Wpisy 5 425 107 – 5 425 322
25 września 2025 10:15 → 25 września 2025 18:48, 100 wpisów
co ty wypisujesz po co się uczą mają mgr i tak pracują fizycznie czy w sklepie bo oni chcieli poznać świat jak działa nie dla pracy tego nie bierzesz pod uwagę
No i znajomości akurat fizycznie nie trzeba znajomości nikt nie chce jeb..zawsze wolne miejsce się znajdzie chodzi tylko o wytrzymałość i siłę
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | VIVA LAS VEGAS | 20 000 zł | Koło |
|---|---|---|
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Jędrzejów |
| BŁYŚNIJ KASĄ | 5000 zł | Zgierz |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Grodzisk Mazowiecki |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Lębork |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Łęczna |
Chyba że jakiś fachowiec tu akurat trzeba myśleć i tu każdy nie da rady to taki wyjątek
Jak jest u was.. Przy maszynach.. Bo w jeden budzie anulują.. A w innej trzeba płacić..
Technologia sztuczna inteligencja ludzie nie będą potrzebni do pracy i to trzeba jakoś rozwiązać wojna choroby jakieś
@5 425 081 tomcio1972: Sosnowiec to chyba nowa stolica szczęścia! 💰✨ Najpierw Mini Lotto, teraz Kaskada – a kto wie, może i inne gry się posypią. Może to ten słynny Kubraczek vel Jelonek wędruje po świecie i trafia na kolektury z czterolistną koniczyną? 🍀 Albo faktycznie spełniają się życzenia pewnego Robaczka – „udanej podróży po wygraną na Ligocką 103” – tylko że adresatem nie jest nikt inny, jak właśnie ten Jeleń! 🦌
@5 425 113 Tom1: z tym anulowaniem, to generalnie zależy - co i w jakim czasie przed losowaniem - trudno, żeby np takie keno anulować, jak tam ze wszystkim jest mało czasu
@5 425 119 Pasko: Filmik śmieszny, ale odpowiedź gracza jeszcze śmieszniejsza 🤣. Ja tam wolałbym mieć ten ‘problem’ pół miliona podatku – bo znaczy, że reszta SZÓSTKI zostaje u mnie 💰😎. Lepiej być patriotą gospodarczym z milionami w kieszeni niż mędzić bez wygranej i podatku 😂. Gratki za pomysł adminie!
Piszę na ogólnym z wiadomych celów
Ktoś mi zarzucił że w swojej bezsilności wkleiłem w profilu listę blokujących mnie nicków
Jest ich 20
Z czego przynajmniej 10 to to jedna osoba więc bloków mam 11 albo i mniej
Ktoś mi zarzucił że w swojej bezsilności wkleiłem w profilu listę blokujących mnie nicków
Jest ich 20
Z czego przynajmniej 10 to to jedna osoba więc bloków mam 11 albo i mniej
@5 425 123 wujek74: popraw się wyznaj grzechy przeproś zacznij wszystko odnowa
@5 425 113 Tom1: ...co innego np. takie multi - chcesz pięć skreśleń, a w automacie, domyślnie jest ustawiona dycha, i czasem niemoty tak wyślą - to tu, bez dwóch zdań, jeśli tylko jest czas i wyrazisz takie życzenie - bez łaski, powinni anulować

@5 425 132 Mulag: nie kochają yko kochato jest jeden człektaki debil zwany mylnie homosapiens
Przed chwilą w sprzedaży pojawiła się nowa gierka: Złoty Jackpot
@5 425 175 Pasko: @5 425 175 Pasko: już wolę Angierskiego wklejki
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
nastempne wcielenie dziczyzny
AD BUD
bujaj się pajacyku na chuśtawce
i na żółto coś napisz
AD BUD
bujaj się pajacyku na chuśtawce
i na żółto coś napisz
kwicz kwicz
AD BUDZIE kwicz
wiem chamem jestem
ale chamstwo trza chamstwem tępić
ja trolem hejterem jestem?
wolne żarty
czy ja komuś tu z obecnych ubliżam i prowokuję?
dziwne co nie?
bo Janusz postąpił sensownie i wykopał ciebie z czatu
amen
AD BUDZIE kwicz
wiem chamem jestem
ale chamstwo trza chamstwem tępić
ja trolem hejterem jestem?
wolne żarty
czy ja komuś tu z obecnych ubliżam i prowokuję?
dziwne co nie?
bo Janusz postąpił sensownie i wykopał ciebie z czatu
amen
Dopisano wyniki Multi Multi
04, 05, 09, 10, 12, 16, 20, 28, 30, 31, 35, 37, 40, 44, 56, 58, 62, 66, 68, 73
Plusem jest liczba: 05
04, 05, 09, 10, 12, 16, 20, 28, 30, 31, 35, 37, 40, 44, 56, 58, 62, 66, 68, 73
Plusem jest liczba: 05
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 18960 zestawów od 1984 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 54 901 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 238 112 zł
TOP 6 zestawów Multi Multi:
- jarekvolvo - koszt gry: 65,00 zł, wygrana: 130 020 zł = 2000,31 x koszt gry
- juras45 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 51 310 zł = 513,10 x koszt gry
- dawidoqqs92 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 3643 zł = 72,86 x koszt gry
- Bronko - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 900 zł = 45,00 x koszt gry
- airam53 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1768 zł = 35,36 x koszt gry
- maro7810 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 750 zł = 25,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,05,06,08,09,11,15,16,17,21,22
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 35 x 6/6
@5 425 164 Gosia__77: Masz jaja?
Serdecznie pozdrawiam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych oraz sponsorow i pogromcow TS zycze trafnych typowan i wysokich wygranych a przede wszystkim milego popoludnia dzis tylko multi i mini wczoraj wygralem 12 zl to dzis zaszaleje
@5 425 193: 8/8 z PLUS
@5 425 202 Pasko: dziesięńć lat temu typy zapodane
wieżysz że wysłane
wieżysz że wysłane
Przed chwilą padło 98 x 57,10 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Witam czy ktoś odświeża stronę Eurojackpot bo jest błędna stawki i tabelki się zmieniły, kwoty jakie są podane są nieaktualne .
gustlik twierdzi że konserwy trochę zjajczały ale da się zjeść, a Olgird oszedł na grzyby
@5 425 222 JanekKos102: jak walczyłeś o Polskę w której teraz żyjemy to chyba nie po tej Lini frontu byłes
pod budziszynem janek w pierdol dobry dostał
ten z 50złotówki w rogatywce świerczewski walter
posłał na śmierć 15 tysi polaków z drugiej armiWP
do dzisiaj nkit nie wspomina że największy wpierdol armiav polska dostała od niemca w kwietnu 45,no fakt to o nie nasze ziemie było
ten z 50złotówki w rogatywce świerczewski walter
posłał na śmierć 15 tysi polaków z drugiej armiWP
do dzisiaj nkit nie wspomina że największy wpierdol armiav polska dostała od niemca w kwietnu 45,no fakt to o nie nasze ziemie było
odnośnie nicku
JanekKos102
wlazł tu w grudniu po południu
zero typowań
i po ośmiu latach zadaje pytanie
dziwne czy nie
JanekKos102
wlazł tu w grudniu po południu
zero typowań
i po ośmiu latach zadaje pytanie
dziwne czy nie
Bo dopiero z frontu wrócił
My czterej pancerni powrócimy wierni i coś tam , coś tam
Powitajmy Janka kosa , nie bądźmy obojetni , nie szukajmy zwady
Gdyby nie jankos to by wolnej Polski nie było więcej szacunku do dziś byście byli pod okupacją Niemiecką Jan kos klos
Ale kłos w tym mundurze nie jednej kobiecie się podobał to są fakty niezaprzeczalne
@5 425 262 Mulag: trawę w październiku?
@5 425 263 Mulag: jaki gits?
@5 425 264 wujek74: wrzesień przecież jeszcze coś taki do przodu
@5 425 267 Mulag: ja wiem tydzień w przyszłość,oprucz numerów lotto
W miejscowości Częstochowa padła wygrana 75 000 zł w zdrapce SUPER LINIE. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ps. prymat
kto tu kogo szpieguje?
chyba nie ja ale ty wielonikowcu
szybki jesteś
czytasz i piszesz szybciej niż myślisz
gdybym był na twoim zasranym miejscu to bym mordę na smyczy trzymał a tak wiem kim jesteś cymbale jeden
kto tu kogo szpieguje?
chyba nie ja ale ty wielonikowcu
szybki jesteś
czytasz i piszesz szybciej niż myślisz
gdybym był na twoim zasranym miejscu to bym mordę na smyczy trzymał a tak wiem kim jesteś cymbale jeden
i co prymaciku do worka mnie wsadzisz czy nadal będziesz zerkał pajacyku?
jestem chamem z natury i wyboru ale nie posrańcem jak wy wielonikowcy
prymacikiku to do ciebie
prymacikiku to do ciebie
w karzdym nowym profilu wali pajac eleborat na mój temat na siedem kartek a4
jak tu się nie domyslić że to ten sam pajac,zrobiłem teraz zbitę z jana pawła ups z jankakosa i chop w profilu prymat eleboracik jaki to ja chamski jestem bo wyzywam janapawła ups janka kosa102
nie wyzywam tylko stwierdzam że nick nie aktywny przez osiem lat jest mało wiarygodny
jak bym po osmioletniej przerwie poszedł do banku i powiedział tylko to ja dawać mojeą forse ,dali by mi?
prześwietlenie dokładne by było w łącznie z odbytem i dwunastnicą orz pesele i nr dowodu
walduś zna to z autopsi w klubie dla gejów
jak tu się nie domyslić że to ten sam pajac,zrobiłem teraz zbitę z jana pawła ups z jankakosa i chop w profilu prymat eleboracik jaki to ja chamski jestem bo wyzywam janapawła ups janka kosa102
nie wyzywam tylko stwierdzam że nick nie aktywny przez osiem lat jest mało wiarygodny
jak bym po osmioletniej przerwie poszedł do banku i powiedział tylko to ja dawać mojeą forse ,dali by mi?
prześwietlenie dokładne by było w łącznie z odbytem i dwunastnicą orz pesele i nr dowodu
walduś zna to z autopsi w klubie dla gejów
prymacik wykluł się dwa tydnie temu a jęczy jak 99dziesięcioletni demencjuż
prymacik
tym wpisem na żółto w swoim profilu potwierdziłeś moją teorię wielonikowości
bo odpisałsś z kogoś kturego nie powinieneś widzeć ani znać
ile masz nicków w zanadzrzu jeszcze pajacu
tym wpisem na żółto w swoim profilu potwierdziłeś moją teorię wielonikowości
bo odpisałsś z kogoś kturego nie powinieneś widzeć ani znać
ile masz nicków w zanadzrzu jeszcze pajacu
o ktoś tu się na żółto zaślinił
żal dópsko prymacik ściska?
pierdolnij teraz z drugiego konta ripostę
żal dópsko prymacik ściska?
pierdolnij teraz z drugiego konta ripostę
prymaciku kochany a wiesz że te wpisy są specjalnie dla ciebie?
bo normalne oddaje w zaufanych
dla kretynów takich jak ty piszę na ogólnym by zrozumieli, i piszę powoli bo wiem że trudno ci czytać ze zrozumieniem tekstu,więc piszę bardzo powolutku
bo normalne oddaje w zaufanych
dla kretynów takich jak ty piszę na ogólnym by zrozumieli, i piszę powoli bo wiem że trudno ci czytać ze zrozumieniem tekstu,więc piszę bardzo powolutku
@5 425 315 Gosia__77:
@5 425 318 Faral40:
@5 425 318 Faral40: witam
@5 425 320 Gosia__77:

fota z lasu dzisiaj grzybki były