Wpisy 547 155 – 547 254
16 października 2011 21:29 → 16 października 2011 21:57, 100 wpisów
lila...ty moje
HARTGE...ja też nie pale
Ja tylko
jest
mój dziadek obstawiał multi multi od dłuższego czasu, wydawał na to jakieś 200 / 300 zł miesięcznie i wygrał 10 tysiaków raz a tak to nic większego
A u mnie ojciec i matka palą
Prosze o dokarmianie kotów,bo nie moga chodzić głodne,a musza mieć energie aby polowac na myszy i szczury
jednak za osobiste ?
Ja - na 3/3 do jakiegoś momentu zazwyczaj trzy /stałe liczby/...
Od jakiegoś momentu - jak zobaczyłem, że w skali kraju - potrafi być niewiele ponad 50x 3/3 - mocno się zacząłem zastanawiać - w ogóle - nad sensem gry w MM, a nie tylko z mniejszą ilością skreśleń
Ja - na 3/3 do jakiegoś momentu zazwyczaj trzy /stałe liczby/...
Od jakiegoś momentu - jak zobaczyłem, że w skali kraju - potrafi być niewiele ponad 50x 3/3 - mocno się zacząłem zastanawiać - w ogóle - nad sensem gry w MM, a nie tylko z mniejszą ilością skreśleń
Robal ..przewaznie jeden zakład 3/3..w porywach ..2 ogółem..to gram 1-4 zakładami
Mój dziadek palił 50 dzienni i umarł na raka jak ja to widziałem to odrazu przestałem K**** jak on się męczył w tej corobie
Ta emotkaprzypomina żonę jak czeka z wałkiem na powrót pijanego męża
K***** Je****** szlugi
profesorze...skarbie,nie uruchamiaj się .Tobie zmarł dziadek mi mama,młoda kobieta,więc nie zaczynajmy tematu
Krzysio....moj dziadek zmarł w 1998 miał 72 lata
Lila...a twoja mama ile lat miał jesli wolno spytać
lila...dobra spoko jest
Lila...spoko jest
lila...
Dzisiaj grałem na jeden zakład multi,skusil mie diabełjak wracałem z kościoła
profesorze....a wyglądała na 35wysportowana,nigdy jej nic nie dolegało i w ciągu 3 miesięcy poszła
lilcia,,jesteś kobitka...
HARTGE....tez młodą masz mamuśkę.Moja była starsza ode mnie dokładnie o 20 lat
lila....
Użytkownik marekg dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
profesorze...ten torcik malinowy na czekoladowym spodzie chyba będzie robiony
lila...ja experymentuje w kuchni zawsze
Już coraz bliżej losowania,więc proszę o wygranąw zamian oferuję pączkai kwiatki
HARTGE...takie życie.Pieniądze i pieniądze.Szlag by trafił tych Fenicjan i ich wynalazek
lila...torcik ten jest super
Lila...jest bardzo dobry
HARTGE...nie ma wyjścia.Robić coś trzeba bo inaczej człowiek by zwariował
Moja ciocia piekła jua też muszę zrobić