Wpisy 545 306 – 545 405
15 października 2011 20:26 → 15 października 2011 21:10, 100 wpisów
amour...to skoro tak,to jestem ZA zlikwidowaniem wszystkich emotek lub zostawieniu tylko tych,które się ruszająpo co nam kot,Sherlock Holmes,gitara kucharz idiota z żarówką nad głową Zdziwiona OLAnr2,
Pasko...przywróć tamte co były wcześniej i gitarapiwo się nie rusza,kot nam nie potrzebny Holmes tez nie denat też nie kucharz tym bardziej,
Pasko...już Tobie piszę co nie jest potrzebne.Całus żółtaczek który się nie rusza,Kałboy,Holmes,gitara,kot,Zdziwiona OLA 1i2,ten z żarówką nad głową,ten co umarł ze śmiechu,leży i się ruszyć nie ma siły,dziadek z laską,uczeń,to nie jest potrzebne.Lepiej żeby było mniej emotek a większość się ruszałateraz nawet ŁZY nie chcą mi po plecach cieknąć
koty i inne emotki statyczne wrzucilem bo moze byc ich nadmiar. Natomiast kazda animowana musi być dobrze przemyślana. 1 emotka animowana to jakby dodac 30 statycznych. Dzieki ich wyeliminowaniu strona zyskuje cenne sekundy przy ładowaniu.
oo i buziak ruszający sie mógł by wrocić ten co był z seri z tych emotek busiak w policzek ale ruszający sie
amour...alkoholi tez więcej nie trzeba.Jest piwkojest i starczy.Żeby to jeszcze ruchliwe było to wszystko by grało
Pasko...widzisz jakbyś wcześniej napisał że chcesz coś zmienić to podsunęlibyśmy Tobie kilka emotek ciekawych a tak lipa
Pasko ..zrobi sie..
http://www.youtube.com/watch?v=TmqRiBMr_hs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TmqRiBMr_hs&feature=related
ten leży i nie wiadomo teraz czy czeka na 69czy go ktos zastrzelił czy umarł ze śmiechu i nie może wstać
nil a czemu mi piszesz andruś?jak ja Cie nie znam a sie spoufalasz
lila a cie wysciskac tak zeby ci kregi strzelały i zatanczyc juz z tobą nie mogę
Zanimuje wsciekłego, diabełka i pare innych jutro ale generalnie to przypominam ze jestesmy na Lotto chacie a nie na chacie dla nastolatkow
Pasko...też najlepiej je wszystkie wypieprzyć i wrócić di tego co było.Jak już to iść na jakość a nie na ilość.
lepiej mniej emotek a konkretnych niż dużo i nie wiadomo do czego to przypiąć,NP
Pasko,powiedz prosze czy tylko same emotki..hamuja
szybkosc strony..czy linki muzyczne lub inne rowniez?
szybkosc strony..czy linki muzyczne lub inne rowniez?
witam
Nie bede wchodził w techniczne kwestie tworzenia takiej strony i odpytywania serwera. Powiem jeszcze raz krotko ze animowane ikonki obciazaja mi serwer bo nie moge ich zgrupowac i zlaczyc w jeden obrazek podobnie jak to robie z nieanimowanymi. Inne rzeczy nie maja wplywu. Linki nie przeszkadzaja. Inna opcja to wyrzucenie chata ze strony glownej. Wiele osob bowiem nie interesuje chat a przy wchodzeniu na strone glowna bombarduja setwer z 30 prosbami o emotke animowana. Statyczne nie maja tego probkemu bo moge je zgrupowac w 1 obrazek i za jednym zapytaniem serwer zwraca wszystkie naraz.
Proponuje max 10 emot animowanych i dowolna ilosc statycznych. Mozna w tej sprawie pisac do mnie na maila. Zmiany sa dowolnie mozliwe z zachowaniem zasady o ktorej tu pisze
Generalnie dziekuje za wszystkie opinie w tej sprawie rowniez te krytyczne... uwagi zostana uwzglednione wkrotce.
W tej chwili jest 6 animowanych. Prosze pisac czy je zostawic i ktore 4 dorzucic
Dla Wszystkich Duzych Wygranych..sobie oczywiscie tez
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c
pasko te 6 ruchliwych niech zostanie ruchliwe nie zatrzymuj ich
a mozna jeszcze poruszyć i
a mozna jeszcze poruszyć i
LUDZIE.NIE RÓBMY SE KIERWA JAJ Z POGRZEBU.TE EMOTKI TE EMOTKI NIE SA W OGÓLE TUTAJ POTRZEBNE NO
tych 6 animacji co jest to niech nadal zostanie..bo powinny byc animowane...a te 4 które mogły by być animowane to , to moja propozycja
PASKO..LEPIEJ MNIEJ EMOTEK A KONKRETNYCH I RUSZAJĄCYCH SIĘ.nIECH BĘDZIE 10 ALE FAJNYCH A NIE 20 EMOTEK I NIC SIĘ NIE RUSZA
Lila ale nawet jak zostaną usunięte to Pasko nie doda wiecej animacji czyli ruszających sie tak czy siak
andruśka...ja bym wypierniczyła wszystkie .Może tak,zostawiłabym te,będzie szybciej