Kęty
Stać mie
Stać mie
@5 472 600 zbigniew g: tomiego chulajkę podstaw
@5 472 523 krzysio: Panie Krzysio — jakoś nie widziałem prowokacji ze strony jakiegoś „jelenia”. Być może chodzi Panu o użytkownika Jelonek? Jeśli tak, to samo przekręcanie tego nicku może być odebrane jako forma drwiny.
Osobiście nie spotkałem się z wrogimi, chamskimi ani hejterskimi wpisami ze strony tego użytkownika. Natomiast wielokrotnie widziałem wpisy naruszające regulamin ze strony innej osoby, która — co warto zauważyć — została wczoraj upomniana przez Admina.
Chciałbym też zapytać, czy nie śledzi Pan nadmiernie treści z Facebooka i nie przenosi ich tutaj. Może to bowiem sprawiać wrażenie plotek i prób zakłócania standardów, które staramy się w tej społeczności utrzymywać.
Proponuję, aby ograniczyć — a najlepiej całkowicie wyeliminować — przenoszenie niesprawdzonych informacji z innych portali i skupić się wyłącznie na tym, co dzieje się tutaj, zgodnie z obowiązującymi zasadami.
Pozdrawiam ciepło w tym światecznym czasie.
Osobiście nie spotkałem się z wrogimi, chamskimi ani hejterskimi wpisami ze strony tego użytkownika. Natomiast wielokrotnie widziałem wpisy naruszające regulamin ze strony innej osoby, która — co warto zauważyć — została wczoraj upomniana przez Admina.
Chciałbym też zapytać, czy nie śledzi Pan nadmiernie treści z Facebooka i nie przenosi ich tutaj. Może to bowiem sprawiać wrażenie plotek i prób zakłócania standardów, które staramy się w tej społeczności utrzymywać.
Proponuję, aby ograniczyć — a najlepiej całkowicie wyeliminować — przenoszenie niesprawdzonych informacji z innych portali i skupić się wyłącznie na tym, co dzieje się tutaj, zgodnie z obowiązującymi zasadami.
Pozdrawiam ciepło w tym światecznym czasie.
Nara
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
Ja tez nara
Przed chwilą w grze Keno padło 45 x 5/5 (11 250 zł). Zobacz szczegóły
Określenie kogoś „cymbalem” w języku potocznym oznacza, że dana osoba jest nierozsądna, głupia lub niezdarna. To wyrażenie ma negatywny wydźwięk i jest uważane za obraźliwe, dlatego nie jest kulturalne ani uprzejme w stosunku do innych. Używanie go w rozmowie może być odebrane jako brak szacunku i może prowadzić do konfliktów.
W „Panu Tadeuszu” Adama Mickiewicza cymbał to instrument ludowy, symbol prostoty i tradycji szlacheckiej.
Miłego dnia.
W „Panu Tadeuszu” Adama Mickiewicza cymbał to instrument ludowy, symbol prostoty i tradycji szlacheckiej.
Miłego dnia.

pogon dziewczyne ktora przycina ci skrzydla i nie dmucha
w twoj zagiel
blow it like you mean it
w twoj zagiel
blow it like you mean it
ewolucja idzie narazie pisanie ze sztucznym na koncu tu beda pisac same roboty
dbajcie o serduszko, mamy tylko jedno
już 33km zaliczone na NIE elektrycznym rowerku
dziś wizyta w Wrocławiu na jarmarku.... kubek czekolady 35zł
już 33km zaliczone na NIE elektrycznym rowerku
dziś wizyta w Wrocławiu na jarmarku.... kubek czekolady 35zł
@5 472 558 Tom1: Proponuje zamiast jednej paczki po kilka z roznych zdrapek lub po kilka tych samych, ale w innych punktach.
Trenerosobisty dodał(a) komentarz w temacie: Nowe studio Lotto od 1 stycznia 2026 roku
Jordanm dodał(a) komentarz w temacie: Nowe studio Lotto od 1 stycznia 2026 roku
@5 472 645 Angierski: Dopiero się zacznie, pora na nią.
wiem, ale patrzac na temperature i tak przyjdzie chociaz jest 5 stopni
@5 472 648 przystojniak: racja
@5 472 616 Jordanm: Masz wymiany avatar
@5 472 653: Wymowny
MAGNETO dodał(a) komentarz w temacie: Nowe studio Lotto od 1 stycznia 2026 roku
przystojniak dodał(a) komentarz w temacie: Nowe studio Lotto od 1 stycznia 2026 roku
a dzisiaj mleko ,sto razy pasteryzowane
i gdze jest Zocha i Danka się pytam
i gdze jest Zocha i Danka się pytam