Wpisy 5 447 608 – 5 447 748
7 listopada 2025 14:11 → 7 listopada 2025 19:38, 100 wpisów
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 19366 zestawów od 1998 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 18 221 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 38 392 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- edison - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- klifford - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 2714 zł = 27,14 x koszt gry
- Dylan - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 140 zł = 18,67 x koszt gry
- mateusz-f1 - koszt gry: 90,00 zł, wygrana: 984 zł = 10,93 x koszt gry
- Pychotka - koszt gry: 75,00 zł, wygrana: 767 zł = 10,23 x koszt gry
Dopisano wygrane Kaskady - padło 4 x 1000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 27 x 6/6
wygrane 27 osób 6/6 MM ,, czemu tak siedzi tak cicho ,, nic nie pokazuje papier wygrane dziwne
W miejscowości Sejny padła wygrana 40 000 zł w zdrapce LOTEK. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@5 447 628 krzysio: 

To ten zaklad z liczb podanych na czacie.Kazdy dawał po jednej liczbie.Ja je pod....

@5 447 621 krzysio: może po prostu szczęśliwcy zamiast siedzieć na czacie, siedzą w banku albo pakują walizki na wakacje. Nie każdy ma potrzebę pokazywać papier – ważne, że wyniki są oficjalne, a nie z drukarki.✍ 🌴
pasko ,, a jeszcze nie pokazywane ten foto ,, plus ,, wszyscy chcą patzą
Gramwygrywam..ja nie byłem na wakacje problem ojciec ,, ja nie pracuje nie jestem bankierem takie same jak morawiecki
To nie żart.. We czwartek.. Na tydzień 5.. Stopni i to w dzień. A noc.. Zero stopni.. dobrze ze buty zimowe ciepłe kupiłem. Chociaż już jeżdżę hulajka w takich jesiennych.. Ale i tak gdzieś dalej to samochód biorę.. Nara.
wreszcie dlugi weekend niewiele dni do swiat to bedzie 2 tygodnie wolnego
@5 447 661 Jelonek: jakbys wygrywal codziennie to bys zarabial tyle co ja
Czy ktos z Was pisze sie na system na 12 liczb w lotto? Mam czterech chetnych.
@5 447 662 Angierski: Wybacz, ale jakoś nie jestem zainteresowany cudzymi zarobkami — ja też się nie pochwalę, bo wynoszono mnie w przekonaniu, że to nie przystoi dobrze wychowanym ludziom 😉
Przed chwilą padło 499 x 28,50 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
angierski ,, widze ty konczysz sie grac ToTTo aby tak trzymałes pinidze nie wiem,,, moze masz 10 .000 zł
@5 447 672 krzysio: nie to taka bezpieczna opcja bez inwestowania srodkow, grac za malo w miesiacu duzo nie wydawac
najpierw musialbym zastawic swoje srodki i to pewnie duzo zeby cos wygrac to ja mam to gdzies
walduś ,,widzisz angierski sam wiedział ,, nie jest bezpieczne gry Toto ,,kto moze przeegra ,, moze biją w domu albo sam krzyczą
zawsze trzeba w zyciu szukac podwojnego srodka, zalozmy zarabiam mam kase, a z drugiej strony gram ale rozsadnie, nie wygram to i tak nic nie strace
angierski ,,a widzisz tutaj co sie dzieje ze zbichu dzisiaj <<< tak zablokował mój profil i co tak stało stracił pinidze 1100 zł .,, nic nie miał do przodu tylko kreslił 3/3 i stawka nie zalezy od 10 do 20 x
@5 447 685 krzysio: no dlatego sie wkurzyl i blokowal
@5 447 664 Jelonekiszę się.
@5 447 652 Jelonek: @5 447 635 Gramwygrywam: charakterystyka wpisów jest podobna a z ilu ników korzystasz jeszcze? próbujesz i w twojej intencji jest przywrócić dawny chat. Nawołujesz do wartości, empatii... Zamiast być szczerym tak jak wulgarny Wujek próbujesz być guru na chacie z wielu kont z wklejkami wygranych.
Nie wiem czy zauważyłeś, że po twojej aktywności wpisów, mniej osób czatowiczów się udziela.Jeżeli to jest sposób twojej terapii na twoje schorzenia i ułomności musimy jakoś przecierpieć
Nie wiem czy zauważyłeś, że po twojej aktywności wpisów, mniej osób czatowiczów się udziela.Jeżeli to jest sposób twojej terapii na twoje schorzenia i ułomności musimy jakoś przecierpieć
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 447 694 ERFER2005: — Cóż za odkrywcza analiza! Widzę, że masz wyjątkowy talent do tworzenia teorii spiskowych o nickach. 😊
Podaj chociaż jeden przykład rzekomego „złego zachowania” Jelonka wobec kogokolwiek. Bo póki co, jedyne co widać, to Twoje urojenia na temat „wielonikowości”.
Zastanawia tylko jedno: gdy czat kipiał od wulgaryzmów, wyzwisk i chamstwa, wtedy jakoś nie było Cię słychać. A teraz, gdy ktoś pisze kulturalnie, to nagle czujesz „cierpienie”?
Może więc problem nie leży w Jelonkach, tylko w tym, że niektórzy po prostu nie potrafią znieść spokojnej rozmowy bez jadu. 😉
Podaj chociaż jeden przykład rzekomego „złego zachowania” Jelonka wobec kogokolwiek. Bo póki co, jedyne co widać, to Twoje urojenia na temat „wielonikowości”.
Zastanawia tylko jedno: gdy czat kipiał od wulgaryzmów, wyzwisk i chamstwa, wtedy jakoś nie było Cię słychać. A teraz, gdy ktoś pisze kulturalnie, to nagle czujesz „cierpienie”?
Może więc problem nie leży w Jelonkach, tylko w tym, że niektórzy po prostu nie potrafią znieść spokojnej rozmowy bez jadu. 😉
@5 447 694 ERFER2005: — a przy okazji, zdradź proszę, jakie to schorzenia i ułomności rzekomo dostrzegasz u Jelonka? 🤔
Czy uzurpujesz sobie prawo lekarza, by stawiać diagnozy na czacie? Bo wygląda na to, że pomyliłeś Multipasko z przychodnią psychiatryczną.
Zanim więc zaczniesz wystawiać „terapeutyczne opinie”, może warto zbadać swoją nadwrażliwość na cudzą kulturę i spokój. Bo jeśli kulturalna rozmowa Jelonka Cię drażni, to rzeczywiście – problem może być poważniejszy, ale nie po jego stronie.
Czy uzurpujesz sobie prawo lekarza, by stawiać diagnozy na czacie? Bo wygląda na to, że pomyliłeś Multipasko z przychodnią psychiatryczną.
Zanim więc zaczniesz wystawiać „terapeutyczne opinie”, może warto zbadać swoją nadwrażliwość na cudzą kulturę i spokój. Bo jeśli kulturalna rozmowa Jelonka Cię drażni, to rzeczywiście – problem może być poważniejszy, ale nie po jego stronie.
@5 447 650 krzysio: Mnie Morawiecki nie interesuje.
@5 447 699 Jelonek: Meuzus to zniekształceniem rogów jelenia, Co tworzy niebezpieczeństwo i myśliwi proteguję takie przypatki za wykolejone, do ostrzału w selekcji.
Uważaj na siebie ...
Uważaj na siebie ...
@5 447 700 JMeuzus to zniekształceniem rogów jelenia, Co tworzy niebezpieczeństwo i myśliwi proteguję takie przypatki za wykolejone, do ostrzału w selekcji.
Uważaj na siebie ... elonek:
Uważaj na siebie ... elonek:
Napisałam dziś system do multi multi 12 liczb wyszło gram nimi keno wchodzi 5/10 6/10 kilka razy
@5 447 714 Kawasaki: co grasz?
@5 447 716 Kawasaki:
moje keno się skończyło ale na stawce to można grać mnożnik jest do bani
@5 447 700 rogacizna: takie spostrzeżenie
pierwsze chwaliłeś się rogacizną takim kurduplem
łazi po ściułce i się nie wpierdala gdzie nie trzeba
a teraz wyrosłeś na rogaciznę władcę lasu
ja się pytam
ten prawdziwy rogacizna
ma to w dupie bo dawno zapomniał
pierwsze chwaliłeś się rogacizną takim kurduplem
łazi po ściułce i się nie wpierdala gdzie nie trzeba
a teraz wyrosłeś na rogaciznę władcę lasu
ja się pytam
ten prawdziwy rogacizna
ma to w dupie bo dawno zapomniał
DO50? ostatni numer pierwszego losowania branego pod uwage dzis rano
Trafienia często 5/10 6 /10 trzeba te liczby w tester wrzucić
13 16 21 31 57 58 60 61 66 68 70
13 16 21 31 57 58 60 61 66 68 70
reszta to juz numery co weszly w czaro10 w kolejnosci od lewej
@5 447 727 Kawasaki: wygrałeś
na sucho jak przeznaczysz 30 zl na granie codziennie
30 razy 30 to masz miesiac grane u mnie,
30 razy 30 to masz miesiac grane u mnie,
codzien to nie bedzie wchodzic ale w miesiac co wejdzie tego nikt nie wie
Cześć
@5 447 731 Kawasaki:
Wysłałem Ci kasę z dopiskiem czaro 10
Wysłałem Ci kasę z dopiskiem czaro 10
@5 447 731 Kawasaki:
Wygralismy już coś?
Wygralismy już coś?
masz wzor, w miesiac trafisz za 900 = 10 tys zl
W1.DO50.2..3.4.5..9.10 = 8
W1.DO50.2..3.4.5..9.10 = 8
seba wujek gosia kawasaki biedronka erfer jelonek panoramix angierski
reszta mp co widze lub nie
reszta mp co widze lub nie
@5 447 739 wasyl-piaski: Pozdrawiam
@5 447 743 Jelonek: sie ma
bylem dzis na grzybach ostatki walczyłem z robakami i slimakami
chociasz jeszcze pojade na zieleniatki puszcza błedowska
ale koszyk juz zawieszam w garażuuu
bylem dzis na grzybach ostatki walczyłem z robakami i slimakami
chociasz jeszcze pojade na zieleniatki puszcza błedowska
ale koszyk juz zawieszam w garażuuu
calkowity niewypal stracilem 8 zl dobrze ze przed chwila zrobilem 150 zl bo mozna by sie zalamac