Wpisy 5 437 553 – 5 437 727
21 października 2025 14:31 → 21 października 2025 19:05, 100 wpisów
---wygrana na slląsku
a ja niegram w mm
tyko mini i e/j
tyko mini i e/j
kawasaki ,, i no tak dokładnie wygrał i ma 2.5 mln ,, bedzie kupić samochód <<bugatti << kolor czarny i turbo ,,a ty a ty
ja nie musze byc najbogatszy wystarczy ze bede bajecznie bogatym lotto milionerem
ale 2.5 mln jesli wzial i moze z chybika? to sie uradowal ktos
szkoda ze w mm nie dał stawki razy 10
triset bogaty
@5 437 548: 🎉 Gratulacje dla Mistrza Tetrisa i Multi Multi! 🎉
Kiedy inni układali klocki w telefonie, Ty ułożyłeś fortunkę w kolekturze!
10/10 z plusem — to już nie trafienie, to arcydzieło matematyczno-kosmiczne! 💫
Zamiast iść do doktora, poszedłeś do kolektury — i proszę, recepta na 2 500 000 zł wypisana jednym kuponem! 💰
Teraz niech Ci zdrowie dopisuje jak szczęście w losowaniu,
a Tetris niech zostanie Twoim patentem na sukces — układaj dalej, ale już tylko banknoty w sejfie! 😄
🧩 Brawo, Graczu z Plusem — nawet Totalizator robi Ci ukłon z zazdrości!
Kiedy inni układali klocki w telefonie, Ty ułożyłeś fortunkę w kolekturze!
10/10 z plusem — to już nie trafienie, to arcydzieło matematyczno-kosmiczne! 💫
Zamiast iść do doktora, poszedłeś do kolektury — i proszę, recepta na 2 500 000 zł wypisana jednym kuponem! 💰
Teraz niech Ci zdrowie dopisuje jak szczęście w losowaniu,
a Tetris niech zostanie Twoim patentem na sukces — układaj dalej, ale już tylko banknoty w sejfie! 😄
🧩 Brawo, Graczu z Plusem — nawet Totalizator robi Ci ukłon z zazdrości!
@5 437 586 wasyl-piaski: Tetris , nie triset
@5 437 593 Jelonek: wyspany?
@5 437 595 zaq69:
@5 437 595 zaq69: w meblach tez
@5 437 597 wasyl-piaski: nie
@5 437 598 zaq69: no i piwnica tez została i komórki oraz szopa
@5 437 599 wasyl-piaski: jutro u sąsiada wymienie
@5 437 607 Tom1: zdrapke se kup
@5 437 611 Angierski: po zdrapke
Ktoś przytuli 2500000 złotych
@5 437 613 chevelle1970: Zaczarował gostek multipasko, a kazali mu iść do doktora nie do kolektury.Pozdrow Ryszarda
Zdrapka.. Też klapka..
Może multi 7 liczb jutro wezmę zamiast mini..
Może multi 7 liczb jutro wezmę zamiast mini..
@5 437 613 chevelle1970: Jak widać, Totalizator Sportowy nie tylko przeczytał reklamację graczy, ale i wziął ją sobie głęboko do serca — najpierw dwie główne wygrane w Mini Lotto po 200 000 zł, a dziś w Multi Multi już 2 500 000 zł! 😄
Wygląda na to, że maszyny w końcu się zsynchronizowały z kuponami... albo po prostu kule przestały się buntować! 🎱💰
Wygląda na to, że maszyny w końcu się zsynchronizowały z kuponami... albo po prostu kule przestały się buntować! 🎱💰
@5 437 619 molosopot: prezes totalizatora ma wielka rodzine
@5 437 620 zaq69: Pani prezes - to kobieta.
@5 437 621 molosopot: jak dla mnie prezesem toto może być nawet papież
@5 437 622 zaq69: Piękna i mądra Pani Beata.

@5 437 632 molosopot: przekręt jak to całe wygrywanie
@5 437 635 zaq69: Jak się nie wygrywa to się wyzywa od przekrętów i złodziei - prawda?
@5 437 636 Forsami: znajdź sobie pracę która będzie Ci sprawiać przyjemność
@5 437 637 molosopot: ileś już kasy przejebał na totolotki
Włączam tiwi reklama lotto słucham radia to samo idę na zakupy bida lotto no ja pierdole
molosopot ,,a powiedz tutaj prawda ile masz lat gdzie mieszkasz ,, pan nie piszesz twoja powaga
@5 437 644 krzysio:
To nie portal randkowy, tylko o lotto – tu się typuje liczby, a nie wiek i adres. 😉 Obowiązuje prywatność. Gdybyś był kobietą, to może skusiłbym się na podanie danych technicznych… łącznie z numerem kołnierzyka. 😎
Obwód klatki piersiowej, pasa i ponizej.
To nie portal randkowy, tylko o lotto – tu się typuje liczby, a nie wiek i adres. 😉 Obowiązuje prywatność. Gdybyś był kobietą, to może skusiłbym się na podanie danych technicznych… łącznie z numerem kołnierzyka. 😎
Obwód klatki piersiowej, pasa i ponizej.
molosopot ,,ja nie szukam ,, a dlaczego pan tak pokazał ten wiesz foto krzysztof rutkowski z zoną ,,, ,,pytam jedno gdzie mieszkasz ,, pewnie katowice ,, to samo jak kiedy miałeś poprzednie stare nicki jelonek <<<
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
Też w Multi zaczynam grać od jutra.. mini ..szkoda kasy.. to mija się z celem
@5 437 649 krzysio: Krzysio, ty to chyba już masz patent na odkrywanie „tej samej osoby” w każdym profilu. Jeszcze trochę i zaczniesz widzieć jednego użytkownika nawet w lustrze. 👀 To już nie analiza, tylko obsesja w pełnym rozkwicie — może czas zgłosić to do działu botaniki, bo pięknie kwitnie. 🌺
@5 437 651 Tom1: Robta co chceta.
caly plecak ciezki 50 litrow wypelniony max + dwie reklamowki zarcia i wszystko pod gore rowerem
i to jeszcze nie pedalowalem rower sam wtargnal pod gore i odrazu pol bateri poszlo i sie rozladowal
dlatego mam juz przyczepke i teraz wrzuce co mi sie podoba byle nie slonia
molosopot ,, a dlaczego pan tak oszukał chodzisz tam w kolekturzy jesteś stargard szczeciński ,, zauwazyłem twój profil ,, to samo edytowałeś foto jelonek foto co grałes kupon i ty ..
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 437 663 krzysio: Lecz sie
wujek ,, no widzisz tak jest stworzył tyle nicki a foto profil takie same edytowane napisy ,,,,, on i drugi i trzeci i dalej inne nicki jelonek ,,a on nadal cały czas noszył kłamstwa ,,,
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 437 674 molosopot:
Cześć
Co robicie?
te same zakupy albo gorsze w innym sklepie kosztowaly mnie 600zl
ale mialem dowoz gratis a teraz musze sam jezdzic
ale mialem dowoz gratis a teraz musze sam jezdzic
angierski ,, zobacz czy to prawda rower jedzie za szybko niz samochód 

@5 437 704 krzysio: to juz musi byc rower ze 2KW mocy
angierski ,, nie mozna złamac przepisy ,,, 997 zabierać twój rower sprzedaje na aalegro ,,a ty jeszcze raz kupić drugi raz to samo nowe rowery zobaczysz tak ,, bedziesz wiedział
@5 437 712 krzysio: no ale te przepisy sa porabane ja jestem ciezki to taki legalny rower to lipa
gorzej np. jakby mial wypadek i policja by przyjechala to by sie doczepila do roweru
raz rozwalilem kolano na poczatku tego roku co miesiac czasu lezalem w lozku
balem sie zadzwonic na karetke bo by mi nie zabrali roweru, a na policje bo bym jeszcze mandat dostal
balem sie zadzwonic na karetke bo by mi nie zabrali roweru, a na policje bo bym jeszcze mandat dostal
to jest jedyny minus lepszych rowerow, ze niestety wygoda z jazdy duzo wieksza, ale w swietle tych porabanych unijnych przepisow powinny miec ograniczenia jak dla dzieci
kupie sobie legalny kiedys zeby jezdzic w dluzsze trasy, zeby policja sie nie doczepiala
@5 437 719 krzysio: nie ma co szalec na rowerze, wtedy nikt sie nie doczepi
@5 437 693 Sebastian_M:
alem by lizał te biodra