Wpisy 545 384 – 545 483
15 października 2011 21:06 → 15 października 2011 21:28, 100 wpisów
PASKO..LEPIEJ MNIEJ EMOTEK A KONKRETNYCH I RUSZAJĄCYCH SIĘ.nIECH BĘDZIE 10 ALE FAJNYCH A NIE 20 EMOTEK I NIC SIĘ NIE RUSZA
Lila ale nawet jak zostaną usunięte to Pasko nie doda wiecej animacji czyli ruszających sie tak czy siak
andruśka...ja bym wypierniczyła wszystkie .Może tak,zostawiłabym te,będzie szybciej
Wraca mąż do domu po pracy, w łóżku leży żona cokolwiek rozanielona. Mąż otwiera szafę i widzi gołego faceta, który klaszcze w dłonie.
- Co pan tu robi?
- Mole odganiam.
- Na golasa?
- Patrz pan, ciuchy mi zżarły!
- Co pan tu robi?
- Mole odganiam.
- Na golasa?
- Patrz pan, ciuchy mi zżarły!
Pasko...jak kliknę szybko 2x na tą samą emotkę to wszystko robi mi się niebieskie
{{słoneczko}}
a tego nie wiedziałem jak usune jeden nawias to zamiast emitonki jest słowo
lila.... nie jestem oszustwem
pasko zablokował moja chata i co wtedy
pasko zablokował moja chata i co wtedy
Witam wszystkich . O widzę że nowe emoty są .
Dziś na ruszt poszło Lotto x2 i MM (6)
Dziś na ruszt poszło Lotto x2 i MM (6)
Electric ..znasz toooo...
http://www.youtube.com/watch?v=nnyoIrp41EY
http://www.youtube.com/watch?v=nnyoIrp41EY
Lila tak krzysio wstawił wszystkie emotki naraz i dostał zółtą kartke
Co zrobić aby kobieta krzyczała jeszcze godzinę po stosunku?
- Wytrzeć małego w firankę
- Wytrzeć małego w firankę
andruśka...nawet puścić oczka nie mogę gał wybałuszonych też nie malepsze tamte były i niechby tak zostało
bet5...a to jest ładne?leży i na co czeka? Na 69 czy umarł denat bidok ze śmiechu???
krzysio blokada sciagnieta i oby wiecej takich akcji z Twojej strony nie bylo
tom...w firankę jak w firankę ale jakby wytarł w ręcznik do rąk to bym zabiła chyba
może i czeka na 69 zapytaj pasko, co miał na myśli robiąc ta emotke . według mnie sie śmieje lezac
witam ponownie
ulexxa ,lubię ELO . ale mam chumor i wolę coś italiano.....http://www.youtube.com/watch?v=NNqBnfhY-CE
daj emotką spokój, one też mają swoje życie . Tyle kliknięć dziennie
mi się wydaje że,ruszające emotki nadają (życie) stronce a jak Pasko zadecyduje tak będzie.Ja bym poszła na jakość a nie na ilość.I TO TYLE W TYM TEMACIE
Jasio w pierwszej klasie gimnazjum strzelił na lekcji z torebki papierowe tak mocno że pani się wystraszyła aż się posikała i pyta
Kto to zrobił?
Jasio wstaje z pokorą i mówi że to on .
Pani na to: Jutro przyjdziesz z ojcem!!!
Na drugi dzień Jasio przyprowadził ojca i pani do niego mówi:
Wie Pan Jasio strzelił z torby papierowej tak mocno że aż się posikałam !
E to jest jeszcze nic odpowiada ojciec Jak ja dymałem kozę za stodołą a Jasio przyszedł i strzelił z wora po cemencie to tylko mi rogi w rękach zostały.
Kto to zrobił?
Jasio wstaje z pokorą i mówi że to on .
Pani na to: Jutro przyjdziesz z ojcem!!!
Na drugi dzień Jasio przyprowadził ojca i pani do niego mówi:
Wie Pan Jasio strzelił z torby papierowej tak mocno że aż się posikałam !
E to jest jeszcze nic odpowiada ojciec Jak ja dymałem kozę za stodołą a Jasio przyszedł i strzelił z wora po cemencie to tylko mi rogi w rękach zostały.
to niech wroci animowane ale w ładniejszej wersji tej co była po przednio z tej serii
krzysio1....
amour...
proszę bardzo....
witam lile, andromede, mojego krajana profesorka, buuuuuziaki
lila...