Wpisy 547 102 – 547 201
16 października 2011 21:14 → 16 października 2011 21:43, 100 wpisów
ale nie zawracaj sobie nią głowy Lila, miałem jeszcze taki filmik po grzybkach halucynkach, ale nie pokaże Ci
Wszystkie emotki są
HARTGE jedź na impreze Trance np ASOT jak będzie w polse, tam pełno takich
lila
Jocia
a ile zakładów na 3-ki wysyłasz zazwyczaj ?
Jeśli, to nie zbyt osobiste ?
Jocia
a ile zakładów na 3-ki wysyłasz zazwyczaj ?
Jeśli, to nie zbyt osobiste ?
amour jasne
Krzysio1....mam 31 lat a fajek nie pale od 6 lat
krzysio...a ty pić umiesz?
lila...
profesor
no wiedziałem twój wiek , ja jeszcze nadal dymku , a pić tylko okazja
no wiedziałem twój wiek , ja jeszcze nadal dymku , a pić tylko okazja
lila...
lila...ty moje
HARTGE...ja też nie pale
Ja tylko
jest
mój dziadek obstawiał multi multi od dłuższego czasu, wydawał na to jakieś 200 / 300 zł miesięcznie i wygrał 10 tysiaków raz a tak to nic większego
A u mnie ojciec i matka palą
Prosze o dokarmianie kotów,bo nie moga chodzić głodne,a musza mieć energie aby polowac na myszy i szczury
jednak za osobiste ?
Ja - na 3/3 do jakiegoś momentu zazwyczaj trzy /stałe liczby/...
Od jakiegoś momentu - jak zobaczyłem, że w skali kraju - potrafi być niewiele ponad 50x 3/3 - mocno się zacząłem zastanawiać - w ogóle - nad sensem gry w MM, a nie tylko z mniejszą ilością skreśleń
Ja - na 3/3 do jakiegoś momentu zazwyczaj trzy /stałe liczby/...
Od jakiegoś momentu - jak zobaczyłem, że w skali kraju - potrafi być niewiele ponad 50x 3/3 - mocno się zacząłem zastanawiać - w ogóle - nad sensem gry w MM, a nie tylko z mniejszą ilością skreśleń
Robal ..przewaznie jeden zakład 3/3..w porywach ..2 ogółem..to gram 1-4 zakładami
Mój dziadek palił 50 dzienni i umarł na raka jak ja to widziałem to odrazu przestałem K**** jak on się męczył w tej corobie
Ta emotkaprzypomina żonę jak czeka z wałkiem na powrót pijanego męża
K***** Je****** szlugi
profesorze...skarbie,nie uruchamiaj się .Tobie zmarł dziadek mi mama,młoda kobieta,więc nie zaczynajmy tematu
Krzysio....moj dziadek zmarł w 1998 miał 72 lata