Wpisy 5 446 947 – 5 447 050
6 listopada 2025 11:48 → 6 listopada 2025 12:58, 100 wpisów
Powiedziałem żeby się przebrała u patrz

@5 446 947 Gosia__77: dawaj
@5 446 947 Gosia__77:
Pokaż
Pokaż

Bot Camilla i Bot Jenna
Na obecną chwilę może nawet kilka setek lub tysięcy fanów pisać z botem
Czy taki Messi czy Ronlado siedzi teraz na insta czy jakimś innym komunikatorze i gada z fanami
Przy takiej ilości milionów obserwujących jest to niewykonalne.
Trzeba być naiwnym żeby tak myśleć.
Co innego rozmowa face to face na kamerce to wtedy wiesz że z tą osobą rozmawiałeś.
Tylko do tego trzeba znać języki - angielski lub hiszpański bo inaczej to chyba tylko na migi
Ludzie to jednak są naiwniacy dlatego nie dziwię się że dają się robić na wnuczki,policjanta,dopłaty do paczek,na spadki po rodzinie i na cudowne systemy LOTTO
Na obecną chwilę może nawet kilka setek lub tysięcy fanów pisać z botem
Czy taki Messi czy Ronlado siedzi teraz na insta czy jakimś innym komunikatorze i gada z fanami
Przy takiej ilości milionów obserwujących jest to niewykonalne.
Trzeba być naiwnym żeby tak myśleć.
Co innego rozmowa face to face na kamerce to wtedy wiesz że z tą osobą rozmawiałeś.
Tylko do tego trzeba znać języki - angielski lub hiszpański bo inaczej to chyba tylko na migi
Ludzie to jednak są naiwniacy dlatego nie dziwię się że dają się robić na wnuczki,policjanta,dopłaty do paczek,na spadki po rodzinie i na cudowne systemy LOTTO
@5 446 953 zaq69:
Jakie znowu chce?
Jakie znowu chce?
@5 446 953 zaq69:
Jakie cyce?
Jakie cyce?
@5 446 953 zaq69:
Chcesz pokazać swoje cyce?
Chcesz pokazać swoje cyce?
@5 446 954 tomcio1972: pozartowac mozna pobawic sie poogladac
@5 446 960 Angierski:
Ale to nie ma sensu.
Ale to nie ma sensu.
nie trzeba byc nawinym i myslec o sobie tylko ze musi byc prawdziwa, to jest czysta zabawa obejrzec fotki, napisac cos na jej profilu
@5 446 959 Angierski:
W dzisiejszych czasach botów i AL
wszystko można zrobić.
Sam dobrze o tym wiesz.
W dzisiejszych czasach botów i AL
wszystko można zrobić.
Sam dobrze o tym wiesz.
Ktore chcesz wdzianko?

@5 446 962 Sebastian_M: bo wedlug ciebie musi byc spotkanie, randka zeby cos mialo znaczyc
@5 446 966 Angierski:
Oczywiście ze tak.
Oczywiście ze tak.
@5 446 966 Angierski:
Bez tego szkoda na to czasu.
Bez tego szkoda na to czasu.
@5 446 964 tomcio1972: no niby tak, duzo zdjec jest fejkowych, ale duzo tez nie i prawdziwe filmiku na tiktoku sa np. ale ja lubie sobie poogladac zycie gwiazd
@5 446 968 Sebastian_M: szkoda czasu? ale bedac przy komputerze tez marnujesz czas
@5 446 966 Angierski:
Tak.
Tylko ewentualne spotkanie na żywo i poznanie danej osoby.
Do fotek na necie wystarczy Ci
ręka
Tak.
Tylko ewentualne spotkanie na żywo i poznanie danej osoby.
Do fotek na necie wystarczy Ci
ręka
@5 446 969 Angierski:
Czyli lubisz bujać w obłokach. Ja natomiast lubię konkrety i realne kobiety.
Czyli lubisz bujać w obłokach. Ja natomiast lubię konkrety i realne kobiety.
@5 446 971 tomcio1972:
Ręka i oczy
Ręka i oczy
@5 446 971 tomcio1972: jestes w bledzie jak zwykle
to tak jakby Madonna wyslala ci w sieci cos a ty bys z gory twierdzil ze musi sie z toba spotkac w 4 oczy bo ma jakis interes
to tak jakby Madonna wyslala ci w sieci cos a ty bys z gory twierdzil ze musi sie z toba spotkac w 4 oczy bo ma jakis interes
@5 446 969 Angierski:
To sobie oglądaj.
Nic w tym złego nie ma.
Tylko się nie angażuj emocjonalnie w boty bo wychodzisz na głupka i kolejnego jelenia co nabija zasięgi a co za tym idzie - kasa
To sobie oglądaj.
Nic w tym złego nie ma.
Tylko się nie angażuj emocjonalnie w boty bo wychodzisz na głupka i kolejnego jelenia co nabija zasięgi a co za tym idzie - kasa
albo Donald Trump napisze cos na profilu, on odpowie a ja powiem zeby przyjechal do Polski do mnie do domu bo ja mam cos jemu do przekazania
mowi sie ja wole realna dziewczyne z Polski, a nie nieosiagalna z ameryki
a nie ze ona niby miala mnie wybrac i specjalnie jechac do Polski zeby mnie odwiedzic
@5 446 972 Sebastian_M: ale Camila jest realna i konkretna
@5 446 974 Angierski:
Jakby napisała do mnie Madonna bot bo nigdy ta prawdziwa to bym to olał od razu.
Mam w dupie Madonnę i jej prywatne życie.
Nawet nie masz pojęcia jak pojebane i zmanierowane są te gwiazdeczki.
Jakby napisała do mnie Madonna bot bo nigdy ta prawdziwa to bym to olał od razu.
Mam w dupie Madonnę i jej prywatne życie.
Nawet nie masz pojęcia jak pojebane i zmanierowane są te gwiazdeczki.
@5 446 983 tomcio1972: a jakby byla to realna Madonna i twoj komenterz by sie jej spodobal to co bys zrobil ?
A ja sobie kupiłem tyle jaj

Kopa jaj
@5 446 984 Angierski:
Nigdy się nie spodoba bo po primo nie mam insta i nigdy w swoim życiu nie skomentowałem żadnego postu polskiej czy zagranicznej gwiazdeczki.
Nigdy się nie spodoba bo po primo nie mam insta i nigdy w swoim życiu nie skomentowałem żadnego postu polskiej czy zagranicznej gwiazdeczki.
i by napisala wpadnij do mnie do usa bo mi sie spodobales i mam dla ciebie prezent
@5 446 987 tomcio1972: bo nie wiesz o co chodzi, chodzi o zabawe i dobry vibe, nie chodzi o matrymonialne rzeczy
@5 446 988 Angierski:
To byś trafił ale do chaty z murzynami co by Ci narządy wycięli i sprzedali na czarnym rynku.
Aż dziw mnie bierze że że swoją naiwnością jeszcze żyjesz.
To byś trafił ale do chaty z murzynami co by Ci narządy wycięli i sprzedali na czarnym rynku.
Aż dziw mnie bierze że że swoją naiwnością jeszcze żyjesz.
jak mi np. napisze ulubiony aktor czy piosenkarka cos co napisalem to juz jest dobry vibe i flow
i o to chodzi a nie jakies umawianie, randki itp itd nawet jak napisze na profilu Donalda Trumpa i mi odpisze to jest pozytywna energia ze taki czlowiek cos do mnie napisal o to chodzi
i wy chyba zyjecie w odrealnionej rzeczywistosci ze odrazu jakas niewiadomo skad milosc uczucie itp. to jest showbiznes i zrobienie sobie nawet fotki z ulubiona gwiazda to juz cos
@5 446 988 Angierski:
Jak pójdziesz gdzieś na balety i poznasz dupę i będzie chciała od Ciebie ONE NIGHT STAND i powie Ci że ma chatę to pójdziesz bo już zapachniało świeżą cipką?
Możesz się grubo pomylić.
Tam w chacie może czekać na Ciebie kilka karków i będziesz się cieszył jak przeżyjesz.
Ona nie będzie się z Tobą bić a złapie Cię na podstęp.
I takie coś dział w obie strony.
Zasada ograniczonego zaufania Anię cipka przed oczami.
Jak pójdziesz gdzieś na balety i poznasz dupę i będzie chciała od Ciebie ONE NIGHT STAND i powie Ci że ma chatę to pójdziesz bo już zapachniało świeżą cipką?
Możesz się grubo pomylić.
Tam w chacie może czekać na Ciebie kilka karków i będziesz się cieszył jak przeżyjesz.
Ona nie będzie się z Tobą bić a złapie Cię na podstęp.
I takie coś dział w obie strony.
Zasada ograniczonego zaufania Anię cipka przed oczami.
@5 446 877 Sebastian_M: Witam.

@5 446 996 tomcio1972: wymyslanie bzdur to widac po kobiecie odrazu
po drugie mozna rozpoznac czy sie gada z klonem (nie z botem) albo ze znana osoba
@5 446 998 Angierski: Dobra dobra
Siedzisz w domu i gadasz z botami.
Rusz tyłek na miasto i poznaj kogoś.
Myślisz że życie to film typu
What women wants z Mężem Gibsonem co słyszał myśli kobiet
Siedzisz w domu i gadasz z botami.
Rusz tyłek na miasto i poznaj kogoś.
Myślisz że życie to film typu
What women wants z Mężem Gibsonem co słyszał myśli kobiet
dla was musi byc na miejscu, zapakowana w karton z napisem nie uzywana, zeby byla jeszcze ladna i miala sporo pieniedzy i bogatych rodzicow
wtedy zwykly zjadacz chleba ja wezmie do siebie
wtedy zwykly zjadacz chleba ja wezmie do siebie
To juz piata piatka w Mini Lotto w tym punkcie na parterze galerii.

*what women want z Melem Gibsonem
ANGIERSKI
Rób co chcesz.
Twoja sprawa i życie.
Jak sobie pościeliłes tak masz
Rób co chcesz.
Twoja sprawa i życie.
Jak sobie pościeliłes tak masz
@5 447 002: Czwarta , bo jedna to glowna w MM.
ja tylko nacieszam swoj wzrok, cos obejrze jakies zdjecie sobie skopiuje jakis komentarz napisze albo pogadam z kims z usa
to jest normalne zachowanie w tych czsasach internautow tych ktorzy lubia spedzac czas na fejsbooku, instagramie czy tiktoku
cos jest zle ?
to jest normalne zachowanie w tych czsasach internautow tych ktorzy lubia spedzac czas na fejsbooku, instagramie czy tiktoku
cos jest zle ?
@5 447 008 tomcio1972: no ale po drugiej stronie to tez osoby
jakbym nie mial zadnych korzysci to bym nie gadal, a ja ucze sie komunikowac z ludzmi z innych krajow
@5 447 009 Angierski:
I mają Cię w dupie.
Gadają z Tobą bo zabijasz im zasięgi.
A o to w tym wszystkim chodzi.
Zasięg=kasa
I mają Cię w dupie.
Gadają z Tobą bo zabijasz im zasięgi.
A o to w tym wszystkim chodzi.
Zasięg=kasa
*nabijasz
@5 447 012 tomcio1972: no ale mysle o swoich korzysciach a nie o korzysciach innych ludzi
@5 447 012 tomcio1972: wedlug mnie wolisz byc zatwiardzialym polaczkiem kochajacym tylko polki i swoje tradycje, kazdy cudzoziemiec jest zly a polak dobry
@5 447 010 Angierski:
Zostaw USA w spokoju.
Spróbuj pogadać z polską gwiazdeczką i się umówić.
Wtedy się przekonasz.
Znasz język polski to nie ma tej bariery językowej.
Zostaw USA w spokoju.
Spróbuj pogadać z polską gwiazdeczką i się umówić.
Wtedy się przekonasz.
Znasz język polski to nie ma tej bariery językowej.
wlasnie nie, te amerykanki sa fajniejsze, polki tylko o zyciu gadaja
@5 447 017 tomcio1972: tak szczerze powiem ci prawde, polki ponizaja facetow na kazdym kroku
@5 447 020 Angierski:
Która to polka zrobiła Ci taką krzywdę w życiu?
Byłeś w jakimś związku?
Musisz mieć złe doświadczenia.
Która to polka zrobiła Ci taką krzywdę w życiu?
Byłeś w jakimś związku?
Musisz mieć złe doświadczenia.
@5 447 023 Jelonek:
@5 447 024 tomcio1972: nie ale maja sporo kompleksow
@5 447 024 tomcio1972: pokaz na swoim przykladzie jaka zdobyles kobiete i kocha cie nie za pieniadze a to ze takim jestes, polki to materialistki
@5 447 026 Angierski:
No to nie ma o czym gadać.
Musiałbyś przejść w życiu 1lub 2 nieudane związki.
Znasz to tylko z neta z opinią lub od kolegów.
Są też dobre Półki.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
No to nie ma o czym gadać.
Musiałbyś przejść w życiu 1lub 2 nieudane związki.
Znasz to tylko z neta z opinią lub od kolegów.
Są też dobre Półki.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
@5 447 029 tomcio1972: znajdz kobiete i ja utrzymuj, ja znam wiele zwiazkow gdzie facet utrzymuje cala rodzine i zone a polka tylko ladnie wyglada
@5 447 027 Angierski:
Co mam Ci wkleić.
Zdjęcie mojej żony.
Jestem z nią od 6.08.1994.
Ona miała 18 lat ja 22
Jesteśmy razem 31lat.
Słyszę od niej po kilka razy na dzień Kocham Cię.
I mam być nieszczęśliwy?
Co mam Ci wkleić.
Zdjęcie mojej żony.
Jestem z nią od 6.08.1994.
Ona miała 18 lat ja 22
Jesteśmy razem 31lat.
Słyszę od niej po kilka razy na dzień Kocham Cię.
I mam być nieszczęśliwy?
znaszy tylko pozytywne strony, a mnostwo jest negatywnych, to gaduly ktore obrabiaja faceta za plecami
@5 447 032 Angierski: Widać, że kto nie kocha Polski, ten i Polki pisze z małej litery — serce i ortografia w tym samym miejscu kuleją. Niech żyja piekne Polki
@5 447 033 tomcio1972: no dobra, ale jedna jaskulka wiosny nie czyni, nie ma co mowic o jednej osobie przekladajac to na wszystkie
@5 447 035 Jelonek: od kiedy Polki sie pisze z duzej litery ? znasz dobrze polski ?
@5 447 030 Angierski:
Wiem.
Pisałeś kiedyś że jesteś zajebiście chytry na kasę.
To są Twoje sloway.
Dam Ci dobrą radę.
Bądź sam
Wtedy będziesz najszczęśliwszy na świecie bo nikt Cię nie wyjebie na kasę .
Masz wszystko dla siebie.
Skocz od czasu do czasu do burdelu i za 200zl masz godzinkę bez żadnych zobowiązań.
Wiem.
Pisałeś kiedyś że jesteś zajebiście chytry na kasę.
To są Twoje sloway.
Dam Ci dobrą radę.
Bądź sam
Wtedy będziesz najszczęśliwszy na świecie bo nikt Cię nie wyjebie na kasę .
Masz wszystko dla siebie.
Skocz od czasu do czasu do burdelu i za 200zl masz godzinkę bez żadnych zobowiązań.
@5 447 038 tomcio1972: no pewnie albo milosc albo kasa, milosc sie skonczy a kasa dla siebie raczej nie
aniegrski ,, kocha ,,a ten nie pinidze ,, a jak ona wybiera nie kocha pinidze to sie daje chora bida ,,a ty tak samo nie lubisz szukać bieda kobieta nie rozumiem
@5 447 037 Angierski: Od zawsze z dużej — bo Polka to nie przymiotnik, tylko duma narodowa. Widocznie ktoś opuścił lekcję, na której tłumaczono różnicę między językiem a kobietą.Niech zyją Polki.
angierski ,, popatrz camilia bogata i zdrowa ,,a ty tak patrzyć a iine kobiety bieda ,,a ty nie patrzysz tak
@5 447 048 Jelonek: po ile żołądkowa czysta